Прецаках се - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Прецаках се
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 596 пъти
Животът ми не струва.. Още от тийнейджърски години. Бях депресирана. По тази причина зарязах най-страхотното момче. Имаше всички качества които търся а те не са малко. Не исках да бъде с мен защото не го заслужавам.. Опита се да ме разубеди, дори предложи помощта си, но аз съм тъпа и глупава. Заминах в чужбина след като завърших. Бях фокусирана върху кариера и не съм се запознавала кой знае колко с хора. Някак си си намерих мъж. Не бях толкова привлечена в него, но много желаех да имам деца. И от там почна истинският ад... посягъл ми е за дребни неща, държи се неуважително, унижава ме пред децата и тн. Безработен е а не искам да лишавам децата от нищо и за това не съм от най-заможните. Тая седмица си писах с момчето което зарязах и научих че е доста успял- добре платена работа, много по-добра жена от мен и физически и като характер, уважаван е от колегите си и има голям опит и познания за живота. Абе общо взето мъж мечта. Все така амбициозен и забавен е. Не мога да спра да мисля за него. Какво да правя? Децата ми не обичат сегашния ми съпруг а и на него не му пука много за нас. Да ги взема ли с мен в България и да живеем при мама докато си намеря жилище? Да разкрия ли чувствата си към любовта на живота ми? Вероятността да стане нещо между нас е много малка но все пак трябва да знае. Защо трябваше да съм такава глупачка?? Животът ми щеше да е много по-добър

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 5e2d30d6d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами няма да те лъжа, найстина си се прецакала здраво. Но все пак си имаш възвожности. ''Съпругът'' ти е просто едно голямо хабене на парите ти. Не стига че е безработен, лош баща и ще ти посяга чак??? Махай се от него незабавно. Дори и да поиска дело за родителски права, 100% ти ще го спечелиш, предвид това че децата искат при теб и ти можеш да ги издържаш. Няма какво да се чудиш, махай се от този паразит. Щом се налага остани за малко при майка си, няма лошо, но веднага си намери работа и почвай да спестяваш за жилище. Не разчитай за всичко на вашите. Най–добре си вземи жилище с ипотека, да можеш да го изплащаш малко по малко, а не на веднъж. Колкото до старата любов... загубена е. Няма смисъл да го търсиш отново, щом той си има семейство и жена. Повярвай ми, най–добре ще е да забравиш и да продължиш напред. Все с някой друг ще си паснеш. Може да си претърпяла трудности в живота си до сега, но имаш възможност да имаш по–добро бъдеще, което зависи от теб естествено. Радвай се на децата, все пак те са най–скъпото.
Това са мойте съвети и моето мнение, но все пак ти си ревашаш. Обаче найстина мисля, че трябва да ме послушаш, предвид ситуациятя ти.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 9df324a298
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Уважавай се и се обичай. И имай по-голямо самочувствие. Всеки е добър за теб. Като се самоунижаваш привличаш нискостойностни хора около теб. Напускай насилника и живей с децата сама. Не бих ти препоръчала да разваляш чуждото семейство. Твоят бивш приятел се е променил, различен е от този, който си познавала. Гледай си децата и си търси друг мъж.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 5952fd3af8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Щом той си има друга жена, не им разваляй семейството. Не можеш да градиш своето щастие върху чуждо нещастие. Търси друг мъж, щом не си щастлива с този напусни го. Стъпи си на краката, ако не работиш си намери работа. Тук в БГ няма мн голям избор за такава. Направи си сметка къде ще можеш да бъдеш самостоятелна и ще ти бъде по-лесно с децата. Премисли вс добре, защото вероятността да се прибереш тук и да станеш безработна майка е голяма. Просто не разбивай щастието на другото семейство.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 5275f3d15a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма начин бившия да остави жена си, заради тебе. Ще дойдеш и ще му кажеш всичко и той ей така ще се разведе с жена си и ще бъде с тебе. Много добре фантазираш. Но най-добре ще бъде да оставиш мъжът си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker