Какво значат тези предсказания? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво значат тези предсказания?
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1109 пъти
Здравейте
Преди около 1 седмица майка ми беше ходила при една жена която гледа на кафе, беше и познала доста неща казала и за мен, че вижда 2 гълъбчета и зародиш (бременна съм) и нова къща, а ние с мъжа ми точно приключвахме ремонт, обаче и казала, че след време няма да живеем тук и '' всеки ще си намери мястото'' това значи ли, че след време ще се разделим? Вие как бихте го разталкували?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: fcac35d815
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Означава, че майка ти е от простите хорица, които пълнят гушите на врачките и че ти си се метнала на майка си. :) Ако беше безобидно, въобще нямаше да се тревожа, но сега, тъй като ти вярваш в такива неща, цял живот ще живееш в съмнение и при всяко скарване с мъжа си, ще си мислиш "Край. Ето, че дойде момента на раздялата, както предсказа врачката." Ще живееш във вечното очакване да се случи нещо лошо. Това неминуемо ще влоши връзката ти и реално ще е причина за нейното разпадане и ти ще заключиш "Ето. Стана точно както предсказа.", а реално, ако никога не беше чувала това предсказание, щеше да си живееш спокойно живота и да сте заедно завинаги. Врачки, хороскопи и други такива са едни глупости, но успяват да размътят мозъците на жените и създават проблеми във връзките им.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 4d8e262971
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От личен опит ти казвам да не вярваш на такива неща. Дори и да приемем, че даден човек има подобна дарба, той вижда нещо от една начална точка, която с всяко действие се променя и може изобщо да не се сбъдне. Преди време ми казаха, че ще започна нова работа в нов град, но когато дойде време за тази работа аз отказах и останах на същото място. Т. е. от там вече всичко се променя и няма как да се сбъдне.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 96ef6a98f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ем.. Аз така го разбирам. То друго значение има ли? Не знам. Затова не ходя при такива. Плашат ме.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 2da9e6b2ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Недей да правиш самосбъдващи се предсказания. Не мисли за тези глупости и не споделяй на никого, най-малкото на мъжа ти.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 3294bead16
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз не бих имала доверие на майка ти. Ако тя не харесва мъжът ти нищо чудно да си го е измислила това или да си го е пречупила през своята перспектива. Да не говорим, че е несериозно да вярваш на врачки.

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: b7ceb60048
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ей затова не трябва да се ходи при такива хора. Не, че не се вижда - всеки може да се научи да "вижда" - това е функция на мозъка ни. Аз имам предсказателни сънища най-редовно, но започвам да разбирам как работи реалността. Въпросът е, че много хора спират да вярват в свободната воля и много често такива "предсказания" се загнездват в съзнанието и се интерпретират постоянно, търси се обяснение, стават като натрапчиви мисли, а накрая може да стане като самосбъдващо се пророчество.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 5ebb977c6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На майка ми пък ѝ казаха, че до 5 г. ще умре. Е, минаха над 30 г. и още си е жива и здрава.

В психологията има термин самосбъдващи се предсказания. Т.е. когато си втълпиш, че нещо ще се случи, ти постоянно търсиш потвърждения за това и забелязваш само нещата, които го потвърждават, а игнорираш нещата, които го опровергават. Например ако си втълпиш, че всички хора са грозни, ще забелязваш само грозните и при вида на всеки грозен, ще си казваш "ето виждаш ли, всички са грозни". А когато видиш красив, просто няма да го забележиш и ще отминеш. И в края на деня ще си мислиш, че си видяла 100 грозни и нито 1 красив, понеже красивите си ги подминала.

Същото е и с това. При всяко скарване и дреболия ще си мислиш, че това е края, а всеки хубав момент ще го пропускаш и това напрежение ще се натрупва във времето и в един момент воала - предсказанието се сбъдва. И после ще си кажеш "ето, знаех си" и сама ще потвърдиш очакванията си.

Не създавай подсъзнателна нужда от подобни очаквания, защото така увеличаваш шанса да се сбъднат. Няма човек, който да знае бъдещето на 100%. Дори и Ванга далеч няма 100% познаваемост, камо ли някоя самопровъзгласила за се врачка. Толкова много врачки има, че няма как всички да имат такава дарба, а и да имат, пак не познават на 100%. Най-малкото има и някаква свободна воля, на която дори и Бог не се меси.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 5ebb977c6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   6, би ли обяснил как работи реалността? Интересувам се от темата и ми е любопитно.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 013a43c446
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Изобщо не е нужно нещо да се сбъдва от тези предсказания, но нека направим кратък анализ на това, което те притеснява. Бременна си, да ти свалим малко от сложения стрес.
"Всеки ще си намери мястото."
Добре. Може да се има предвид, че все ще си намери мястото в живота, че всеки ще намери неговата си страхотна работна позиция, че всеки член на родата ви ще бъде щастлив там, където живее. Не е нужно да се говори за теб и мъжа ти, може да се има предвид цялото семейство- братя, сестри, лели, майки, бащи и тн. Може да се има предвид, че ще заминете някъде заради чудесно работно място например, но децата ви ще се върнат тук и всеки си е намерил мястото. Може да се има предвид всичко, затова не е удачно да вярваш прекомерно и да тълкуваш. Съдбата може би съществува, но при всички положения ние имаме свободна воля. Иначе само врачката може да знае какво е имала предвид, но на такива двусмислици не бива да им се обръща внимание. За мен една жена казала, че децата ми ще бъдат еднородни... моля? Какво трябва да разбирам- от едни от родители, от един пол, близнаци? Изобщо не го мисля, ти също недей.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: abc983d4b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   България и държава от третият свят.

Врачки, гадаене, магии

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: e61f1bc3e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Културни особености на Балканите - управляващи мутрафони и "лош матриал" - плебеи, вярващи във врачки и баячки и слушащи чалга...
Мила родна картинка :)

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 9f04b755b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 6 е прав. В психологията също се наблюдава склонност на човека да отговаря на очакванията на средата, цялото ни възпитание от деца се опира на това.
Очакване-страх-вяра са едно и също нещо - предположение, че нещо ще се случи някога. Човек сам решава какъв нюанс ще придаде. Както, когато човек вземе пласебо и то подобрява състоянието му, заради вярването, че приема лекарство. Ефектът пласебо е доказан. Лично за мен връзката мисъл-убеждежие-реалност също се е доказала.
Ти можеш да решиш, че това предсказание, означава, че за вас има по-подходящ дом, във които всеки ще има пространство за себе си, детето ще си има стая, бащата кабинет, работилница или подобно, майката ще има място за спорт, градина и т.н.
Или, че когато децата ви пораснат всяко ще си намери мястото.
Ти ще решиш какво означава предсказанието, то ще се сбъдне спрямо твоите очаквания и затова смятам, че е по-добре да не го споделяш с други хора от обкръжението си, които биха му придали негативен нюанс в мислите си. Нашата мисъл е силна, разбира се, но не е адекватно, както е модерно да се твърди, че изцяло от нея зависи реалността. Тя зависи от мислите-убеждения на средата като цяло.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: b771bf5fe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Вселената се движи по определени математически и физични закони. Всяка душа слиза с опеределени задачки за отработване и качества за развиване, следвайки тези закони. Следвайки логиката на законите, сенситивните хора имат успеваемост от 0% до 90%. Сега ще ти дам пример: ти имаш да научиш урок Д, следваш стъпки А-Б-В-Г и стигаш до Д, но това е при положение, че тръгваш от А. Ако тръгваш от Ж, то тогава картинката е Ж-Е-Д. Може да тръгваш и от Я. А дали ще тръгнеш от А, Ж, или Я, зависи от 25% свободна роля и от 25% предходни събития, които се пречупват от 25% предишни животи и 25% родова памет (родители, държава и т.н.). Гледачите снемат моментно състояние и кармичните уроци и им се явяват събития, които би трябвало да доведат до усвояване на кармичен урок. НО не винаги твоите 25% свободна воля реагират така, както се предвижда по законите. Може изведнъж душата да се препрограмира да следва други уроци (те винаги са достатъчно много и има за доста животи). В този случай успеваемостта ще е нулева. Вариантите са много и ако сте учили комбинации и вариации по математика, ще ме разберете. Всяко отклонение от предварително обмислените стъпки води до нови възможности и до препрограмиране. Моят съвет е да ползвате сенситивните хора за да разберете какво трябва да отработвате този живот и какви качества трябва да развивате. Не ги ползвайте за събития!!!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 0f3f0ade44
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Не им вярвай! Те само ти взимат парите! Чудят се как да пилеят времето си! А и освен това ако знаеш какво ще ти се случи няма да е интересно така ме кажи на майка ти да не им вярва на врачките, и ти недей.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker