Търся часовник за годеника си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Търся часовник за годеника си
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 3633 пъти
Разбрахме се с годеника ми да си разменим подаръци, с условието да са до 50лв. Аз искам да му купя часовник. Искам да му хареса и да го носи с желание, не само защото е от мен. Някой ако може да ми предложи някакъв модел. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 68ad669e96
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За приятен часовник парите са крайно малко, съжалявам. За 50 кинта, освен някакво слабо Q&Q или някаква куча марка долнопробен часовник друго не можеш да намериш. За горе долу симпатично касио нисък клас си приготви 100-150 лева. Ако не можеш да ги отделиш, просто не му купувай часовник, а нещо друго.

bile

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 18f68f3c17
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не му купувай часовник.. прочети в гугъл какво означава да подариш часовник.. ако пък все пак му купиш той трябва да си го откупи от теб.. аз подарих часовник на бившия ми.. и след 2 дни без да се караме и досега не мога да обясня причината ми каза да не го търся повече иначе много ме обичаше... :) не казвам че часовника е причината но има такова суеверие...

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: e8ed03ce69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не че нещо, но да се разбирате да си разменяте подаръци... не би ли трябвало да се запази момента на изненадата, той да те изненада, пък някой път ти него...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: acd1cfee2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не знам дали си суеверна, но аз съм чувала, че двама влюбени не е хубаво да си подаряват часовници, било на лош късмет.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 306ae9c654
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз съм страшен фен на хубавите часовници. Мога да ти кажа, че нищо до 50 лв не би ме задоволило! Приемливите за мен часовници са с цена над 200 лв. По-добре избери друг подарък. Ако купиш часовник който изглежда добре за тези пари бъди сигурн, че е реплика и няма да изкара повече от 2 седмици.

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: ede6b23812
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Намери му нещо за тези пари. Да речем, ако питаш мен Casio за 50 кинта електронен и водоустойчив, много по-добър от практическа гледна точка от механичните боклуци. И едно те съветвам гледай да е водоустойчив поне до 2 метра, защото да не стане така като си мие ръцете с него и да пропусне. Също така дори и да е водоустойчив, не трябва да си мие ръцете с топла вода. Предполагам се сещаш защо. Питай за механизма на часовника. Добър механизъм е миота. Много от часовниците, дори и от швейцарските, са с него. Това е японски механизъм. Също гледай да не дава голяма отклонение, което се наблюдава при механичните. Електронните са по-добри по ред причини - цена, удобство, непретенциозност, издръжливост, точност и прочие. Това го говоря и от собствен опит. Няма значение дали корпусът на часовника ще е пластмасов или метален. Важно е да е точен, поне малко да е водоустойчив - да речем 2 метра, което отговаря на практика да си натопиш ръката в леген с вода. Това е от мен. Относно модели потърси в интернет или по-добре отиди до някой магазин и там си кажи изискванията, като се водиш от писаното по-горе. За тези пари горните неща са най-важните. Чао и успех. Ако има нещо питай.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 306ae9c654
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не мога да си предсавя човек да ходи с електронен часовник в 21 век. Всеки има GSM и може да види във всеки един момент колко е часът. Мъжкият часовник е вид бижу за мъже (Според много хора единственото бижу което не е гейско! ). По тази причина трябва да е класически (механичен), и да струва над 100 лева (просто за по-малко не може да се създаде качествена механика). За тези пари не купувай часовник! Аз лично бих приел пшодобен подарък за проява на лош вкус!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: ede6b23812
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Пич, не те познавам, но жената какво е писала горе? Писала е до 50 лева. Аз лично мога да ти кажа според мен кои са някои от най-добрите предложения в рамкине на хиляда лева от различните марки и прочие. По отношение и на водоустойчивост, и на красота и прочие. Жената може би не е от най-богатите или пък просто иска да покаже елементарен жест на внимание.

Съгласен съм, че друго е да е красив и механичен, но повечето механични трябва да им сменяш батерията през 1-2 години, някои по изключение държат повече, възможно е да се замърсят, струват по-скъпо и прочие. Не искам да споря с човек, който като теб не е особено на ти с нюансите. Просто жената казва изискванията си и аз и давам съвет.

Ще ти кажа, че естествено ако говорим за бижу има всякакви, при това не много скъпи модели, включително и на Касио, който по принцип не е по-особено красивите модели. Лично на мен ми харесват тези със сапфирено стъкло против надраскване, радиосверяващ модул и прочие глупости. Пък ако искаш механика, в повечето случай тя ще е с батерия, както обясних, автоматиците са доста непрактични часовници - сравнително скъпи са и дават голямо отклонение, а е възможно и съвсем да спрат, ако ги сложиш на нощното шкафче, като спиш. Надявам се, че няма да изпадаме в задочен спор. Айде със здраве. Коментарът ти беше доста нафукан според мен, въпреки че по принцип си прав.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 95ee8f8282
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Защо точно часовник, избери нещо друго - хубава вратовръзка или луксозно бельо за него например ще намериш и под 50 лв.
А бай дъ уей, тва с подаръците и аз не го разбрах някой каза, че е хубаво да се изненадвате, ама чак пък да се уговаряте да си подарявате... По-скоро един мъж би се зарадвал на годеницата си в чифт изрязани прашки, освен ако не се заблуждавам дълбоко. Купи си готини бикини и му подари една хубава вечер ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker