Дали е проклятие да си жена? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Дали е проклятие да си жена?
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 3070 пъти
Здравейте, тази тема е малко "по-различна", но отдавна исках да пиша за това. Надявам се да го качат, пъзливо многоточие...

Докога жените ще мрънкат как са винаги жертвичките?
Докога жените ще могат да реват за изнасилване без доказателства или срам?
Кога жените ще могат да се обличат както искат, без да бъдат упреквани от други жени?
Когато мъжът е девствен е загубняк, но когато жената е девствена е Света Богродица?
Докога жена публично да бие шамар ще е приемливо, но мъж да ѝ отвърне ще е сексистко?
Докога жените ще мрънкат за физически идеали, когато и те самите изискват такива от другия пол (ръст, рамене, корем, ръце, лице, гръб), че и куп други (пари, имот, кола, статус, чар)?
Докога неграмотни женици ще изписват "докога" разделно?
Докога аутистки, наричащи се феминистки, ще подсмърчат за измислени неправди спрямо тях, но ще игнорират зверствата срещу жени в Африка и арабските държави?

Въпросът ми към жените: ако нямаше мъже, кой щяхте да обвинявате за собствените ви провали и недъзи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 8aee7fd806
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

1.   Авторе, поздравления, че си написал въпроса си иронично, в унисон с въпросите на авторката от темата "Проклятие ли е да си жена? ", с подчертано чувство за хумор! Жените са долни, нагли, злобни завистливи и тъпи същества и се възползват от феминистичните закони, които ги защитават днес, за да се гаврят безнаказано с мъжкото достойнство и само, защото други мъже ги защитават, се мислят за недосегаеми и, че мъжката справедливост никога няма да ги достигне... Но са сгрешили!!! Рано или късно, ще дойде момент, в който на всички мъже по света ще им писне от женските безобразия и произвол, ще се консолидират (обединят), и заедно ще пометат изкуствено овластената женска власт с мъжка, първична физическа сила, и тогава жените нито феминизъм, нито комунизъм, нито какъвто и да е "изъм" няма да ги спаси! Не се безпокой, авторе, денят на разплатата наближава!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 29852bf9de
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз мен това са неща, които са крайно лицемерни и използвачески. Жена съм. Обяснявам си го с факта, че векове наред жените са смятани за втора категория хора - нямат право да гласуват, зависими от мъжа и т.н. Абе нещо като с негрите. И в момента просто избива, защото времената са удобни. Когато си мачкан дълго време, обикновено накрая става така. Естествено веднага се появяват гадини, които да се възползват от ситуацията и да осе*ат едни нормални и съвсем справедливи желания за равнопоставеност, нямам предвид свободия и мачкане на другия! Чудесен пример е Амбър Хърд - печалбарка, хиена и принизявайки жертвите на реално домашно насилие до лъжите си.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 30f8dbee31
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Имаше подобна тема, май и авторката е същата. Света е такъв, какъвто е, ти и да питаш, и да се нервираш на никой не му дреме. Всеки си гледа живота и го живее както може. Едни са феминистки, други домакини, трети работохолички и в това няма лошо. Себеподобните се събират. Намери си мястото и спри да се ядосваш за жените.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: dc3b67e81c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   На времето жените наистина не са имали права поне в повечето държави - да гласуват, работят, учат, шофират. Сега като изключим най-консервативните държави, жените си имат всякакви права. Дори в Саудитска Арабия вече чета новини, че лека по лека започват да дават права на жените. Разбира се, не е като на Запад, но поне са тръгнали в тази насока.

Аз не знам в нормална държава на някого да не са му дали да гласува, работи, учи, шофира и т.н., само защото е жена. Днешно време в повечето развити държави дори жените имат повече права от мъжете. Например в Западна Европа и САЩ при развод жената може да остави мъжа по бели гащи. Може да му вземе къщата, да живее в нея, а в същото време мъжа да продължи да я изплаща, без да има право да я притежава и живее там. Лично познавам такъв случай в Испания. Не случайно там масово се ползват предбрачни договори, колкото и отвратителни да ми изглеждат тия сметкаджийски истории.

А за децата какво да кажем - освен ако майката не е наркоманка или нещо подобно, децата винаги се дават на нея. А бащата дори не може да ги вижда без благоволението на майката, която често го използва като коз да му извива ръцете. И мъжа дължи издръжка не само за децата, а и за самата майка. Т.е. дори и да се разведеш, пак трябва да хрантутиш бившата си, макар че вече не сте женени.

Отделно ако жените могат да съдят мъжете за сексуален тормоз едва ли само за по-нагъл поглед.

Разбира се, винаги се намират нагли жени да злоупотребяват с тия работи, а и разни партии и организации да ползват заблудените жени за електорат. Ако това го говореха жени от арабския свят или ИНдия например, щях да ги разбера идеално и да го подкрепя, ама тук в Европа е малко нагло. Даже в Западна Европа по-скоро мъжете трябва да реват за права. За мен не е нормално майката по дефолт да взима децата например.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: ccd4a0a2be
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

11.   В крайна сметка за всичко, споменато от номер 8, има причина. Да, жените често стават жертви на сексуално насилие в различни степени - от брутални изнасилвания до подвиквания - чичковци са спирали до мен с колите си, отваряли са вратата да настояват да се качвам, за пръв път ме обараха на 13, когато бях на концерт с придружител и т.н. Непознати са ми предлагали да се качвам у тях, за да ме снимат на "секс огледалото" си?!? Ако откажа любезно на някой да се запознаем, директно ставам "баси тъпата курва, браат!" и т.н. А миналата седмица някакъв ме опипа в известна столична дрогерия, на втория път се развиках и избяга. Само мога да се радвам, че не е имало нещо повече от това... а дори не съм някаква супер мацка. Няма жена, на която да не се е случвало подобно нещо. И да, гадно е, когато единствено искаш да се разходиш, да послушаш музика някъде или да пиеш една бира с приятели. За съжаление напоследък са се навъдили и страшно нахални женища, които тормозят мъжете. Приятелят ми е ставал жертва на опипване, натискане, коментарчета и т.н. Уви, на това не се гледа сериозно, защото нали е мъж, но подобни случки са крайно неприятни и за двата пола. Все пак не е толкова често срещано, колкото при дамите.
При децата е същата работа - в повечето случаи мъжете са тези, които "отиват за цигари" и повече не им виждаш очите. Но ето има десетки примери като този парцал, който биеше детето си в онова клипче, въпреки че е майка и се предполага съвсем различно поведение. Всеки случай трябва да се гледа много внимателно и независимо кой баща, кой майка. То даже е безумно на всеки индивид да му се позволява да се възпроизвежда, ама това е друга тема...
Както казах по-горе, това е модел на поведение, натрупан през вековете, от който все още не можем да се отървем до голяма степен. Жалко само за тези, които опорочават усилията на нормалните хора, саботират, лъжат, вряскат и реват, за да трупат дивиденти. Съответно това води до такива теми.

И така, не мразете жените, мъжете, черните, младите, старите и прочее. Разединение не ни е нужно, особено на нашия клет народ. Мразете индивида, който злоупотребява, който живее на гърба на чуждото нещастие, който няма 2 мозъчни клетки, който мачка и тормози по-слабия. За гнусотията пол, възраст и положение ня-ма!

№ 2

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: fdef6ffb8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   "Днешно време в повечето развити държави дори жените имат повече права от мъжете. Например в Западна Европа и САЩ при развод жената може да остави мъжа по бели гащи. Може да му вземе къщата, да живее в нея, а в същото време мъжа да продължи да я изплаща, без да има право да я притежава и живее там. Лично познавам такъв случай в Испания."

А уж се говори за равноправие между половете?! Че и се чудят политолозите, защо аджеба мъжете все повече пребиват от бой жените и дори ги убиват брутално? Ето ти го отговора!

"А за децата какво да кажем - освен ако майката не е наркоманка или нещо подобно, децата винаги се дават на нея. А бащата дори не може да ги вижда без благоволението на майката, която често го използва като коз да му извива ръцете. И мъжа дължи издръжка не само за децата, а и за самата майка. Т.е. дори и да се разведеш, пак трябва да хрантутиш бившата си, макар че вече не сте женени.

Отделно ако жените могат да съдят мъжете за сексуален тормоз едва ли само за по-нагъл поглед."

Това в съда го наричат "справедливост" и след това следва мъжкото правосъдие на лична основа, я нож, брадва или пистолет. Коментар № 1 е описал какво ще последва за самозабравилите се жени след време. Началото предстои и стартът е вече даден! Просто мъжете дето защитават жените трябва да престанат да го правят и тогава всичко ще се промени без излишна употреба на мъжка сила, срещу друга мъжка сила, а жените ще си получат това, което в същност заслужават!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 66e81003ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Не знам къде намирате такива хора, честно. Жена на 24г. съм с отлична работа и висше образование. От 2г. имам връзка и нито в моята среда, нито в тази на приятеля ми има такива хора, а сме от два различни свята. Дори един единствен такъв човек не познавам. Не общувам с “жертви” и страня от всички, които обвиняват друг за проблемите си независимо от пол/религия/етнос/сексуална ориентация. За Интернет е излишно да коментирам. Когато видя нещо такова просто не го чета.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: db010f2382
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Номер 2 добре го описа. Аз съм за равнопоставеността, но не и да се възползват от това. А и после да не питат "къде отидоха мъжете", защото в природата на мъжа е да води. Не може хем да искаш равнопоставеност, хем огромна мъжественост. Или-или :)

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: c2bdca2b06
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Към номер едно
Не се обиждай, но от сега мога да кажа, че си нямаш приятелка и от дълго време си сам. Защото, ако беше щастлив мъж с жена и деца нямаше да говориш така.

А сега към темата

Изобщо не харесвам такива теми. Всеки е различен и не е нужно да слагате жените под общ знаменател и най-вече за самотния номер 1, където изрече "долни,нагли, злобни и завистливи" като ти не познаваш всички жени на света. И мъжете имате кусури и то много, но само жените са виновни. Само единствено комплексари и тъжни от живота хора могат така да говорят за отсрещния пол.

Номер 1, купи си котка няма да си самотен с нея

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: fd0f0b1db0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Хората не се делят на мъже и жени, а на лоши и добри. Докога добрите хора ще страдат, а лошите ще се измъкват безнаказано? По света има отвратителни, злобни, надменн и възползвали се жени и гнусни перверзни мъже, изнасилвачи и още много видове лоши мъже. Не съм съгласна с никой, който обвинява или само мъжете или само жените. Вижте бунта в държавата ни. Достойните и искащи своето хора (мъже и жени) са обединени срещу управляващите(има и мъже и жени) и това е единственото разделение, което има между хората.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: ba747a5a99
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

20.   №18, как разбра, че №1 няма приятелка? Ами може да има жена и деца, тогава защо ще му е да има приятелка? Като не харесваш такива теми изобщо не ги чети, а ти дори си и коментирала твое мнение, дето на някой няма да му хареса. Няма нужда № 1 да познава всички жени на света! Анализа е направил от болшинството жени, което му дава право да ги слага под общ знаменател. Това, че имало различни от болшинството е нормално. Просто говорим за женска простотия, наглост и злоупотреба с мъжкото търпение. А, мъже нещастни колкото жените няма. На мъжа му е през оная работа оттатък, за женското щастие и желания. Той задоволява нагона си и после бие шута на жената, като отива при по-млада. Те и без друго целта на феминистките е да направят мъжете нещастни, само дето не им се получава и нещастни пак остават жените. Няма истински мъж, който да иска да е жена, а феминистките мъжемразки мрат от злоба и си мислят, че ако към жените се отнасят както като към мъжете, жените щели да станат мъже, а не социален конструкт!? :( Ще станат мъже жените на куково лято, дори да им присадят пениси и тестиси от маймуна, пак няма да станает мъже. ако обаче кастрират мъж, тогава той ще заприлича на жена. Дори и гласът му ще стане тъничък-женски, само дето няма да може да ражда. За това мъжът винаги е бил и винаги ще бъде много повече от жената!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 58cfcf6df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Това дори не е тяхна идеология. Нарича се Марксизъм, и има доста "проповедници". Това е идеологията на перманентната жертва. За комунизмът, пролетариата беше тая жертва, и тя се оправдаваше все с лошият капитализъм. Днес си жертва ако си:
- жена
- хомо
- транс
- малцинство

Както през комунизмът, тези "онеправдани класи" бяха използване за сриването на предприемачеството и ограбване на капирала от определена шайка, така и днес това става за сметка на редимно бели мъже около които е централизирана икономическата дейност. За сметка на тях се поощряват ниско квалифицирани емигранти и самотни майки... Т.е. както и навремето - непродуктивните класи на обществото. Така по един или друг начин става трансфер на капитал. Който между другото тече с пълна сила днес, след 7 трилиона напечатани от Федералният резерв, с тенденция за още много повече... Дребният бизнес ще бъде затрит за сметка на олигархия. Феминизмът е просто едно малко парче в цялата схема която се разиграва, и в определен смисъл днешните жени наистина са жертви на процеси които са много далеч от това да разберат. Знаят само че им харесва ролята на жертва и ще смачкат всичко по пътя си за това. Така че умната, не стой на пътя на теле...

Та така, тези "жертви" ще бъдат отново използвани от политическата система и захвърлени на улицата, както е ставало многократно. Само дето те не го знаят още...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 1965d33141
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

22.   "Към номер едно
Не се обиждай, но от сега мога да кажа, че си нямаш приятелка и от дълго време си сам. Защото, ако беше щастлив мъж с жена и деца нямаше да говориш така. "

№18, не се безпокой за мен! Аз изобщо не съм сам, и съм си наистина щастлив мъж с жена и деца, вече отдавна пълнолетни, и издържащи се сами. Е да, имат един "малък" недостатък-женски са, но какво да се прави-Божа работа, не на всеки се пада 6-ицата от Националната лотария! По едно време навивах жената за трето, надявайки се, че най-после ще се падне момче, но после се отказах, след като един лекар ми заяви лошата новина, че щом първите две са момичета, и третото щяло да бъде момиче. А, стига бе!!! Не ми стига една жена вкъщи, ами и още две? !? Е, хайде здраве да е, дори и да не стават за нищо друго, все пак ще послужат с едно полезно нещо на човечеството-с раждането си, така че съществуването им няма да е било съвсем напразно. Нямам за какво да се обиждам от твоите глупости за мен, защото и без това не са верни.

"Изобщо не харесвам такива теми. Всеки е различен и не е нужно да слагате жените под общ знаменател и най-вече за самотния номер 1, където изрече "долни, нагли, злобни и завистливи" като ти не познаваш всички жени на света. И мъжете имате кусури и то много, но само жените са виновни. Само единствено комплексари и тъжни от живота хора могат така да говорят за отсрещния пол. "

Щом ти не харесваш такива теми, можеш най-преспокойно да не влизаш в тях и да не ги четеш, ето ти "Х"-а горе отдясно, и готово! Това, че жените са долни, нагли, злобни и завистливи си е самата истина, и е описано от множество велики философи и учени, преди навлизането на измислената псевдо-джендър наука, удобна за феминистките, на които истината не им изнася. Мъжете нямаме никакви кусури, а само жените имат кусури. Жените раждат, по-слаби са физически, имат цикъл, имат млечни жлези, имат стрии, имат целулит, мозъкът им е по-малък в сравнение с мъжкия, в следствие на което са по-глупави, по-грозни са, и тялото им е неергономично. Това са природни дадености, които при всички жени на света са еднакви без изключения, така че не е нужно да познавам всички жени на света, за да знам тези факти. И тук заученият ти феминистичен рефрен "Не слагай жените под общ знаменател" е крайно неуместен. Аз не слагам всички жени под общ знаменател, а просто споменавам физиологическите разлики между мъжете и жените, които са непреодолими, независимо колко и какви извратени граждански джендър-закони се измислят против нормалното хетеро семейство от бял мъж и бяла жена, на еднаква възраст, и с деца. Мъжът е по-съвършеният пол, и женските недостатъци, които по-горе ти изброих, са неоспоримото доказателство за това, колкото и на феминистките да не им се иска да е така. Заучената феминистична мантра "Комплексари, бай Ганьовци, мачовци, мъжки шовинистически свине, слугуващи на остарели догми и предразсъдъци" се превърна в грозно наречие, с което жените-феминистки се научиха да обиждат мъжете, защото нищо друго не им остава пред мъжкото превъзходство. Комплексирани и тъжни от живота са само жените, защото не са жени и цял живот живеят нещастно и тъжно от факта че ня

"Номер 1, купи си котка няма да си самотен с нея"

№18 не, благодаря, не бери толкова много грижа за мен, ти по-добре се гледай теб си. Аз не съм самотен и не ми е притрябвала котка, защото съм заобиколен от хора, които обичам и на които държа. Котките са по-скоро за дъртите грозни, дебели, ялови и сърдити феминистки-мизантропки, които мразят хората, и в стремежа си да компенсират с нещо самотата си, развиват мания и си купуват по 10 котки, за да не са самотни, като теб, предполагам. Така, че по-добре котка си купи ти, а най-добре си намери мъж да те задоволява, че така като те чета, май си доста озлобена и хормоните ти играят, и имаш нужда някой да "изгаси пожара" в "градинката" ти, че иначе ще се побъркаш от този излишък от хормони в тялото ти. Поздрави!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 92b5e5fca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Май си искал да напишеш "Дали е проклятие да си Мъж" От тука изглежда, че жените сме цариците, а мъжете сте прецаканите. Това съм сигурна, че е писано от Мъж. Стига с тези феминистки глупости. Хубавото да си жена, е че раждаме и сме сигурни, че детето е наше. Хубавото да си мъж е, че не сте домакини. Дори и аз предпочитам да работя, отколкото да чистя и да готвя.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 25c4e15193
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Злобата никога няма да ти помогне не те знам дали си мъж, жена или трети пол не ме вълнува. Има едно много ама много просто правило - светът е огледало. Намръщиш ли се и той ще ти се мръщи. Усмихнеш ли се и той ще ти се усмихне. Много добре си помисли. И не си губи времето да ми отговаряш няма да следя темата. На мен не ми е важно. По-важно е да осъзнаеш какво ти казвам.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 27b7edb577
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   "Жените са долни, нагли, злобни завистливи и тъпи същества... "
"Аз изобщо не съм сам, и съм си наистина щастлив мъж с жена и деца, вече отдавна пълнолетни, и издържащи се сами. "

Следователно на Херко жената и двете дъщери са "долни, нагли, злобни завистливи и тъпи същества"...
Горкият човек!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 4f724aefa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

27.   Авторът очевидно има лощ външен вид, не притежава автомобил и собствено жилище, нито пък висок социален статус, затова и злобее към жените, които ги изискват. Съжалявам, но ако някой иска от мен да съм с перфектна фигура, поддържана, грамотна, с добра професия... редно е да искам същото отсреща.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 399c343a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   Справедливост никога не е имало няма и да има! Тука толкова злобни коментари а са одобрени, а моят коментар който не беше злобен не беше одобрен! Ако трябва да бъда честна, тук никой коментар не отговоря на тези правила.

Обърнете внимание на номер 1, и на 20! С какво са полезни тези хейтърски коментари? Щом не държите на собствените си правила и ги изтрийте и коментарите да се появяват сами без да се налага някой от вас да ги одобрява.


Садна

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 399c343a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

31.   Номер 20, КОЙ ви го наби толкова сериозно в главата,че мъжа е повече от жената?! Ти знаеш ли,че АКО ТЯ не те е искала, нямаше да те има, И НЯМАШЕ да пишеш тези коментари! Преди да напишете такива неща замислете се, КОЙ ви е родил може да си много талантлив и красив но АКО ТЯ не те е искала щеше да бъдеш....едно голямо НИЩО. На вас ви е много правенето затова все повече и повече ходите на платени жени! И все повече има самотни майки. Един мъж се грижи за жената, пази я, а тя му ражда деца, и така продължава човечеството. Единия пол е нужен, и другият също. Писнало ми е от такива разделяния 2020 година сме, засрамете се малко.. какъв е този арабски начин на мислене...

Към, сайта :
Моля ви, одобрете този коментар, както едната страна напада нормално е и другата да се защити. И да ви попитам, защо одобрявате такива расистки коментари, с какво са полезни те?


Авторке/ или Авторе

Защо провокираш хората с такива теми? Това ли си искал/а ?
Нищо няма да се промени всеки си живее живота, и с твоята тема и без.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 4bbbd793f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Всичко е въпрос на гледна точка - дали човек се самозалъгва и вижда това което иска да види. Хората дали от нисък интелект , дали от слабост хората често се самозалъгват от всякъде , по всички направления. Аз съм мъж и смятам , че жените са хиляди пъти по-привилигеровани от мъжете по всички направления. Дали обаче ще моля за "милост" или пък ще направя операция , за да си сменя пола - НИКОГА! Ето ще дам един елементарен пример - когато жената роди тя винаги си знае , че ембрионът е нейн , докато "таткото" не знае дали държи чуждо Днк. Както и да е за мен съм решил - тотален игнор на жените. Ако ми се приска секс - проститутка. Никога няма да коленича пред никоя жена , да и се моля да ме обича или да ми роди "дете". Хайде сега почваите с оплюването.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 09bc934690
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

33.   "Мъжете нямаме никакви кусури, а само жените имат кусури. Жените раждат, по-слаби са физически, имат цикъл, имат млечни жлези, имат стрии, имат целулит, мозъкът им е по-малък в сравнение с мъжкия, в следствие на което са по-глупави, по-грозни са, и тялото им е неергономично."

По гомяма идиотщина скоро не бях виждал, ти си пълен олигофрен, и това ти го казва 28 годишен мъж.... Да ти кажа женемразецо, красивите и стройни жени, това дето си го написал грам не важи за тях, аз се наслаждавам на красивите жени, защото изглеждат страхотно..

Като са толклва скапани жените, ставай хомосексуалист, и минавай от другия бряг, нали мъжете са перфектни...
Този коментиращ, ако не е гей те на.....

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 8759cec3a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

35.   Браво на номер 1, за всичко е прав.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 29de2f6480
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   "26. "Жените са долни, нагли, злобни завистливи и тъпи същества... "
"Аз изобщо не съм сам, и съм си наистина щастлив мъж с жена и деца, вече отдавна пълнолетни, и издържащи се сами. "

Следователно на Херко жената и двете дъщери са "долни, нагли, злобни завистливи и тъпи същества"...
Горкият човек!"

Е, те това е!!! №26, сега остава да обясниш кой е този Херко?

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: fd0f0b1db0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   Аз съм най-съгласен с коментар номер 19.Хората наистина не се делят на полкове, а на лоши и добри. До номер 22:Ако майка ти нямаше цикъл, млечни жлези и др. теб изобщо нямаше да те има. И какво означава това, че стават за нещо само ако родят и то сигурно си имал в предвид ако родят момче. Какво, ако жената роди момиче тя е абсолютна грешка на природата ли? В такъв случай твоята жена според теб заслужава да я няма, защото е родила 2 момичета. Аз съм мъж на 32 години и за нещастие лекар ми каза, че моите сперматозоид са негодни за възпроизвеждане. В момента живея с жена на 28 години. Запознахме се когато тя беше на 23 и беше бременна с близначки, но гаджето и я беше зарязало. Аз се влюби в нея от пръв поглед и след като тя роди момичетата аз ги осинови и за мен няма по-голямо щастие всеки път когато се прибера те да тичат към мен да ме прегръщат и да ми разкажат какво се е случило в детската градина. Жал ми е за жената на номер 22.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 27b7edb577
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

38.   36, Херко е един с псевдоним Херкулес, а истинско име- Тихомир- добруджанец, който пише нагоре-надолу из Интернет като развалена латерна, че жените са по-долу от мъжете, абе всичко както е писал в номер 1 и по-натам като развален грамофон! Ужасно досаден! Наричат го Чичката тука, а има и един Дядка- това е параноика с баба Саша... той е даже по-зле, защото е самотен злобен старец, пенсиониран ДС доносник с нисък интелект и омраза към жените... И той се подвизава непрекъснато тук и непрекъснато моли модераторите да го публикуват... на кръстоносен поход е да покаже, че жените не струват (а той няма ни жена, ни деца, ни котка... и е ял кучешка храна в началот она емиграцията си в САЩ, щото не можел да чете английски по опаковките... ).

ВСИЧКИ тези неща самите ТЕ съвсем доброволно са ги споделяли за себе си в друг сайт, не си измислям, както Дядката прави! И изобщо не е трудно да ги разпознаеш- все едно си баят и лаят с години.... едно и също, макар и в други сайтове... Супер досада са!

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: eae96b0766
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   Номер 31, от трън та на глог! Наистина има тъпанари като номер 1 /представям си го с пушка в едната ръка, докато си бие злобарки с другата и говори как жените ще си го получат/, но докато жените не започнат да се самовъзпроизвеждат, аргументът "тя те е родила" не струва. За да го роди, ѝ е трябвал мъж. Дори да вземе сперма от някоя клиника за оплождане или друго подобно място, тази сперма пак е взета от мъж.

Та наистина е добре да спрем да използваме подобни изрази, докато жените не започнат масово да забременяват без мъжко участие. Да, раждането и бременността ги е изстрадала тя, но мъжът има витално участие в процеса, затова да не се правим, че той въобще няма заслуга.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 03b42a3b89
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

40.   №33 "По гомяма идиотщина скоро не бях виждал, ти си пълен олигофрен, и това ти го казва 28 годишен мъж.... Да ти кажа женемразецо, красивите и стройни жени, това дето си го написал грам не важи за тях, аз се наслаждавам на красивите жени, защото изглеждат страхотно.. "

Мъж си ама друг път! По-скоро си жена, представяща се за мъж, величаеща своя низш женски пол, припознаваш се във всичко, което съм написал и се обиждаш, защото е истина. Женската ти злоба и завист към съвършеността на мъжкото тяло и типично женският ти емоционален изказ те издават, колкото и да се правиш на мъж. Никой истински мъж не би нарекъл друг мъж "женомразец" освен ако не е феминизиран, женствен педераст, с промит от феминистичната пропаганда мозък, или жена, каквато си ти. "Красиви и стройни" жени няма. Всички жени са грозни, дебели, разплути, безформени и целулитни, и са по-тлъсти и мазни като пол по природа, заради предназначението им да раждат, затова това, дето съм го написал, е истина и важи за всички жени, а това, че били изглеждали страхотно, си е някаква твоя си болна женска мечта и фантазия. Олигофренка си ти, както всички останали изтрещели, лумпенизирани феминистки вярващи си, че били по-равни от мъжете и превъзнасящи женските си възможности. Мъжът е, винаги е бил, и винаги ще бъде по-съвършеният, силен, красив и умен пол, и доказателството за това е навсякъде около теб! Пътищата, улиците, сградите, пейките, колите, молът, в който ходиш, дрехите, които носиш, храната, която ядеш, компютърът/лаптопът/смартфонът, от който в момента злобееш към мъжете-всичко това, е създадено от мъже! Целият си живот, и безмислено съществуване от раждането си, досега, ти дължиш само и единствено на МЪЖЕТЕ!!! Така, че следващият път помисли (ако можеш), преди да обиждаш напосоки и да хапеш ръката, която те храни!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 40f128613b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

41.   "Като са толклва скапани жените, ставай хомосексуалист, и минавай от другия бряг, нали мъжете са перфектни...
Този коментиращ, ако не е гей те на....."

№33,не се безпокой за мен! Аз съм си 100% хетеросексуален и няма нищо на света,което да мразя повече от гейовете и феминистките,и ако нямаше мъжка власт,която да ги защитава,смятай какво щеше да се случи с всички тях! Ще хвърчат глави феминистки и педерасти на поразия,когато дойде другия контра-парад от оня другия свят,където жената няма никакви права,и не струва и колкото една коза! Те хомосексуалисти,гейове,педерасти,джендъри,лесбийки и др. производни са си все женски електорат! Жените все ги преизбират с гласуването си ,и така ги поддържат на власт,изяждайки данъците на нормалните работещи хора за феминистки протести,гей паради,и др. вредни за обществото простотии,и затова преди не им се е разрешавало да гласуват. Има една народна мъдрост "Ти го пускаш от вратата,то ти се качва на главата!"- позната ли ти е? Същото важи и за жените,овластени от шепа милиардери-мъже с влияние,управляващи света,които са им позволили да се гаврят с мъжкия облик злоупотребявайки със законите,и с правата,които са им дадени. И,следвайки логиката на поговорката,на жената изобщо не трябва да ѝ отваряш вратата!!! Жените са скапани,а мъжете са перфектни,и това не е мое решение,а на природата,така че не се сърди на мен,а на природата за това. Няма нужда аз да ставам хомосексуалист и да минавам на другия бряг,защото съм си добре и на този бряг,щастливо женен,с деца от има няма 30 години,и съм с положение в обществото. Хомосексуалисти обикновено стават облъчените от феминизъм мъже,податливи на манипулацията,която им се пробутва от медиите всеки ден под формата на филми,реклами и песни с феминистични послания. Затова и нямаме телевизор вкъщи,за да няма какво да промива мозъка на жена ми и да я настройва феминистично срещу мен,с разни идеи за независимост и несъществуващо равноправие с мъжете,прокламирано от болните феминистки. Хайде,до нови срещи,№33,и не се ядосвай много,че да не вземеш да получиш някой нервен срив!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 4d1e7e922f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

42.   33, ти си толкова мъж, колкото аз съм снежният човек! Никой не казва, че от 4 милиарда жени на планетата, няма поне един промил стройни и красиви! Само че мъжете са различни и имат различни предпочитания относно жените. Някой харесва дебели, друг харесва слаби, трети само руси и т.н.. Обаче жени-феминистки никой мъж не харесва. В мъжките представи такива жени са много грозни, мазни, нечистоплътни, целулитни и космати, миришещи много лошо! Хомосексуалистите са също подобия на жени, и минаващите мъже на другия бряг са мъжете-феминисти, ляворезбести олигофрени и женчовци, слаби и неспособни да пребият подла, коварна и гадно нагла жена, която се гаври с мъжкия им облик. Ето ти мнението на велик философ, от който днешното поколение черпи мъдрост и поука!

" За жените”, Артур Шопенхауер

„Само мъжкият интелект, замъглен от сексуален нагон, може да нарече недоразвития, тесноплещест, едрогъз и късокрак пол – нежен: защото точно с този нагон е свързана цялата представа за красота. Вместо нежен, този пол трябва да се нарича неестетичен..."

32, всички знаят, че жените са хиляди пъти по-привилегировани от мъжете, но феминистките все квичат за равенство в заплати, за репресии срещу мъжете щото мъжете били силни, а мъжествеността била токсична, и жените не можели да бият мъжете, все било обратното. Благодарение на тази простотия и утопия с равенството, където жена трябвало да командва мъжка бригада и да може да съди всеки мъж, когато и където си поиска, много от мъжете станаха асексуални, а мизогинията надхвърли 86% при мъжете в "цивилизованите" страни. Правилно мислиш, никога не се подлъгвай на женски обещания. Знай, че жената ще те ограби и осъди след време, а по презумпция в съда мъжът винаги е виновен. Тогава ще ти се наложи да раздаваш мъжко правосъдие, както доста мъже го правят след женска гавра.

"31. Номер 20, КОЙ ви го наби толкова сериозно в главата,че мъжа е повече от жената?! Ти знаеш ли,че АКО ТЯ не те е искала, нямаше да те има, И НЯМАШЕ да пишеш тези коментари! Преди да напишете такива неща замислете се, КОЙ ви е родил може да си много талантлив и красив но АКО ТЯ не те е искала щеше да бъдеш....едно голямо НИЩО."

31, няма нужда някой да ми го набива в главата, всеки с IQ над 80 ясно разбира, че мъжът е много повече от жената, и ако е мъж усеща подсъзнателно превъзходството си над нея. А, ти знаеш ли, че в 3/4 от света никой не я пита дали иска или не иска да ражда, защото там не я смятат за човешко същество, и то през 21 век? И пак си помисли, дали теб щеше да те има, ако баща ти не е заплодил майка ти? Без семето на мъжа, жената ще ражда само венерически болести, а и как така изведнъж жената стана равна с мъжа и с много повече привилегии от него, като винаги може да го осъди, а той е принуден да и отмъщава по мъжки? До преди стотина години всички смятаха жената за по нисше същество от мъжа (и още я смятат по света освен в "развитите страни"), а днес се промотира гиноцентризъм у нас и в Хр. Европа, защо така? На теб може да ти е писнало от такова разделение, но на огромен процент от мъжете, както и на мен ни е писнало от женски безобразия!

" Към, сайта :
Моля ви, одобрете този коментар, както едната страна напада нормално е и другата да се защити. И да ви попитам, защо одобрявате такива расистки коментари, с какво са полезни те?"

Я сега се самопрочети! Молиш да одобрят коментара ти, а по подразбиране искаш да не се одобряват коментари, показващи женските кусури? Това ли е твоето равноправие? Къде видя расизъм проявен от коментиращите потребители? Тук не коментираме събитията в САЩ с убития от бял полицай афроамериканец. Темата е "дали е проклятие да си жена!" Както е тръгнало, скоро ще е проклятие за мъжа, да се ожени, а на територията наречена България етническите българи ще са малцинство!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5b5208ee74
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

43.   А ве номер 42 я се махай от тука и ходи на психолог! Най-вероятно ти самият си смръдлив и космат дебелак, макар в болният ти мозък жените да са "късокраки, грозни" и Бла , Бла тема подобни глупости. Това, че си женен изобщо не означава че си щастлив, твърдиш че жените са грозни, защото не можеш да се добереш до красивото тяло на млада, крехка, стройна, прекрасно ухаеща девойка с прекрасна нежна кожа освен ако не я изнасилиш.
И какво като жените имат цикъл? Той всъщност е доказано полезен, освен че е един от факторите поради които въобще те има, благодарение на него жените са в по-малка опасност от мъжете от инфаркти и инсулти...
Като си толкова щастлив с жена си нямаше да си пишеш глупостите тука нон-стоп, аре махай се оттук щом си "щастлив" :D

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: fe7355bce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

44.   №38, Монико, кой ти дава право да разкриваш нечия самоличност тук и да даваш лъжлива информация за мен? Коментар №1 и №22 са твои, като ме имитираш с надежда да ги приема, като ирония към мен. "Чичката" отново ме кръсти ТИ, за да ме остракират модераторките-феминистки, когато реша да коментирам в някоя тема. И, да! Аз имам отдавна пълнолетни вече завършили и работещи дъщери, за които съм се грижил (и още се грижа) нищо да не им липсва. На жена си съм осигурил условия за хобито и (големи градини с цветя) и останалите и желания и потребности, каквито ти никога няма да имаш. Казвал съм и пак ще го кажа! Мъка ми е, че нямам син, който да е моето продължение. Няма как да го разбереш, а феминистичната ти злоба ще те прояжда до живот. Нали уж беше бременна, или само във фантазиите си си мечтаеш? Монико, няма качествен хетеро-мъж, който да иска да спи и заплоди върла, злобна, проклета феминистка-фундаменталистка, която мрази мъжете, заради мъжкото превъзходство над женската немощ! За това и ти едва ли ще имаш някога деца, дори и да си фертилна, в което много се съмнявам. Няма как жената да върши качествено мъжка работа, докато мъжът може да свърши перфектно всичко, че и по-добре от жената в женските професии. За това равенството между половете е основната грешка на мъжете, която допуснаха в Хр. свят, и която донесе много беди на човечеството. Няма по-добра система от патриархалната, която се е доказала, като такава. Ти умираш от яд Монико, защото България не ратифицира гнусната истанбулска конвенция (беше ме заплашила с нея в темата.... знаеш коя), която щеше да постави на колене мъжкия пол в страните ратифицирали я, и женската гавра с мъжете щеше да е безгранична! Тогава жените щяха да разберат какво е истинско насилие над жени. Знам че следиш събитията по света. Я кажи в коя страна ратифицирала ИК мъжете са спрели да убиват нагли жени? Няма такава. Дори ефектът е обратен. Полша ще е първата страна денонсирала този позорен документ. Дано и всички останали я последват. Никога не съм ти мислил злото, колкото и да беснееш срещу мъжете. Напротив, жал ми е за теб и съжалявах искрено, когато те баннаха в темата "Една жена без мъж е нищо". Можеш да провериш репликите в коментарите ми за да се убедиш.
Поздрави!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 27b7edb577
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   А, Тишо, за малко да забравя- поздрави от 14- месечния ми СИН!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 399c343a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

48.   Номер 44, Престани да обиждаш ЖЕНИТЕ! Всичко зависи от културата и в каква среда е расла! Каквото мъжът може да прави, го може и жената колкото и да ви е яд! Жената дори се справя много по-добре от мъжът когато той не е наоколо да я потиска. Мъжете винаги сте се страхували от жените затова ни потискате по-всевъзможен начин! Използвате религията използвате физическите си сили, използвате каквото можете! Ако мъжете минавахте през болките които една жена минава, няма да оцелеете сигурна съм. С какво ни превъзхождате? ДА имате повече физическа сила от нас но, това е всичко. Това е единствената ни, разлика и отдолу! ТОВА Е! Както един мъж може да копае, може и жена, всичко може човек само да иска! Боли те, че имаш дъщери? Бог ти е пратил дъщери да се научиш да обичаш жените и да видиш тяхната сила отблизо! И още нещо... ВСЯКО насилие в този свят идва от... МЪЖЕТЕ!


Садна

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 4e852c6adf
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

49.   47, Монико, ама верно ли ма? Че как тъй синът ти е на 14 месеца? Излиза, че си го родила, преди да кажеш в другия сайт, че си бременна! Е, лошо няма, ти обичаш доста да си послъгваш, но все пак честито! Дано само да е вярно, защото подозирам, че искаш да ме ядосаш за това, че имам само дъщери, а знаеш, че умирах за мъжки наследник.
48, Садна, може ли така да се отнасяш, и то към мен, дето имам претенции за справедливост? И защо казваш, че обиждам жените? Като казвам истината това не може да обижда някого, и не е език на омразата. И защо да ме е яд, след като е очевадно, че освен за административна работа, жената за нищо друго не става и не може да прави качествено като мъжа? Колко жени има автомонтьори, електротехници, строители и в останалите професии, които създават блага и условия за живот, че чак и по-добре жената се била справяла от мъжа? И как мъжът в дадена професия, който е наоколо потиска жената? Кой според теб е наоколо в мъжки професии, мъжът или жената?

" Мъжете винаги сте се страхували от жените затова ни потискате по-всевъзможен начин! "

Добре, това съм го чувал много пъти от жените и все не мога да си обясня, от какво точно ще се страхуват мъжете от жените? Мъжът е многократно физически по-силен от жената като пол, винаги може да я набие и дори да я пребие, което все по-често се случва в 21 век. И как така мъжът пребива от бой жената, защото се страхувал от нея? Що за оксиморон? От кое точно го е страх? Моля те да ми обясниш, че не доумявам и не мога да го приема за истина и мисля, че е обратното и има защо. Всяка умна жена се страхува от мъжко правосъдие и не смее да предизвиква мъжкия гняв за удоволствие.

" Ако мъжете минавахте през болките които една жена минава, няма да оцелеете сигурна съм. "

Хайде пак измислени предположения. Войните по света носят ужасни болки, осакатявания и смърт! Къде си видяла или чула армия само от жени да воюва на фронта? Днес жените влязоха и в армията ни, и останахме без армия. Няма да ти давам доказателства за опровержение на твърдението ти, намери си ги сама. Доказано е научно, че мъжът издържа много повече на болка от жената.

"Боли те, че имаш дъщери? Бог ти е пратил дъщери да се научиш да обичаш жените и да видиш тяхната сила отблизо! И още нещо... ВСЯКО насилие в този свят идва от... МЪЖЕТЕ! "

Това не е честно от твоя страна и го намирам за подло, удар под кръста. Боли ме не за това, че имам дъщери, а за това, че нямам син, а приятелите ми почти всички си имат. Ти няма как да го разбереш. Аз се грижа много добре за моите си жени и бих дал живота си за тях. Такива като тях са много малко. И не е вярно, че всяко насилие в този свят идва от мъжете. Обратното е. Физическото насилие над жените е отговор на вербалното женско насилие над мъжете. Жените като пол са много подли, коварни и жестоки.

"Никога не вярвайте на жените, дори и когато казват истината - Еврипид! "

Причината за женската подлост, коварство и лъжи е, че нямат качествата на мъжа и завиждат на мъжкото превъзходство. Как мислиш, дали ако жените бяха по-силни от мъжете нямаше да ги пребиват. Повече от 150 години мъжете дадоха права и на жените, като техните. До сега няма съществен женски принос за развитие на техн. прогрес. Бил Гейтс, Стив джобс и много други мъже дадоха и продължават да дават на света рационализации и изобретения. Феминистките спрягат единствено името на Мария Склодовска.... по мъж Кюри. Само че доста неща създадени от нея са съмнителни, като се предполага, че са изплагиатствани от мъжа и, който загива също при странни обстоятелства. Както и да се величаят днес жените, мъжете винаги ще ги превъзхождат във всяко отношение!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 10344c46ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   Номер 49 интересно ми е ако ти имаше и син щеше ли да го обичаш повече от дъщерите си? Няма да се заяждам с теб, очевидно нещо ти се е случило и затова говориш така. Странно е че казваш, че полът на децата ти е недостатък. Обикновено майките обичат повече синовете си, а бащите дъщерите си. Моля те отговори ми.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 56d06494f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

51.   50, задаваш ми много сложен въпрос и го намирам за много некоректно. Нямам син и не знам дали ако имах, щях да го обичам повече от дъщерите си. Знам обаче, че бащата глава на семейството (какъвто се смятам аз) обича всичките си деца еднакво без значение от пола. Желанието на всеки мъж като мен е да има син, за да е неговото продължение, а не да няма дъщери. И нищо не ми се е случвало, просто аз съм с патриархално възпитание и ролята на мъжът-бащата в семейството е да се грижи за него, като определя правилата, а думата му е закон. Мъжът и жената имат различна физиология, където мъжът е много повече способен от жената. За това за много професии полът е от особено значение, и жените работещи в такива, не са полезни колкото мъжете.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 399c343a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

52.   До 51. не знам какво е ти възпитанието но със сигурност си за арабския свят! Казваш че мъжът е главата на семейството- съгласна съм донякъде обаче! И със сигурност НЕ БИХ живяла с мъж който счита жените по нисши от него! Жена ти, и дъщерите ти, знаят ли, че че смяташ жените за НИЩО? Съжалявам ги, че живеят с човек като теб, сигурно им е много трудно. Най-вероятно им напомняш всеки ден, че "мястото на жената е в кухнята". И нямат самочувствие за нищо в живота, а дъщерите ти като нямат самочувствие много лесно ще попаднат на мъж с арабски начин на мислене като теб.

Казваш че, мъжете са по-добрия пол? Не съм съгласна. Мъжете са безотговорни и нагли и коварни и с насилствен характер! Знаеш ли, колко самотни майки има? На всички тях им обещано любов и семейство, накрая за били изоставени поради ред причини, дали че е дебела, дали че е влюбен в друга причини - колкото щеш. А кой е виновен че тя е напълняла? Мъжът. Защото тя носи неговото дете 9 месеца, променя си фигурата заради него и търпи много болки. Особено ако мъжът не я подкрепи. И когато мъжът го няма в семейството, кой е главата? ЖЕНАТА тя става и баща и майка, и всичко на тези деца, понеже господина си е хвърлил семето и повече него интересува! Жената дава живот, в този свят, това нисше ли е? От нея излиза живо същество. Мъжете ги интересува само секс, ядене, фитнес, и пари. А жената не е такава. Пак казвам, съжалявам и жена ти, и дъщерите ти, че живеят с човек като теб а е 2020 година...

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: db010f2382
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

53.   Човекът обяснява на 52(независимо дали е прав или не), че според половете, някои биха били по-полезни от други в различни работи. Да, една жена няма да измъкне колкото теб камъни, или в много малък процент, както един мъж не може да е по-добра майка от майката. Или пак в много нисък процент. Но виж, тази злобна женица веднага атакува, кой бил безотговорен, кой бил еди какво си. Толкова е тъпа, че дори не може да осмисли какво е написала.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e47f4735db
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

54.   Номер 52 няма за какво да съжаляваш, чичо Тихомирчо и без това си измисля и си няма нито жена, нито дъщери, нито нищо. Всичките тези измислици са само плод на неговата болна, извратена фантазия, които си фантазира, докато си бие чекии и си фантазира как има цели 3 жени вкъщи, които да бие, изнасилва и тормози, и от това се възбужда и се празни и това го мотивира да пише измислиците си тук. Не се впечатлявай от бъртвежите му. Него естествения подбор го е отсял от добрите, качествени гени и се е погрижил неговите некачествени, недъгави гени да не се разпространяват повече из човечеството. Майката-Природа си знае работата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 27b7edb577
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

55.   Херкоооооо, не можеш да смяташ! Но това не е мой проблем!

Но ще е проблем за дъщерите ти, ако разберат за скрития живот на баща си... много, ама мног голям проблем....
А и за теб, ако жена ти разбере! Но вие сте старички вече, помисли за дъщерите си....

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 627442d130
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

56.   52, 51 съм и не съм съгласен с теб. Значи ти си съгласна мъжът да е глава на семейството, но само до някъде! Какво ще рече това? Прилича на изказване като "малко или до някъде съм бременна"! И ще излезе, че преди мъжете да еманципират жените в Хр. свят, са били като мъжете в арабския свят. Жените по природа са по-нисши същества от мъжете и това не може да се промени с граждански закони или с феминистични истерии. Казано "по-нисши от мъжете" (така ги смяташе обществото преди 80-100 години и още ги смятат в над 3/4 от света) звучало обидно, и за това "по-малко можещи от мъжете" е по-приемливо в днешно време, макар че, и това не го приемат феминистките. Както ти не би живяла с мъж, който счита (както в 3/4 от света считат) жените за по-нисш пол от мъжете, така и аз никога не бих взел за съпруга жена-феминистка, която се смята за равна и можеща, че и по-можеща от мен. Така че, не се притеснявай, мъж като мен никога няма да вземе за съпруга жена, като теб! Жена ми и дъщерите ми са също патриархално настроени и знаят, че мъжът е повече от жената. Знаят как да се държат на положение и никога не влизат в спор с мъж, за да нямат проблеми, защото знаят, че мъжът е много по-силен физически и винаги има право. И никога не съм казвал, че жените са абсолютно нищо, макар че това не е много далече до истината. Жените раждат поколението и това е единственото им предназначение отредено от природата. Във всяко друго отношение мъжете ги превъзхождат. Няма нужда да съжаляваш жените ми, живеят си много добре, а аз се грижа нищо да не им липсва. Това, че мястото на жената е в кухнята зад печката трябва да го знае всяка жена, за да бъде уважавана от мъжа. Женското самочувствие е голямо, когато жената направи мъжа си щастлив. Само тогава и тя ще е щастлива, а хармонията в семейството предполага любов и разбирателство. "Самодостатъчните жени" без мъж до себе си едва ли са щастливи, и са с фалшиво самочувствие от което прозира липса на удволетвореност и непълноценност. И да! Казвам, че мъжете са по-добрият пол.... доказано е в исторически план, нищо, че ти не си съгласна.

" Мъжете са безотговорни и нагли и коварни и с насилствен характер! Знаеш ли, колко самотни майки има? На всички тях им обещано любов и семейство, накрая за били изоставени поради ред причини, "

И коя е причината за това според теб? Нали вече жените били равни с мъжете, можели сами да се оправят и без мъже, щото "жената имала нужда от мъж, колкото рибата от чадър! " А насилственият характер е защото са мъже, са по-силни и по-можещи от жените, за да не могат жените да издевателстват над тях с юридическите си по-големи права. Самотните майки сами са си виновни за да са самотни. Съдът несправедливо осъжда мъжете, като децата винаги са собственост на жените и принуждава мъжа да плаща издръжка на жената до живот. Обещава се любов на жена, която отвръща с любов. Жена, която казва на мъжа си... "Ще те изгоня от жилището ти, ще ти отнема децата и ще те осъдя да ми плащаш издръжка до живот, ако не ми се подчиняваш"... не заслужава любов, обещана от мъжа! Кой според теб е нагъл и безотговорен при такава ситуация?

" Пак казвам, съжалявам и жена ти, и дъщерите ти, че живеят с човек като теб а е 2020 година... "

Глупаво разсъждаваш, защото нямаш представа от живота, който живеем заедно в семейството ми! Защо мислиш, че като сме 2020 година, всички жени трябва да са феминистки? Много жени сигурно биха искали да са на мястото на моите жени, защото бащата в едно семейство е отговорен за благополучието му и се грижи за всички да са здрави и щастливи! Патриархалната система е доказала своето съвършенство относно здравото-сплотено семейство. Феминизмът руши семейството и се хвали с това, като настройва жените срещу мъжете, от което потърпавши са отново жените, а човешкият фактор намалява прогресивно и обществото върви към изчезване.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: cde21c52cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

58.   Номер 19. Бих искала да знам защо делиш така хората? Няма такива неща. В отвъдното ти гледат делата, не теб.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e8a1a1f7f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

59.   Хайде пак почнахме да избираме комплекси на тема кой е по-по-най, без дори да се сетим, че преди да сме мъже, жени, транс, третополови, безполови и каквито там се приемате, сме ХОРА! И това деление и воюва не няма да доведе до нищо добро, освен до куп озлобени и самотни хора, на които все някой ще им е крив за нещастния живот.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ac5e7c9173
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

61.   Уникално тъпо парче си, авторе.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2c71748dae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

62.   Хей, 61, ти си тъпо парче, и то уникално. Жените са най-големите душмани на мъжете и най-вредните същества на планетата. Добре, че го има ислямския свят. Там феминизъм не вирее, а ако някоя се разболее от него, лечението е 100% ефективно. Заравят я до кръста и стоварват близо един самосвал камъни. След това от 5 метра тренират точност при хвърлянията, докато феминистката се пренесе на едно по-хубаво за нея място... в отвъдното при Аллах!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker