Българските форуми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Българските форуми
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 555 пъти
Здравейте. От известно време наблюдавам нещо и се чудя дали само на мен ми прави впечатление или и на други хора. Често чета информация от форуми и забелязвам колко по-добре се държат потребителите в чуждите форуми в сравнение с българските.
Един от най-нашумелите форуми в българия /няма да правя реклама и няма да упомена името му/ ми направи лошо впечатление. В него потребителите си говорят на малки имена, сякаш се познават, темата е публична, но вътре си пишат сякаш е чат, ако се появи някой нов и пита нещо в повечето случаи го игнорират и темите са пълни предимно с питания, но отговор на въпросите на хората няма. С желание си отговарят една на друга разни потребителки, но с новите потребители не е така, дори понякога им трият профилите без причина и ги банват, особено ако се пише за продукт, който не се обсъжда много във форума.
Обсъждат се например продукти за коса и уж трябва форума да е от помощ и с търсачката да намериш инфо за него, но как като се казва Cellula Mother Nutrition", a те в темата пишат "много съм доволна от майката клетка".... или парфюм, който се казва "La Vie Est Belle", те пишат "ооо, днес си купух ЛВЕБ". Или пък mythic oil масло "митичното масло", или име на продукт на английски се изписва да речем, ако името е Ivan Todorov /примерно, да не правя реклама/, те го пишат "харесва ми продукта ИТ". И като влезне някой и пита за някой продукт веднага го насъскват как не ползва търсачката и му трият профила.
Аз се регистрирах за да попитам за един продукт, който е с нова опаковка и веднага ми изтриха профила и пише, че съм банната. Регистрирах се пак и докато пишех мнението изтриха профила.
Не разбирам. На вас случвало ли ви се е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: cb3fa9741e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ж, 22

Имам същите наблюдения за българските форуми, включително и за Сподели. ком. Даже мислех да пусна подобна тема, защото ми беше интересно да чуя мнения. Голяма част от българските потребители са много невъзпитани, злобни и пишат неадекватно. Сякаш идват тук да си излеят комплексите. Като съм чела чужди форуми (quora, reddit) виждам, че хората приемат доста по-сериозно питанията даже и да са по-глупави или странни. Там в повечето случаи се опитват да помогнат, а в българските просто те съдят и псуват. Не е само по бг форумите, отворете някой сайт за новини и ще видите под всяка статия поне 10-15 неадекватни изказвания.

Считам, че това е добър социален експеримент да видиш какви хора живеят в една държава. Сами можем да си направим сметката, че масово в България хората са озлобени и доста назадничави. Сигурно ще отнеса цветуща критика за мнението ми, но това са лично мои наблюдения. Все пак виждам, че има и много адекватни хора по нашите сайтове. Самата аз съм пускала теми тук и съм получавала и нормални отговори и съвети, което ми дава надежда, че има светлина в тунела.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker