Защо хората са груби? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо хората са груби?
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1826 пъти
Здравейте!
От много време насам ме измъчва един проблем. А именно-че масово от хората са много груби. Особено сред българите! Не знам дали на мен ми се струва, заради възрастта, обаче ме съмнява да е това, защото пубертета ми отдавна мина и съм вече на 20, но все още съм доста чувствителен. Опитвал съм да се справя с това и да не се засягам от каквото и да е, но явно човек не избира какъв да се роди и той просто си се ражда по-чувствителен или по-непокис...
До ден днешен не мога да преглътна грубото отношение. Не мога да свикна и това е! И затова се обръщам към вас в този форум. Искам да попитам, защо масово от хората са груби? Защо са такива? Няма значение, дали са млади, стари... И от коя професия са... Сред всички има такива гадове!Едните са млади гамени, другите са възрастни комунисти, третите полицаи, продавачи и т. н. Вечно нервни, нетърпеливи, викат ти, убиждат те, говорят на груб тон... Дори като са загрижени или говорят "нормално" - пак са груби! Мога да дам и примери...
Вчера, примерно, бях на плаж и се къпах в морето. Флагът беше червен и затова си стоях на плиткото и се бях излегнал, защото беше плитко... И ме плискаха вълните. Усещаше се течение, което леко дърпаше, само че на запад. По едно време дойде група момчета(може би големи колкото мен или малко по-малки), които подкарваха лодка(от онези с педалите за въртене) и неусетно се узовах точно пред тях и докато се усетя, единия от тях ми се развика:-"Айде Ве, човек!" Аз се отдръпнах, за да минат, но той пак ми се развика:-"Ще те удари колелото!"
Ами, махам се, де! Признавам, че може и аз да имам малка вина, но той просто се отнесе ужасно, макар и с цел да не пострадам. Можеше да бъде по-деликатен.
Както и да е... Днеска, пък, както си вървя(отново към плажа), ме спря полицай. Не знайно защо. Представи ми се и ми поиска личната карта. Аз нямах и му казах, че нямам, защото отивам на плаж. (Защо да нося документи на плажа, като, докато съм във водата, някой може да ми открадне нещата и ако там има нещо важно-край! На плаж не си нося нищо, дори и ключове, а само раница с хавлия вътре... Ако ще ме обират, да нямам нищо ценно) Той ми отвърна, че това не е причина да не си нося личната карта... Бях на път да му обясня причината от скобите по-горе, но просто всичко стана много неочаквано. Така и не можах да разбера, защо реши мен да ме спре? За какво? Без причина... И той ми поиска трите имена, казах му ги, пита ме за ЕГН-то дали го знам, казах "не, но мога да кажа рожденната си дата..."... И накрая ме пусна, но преди това ми каза, че така може да ме отведат в районното и следващият път да съм си носил.... И не можах да разбера защо така стана... А самият полицай беше... Не бих казал груб, но не беше и мил и до някъде успя да ме стресира(още повече, че никога преди не ме е спирал полицай, и то за нищо) и после докато бях в морето си поплаках... Естествено, без никой да ме види... Иначе съм бил и в по-гадни ситуации. Или някой ще ми се скара за нещо, или някой ще се заяде.. Обаче не издържам, вече и понякога ми се иска да се самоубия, защото просто не мога да живея в свят с толкова груби хора.. От сега държа да подчертая, че не слагам всички под общ знаменател и, че съм попадал и на добри, но някак си не мога да преглътна лошото... И искам това да спре! Моля ви, кажете ми как да не попадам в такива ситуации? Как да избягвам такива неща и такива хора? Да не ми се случва повече... И наистина! Защо масово от хората са груби, арогантни? Какво ще им стане, ако са по-сдържани и по-деликатни? Наистина! Не мога да разбера.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 7738d1cd82
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Личната карта, ако не знаеш е собственост на държавата и ние я използваме, за да се идентифицираме пред нея. Затова ти я искат държавните органи. Другия път си я носи, защото по принцип подлежиш на глоба ако си без документи за идентификация. Или просто си запомни ЕГН-то. Но недей да лъжеш, защото ще си вкараш автогол.

Аз като ходя на плаж си нося личната карта и евентуално пари за автобус или такси и храна. Слагам ги в нещо като визитник, който въобще не заема място и дори мога да го заровя в пясъка. Втори вариант е просто да ходиш на плаж с още някой, с който да се сменяте и да си пазите вещите. Трети вариант е да отидеш до някой от баровете, хотелите или други обекти на плажа и да си оставиш там документите и парите, на съхранение.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 528fb69a6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей,жена съм.Мисля,за същите неща от доста години.Как може да има толкова груби хора.Явно хората като нас,трябва да се научат да се приспособяват,затова срещаме такива хора.Урокът е да се научим да бъдем малко пи-заземени.Както аз гонаричам ,да се научим да се "бронираме".Първо не пизволявай никой да проектира собствените си проблеми върху теб.Явно с грубите трябва да се отнасяме една идея по-грубо,няма друг начин да отстоиш себе си.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 45853f3e82
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ами не знам да не си на външен вид някакъв по-нежен? Или да имаш някакъв отличителен белег, който да буди съмнения у полицаите? Отделно това, че си по-чувствителен - разбирам. Но осъзнай, че живота въобще не цветя и рози. Ето ти си позволяваш на плаж да ходиш, но има хора, които нищо нямат. Дотолкова са пречупени, че нямат сили да реват като теб. Просто събираш сили и се бориш за своето оцеляване.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: fa05e9fbee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има много невъзпитано хора, оня ден питам нещо в олх, за дадено нещо, което е ново, и питам защо го продават и отговора беше, къв е тоя тъп въпрос, ми като е тъп, няма да го купя. Ми просто или нерви, или лошо възпитание, но като цяло не са много груби хората.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 0e06bab138
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Приятелю докато са те възпитавали са те галели с перце. Полицая дори се е отнесъл с теб доста добре. На мен са ми писали акт за това че личната ми карта е пукната. И да, по морето доста често проверяват и според българските закони ВИНАГИ трябва да я носиш със себе си. Това обаче няма нищо общо с отношението на хората към теб..Пак казвам този полицай се е отнесъл добре с теб ,като изобщо те е пуснал.

Колкото до колелото . Ти изобщо не би трябвало да си във водата. Червен флаг си е червен флаг. Бил си отнесен и неориентиран. Изобщо си шматка. Недай си боже един ден да се качиш на кола и застрашиш живота на другите хора. Като ти се развикат пак ли ще кажеш че са груби?
Накратко , нарушаваш правилата , които ги има заради такива като теб и после другите били груби.
Никой не е перфектен и всеки ги нарушава от време на време , но ти не можеш да си поемеш вината и се сърдиш , когато имаш съприкосновение с други хората , които реално са в правото си..
Осъзнай се малко че трябва да си напълно отговорен на възраст и стига си циврил. Намираш се в общество , сред хора .Не си сам в гората..

Ех , къде е казармата за такива като вас.

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 4a1537942e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Просто българският народ е оскотял до такава степен, че е се е превърнал в обезчовечен, циничен индивид. Тук вече не говорим за Бай Ганьо. Тук говорим за едно дивашко отношение. Липсва интегритет, съчувствие. Аз съм двете крайности, понякога ще се извиня и ще си замълча, но понякога ми кипва и отвръщам на селянията със селяние. Гледай да си непукист. Аз, лично, когато някой се държи като гъз, се успокоявам с мисълта, че никога повече няма да го видя.



ДС

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 19303f7595
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защото живеем в АДА !

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 5baf18a28f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Българите не са груби, просто са тъпи.


Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 1fc4380179
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Това е въпрос на възпитание. Знаеш ли как възпитават българите в Западна Европа? Ако във Великобритания не кажат 'благодаря, извинете и моля,'не ги обслужват в магазините. Така не могат да си купят дори един хляб в магазина. И лека-полека се научават да казват непрекъснато-благодаря, моля, извинете. А у нас да се държиш възпитано се смята за признак на слабост.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: b31af532f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Спряли са те, защото вибрацията ти е ниска и това се усеща. Да хората са груби, особено в България. Няма да забравя на бракосъчетанието ми, когато се подписвах, химикалката не пишеше, погледнах служителката и й казах, че не пише. Отговора й беше,. не пише, не искаш да пише. Чудя се как е възможно, такава агресия и простотия. Аз се опитвам да се абстрахирам, но е много трудно.
Злобни, прости и заядливи хора, но като ги гони интереса или с шефове стават мили та милаи, значи знаян как трябва да се държат. И това е масово.
Вече обучават продавачите да казват добър ден, но пак го казват злобно и гледат през човека. Аз също съм работила с хора и винаги съм била любезна и без излишни приказки да свърша работата и да не ги разкарвам по няколко пъти и дори са ме питали, защо съм любезна, може би очаквам нещо материално. Сложна тема, но това е липса на възпитание и обноски, семейната среда и още куп фактори.
Погледни елита ни, без коментар. Много е болно, но е факт. Гледах някакъв човек върнал се от САЩ и той казва, че българите първо се накарват за нещо, ставаше въпрос за документите на дъщеря му и после обаче свършвали работа и се смееше, но го приема по този начин, защото му е "широко" около врата. Веднъж в една държавна администрация служителката беше видимо изнервена, негативна и груба, в хода на разговора разбрах, че е след отпуск, в приемната негативната енергия се усещаше от всякъде, защо? Сещам се за местата, където съм работила атмосферата беше негативна, защото няма регламент и правила, всеки ден да търпиш личните разговори на колегите си, някои траещи часове. И когато направиш забележка си виновен.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d2eafd78b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   С това всекидневие и липсата на какъвто и да било ред в комбинация с постоянно "доене" и тормоз съм изненадан, че грубиянщините не са повече. Нещастните и сърдитите хора по принцип се държат грубо. Можеш да видиш къде сме в класацията за щастие като народ!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 8f99b90078
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Разбирам какво имаш предвид,но хората са такива даже като говорят нормално понякой път изглеждат надути макар и да не е винаги така.По принцип навсякъде го има това,но в Азия е по-малко.Говоря за Китай,Япония,Южна Корея там хората са една идея по меки,спокойни и възпитани и може би е по-добре или поне аз така си мисля.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 441b5b6865
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Хаха, о какво си нежно. Нещата които предстоят в живота ти следните - жена ти изневерява, защото си чувствителен. Някой друг получава повишение на работата заради това, че си е взел заслугите ти, защото си чувствителен. Някой мъжкар ти отнема гаджето... Защото си чувствителен. Хората ще те ритат и мачкат, защото си чувствителен. Успех в живота. Той е за корави алфа мъже.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: b8b8fbbcbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Съгласна съм с номер 5. Хората по принцип са груби, но и ти си прекалено чувствителен Да плачеш, защото полицай те е спрял за личната карта ....нямам думи. Аз по тая логика трябва да плача за безброй неща всеки ден. Също съм чувствителна, но по-осъзната от теб. Не ти ли хрумна, че този полицай просто си въши работата. И да, в морето не се влиза на червен флаг. Да те отнесе течението до лодката без да се усетиш, нормално е да ти направят забележка, а ти даже се сърдиш. Ако бяха минали през теб щеше ли да ти е по-добре. Внимавай повече и не приемай всичко лично.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 33b9c51e1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Хората могат да бъдат груби по милион причини. Всичко е индивидуално и в повечето случаи няма как да разберем каква е причината. Често те самите са изнервени, не проявяват емпатия, не осъзнават какво могат да причинят на другите, така са се отнасяли с тях и те приемат това поведение за нормално, понякога може с основание да проявят по-грубо отношение.

Тези неща никога няма да ги разберем. По-важното е в такива моменти да се вгледаме в себе си и да видим защо това предизвиква толкова силна реакция в нас. Да, някои хора са по-чувствителни и не бива да се съпротивляват срещу себе си. Емоциите са нашият компас, трябва внимателно да ги наблюдаваме, за да разберем какво ни съобщават и дали има нещо нередно, дали не трябва нещо да променим.

Струва си човек да се замисли дали не вижда основание в грубостта на другите, дали постоянно не си мисли, че я заслужава по някакъв начин. Да открие защо мисли такива неща, дали те не са му втълпени от друг, да види дали иска да промени нещо, за да се чувства по-добре в кожата си и да му е по-лесно да не приема нещата толкова тежко, защото вече знае, че е значим, има силни и слаби страни и понякога се случва да греши.

В повечето случаи е много вероятно грубото отношение съвсем да не е насочено към нас лично като хора, а да е просто моментно избухване. Зависи от емоционалната интелигентност на човек.

По-чувствителните хора имат много важно качество според мен - те често проявяват емпатия и внимават какво влияние могат да окажат върху другите хора, внимателни и мили са. Затова не мисля, че е лошо да си чувствителен човек.

Забелязала съм, че често хората, които реагират много емоционално на грубо отношение, отиват в крайност, при която не могат да проявят "грубост", когато е нужно. Понякога се случва хората да ни засегнат, да направят нещо нередно спрямо нас или околните, тогава ние трябва да се проявим като по-груби, да отстоим мнението си или да дадем критично мнение. В това няма нищо лошо. Питам се дали на теб понякога ти е трудно да отстоиш твоето мнение, дали усещаш, че те потъпкват, а ти не се защитаваш, защото си мислиш, че не бива да бъдеш груб с хората.

Според мен е много полезно в такива случаи да се запишеш на някакъв вид бойно изкуство, спорт, нещо, което ще ти помогне да имаш сили да знаеш, че можеш да се защитиш, можеш да си опасен за другите, когато се налага.

Надявам се да не се обвиняваш за реакциите си и пожелавам успех!

Ж25

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 8af9143f4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Вероятно в детството си си отнесъл толкова критика и забележки, че имаш бутонче там. Сега като възрастен всяка забележка те превръща в същото дете, което иска да се оправдае, на което толкова му е омръзнало да са недоволни от него, че го боли. Вътрешното ти дете страда, иска да бъде прието и разбрано, каквото е, но ти самият не го приемаш, не го харесваш и не го защитаваш. Изискваш нещо извън теб да се погрижи за него, ако може целият свят да се промени за чупливото ти дете, за да не се налага ти да го правиш. Време е да започнеш да го правиш, вече си голям човек, пубертетът отдавна е минал, време е да научиш ЕГНто си, да спазваш законите, да се грижиш за багажа си, вместо да гледаш да няма какво да губиш. Трябва да станеш родител на това чупливо дете у теб, защото другите няма как да се погрижат. Тогава ще спрат тези "щях да кажа, щях да направя" и ще имаш способност да действаш адекватно в ситуацията. Това означава бутончето/ детската рана, ти си голям човек знаеш как да реагираш, но натиснат ли те сякаш ставаш друг човек, дете и реагираш неадекватно. Истината, е че няма нищо особено грубо и в двете ситуации, но те са те разтърсили доста и това е показателно.
Поработи върху това, ако трябва си представяй, че си любящ и стабилен родител на самият себе си, но излез от тази позиция на наблюдател на живота. Ако детето ти е на пътя на водно колело, няма да дремеш, ако някой му се развика, няма да замълчиш. Потърси материали относно вътрешното дете/сянката/подсъзнанието, в ютуб има безплатни практики.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: f684323b9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Мила майко, толкова е мека китчицата, че на лавандула мирише...

Ако те е отнесло толкова течението, то очевидно трябва да се заглеждаш накъде отиваш. Прави му се забележка, че пречи и че може да пострада, нашият реве как трябвало да са "деликатни". Ако не си носиш ЛК или паспорт, ти нарушаваш закона. Полицаят само си е вършил работата и е проявил разбиране. Ти па си се разревал в морето, защото не са ти гукали като на бебе. Дори си призна, че не е бил груб, но пак мрънкаш.

А българският език трябва ли да се разплаче за твоите грубости към него: "масово от хората" (масово хората или масата от хората), "по-непокис" (непукист), "убиждат" (обиждат), "Не знайно" (незнайно), "до някъде" (донякъде)?

Не си помни дори ЕГН, не пише грамотно, не иска да си признае грешките, иска другите като писано яйце да го гледкат, ако ли не - самоубийство. Тъжен случай си, момчето ми. Момче си, нали?

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: cfebe06d70
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   4, що за глупаво теле си бе? Да не смяташ, че OLX е място за препродаване на ползани неща? Освен за втора ръка си е и място за търговия, т. е. на нови стоки. Така че въпросът ти наистина е бил тъп - защо се продава, за печалба. Как да не отговориш грубо на някаква заблудена овца.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 421b9ed4a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Прав си, мислила съм същите неща. Има едно нещо... Език на тялото. Подсъзнателно разчитаме какъв е човека, още преди да сме говорили дори с него. Стойката, маниера, че дори погледа, за който нали казват, че е прозорец към душата. То дори става автоматично като сканиране. Ако се замислиш.. И ти го правиш с останалите. Та за себе си стигнах до извода, че самото ми излъчване е такова. Възпитана съм, усмихната с непознати, изглеждам мелушава някак в очите им предполагам. Скромна, не намахана. И! За нещастни и криви хора ставаш идеалната жертва. Да си го изкарат на теб. Насъбраното. Преценяват, че си слаб, има нужда конкретния човек, и го отнасяш ти. Общо взето ако си добричък, си будала. Глупак. Така го приемат хората. И те мачкат. Щото не очакват да отвърнеш. Та затова. Излъчването ти е добродушно, затова са груби. Наскоро имах случай в едно заведение, сервитьорката дойде като буреносен облак, няма да изпадам в подробности, но жената реши тъкмо на мен да си го изкара. И не позна :) Успя да ме вбеси и си го отнесе. На всеослушание. Та от тогава като отида ме посреща усмихната, ама много ми се радва. Приеми, че е от излъчването ти, трябва да се научиш да се отстояваш, в случай, че решиш, че си струва. Ако не си струва, просто го пускаш покрай себе си, не си струва да се товариш. Кой каквото и да ти говори, важното е ти да си в мир със себе си, с чиста съвест. Когато някой те нагруби, помисли, че той самият е нещастен и го проектира върху теб. Проблемът при кого е? В него си е, да си го решава, не е твоя грижа. Сигурна съм, че нито в теб, нито в мен някога ще се породи чувство на злоба, просто не сме от тези, които ще го храним. Но има хора, злобата ги изяжда. Те са тези... Грубите. Иначе имай предвид, че полицаят е трябвало да те глоби за липсата на лична карта. Но не е. Опитай се да не бъдеш черноглед, че все на теб. В ума ти е, настройката. Тренирай се да си перде доколкото ти е възможно. Просто да се щадиш, да не го премисляш по сто пъти кой какво... На теб да ти е леко.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d4ee72c20d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Лошата новина е, че примерите, които си дал са най-леките варианти, с които би се сблъскал човек и ако не си изградиш "защитна броня", както те е посъветвал номер 2 мисля, че ще ти е много трудно да оцелееш в този все по-груб и лош свят. Аз също съм много чувствителен и вежлив с хората, но през живота си все съм отнасял подигравки и лошо отношение. От личен опит мога да кажа, че е изключително важно човек да си изгради някаква стена от лошото на външния свят, за да се съхрани и да не позволи лошото отвън за разруши качествения човек, който е отвътре. Желая ти успех!

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d2eafd78b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Номер 13, специално заради теб се включвам. Да ти кажа какво става с коравите алфа мъже, защото нежните вече ги разнищихте, а не обичам нещата да са наполовина!

1. не завършват живота си с всичките си зъби, защото са корави и като такива задължително се бият често. Нали са алфи?
2. повечето ги мразят, защото дори без причина /както в тази тема/ считат за нужно да унижават останалите, което е погрешно разбрано мъжкарство. Но пък нищо, те си остават алфа!
3. също им изневерява жената, но те си мислят, че повишението в службата е било, защото шефът е оценил надмощието им над останалите. Нали са алфа?
4. някой ден се оказва, че децата им не са техни, но те ще ги отгледат и възпитат като алфи, пука им дали са от някой алфа или от някой нежен!
5. ако се проведе оценяване от клиентите, те получават най-ниските оценки, защото гадните бети не оценяват алфите, но всичко е точно! Алфа рулз!!!
6. колкото и да са алфа, някой ден се появява по-алфа от тях и ги сдухва. Е, те си траят, защото са алфи, но няма как всички да сме на върха!

С това се надявам, че уточнихме кой какво ще прави в живота си. Оставям хората и автора да нищят основната тема. Ти пък даде нагледен пример защо хората са груби - общували са си с алфи. Вадите най-лошото у хората, пич!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 33dd973b01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Благодаря на всички за съветите! Имах нужда да споделя. От доста време този проблем с грубите хора ме човъркаше.
Чудя се, обаче какво щеше да бъде, ако нямаше груби хора?

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 32ad55cf76
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Според мен просто приемаш нещата прекалено навътре. Отпусни се,живей си живота и не се задълбочавай в такива глупости. Едно е грубост,друго е това,което ти описваш. И в двата случая си си бил виновен,не знам защо се задълбочаваш толкова в случки,които ще се забравят след ден,два,просто прекалено навътре приемаш нещата. Да не ти дреме,груби хора винаги е имало и ще има,това не значи,че от най елементарните случки трябва да ревеш. Стегни се и не обръщай внимание на такива работи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker