Форум змиярник, някой забелязал ли го е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Форум змиярник, някой забелязал ли го е?
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 989 пъти
От няколко месеца чета един български форум. Няма да му правя реклама, мисля че доста от вас ще се досетят за този змиярник. В недоумение съм, как може да е създаден за помощ, а реално трудно можеш да си помогнеш с информация от там. Преобладават теми, в които се осмиват хора, обсъждат се тотални глупости и всякакви шизофрении се правят на професори. Модераторите, пък, постоянно се изживяват като богове и трият мнения, трият профили, само защото някой е питал за дадена марка продукт, които не влизат в рамката на заплатена тайна реклама. Има си потребители, които се познават и си говорят на малки имена, въпреки че потребителските им имена не дават информация за това. Според мен този форум е създаден за скрита реклама. Уж случайно се познават, пишат си по темите и всички са във фурор от даден парфюм или продукт, после някой като ги чете решава да си го купи, а той примерно не е по-добър от другите на пазара. Ако се регистрираш и питаш за продукт, различен от масовката там, ти се трие профила минута след поста. Интересно ми е има ли други хора, които забелязват тези безчинства?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 19312d0aef
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Това само бг мама трябва да е - отвратителен форум, пълен с клюкарки от най-долен тип.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 6e979b73f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   По-долу са и от клюкарки!

А ти защо се занимаваш с тези комплексирани домакини?
Като те интересува нещо, ходи си питай направо в google на английски. Не давай шанс на разни вчерашни селянки да се правят на компетентни..

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 1c3955d7bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мен ме баанаха завинаги от там. :DDD
Не съжалявам, направиха ми мечешка услуга, така или иначе бг мама не става за нищо.
Аз се бях регистрирала, тъй като тогава търсех мнения за различни хирурзи, като в последствие това което търсих го намерих с един клик във фейсбук.
Изтриват се мнения защото така им отърва на въпросните модераторченца, а това да баанеш профил без да му дадеш писмено обяснение... :ХХ
Повечето са недо** тетки, които са с привилегията да ползват какъвто си език пожелаят.
Как ще са е***и като лягат и стават със сайта, не поглеждат ни децата, ни съпрузите си.
Трябва да се нарече "свраталището на злобните лелки", повече се клюкари, отколкото да служи за взаимопомощ.

Сподели. нет ми е фаворит, макар да изтриват мнения по свое си желание, въпреки това дават повече гласност на всеки потребител от който и да е сайт.







~darkgirl~

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 6d4745432f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Звучи като бг-мама наистина, но както с всичко останало - хигиената ти на четене, общуване, комуникиране и т. н зависи от теб самия. Ще излъжа, ако кажа, че не съм намирала доста полезна информация в този форум, както и опит на други хора. Мненията на някои потребителки там ми помогнаха да овладея периоралния си дерматит, в което се провалиха двама дерматолози и изхарчих безумно количество пари за техните мазила. Разбирам какво искаш да кажеш и съм съгласна, но в никакъв случай не бих нарекла форума безполезен, а всички потребители кокошки. Просто хората сме скапани в по-голямата си част и е нормално това отношение да преобладава, но не важи за всички все пак.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d630ec7514
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Не виждам проблем да познаваш някой по име, ако си във форума от много време. Аз преди години като участвах по форуми даже имахме сбирки, на които можеш да се запознаеш с хората, да се напиете и тн. Даже си хванах гадже от форум на такава сбирка, хаха.

Иначе ако говориш за бг-мама - ами там има такива теми за определени продукти, които и на мен понякога ми изглеждат като реклама, но иначе има и съвсем нормални теми.

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 334ac7c7bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ха! бг-мама??? Те там жените са "най-знаещи", "най-можещи", техните мъже са "най-мъжествени", и винаги им се подчиняват. Може да се нарече змиярник, но по-скоро е кокошарник, където еди проскубан дърт петел с ник "Тати" се разпорежда с кокошарника, и банва всеки новодошъл млад петел, за да не може да сети кокошките му!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 6f62eb746e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ама какви тролчета са напитвали тази форум змиярник ако знаеш. Бяха изкарали модераторите и целият змиярник от релси много пъти. Даже имаха навикът да си правят копие на профилът на модераторът и да се обаждат от негово име и да правят пълни бъркотии във взаимоотношенията там, както и да му вземат негови снимки и да ги слагат на олигофренски профил. Да не говорим за изображенията с гнусотии и лайна. Ставал съм свидетел на заплахи от членове от змиярникът към тролове, че ако ги намерят няма да ги оставят живи. А модераторите бяха откачили да слагат Бан на тролове, а на другият ден те да ги заобикалят и да го лигавят. Мен също страшно ме дразнеше този форум и съм мислил да си направя много профили, всеки от които носещ различно име на войник от Вермахта и неговата черно бяла снимка прикрепена към него, а в описанието долу да пише "работи за осми мотострелкови полк на Вермахта". И да нападна форумът с тази армия, като всеки войник третира членовете на змиярникът и модераторите му като някакви нищо не струващи боклуци, да са супер арогантни и агресивни и да хранят много здраво и да заливат със снимки с терор и гадости и да са навсякъде. Ама ми се случиха гадости и имах други грижи на главата тогава.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 73214edc9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Наистина, ако става дума за бг-мама, този форум е много зле. Имам профил там и неведнъж са ме нападали разни потребителки, само защото моето мнение не е като тяхното... Не може всички да сме с еднакви разбирания за живота или за каквото и да било ! Всеки човек мисли по различен начин и това не е повод да го нападат, както мен са ме нападали там няколко пъти.
Отделно от това, модераторите могат да ми трият мненията, обаче аз не мога да си ги трия, дава ми някаква грешка.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 3586323673
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами на хората им харесва да съдят и да нападат. На теб какъв ти е проблема? Като не ти харесва не чети форума, лесно е. Иначе и ти се превръщаш като тях в кварталния клюкар, че и ги плюеш не там, а на друг сайт. Приказка просто.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 2d0aa157b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Всеки змиярник трябва да бъде унищожен, ако светът иска да продължи да съществува. На отровните змии трябва да им се смачка главата и да бъдат изгорени, полети и запалени с бензин. А, този змиярник за който говорите тук отдавна трябваше да бъде ликвидиран, за да не трови с отровата си безобидните същества, от които планетата има нужда. Явно таралежите са малко и отровните змии си разрешават волности, като хапят полезните същества без особени последствия за тях. Крайно време е за пристигнат таралежите, заедно с щъркелите и змиярниците навсякъде по света да бъдат ликвидирани! В Германия вече започна трепането на змии, и отровна змия рядко вече може да се разхожда безнаказано по паркове и градини, а нощно време змиите още по-рядко излизат на разходки, защото таралежите дебнат за отровни змии и прочистват пространствата, забранени за змийски посещения!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker