В търсене на своето хоби - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

В търсене на своето хоби
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 597 пъти
Здравейте.

Бих искал да разбера как открихте своето хоби и какво е то.

Някой родител, познат, приятел ли ви насочи към него?

Благодаря! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: f96206c8aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Поздрави от слънчева Варна! Пише ти един Варненец на 37 г.! Това лято покрай режима не мога да отида никъде със своята камера! Стоя си у нас, ходих да търся работа, но господинът ми каза, че като се освободи място, ще ми се обади! Споменах, че имам камера, защото това ми е хобито-миналото лято бе доста наситено с множество концерти, особено Международния фолклорен фестивал, който се провеждаше в Летния театър-имаше състави от Аржентина, Испания, Индия, Молдова, Русия и България! В Радио Варна също имаше немалко събития-повечето се провеждаха в Арт салоните, които са два на брой и са независими един от друг!, както и в Концертното студио! На сцена "Раковина" също се провеждаха концерти! В Деня на Варна по традиция се организира литийно шествие около катедралния храм "Свето Успение Богородично! Привечер Богдан Томов пее за децата на Варна, като организира кратки състезания и който се справи, получава награда, а всяка награда е осигурена от "Технополис"-раници, топки, федербал, обръчи! А също така раздава и плакати с автографи с неговия лик! След това отидох в Летния театър, където се проведе концерта, по повод Деня на Варна! После отидох и на Морска гара, където младите изпълнители пяха за всички присъстващи! Дойде кмета и ни поздрави! Най-вече отидох заради него! После пеша си отидох към нас! Обаче това лято не е като другите! Ограниченията са в сила! А ти идвал ли си във Варна и какво ти е мнението за града ни?

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 51112515fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче съм. Много рисувам. На училище, докато говорят учителите и ми е скучно отварям последната страница и си рисувам нещо с химикал, пък у дома ги отцветявам. И така започна да ми харесва. От спортовете ходя на Карате. Исках все на нещо да се запиша. Ама женските неща като танци и пеене знаех, че не са за мен. И се записах на Карате и ми хареса.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 12e71b9748
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От автора до номер 1. От Варна съм. Обожавам града!

Би ли споделил, как реши да се занимаваш с видеозаснемане? Благодаря.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: f96206c8aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто реших! Имахме едни ниви, които продадохме и с парите реших да си купя камера, а и вече имах достъп до интернет-това през 2013 г., откъдето да се информирам за всички събития! Не съм като другите, на които първата им работа е да се напият, да мятат гюбеци в чалготеките и да хвърлят салфетки, да дрифтят посред нощ, да въртят далавери и какво ли не още! За мен тези хора не съществуват! Ппедпочитам да отида там, където ще си оботатя културата! Темите ми за разговор не са за коли, жени и далавери, а за фолклор, национални празници, концерти, а като отида там, всичко е препълнено! Понякога говоря и с публиката! Някои даже си мислят, че съм от някоя телевизия, но им обяснявам, че това ми е хобито! Така се чувствам в свои води, както се казва! Няма лигави келеши, които да пречат с поведението си, които, както знаем, нямат никакви задръжки, когато са в обществото! А в обществото си има норми на поведение! А всеки е длъжен да ги спазва! Ходя сам, не ми е скучно! Има хора край мен! Интелигентни, а не лигави келеши!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker