Коронавирусът и хората - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Коронавирусът и хората
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1999 пъти
Здравейте, иска ми се да засегна темата от малко по-различен ъгъл. Не се ли дразните, когато случаите са над сто на 24 часа, лекарите от болниците работят по 24 часа в денонощието и не могат да се видят спокойно със семействата си или да отидат на почивка, а ние ядем докато сме на улицата, блъскаме се в супермаркетите и не носим маски в закрити помещения. Аз лично много се дразня. И най-вече се дразня на характера на българина, на това, че една огромна част не носят маски, защото ги е срам да ги видят с маска, срам ги е да покажат някаква социална ангажираност. И в същото време като видят някой с маска се плашат от него, защото им напомня за несигурността и за това, че може би не са прави в липсата си на ангажираност и непоемането на отговорност. Дразня се, защото от нас не се иска нищо, освен да сложим една маска и да си продължим живота в нормалното му ежедневие. Защо веднъж не направим това, което зависи от нас и да се надяваме да даде положителен резултат, вместо да чакаме и да обясняваме колко зле е другият. Няма идеални хора - нито лекари, нито политици, нито адвокати, нито инженери, нито пожарникари, нито математици, но и "обикновеният" българин не е идеален. България има нужда от специалисти, които да дадат най-доброто от себе си и аз мисля, че го дават, но и перфектни да са, ако ние не ги слушаме, кому са нужни? Това мисля аз.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: c214928303
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам за какво говориш. Където и да отида, всички са с маски в закритите помещения. От средата на март пред кварталния магазин винаги има опашка и хората стоят на повече от метър един от друг.
Не харесвам маската и не вярвам, че тя прави чудеса, но я нося главно заради онези лекари на първа линия, които се скапаха от работа и нерви.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: b91bdf7b9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   аз лично не вярвам в този вирус от както наш колега почина и го изкараха от коронавирус а в същото време човека почина от съвсем друга диагноза..

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: cfa433ead7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Явно свикнахте да ходите с наморници през лятото. Аз пък това не разбирам, авторе - как така лесно ти възприе носенето на маска и изобщо цялата ситуация за нещо нормално?
Утре може да поискат да ви чипират...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 8b486e918c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Маските не предпазват, поне тези обикновените, които се носят масово. Има маски с филтър и те предпазват за определен период от време, около 30-40 мин., после е почти безполезна. На това топло време е вредно да се носи маска, запарява и с всичките микроби в нея е много вероятно и да се инфектира мястото. Говорила съм с медицинско лице, тя ми е казвала това. Аз вярвам, защото ми звучи логично. Няма как да се предпазиш от вирус, каквото и да спазваш си е доза късмет, освен ако не живееш в пълна изолация от всичко. А за лекарите не ми е жал, защото те самите са избрали тази професия, на който не му харесва да напуска и да седи вкъщи на воля.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: b9f661fce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Лекарите дават дежурство и се прибират, не ги жали... Няма как да се спре изведнъж, маските не действат, риск има... Колко познати не бяха излизали и го хванаха.

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 8e01dcf457
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Има много българи сред всички социално-икономически прослойки, които са супер разпуснати - живеят си все едно няма вирус, и затова бройките на случаите ще продължават да се все нагоре.

Най-зависимите от работна заплата треперят за нея, затова и чак се угнетяват като се заговори за вируса. Но и тях не оправдавам, защото ако са толкова уплашени за хляба си ще спазват най-стриктно мерките, дори и да не са задължителни. И сами ще си налагат социална дистнация - няма да си правят събирания с роднини и познати, няма да ходят по разни гостита, празници, изобщо събирания на хора. От работа ще си ходят вкъщи и почивните дни ще гледат да са социално изолирани. А в почивките по време на работа ще си налагат да стоят сами, изолирани от колегите.

Финландия, Дания, Австрия, Норвегия, Швейцария и др. европейски държави - всичките дневно вадят по по-малко случаи от нас. А ние вървим по пътя на Сърбия и разпуснатите Шведи. И определно сме с потенциал да стигнем скоростта и бройките на Румъния, която пък стабилно се е запътила към бройките на Белгия и Швеция, но в Белгия поне има категоричен спад на разпространението на заразата.

А до съвсем скоро имахме по-малко и от Гърция...

Като гледам накъде сме се запътили ние.. (https://www.worldometers.info/coronavirus/) мисля си само едно : поредната българска работа...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 8ad3c886de
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Не се дразня на това на което ти се дразниш. Дразня се на други неща. Дразня се че когато всички знаеха че в бг няма вирус и той иде отвън, от чужбина, правителството продължиха да приемат хора на границата и да ги пуска да си ходят из бг на лична отговорност за карантиниране. Да бяяха затворили границите, а не да държат цялото населеление в къщи заради това че онези си идвали от чужбина. Някой може ли да ми изтъкне логична полза от КПП по градовете?
Второ какво опазат маските, маската не те опазва, тя пази другите, ако си болен и ходиш навън маската УЖ пази да не разпространяваш. Така че ако носиш маска ти не пазиш себе си.
Дразня се че отменят някой културни събития за сметка на това властите подкрепят други с подобна сбирщина на хора. Виж кадрите от дулай морнинг бургас с подкрепата на община бургас и ми обясни защо дулай морнинг на камен бряг бе отменен???

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 32bc953521
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Самия вирус като такъв не е кой знае какъв проблем. Многократно по-голям е проблема в нещата, които се прокарват паралелно с вируса. А най-страшния проблем е в крайната цел на всичко това.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d8c3bef1e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Вирусът не е страшен. Заразили се 1 на 1000 (няма и 5000 души в цяла България, повечето вече са здрави дори според статистиката), ама половината не разбрали, другата половина пък лекарите са ги набедили или платили. Едн позната направи алергия, казаха ѝ корона, че отиде за второ мнение при друг и се оказа алергия. Тестовете с 40% грешка и т.н. От тях пък умрели 200, ама те на 80 г. с 1000 болести, ама ти да видиш, умрели точно от короната. Половината са ги писали така на хартия. Голям праз! По-вероятно е да те блъсне кола на улицата отколкото да хванеш корона, за която най-вероятно няма да разбереш, че си я прекарал.

Всяка година десетки милиони боледуват от грип, стотици хиляди умират. Ако трябваше да се карантинираме за всичко, до сега да сме изчензали като вид. Хората си направиха далаверата, вие си носете наморниците, като си мислите, че правите добро.

А колко умряха, защото се самоубиха от отчаяние и страх. Онзи ден един познат умря от сепсис, защото не го прие никое отделение въпреки отрицателния тест.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4f2d4e00d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аре спрете вече с тоя вирус! Лято е, радвайте му се и си гледайте кефа! Спрете вече с глупавите пандемии и вируси!!!!

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 77fc5919aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Няма как има два вида хора в Бългрия едните са стриктни, можещи, успели, те повечето пъти отиват зад граница за съжаление. Другите са тотална противоположност науки, неуспешни, неквалифицрани. За тях такъв вирус няма, не ги е страх по нищо, и лошото е, че трудно се контролират. Същите тези хора реват за бай Тошо, но ако той беше на власт днес, мерките щяха да са много по - строги и никой от тях нямаше да си позволяват да се лигави и да говори измишльотино.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4824e1238b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Проблемът дойде оттам, че още в началото казаха, че вирусът засяга лошо само възрастните хора. А младите и тези на средна възраст не са застрашени. И оттам започна този разрив-младите са убедени, че няма да се разболеят и не взимат мерки. Тази грешка беше на Световната здравна организация. Същото стана в Италия-затвориха университетите и училищата и младите хукнаха по мачове, екскурзиии пр и посяха заразата навсякъде. Друг е въпросът, че вирусът мутира и и млади хора починаха, но тъй или инак младите хора си мислят, че те не са застрашени и затова доста от тях не носят маски.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 091a94b54a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Българинът та българинът. То света още не е разбрал, че вирусът не се влияе от топлото време, както е при грипът. И затова щом се постопли веднага отвориха дискотеките и стадионите. Щяха ли да ги отворят, ако знаеха какво ще стане? Смятайте на колко ниско ниво са нещата. Хем още през зимата видяха, че в саудитска арабия където е 50 градуса жега епидемията си върви със страшна сила. Това, че топлото време не е фактор го писах още в началото, но всеки го подмина. До другата година сигурно вече ще са разбрали, че спирта вируси не убива. Или поне много бавно и трудно. Вирусите нямат липидни мембрани и затова са доста резистентни към спирт. Да бършеш вируси със спирт е горе долу същото като с вода. Най-много частично механично снемане от повърхността, но не и унищожаване. А при ръцете няма и снемане. Дотогава втора вълна от мор. По догодина на третата вълна от мор вече сигурно ще са разбрали, че всичките им мерки са били борба с вятъра и цялата им битка е била обречена от самото начало, защото на много места за бързо хранене има пипане на пари и храна с едни и същи ръце. Мерките взети от държавата на фона на този пропуск е все едно някой с кола да минава през отровен газ и да си затвори всичките прозорци на колата, а да остави люкът вдигнат. Да речем, че накрая загреят и за това. Обаче остава след него още една вълна от мор понеже не е въведен контрол да се продават само маски които предпазват от вируси. В над 90 на сто от случаите хората които виждам са с обикновени платнени маски. Който е с такава да я сложи пред светлина и да види, че дупките се виждат с невъоръжено око и, че още малко и мравка може да мине от там. Освен това вдишваният въздух не минава през плата, а отстрани покрай маската. Защитата от вируси започва от маска с клапанче, минава през гумена маска с филтри и очила за плуване и завършва с противогаз. Не е виновен българинът толкова. Не е осведомен от най-високо ниво. Смятайте колко струва световният елит от лекари, политици и СЗО. Най-страшното е, че съм писал на някой от тях за тези неща. Чакайте излизане от вирусът най-рано към 2025 година.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 771bdc9392
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Аз нося маска за да скрия грозното си лице. Не мога да повярвам че вече начинът ми на живот е наречен карантина. Иначе и мен това ме дразни. Дано увладеем ситуацията че ми писна да слушам за тоя вирус.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a297fca3a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Аз пък се дразня на хора, които не мислят с главите си и вярват на всичко, което им казват по телевизията.
Откога започнахте да вярвате на политиците, особено на българските? Досега сигурно никога не са ви лъгали и винаги са се грижили за вас? Как може да им вярвате за каквото и да било след като лъжат постоянно за всичко и крадат отвсякъде откъдето може да се открадне?
Ако искате да сте роби - бъдете роби, но не пречете на хората, които не искат да са роби.
Защо трябва здрави хора да стоят по къщите си като престъпници? Който го е страх нека ходи с маска, шлем, каска и скафандър, а всички останали, които не се страхуват да си ходят нормално, както живяхме през всички години преди коронаизмамата. Как досега човечеството живееше нормално и никой не се замисляше, че може да се зарази с грип, туберкулоза и други заразни болести, а сега всички трябва да спазват някакви измислени мерки, спуснати от политиците и СЗО (която също е една изцяло политическа организация). Хубавото на сегашната ситуация е, че всичко лъсна и всички проблеми на света станаха явни. Вече няма скрито-покрито и много хора осъзнаха в какъв гнусен свят живеем. Всички лъжи и всички задкулисни връзки станаха явни. Дори хората, които не се интересуват от политика и от медицина, започнаха да се интересуват, защото всеки е засегнат от коронаизмамата. Да, някои хора спечелиха от кризата, но огромното мнозинство от хората по света сега тепърва ще потъват в безпаричие и ще губят имущество. А когато тези проблеми настъпят с цялата си сила през есента и през зимата хората ще осъзнаят, че вирусът е една измама, която е пусната с цел да се контролира населението и да се вземат едни огромни пари от различни хора и организации с власт. Тогава ще има масови протести по цял свят. Първите признаци дойдоха от САЩ, където има 40 милиона безработни от 160 милиона население в трудоспособна възраст. Поводът беше убийството на Джордж Флойд, но истината е, че протестите са заради отчайващото положение на хората и масовото обедняване. После протестите се разраснаха и в Европа, но не защото има много чернокожи, а защото и в Европа има масово обедняване на населението. Освен това много от протестиращите са бели хора. Защо ли?
А медиците не ги съжалявам изобщо. Първо те самите са си избрали тази професия. Никой не ги е карал насила. И второ - как да съжалявам медици, които ни затвориха по къщите за един вирус - нещо, което никога не се е правило в световната история. Да се налагат глоби за глупости - че си отишъл да се разходиш в парка? А защо да съжалявам медиците след като всяка година от НЗОК се краде безогледно и директорите на болниците станаха милионери. За медиците все няма пари, все се оплакват от ниско заплащане, а здравеопазването е на дъното. Преди 2 седмици трябваше да заведа баща ми на преглед в една столична поликлиника и чакахме час и половина при положение, че имахме записан час предварително. А причината беше интересна - на лекарката и се развали принтера и не можеше да копира изследванията от компютъра. И час и половина не могат да го оправят. През това време нас не могат да ни приемат, защото предишния пациент си чака изследванията. За това ли да съчувствам на медиците - че се гаврят с мен и с баща ми, който е пенсионер? И това е за един обикновен преглед, а си представям какво е в спешните отделения и колко хора са починали от лекарски грешки, лекарска немарливост или административни неуредици. Има и много добри медици, които си вършат добре работата, но потъват в морето от некадърници и крадци. След изявите на НОЩ по-голямата част от лекарското съсловие за мен е тотално компрометирана и не заслужава доверие. Защо заради Свинския грип от 2009, когато се заразиха над 1 милиард души и починаха 575 000 официално (неофициално са много повече) светът не се затвори и държавите не си съсипаха икономиките? Защо тогава никой не заповядваше да се носят маски или да не се излиза от вкъщи? Свинският грип също е вирус, също е силно заразна болест и от него също умряха много хора.
Последните 4 месеца са гавра с хората на всички нива и не изпитвам съчувствие към никого. Имам близки, които започнаха да мият всички повърхности в къщите си и да носят маски и ръкавици навсякъде от страх да не се заразят. Това нормално ли е? Не разбирате ли, че цялата ситуация с вируса не е шега работа? Тази гавра влияе на много нива - не става въпрос само за вируса и умрелите от него. Колко хора умряха заради липсата на медицински грижи през тези месеци, когато голяма част от медицинските услуги бяха ограничени? Колко хора психясаха от страх да не се заразят? Колко хора загубиха работата и имуществото си? Но понеже никой не излиза ежедневно и не съобщава тези статистики на хипохондриците не им пука и повтарят само едно - носете маски и спазвайте дистанция.
Който се страхува да не излиза от вкъщи и проблемът му е решен. Обаче няма как тази гавра на всички нива да остане безнаказана и възмездието ще дойде рано или късно по един или друг начин.

Асото

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d34f000625
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Моя близка приятелка и синът й го изкраха някъде в началото на зимата. Кашлица, температура и всичко останало, но за десетина дена с билки и парацетамоли решиха проблема. Бащата в семейството така и не се зарази. Моят собствен съпруг го изкара в края на февруари. Оправи се за една седмица, а аз, въпреки че спим в едно легло, някак не забелязах да имам симптоми. По едно време през март изпитах лек физически дискомфорт, но пак някъде за пет дена се оправих само с чайове и лимони с мед. Говорих и с други приятели. Половината от тях казват, че както всяка зима, и тази са имали малки неразположения, но са действали по обичайния начин - фервекс, един-два дена с книжка в леглото и на третия ден си на работа. Т.е. цялото ми близко обкръжение минахме през тази "световна пандемия" и в момента сме си живи и здрави.
Категорично вярвам, че цялата истерия около коронавируса е чисто и просто бизнес за милиарди, както и че това е само началото - краят е в абсолютната манипулация, чрез която да бъдем управлявани.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 1df3c89b8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

21.   Тези хора бунтуващи се срещу мерките няма как да са в по голяма заблуда. Виждам тук един писал не искал да бъде роб, е честито ама си и ще бъдеш до живот, ще работиш задължен си, ще спазваш закона и в това си задължен, ако не има си начин да те моделират и пет романа да напишеш с недоказани факти това няма да се промени. Единствената истина за коронавируса е, че него го има и да опасен е, но на политиците не им пука, всичко е отворено не защото е безопасно, а за да не губят пари икономиките. Докато някой заблудени си мислят, че малкото им права се ограничават при носенето на маска и задължителната хигиена, не осъзнават истинския проблем, а той е, че правителствата са готови да жертват колкото е нужно животи за тези хартийки, които управляват целия ни живот наречени пари.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d8c3bef1e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   21, много знаеш ти кой е в заблуда и кой не и какви игри се въртят. Сигурно си присъствал на срещите на върха, че знаеш цялата истина. Не е привилегия на обикновените хора да знаем какво всъщност става или поне не този етап.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e9a71700ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   21,поредната заблудена,тъпа овчица от Стадото,поредния зомбиран идиот,който вярва във коронавирус ,моронавирус,Дядо Коледа и тем подобни,и иска тъпо и упорито да убеди всички други в съществуването им,щото така,да не му се развали илюзията и иска да продължи да си вярва. Ааах,колко те съжалявам,овненце недорасло,просто,задето ще си останеш все така заблудено,тъпо ,наивно,тънещо в неведение,непросветено и просто до края на жалкия ти прост животец. Твоят измислен "вирус" го няма и на медиите се плаща,за да правят фалшиви статистики за "жертви",а на роднините на починалите от друго определени организации им плащат,за да лъжат,че е било от коронавирус,за да им покачат рейтинга на измисления "вирус" и да накарат хората да си купуват повече маски,от което да си развиват бизнеса с производството на маски във Китай и да забогатеят китайците. Общо взето, целта е да се изперат едни ОГРОООМНИ пари и да се подпомогне китайската икономика. Ма не знам това на тебе защо ти го говоря,като ти си едно малоумно имбецилче,с недостатъчно мозъчен капацитет,за да ме разбере. То каквото и да му говориш, едно си баба знае,едно си баба бае -вирус вирус,та вирус-Грозника го плаши денонощно по телевизора със неговите измислици и тотално се е зомбирало и побъркало ,аз за икономики ще му говоря. Ограничението на правата не е в носенето на маски,а в забраните за ходене на обществени места,паркове,банки,магазини и насилственото орязване на всякакви работни места заради техния "вирус",сега разбра ли имбецилче недъгаво? И единственият заблуден тук си точно ти.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a297fca3a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   До №21 - Заблуденият си ти, но ще го осъзнаеш по-късно. Разбира се това ще стане, ако не си обвързан пряко или косвено с някоя партия. Обикновените хора, които нямат политически обвързаности и нямат близки с политически връзки ще потънат в ямата на бедността от есента и тогава ще им дойде акъла в главата, ако още не им е дошъл.
А за робуването не позна - на мен не ми се налага да работя поне в момента така, че не съм длъжен да работя. Нито съм длъжен да спазвам тъпите мерки. Откакто започна цирка преди 4 месеца не съм спазил нито една мярка. Спазвам закони, които са смислени. Тези свързани с коронацирка както и много други в България са напълно безсмислени.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 630562c352
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Ами помисли разумно и ще видиш, че съм абсолютно прав живота на хората не е по ценен от парите, които изкарват за правителствата. Не случайно парите въртят света, назови ми поне едно важно нещо, което може да получиш без да даваш пари. И не не говоря за любов, подкрепа и тн., говоря за храна, медицинска помощ, покрив над главата ти, без пари тези неща няма да ги имаш никога. Не съм материалист, но това е реалността в която живеем. И пак казвам конспиративни теории от рода на няма такъв вирус, са повече от смешни. Но това си е ваша работа дали ще си пазите най - ценното, което не подлежи на обсъждането, че е здравето.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 0f69526d25
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Всичките конспиративни теории идват от Фейсбук. За съжаление, хората не слушат експертите, а измишльотини.
“Докато истината си връзва връзките на обувките, лъжата е обиколила земното кълбо”- не си спомням автора.
Нямам от години Фейсбук (работя ИТ), грижа се за здравето си, слагам си маска, когато е необходимо и си живея живота, както на мен ми харесва; не бъркам свободата със свободията. Живеем в интересни времена.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3ba12a6004
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Номер 23 и 25 са първично елементарни, умните и тук и на обществените места ще си палят здравето. Даже не им дочетох простиите съветвам ви и вие да не го правите. Тея големи конспиратори те са наясно с всичко което се случва има зъл заговор срещу тях, за да им се ограничат правата. Милите да ги съжалиш, както казва един коментар по горе не бъркайте свободата със свободоята и вземете се дръжте на годините си, предполагам не сте тийнове. В днешно време и те станаха по умни от вас. Ясен ми е такъв типаж, крие се зад клавиатурата, държи се като шизофреник и няма умстеният капацитет да осъзнае, че е прекалено безинтетресен, да се водят каквото и да било заговори срещу него. Единия и овце ни нарича, нас съвстените граждани. Хаха, добре Бай Ганьо а ти си лъв балкански, ти ще поведеш революцията срещу тази измама корона вируса хахаха. Поне малко се посмях с вас.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3ba12a6004
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   23 айде някъде другаде да си изкараш комплексите а, кво ще кажеш? Не знам твоята мутра колкото е погрозняла от висене пред лаптоп в търсене на поредната конспирация целяща да съсипе и без това жалкия ти живот, но аз все още съм млад и добре изглеждащ мъж. Не знам дали пиеш нещо, хапчета имам предвид с алкохола не прекалявай, че като те гледам ако се напише и първо районно е твое. Не те знам какъв си и ми е под нивото да се опитвам да разбера. Гледай да си по спокоен за твое добро, иначе как ще ги спреш тези конспирациии. Бъди по уравновесен от коментара ти става ясно сами едно и то е, че си радикален идиот. Приятен ден, слагай маска, мии ръчичките и да не забравиш хапчетата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3ba12a6004
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Ще видим кой е прав и кой е крив като умират хиляди за да може да работи кварталното браче. Да може ей такива както 23 да въртят гьобеци в чалготеките, да се напиват да несвяст и да се бият с органите на Реда. Срамота това ли ви остави бай Тошо едни гамени без възпитание. Кой знае какви наркотици употребява, и кой знае още какви вируси разнася със себе си по- страшни и от короната. България затъва

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 7e985a2e8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Гледай го ти тоя наглец 23 не спазвал нито една мярка и се гордее с това, пуу. Безработен лентяй и на работа не ходел. Кой го знае тоя търтей, който лежи на плещите на майка България, дали спазва и елементарна хигиена. Линията аз съм на. 50 години и се съобразям със законите и работя и съм изгледал две деца, защо да страдам заради такива маймуни аз, защо питам? Бойко ги навъди тея безработните само с права и някакви задължения.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a297fca3a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   До № 29; № 30; № 31 - Доказа каква овца си като се опита да се представиш за трима отделни човека, а си един и същ - по хаша се познава. Ходи с каска и скафандър и се насирай от страх да не те хване Торбалан.
До №33 - На работа не ходя, защото съм постигнал правото да не ходя на работа, а ти ходи, иначе ще умреш от глад. Като сте овци - нямате други варианти. 50-годишен, а пишеш като незавършил 7-ми клас. Как си си отгледал децата - не искам да си представям.
До №21 - Не се опитвай да спориш с идиоти - безсмислено е. Не виждаш ли, че не могат и да пишат грамотно - явно са стигнали до 7. клас и са ги изхвърлили от училище. В моя първи пост не употребих обидни думи, но явно фанатичните страхливци не разбират от добро. Никой не е казал, че няма вирус. Казвам, че е преекспонирана опасността от него, но простите хора си знаят едно - конспиратори сме били. Остави ги да се насират от страх. Смелите хора умират веднъж, а страхливците - всеки ден.
Хората, които се страхуват умерено, не ми пречат, но фанатичните страхливци, които като видят кашлящ човек му се карат, че кашля на публично място - с тях трябва да се говори грубо и безцеремонно, защото те от друго не разбират. Същото важи за тези, които защитават политиците, които за 30 години ограбиха България и я оставиха на произвола на съдбата. Такива в България има много - все пак това е държавата на мутрите и простаците.

Асото

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 78cd383306
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Защо и с какво право коментарите ми се трият питам?? Ще пиша докато не се публикуват мога с години да продължа!!!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: aede2858d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

54.   Кога ще се публикуват коментарите ми за индивида Асото? Ще съм тук още дълго. Няма да ми ограничавате свободата на словото в никакъв случай.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker