Черна магия и подобни - съществува ли, искам помощ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Черна магия и подобни - съществува ли, искам помощ!
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1327 пъти
Значи майка ми и баща ми се разделиха, защото много се караха, направо лудница беше. Аз го приех, дори бях ЗА, защото беше токсично. Според майка ми обаче, понеже кумата ходи да й гледа една жена на кафе, таро и такива глупости (в интерес на истината тази жена не взема пари и много хора в града казват, че има дарба, но аз съм скептик). Просто аз в нищо не вярвам на 100% особено в непознатото, но не го и отричам. Гледачката беше казала на мама, че е направена черна любовна магия на баща ми и затова след 25 години брак само след 4 месеца е заживял с друга жена (и това е така, тоест имаше жена до себе си баща ми). Посъветва я да търси магове и ходжи за разваляне на магии и майка се запали. Доста търсеше, не можах да я убедя да спре. Не е тъпа, че на всеки да се върже, но доста беше залитнала. Тъй като в нашия край това не е разпространено, гледачки има, тя намери в интернет 2 сайта за арабска черна магия дето ще ви излязат ако напишете. Там след като ги направи каза, че общо е поръчала 3 магии и излязоха около 900 лева. Разваляне на чуждата магия, магия за възвръщане на любовта и страстта на баща ми и черна магия за несполуки към онази жена. Аз направо щях да умра. Не съм за парите, но все пак е хляб, а и такава лудост? Интересното е, че баща ми с тази жена наистина се разделиха и с майка той поддържа приятелски отношения пак, но не виждам "магични" действия, а нормален ход на живота. Дали тия изобщо са шарлатани и мога ли да си върна парите? Вярвате ли в бели, черни, вуду магии? Какъв е опитът ви с тях - истина или лъжа? Според вас това нормален ход на нещата ли е, майка ми мръднала ли е? Въпросните арабски магии работят с някакви призовани джинове, муски, свещи. Уж били много силни? Ами аз просто НЕ вярвам. Моля ви, помогнете. Как да я спря да не хвърля още пари, щото тя няма да се спре, ако не види резултати. А изобщо може ли други беди да си навлече?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: bbaf42d9f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Правилно е да не вярваш. И аз съм скептичен. Това са едни измамници и връщане на парите няма. Все пак те съветвам да се обърнеш към някоя голяма медия или към полицията. Шарлатанството ТРЯБВА да се забрани със закон!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 87a36b6a54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Я намери предаването на Господари на ефира и го пусни на майка ти, как я хванаха една такава розваляща магии. Това българина е голям тарикат, но това хиляди за разваляне на магии и да хвърля пари приз прозореца е друго. Кажи на майка ти да се съсредоточи в нейното щастие и търсете на нов партньор, баща ти е минало, с кой живее, разделя, спи няма значение за майка ти и тя дори не бива да се интересува. Да беше дала теди пари за разкрасяване и една екскурзия, щеше да се почувства 100 пъти по-добре. Това е бизнес и грях. Тази дето "безплатно" гледа, докарва поне 1000 лв. на месец, очаквай скоро да се специализира в муски, талисмани и разваляне на магии, промоция 500 лв.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: b0a52ae86c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Врачките се възползват от проблемите и наивността на хората, затова казват всичко. Хората предпочитат да винят магии, уроки, зли сили и всякакви мистични създания, а не просто живота или последствията от собствените си действия.
Истината е , че баща ти просто е харесал друга жена. Това е. Аз не вярвам, но дори и да е истина , напълно съзнателно да искаш зло на друг човек или някой да е с теб насила, е нередно и направо чиста лудост. Кажи и да остави баща ти да си живее с тази жена, това е неговия избор и не може насилствено да го променя. Нито ще е по-щастлива, нито нищо. Само грях на душата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 245c2bdf47
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Абе има много шарлатани ама има и такива които наистина работят с нечисти духове бесове. Ако човек се занимава сериозно с карти таро, баене, леене на куршум зодии и всякакви черни и бели магии, това води до проклятие.


Бог строго е забранил подобни неща. Има един пастор Пламен Петров всеки четвъртък от 21 часа в Ютюб се моли за хората и после дават свидетелства че Бог ги е излекувал. Моли се против родови проклятия и магии.

Истина е

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker