Постоянно възстановява изтрити мои снимки и ме следи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120502)
 Любов и изневяра (29536)
 Секс и интимност (14293)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7269)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18349)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Постоянно възстановява изтрити мои снимки и ме следи
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 847 пъти
От един месец съпруга ми е в отпуска и си стои вкъщи. Аз бях на работа последните седмици и той е сам. Хванах го да инсталира разни програми на неговия, моя лаптоп, на фотоапарата, на всичко общо взето. Започнах да чета за програмите и се оказа, че възстановяват изтрити файлове. Постоянно рови, възстановява изтрити снимки и видеа и после се перчи какво е открил. Правила съм си разни селфита, клипчета, но съм решила че не стават и трия, той обаче щастлив че ми навлиза в личното пространство.
Това което е открил не е обезпокояващо, оказа се че видял моя страна, която не съм му показвала, прави ми комплименти и т.н., но ме притеснява факта, че когато ме няма използва да рови зад гърба ми и се крие и не казва... Следи какво пиша в интернет и в какви сайтове влизам, а сме женени от 10г....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: a2ceb97fba
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да не иска да намери нещо и да може да те обвини и да се раздели с теб! Той психически не е добре. Бих продала всички лаптопи и изтрила всички програми. Внимавай за потслушвателни устройства!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d786a3bf3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо не му намериш работа? Да остъкли терасата с майстори, да ремонтира нещо, да закара колата на преглед...

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 90e20add19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Сякаш си негова собственост, нали? Мисли, че те притежава, иска да надникне в мислите ти... 10 години са дълго време. Ако любовта беше още прясна, щях да ти кажа да се разделиш с него, но при този случай нямам идея какво трябва да направиш...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 8344958b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Авторка: Здравейте отново, днес чашата преля. Докато бяхме на гости на нашите, той седна на компютъра на татко и когато го заварих - беше свалил програма и възстановяваше всичко за 15г. назад, за да ровел да види живота ми преди това в снимки и видеа. Нищо не намери, не му стигна времето, но ми стана обидно, защото нагло се рови в чуждите животи. Като се прибрахме детето беше в съседната стая, а той искаше да ми бърка в бельото, отблъснах го и му казах ти нормален ли си, детето е тук и ще дойде, а той почна да ми крещи и да ме обижда, че то е малко и не разбира...
После започна да ме обижда, че съм се променила и много ми пораснала работата, едно време ме мачкал както си иска и всичко съм изпълнявала, а сега като ми нареди нещо съм отказвала и съм се защитавала.
А аз просто пораснах и се развих и започнах да си отстоявам правата... били сме го правили навсякъде и по всяко време, е да, ама сега имаме дете... не му пукало... обижда ме, съсипва ме и не се замисля, че съм сексуално отвратена заради повдението му. Толкова ми е гнусен, че се моля да не ме доближи, камо ли сексуално.. Ако не получи нещо става агресивен, обижда и стиска челюст... мразя го! Писна ми да бърка в белзьото и отдолу ме грубо и да дращи чак с нокти, просто на всяка цена, защото е решил че той иска.. дали искам аз нямало значение, трябвало да дам... както си седя някой идва бърка и почва да ме притеснява, накрая аз съм виновна.... а той че е ужасен не..

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 7792cb05ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Кой са програмите. Авторке, мъжа ти нещо е изперкал. Нормално е с времето хората да се променят. Но има и друго нещо човек става мнителен. когато съди по това какво той прави.

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 1b5c33a539
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Явно не може да разбере, че всеки си има лично пространство. Сложи си парало на всички устройства и тогава няма как да възстановява.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 1a29d077e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Според мен сексът му е недостатъчен и си мисли, че му изневеряваш. Затова се е разровил, луда работа. Явно не разбира, че вече трябва да се съобразява и с детето, и с грижите по него, че не винаги на теб ти се иска интимност. Явно си мисли, че имаш странична забежка и затова не получава секс вкъщи.
Изглеждаш ми срутена емоционално, това означава, че ти повече секс с него няма да пожелаеш никога, т. е. проблемът ще се задълбочава. Разбирам те напълно. Какъв би могъл да бъде изходът от ситуацията? Аз бих избрала раздяла, той ми изглежда зъл и контролиращ, съжалявам да го кажа. Ако избереш детето да има баща и да е мирна къщата, мъжът ти трябва да си получава редовно порцията секс, ти си помисли възможно ли е? Това е сексуално насилие за мен, така грубо да те притиска. Все пак прочети материали по въпроса, опитай да обсъдите нещата и... действай! Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker