Защо изтрихте цяла тема с над 40 коментара! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо изтрихте цяла тема с над 40 коментара!
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1103 пъти
Имаше тема на име "Каквото се случват с Българи?" относно протестите в България. Само да вмъкна, че не съм аз автора. Аз получих съобщение че има нови отговори, отварям през имейла и темата липсва, липсва и в списъка.
Явно че сподели.нет е под влиянието на мафията и се прави всичко възможно, за да се ограничи гластността ни.
Искам обяснение. Това е обществен форум. Защо изтрихте темата!

Модератор: Нека другия модератор отговори защо е изтрил вече одобрена от мен тема.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: d357bb9ef2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Добре, че я изтриха тая тъпа тема!!! По-дебилски написано, тъпо несвързано заглавие не съм виждал никога през живота си!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e8358cfc16
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Като цяло модераторите трият много теми и не пускат част от тях. И чакаме с по седмици за одобрение на коментари...

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 83f9f06725
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Бог дава Бог взима!!!




Дева Мария

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d186f7f0c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не е само сподели. нет. За 30 години пръв път виждам тотална липса на информация, което си е дезинформация. Първия ден на протеста беше отразен от 2 телевизии. Националната -нищо. Нищо, че е на 300 метра от протестите. Новинарските сайтове - пак нищо, все едно се намираме на Луната. Блиц, например, вместо обобщения от миналия ден, пишат статия тип "кой не трябва да яде домати". Много актуално, все пак сме лято, сезонът на доматите. За мен това е тотален страх за едните и 1000 % обвързаност с управляващата партия. Правосъднят министър се изказва като някой репей от селска кръчма, на никого не прави впечатление. Ние сме много по-назад от 110 място по свобода на словато. Да ви призная, до този моме нт, че е малко пресилена тази класация, но не е -това сме си ние. Горко ни. Има и други очеизвадни неща.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e8b438997f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не знам защо коментари 1 и 2 ги няма, обаче номер 7 е супер информативен и е точно по темата.
Явно, модераторите, толкова и четат какво се пише, просто са там да отчитат някаква дейност.

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 36646edde4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Авторът беше един противен герберски трол и в коментарите повечето хора дружно го нахранихме. Това явно не се хареса на "Сподели" по неясни причини. За какво си правим труда да пишем коментари като после ги трият? Аз за първи път виждам да се трие тема и то тема с толкова много коментари! Това за какво говори?
Говори за това, че някой от модераторите има близки, които са свързани с ГЕРБ и е изтрил темата, но това няма да спаси никой от хунтата! Духът на революцията излезе от бутилката и не може да бъде спрян! Всички хора, свързани с хунтата ще бъдат поставени на мястото им - в затвора или ще бъдат подложени на жесток остракизъм от обществото, заради слугинажа им спрямо хунтата (ГЕРБ-ДПС), който продължи 11 години!
Явно и сред модераторите на "Сподели" има разделение на хунтаджии и нормални, независими хора.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a8f01cc586
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да, имаше пусната една тема за протестите още май месец... Сега като разрових видях, че я няма. Аз също бях писал в нея.
Не му отърва на някой явно... Ей, голяма цензура в тоя сайт.
Хайде, изтрийте и моя коментар сега.

Модератор: http://spodeli.net/3/story-149548.html

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 731b3bd66d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Пъров: "Всички хора, свързани с хунтата ще бъдат поставени на мястото им - в затвора или ще бъдат подложени на жесток остракизъм от обществото, заради слугинажа им спрямо хунтата (ГЕРБ-ДПС), който продължи 11 години!"

Стотици хиляди души на държавна работа, деца, съпрузи и доридтели разчитат на тях, хора работещи с местната власт не от желание, а по задължение, изобщо на места трябва да си "приятел" на някого, че да започнеш като чистач. Сега, като някой каже, че ще гони всики свързани, замисли се кои са всички. И как смяташ, да подложиш на "жесток остракизъм" поне 1/3 от населението? Мисли, като говориш. Това не е детска игра.

Второ: "Аз за първи път виждам да се трие тема и то тема с толкова много коментари! "

Ами ясно не следиш, защото се случва често да се трият теми, когато стигнат до заплахи и закани, а често и самите автори ги искат свалени.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 36646edde4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   № 14 - Гаврата с народа през последните 30 години и особено през последните 6 месеца също не е детска игра! Така че ще има жестоки последствия за изродите които държат хунтата на власт и които я подкрепят!
Естествено не включвам хората, които гласуват заради зависимости или от страх за ГЕРБ и ДПС, а такива хора има много. Имам предвид слугинските медии, платените -лози, които лаладжийстват по студията и защитават хунтата и всички платени подлоги, които се изприщиха да възхваляват това престъпно управление!
Държавната администрация е максимум 600 000 души, така че си оправи сметките. Няма как да са 1/3 от населението, освен това има 2 милиона българи в чужбина, които нямат връзка с хунтата по никакъв начин.
А за триенето - защо се трие темата? Нали има опция да се трият коментари? Защо изтриха цялата тема, барабар с коментарите?
Това какво е - ЦЕНЗУРА!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: e1320f04da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Докато има жени с власт в управлението на държавата винаги ще е така. Докато феминизмът се разраства не само ще сме на дъното, ами ще се заровим по-дълбого от него. Модераторите са феминисти и за това трият не само коментари, а и цели теми. Изобщо не е нужно да има модератори, и всеки да си пише както чувства че трябва. Някога имаше гори и там се криеха партизани, които раздаваха собственото си правосъдие на тези, дето се чувстват недосегаеми. Днес изсякоха горите, отмениха смъртното наказание и жените си вирнаха носовете до небето. Те щели да управляват света и женското царство щяло да пребъде. За това има и модератори, които слугуват на феминистките и не само трият коментари, ами и провеждат политика на разделение и омраза между половете. Щом липсват коментари, значи че феминистките са се намесили, а мъжете мълчаливо разрешават всяко женско безобразие. Не се чудете защо мъжкото правосъдие продължава и доста жени предават "Богу Дух" заради женска наглост! Обърнете внимание, колко женски министри имаме само, и за какви дейности отговарат.....пардон....не отговарят! Протестите в страната ще продължават и дано ако се стигне до промяна на конституцията да отнемат всички женски привилегии и да третират жените наравно с мъжете в професии с физически и психически натоварвания, пък ако ще жените да изпукат поради женска немощ, за да разберат, че не са равностойни на мъжете и трябва да си знаят мястото!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker