Защо пеотестиращите запушват пътя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо пеотестиращите запушват пътя?
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1213 пъти
Здравейте. Не знам каква е тая мода в цял свят когато стадото е недоволно да запушва улици, булеварди и други пътища и дори могистрали. Така протестиращите показват оше повече, че са просто едно стадо, което не заслужава по-добър живот. Една жена беше дала Гърция за пример, че като протестирали почвали стачки и запушвали не само няколко пътища, ами парализирали цялата държава. Те за тва ли гърците имат славата на мързелив и разлигавен народ? Защото аз като ги видях тия работи как запушват пътищата си казах “бахти мързеливците.” Това запушване е признак не на недоволство, а на простотия. Дали пътя е запушен или не башибозуците в Парламента пак ше си взимат тлъстите заплати с тлъстите подкупи и тлъстите кражби. Но икономическата вреда може да бъде само за наша сметка. Тъкмо излязохме от голяма рецесия. Очаква са през септември да ни удари тежка икономическа криза. Като пътя е запушен много хора не могат да отидат на работа. Какво правят те? Без работа ли остават? А какво правят дирмитв, където работят? Оня “генерал” толкова много фирми фалира, сега да фалират още заради протестите, които уж са изкане за по-добър живот. А къде бяха тия протестиращи предните 6 години, когато ни деряха? Сега запушват пътищата, да фалират и още фирми, защото по време на карантината малко фалираха. А линейките как ше минават? Ами ако стане пожар? Пожарните как ше преминат? Ше заобикалят, както и половината София. Заобикалят, стават големи задръствания и въздуха става по-мръсен. Тва няма да накара душачите да подадат оставка. Когсто стадото им се задръства и диша мръсен въздух тях тва ги радва. А линейка ако вози човек ударен от инфаркт? След инфаркт трябва да са реагира бързо иначе или нов инвалид или нов труп. Няма никакво време за заобикаляне и висене по задръствания. Те така не помагат, а само пречат. А възрастните хора с бастуни? А хората с увреждания и инвалидни колички? Не говоря за ония пискливи майки и децата им актьори, не всички са такива разбира се, говоря за истинските хора с увреждания. Да обикаляш половината град с количка защото стадото запушило пътя. Бойко и другата червена сган в Парламента цялата тая картинка ги радва. Те обичат народа им да страда. Все едно как. Със задръствания най-много да се фалират още фирми и икономическото положение да стане още по-лошо, което няма да намали техните капитали, а ше навреди само и единствено на нас. Така че нека викат на диктатора тиква, но да не задръстват пътя. Това може да бъде само в нал интерес. И последен въпрос, кой позволява на тия разбойници да запушват цели пътища без нищо да им са каже? При нормални обстоятелства ушевите биха ги изгонили за моменти. Явно всичко е платено от някой с по-висок пост. Чувствам се направо като публика в театър.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 9eaa6a3543
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е ти какво искаш? Да си протестират там мирно и кротко и да не пречат на никого? Кой тогава ще ги забележи, че са недоволни? Кой ще изпълни исканията им? Много се дразня на такива като вас, дето проблема са ви простиращите и затворените улици. Не ви беше проблем КПП-тата, лъжите и обидите на премиера, грабенето, замазването на очите на хората, масовата корупция, крайно лошата здравна система, ограбените и бити баби и дядовци по селата, които така и не получиха възмездие, хилядите, не, милионите млади хора, които напуснаха страната за да търсят по добър живот, болните ни родители, останали в държавата и забравени от нея, които не могат да си позволят лекарства, хората забравени от системата, убийствата на пътя от надрусани и фиркани до козирката богати келешчета, измъкващи се само с условна, хилядите разкази удобно потулвани за рекет от страна на фирми, подкупите над органи на реда .... Сигурно няма да ти е проблем когато след края на летния сезон тиквата отново те заключи вкъщи, забрани ти да работиш за да изхранваш семейството си и ти акже стой си вкъщи и тогава единствения проблем ще са ти затворените от протестъри пътища, нали? А когато кажеш, искам да работя защото пари няма ти се отговори криза е всички сме така, но ето тегли кредит? Сигурно и това няма да ти е проблем нали? Накои българи си заслужавате управлението на тиквуните, кеф ви е да ви го турят и даже викате мерси и още!!!!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 2fb949b600
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От автора, извинявам се за грешките. Натиснал съм грешните бутони.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: ec7f645ebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Ми то така се протестира на всякъде по света. Ако само тропнат по едно хорце пред Парламента да не мислиш, че ще му пръднат на хуя на Тиквата? Нали трябва да блокират страната, бизнеса, респ. спонсорите на Бойко и те да му секнат кранчето. Ако и това не помогне и ако има достатъчно протестиращи, вече се минава на варианта нахлуване в Парламента и Министерския съвет. Ама тогва става страшно, защото се намесва и армията.

Аз пък ви се чудя на вас. Хем искате да живеете добре, хем някак по тънката лайсна да станат нещата, без много много да си давате зор и да си причинявате неудобство. Ами не става така. Даже малко протестираме. Протеста не трябва да е само, като ни е опряло яйцето в гъза, ами да е постоянно и да упражняваме постоянен контрол. Ето питате каква е алтернативата - ето това е алтернативата. Ние сме алтернативата в ролята си на контрольори. Няма значение дали е Тиквата или СерГей, а кой наблюдава и контролира. Естествено, че ако всички си мълчим, всеки ще краде.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 033f1c48d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пълна утопия е с тия протести. България няма да се оправи. Протестиращите само задръстват движението, нищо друго не правят и няма кой да им объне внимание. Съгласна съм с автора.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 608cf88018
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Блокират един по един булевардите, защото българинът има 500 години стаж в мрънкането и търпението, и никой не излиза та да се свърши от раз.
Трябва както в Армения направиха преди година-две! Цялата държава я блокираха от раз и правителството падна след 3-4 дена! Защото там също като при нас игнорираха недоволството!

Ти кво искаш? Не е ли гадно де те грабят 30 години нон-стоп? Не е ли гадно частни охранители фирми да вършат работата на МВР, които пък са супер корумпирани... ти знаеш ли, че полицаи от цялата страна отказват да ходят по протестите и тяхната работа я вършат пара-военни организации, които дори нямат разрешително...

Абсолютно съм съгласен, че се възпрепятстват линейките. Тука даже не е нужно моето съгласие, това е морален закон. НО защо например нямаме да кажем хеликоптери за подобни ситуации? Разсъждавам. Златният час винаги е важен в такива моменти и няма място за компромиси. Защо по селата затварят болниците? Защо задържат плащанията на медицинските работници?
Абе какви фирми са щели да фалират бе?! Знаеш ли колко предприемачи набутаха с тия касови апарати, дето всяка година ги карат да ги сменят?! Искам да кажа, че държава фалира далеч повече хора с малоумните си разпоредбите!
Кои са тези разбойници дето запушвали цели пътища?! Те запушват пътища именно, защото не са разбойници! Какъв е другият вариант? Да се трепят полицаите ли?! Да се лее кръв ли искаш? Да не искаш цяла година да се протестира като при Орешарски?
Аман от малоумници, които само защитават Хунтата, без дори да могат и искат да разсъждават. Вие поне не наричайте протестиращите разбойници и лумпени! Разберете го! Не всички мислят като вас.

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 608cf88018
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   До 2. Авторе, ти си натиснал грешните думи.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: e73d78bc96
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Задръстваме пътищата за да може такива като тебе, авторе да се усетят, че ситуацията е зле. Защото ти си точно представител на стадото, на който не му дреме че Тиквата го ограбва. Затворл си си главата в пясъка като щраусите и гледаш само на тебе да ти е добре.... да можеш да си преминеш с автомобила си... Ами да няма да можеш. И Бойко няма да може. Не трябва и да можете.

Свиквай да си част от НАС. Ние не сме "ТЕ". Съжалявам че не се чувстваш част от този народ, но терминала продължава да е отворен.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: ec7f645ebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Това даже е щадящо протестиране. Виж в САЩ и Гърция например как протестират. Камък върху камък не остава след тях, само пожари, обърнати коли и разбити врати и прозорци.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 25315d162c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Защото толкова им е акъла. Да лежат с дни по пътя, да правят боклуци след себе си и да лентяйстват. Да не се къпят с дни и да не ядат заради акъла си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: a74d64a3a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мнозинството българи не подкрепят протеста и протестиращите се опитват да направят впечатление. Има пандемия, вече и млади хора умират от ковид. Това е важното. Като намерят ваксина и лекарснво и болестта бъде овладяна да протестират колкото си искат.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 2fb949b600
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   От автора до номер 8
Тва вече си е чиста варварщина и после всичките тия щети Ганьо, дето ги е направил ше си ги плати от неговия джоб.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 75e5755708
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Протестите не са ефективни и нищо няма се постигне с тях... Малко ще пречат на хората известно време, след което ще утихнат. Не са ефективни, защото няма да получат нужната подкрепа от хората, които са затруднени от блокираните улици...

Млади презадоволени хора, на които не им липсва нищо, облечени с маркови скъпи дрехи и нови модели телефони - решили да протестират срещу и те незнаят какво... Хора с криминални прояви, наети на надница да подскачат и да скандират; Хора- нищоправци, без осигуровки, без цел и посока в живота, неуспелите в живота, без трудов стаж - удобни са за разни платени каузи - плащаш им надница и ги караш да направят каквото иска чорбаджията...

България е такава каквато е, има по-добре (Германия, Дания и пр.), има по-зле от нас (в Африка примерно).

От друга страна, губещи в живота са такива хора, които остават на места, където нямат бъдеще, които остават във връзки, които им носят само страдание; които остават приятели с хора, които ги дърпат назад в развитието им и пр.

Мили хора, българи! Погрижете се за себе си, защото няма кой друг да го направи и емигрирайте, в случай че действителността не отговаря на очакванията ви!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: ec7f645ebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   11, ми тогава плащай на Бойко чекмеджетата и на Доган сараите и охраните.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: a3821d951f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Радващо е, че от 7 милиона население тук са се намерили под 20 фенове на ГЕРБ, на които им блокирали пътя към светлия комунизъм! Може и да ни бъде! Сега да се активират останалите милиони и да протестираме, докато престъпниците се изнесат по вече разчистените пътища!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 3403be56f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Защото никой няма идея освен да мрънка какво може да де направи за да се промени живота в България. Все се чака следващия да.дойде да ни оправи. То не беше царя, не беше иван костов, все чакаме да ни оправят и хленчим. И за това давай юрош да затворим орлов мост, да се види че и ние сме фактор, а че никой няма идея какво следва, няма значение. Ще гласуваме за слави, поне ако не друго, ще гледаме шоу.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 608cf88018
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Авторе! Първо на първо, темата на въпроса не е дали подкрепяме протеста, защото ти май смесваш двете неща.
Явно имаш много ограничена обща култура! В САЩ изгориха цяло раянно управление, във Франция всеки знае отлично как се троши наред, в Сърбия преди месец влязоха в парламента, а в страните от третият свят е страшно когато има протести, защото там се лее много, много кръв. Ти какво искаш? 400 дена да се протестира като при Орешарски ли?!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: e6729ec573
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   До 15, нещастник, утре децата си със шоу ли ще ги храниш? Навремето учихме за Вапцаров, как успокояваше децата - небойте се деца за утрешният ден, ако няма с какво да ги нахрани, ще ги нахрани с вяра!? Хайде стига илюзии, още малко и ще ни докажат с делата си, че при Бай Тошо е бил по добър живота, тогава имаше индустрия която още приватизират и пълнят чекмеджета с пачки. Славуца е по голям егоцентрист и от мутрата Боко. Ако го изберете, няма да гледате шоу, а още по големи простотии и от тези на ГЕРБ, защото Славуца е един прост селски тарикат, типичен Бай Ганю!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d0d6f988c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Ами аз съм съгласна с 12, но по-скоро с първия ѝ/му абзац, е, и с последния също. Според мен повечето протестиращи са добре организирани, подозирам от работодателите им... които пък от своя страна са...
Презадоволените хора, както и нищоправещите хора, основно си гледат себе си и спокойствието си.

Само да кажа, че не съм за никоя партия и не харесвам никого.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 9e6c6ef8f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   От протестите има смисъл, само ако са като протестите в Гърция, Сърбия, Румъния и др. Там хората изобщо не си поплюват, а наистина правят революции и свалят правителства със своите протести-колят, бесят, стрелят, обръщат коли, влизат в парламента направо при тях и ако са достатъчно много (от цялата държава, а не само от 1-2 града), нахлуват направо в парламента и помитат, ама буквално помитат всичко вътре по пътя си. Ние тука сме едни нещастни мижитурки, спим с дни във палатки пред парламента, пеем химна, тропваме по едно хорце на жълтите павета, правим гладна стачка, правим се на клоуни, викаме некви глупости с мегафон, колкото да не заспим, и 1-2 души стоят около нас и ни слушат. Така не става. Само правим шоу пред тиквата, докато той си гледа шоуто ни през прозореца и най-преспокойно си пийва кафенцето и се кефи на сеир рано 5:00 часа сутринта. Я да видим, ако изпочупим парламента с камъни и жълти павета и влезем ЦЯЛА България в парламента с пушки, ножове, брадви, секири и др., дали още ще отказват да подадат оставка? !? !?? !? !? Срещу такава реална заплаха от физическа саморазправа никой политик, на който му е мил собствения му живот не би имал достатъчно дързост и топки, за да се прави все още на ербап и да отказва да подаде оставка!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 608cf88018
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Идеята беше да се блокира цялата държава от раз. Това не се случи и затова почнаха едно по едно да блокират пътни артерии.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 703e81f180
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Докато не се махнат мизерните крадливи политици ще се блокират пътищата. Така и трябва. Изобщо не ме интересува ти какво мислиш, защото аз( и много други) за разлика от авторката не искаме да живеем в такава държава с такива управляващи. Трябва цяла България да се блокира.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: ec7f645ebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   https://www.youtube.com/watch?v=LiDC5JNE2ys

Ето това са протести. Те и протестите ни като държавата. Бойко ще си го премести в другия крачол за 2 блокирани улици и 5 палатки. Предлагам да си внесем гърци да ни протестират. Ама мутрата ако се запъне още малко, ще се молите само за блокирани улици. Сърдете се на Тиквун, че не си подава оставката, ами усложнява положението.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 2fb949b600
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   От авторА, защото не съм жена ;)
Разбрах сега какво е умственото развитие на българина. Мислех, че сме малко по-напред от сърбите, но се оказа, че не е така, щом ги даваме за пример. Парализа на държавата би означавала още и още фалирали предприятия. След тая рецесия заради “коронавируса” фалираха хиляди фирми. Като са парализира държавата кой ше плаща тока, водата, наема и другите сметки на предприятията? Печалба няма да има, но сметките си вървят. И сега ше ви кажа, че ония в Америка не трошиха, защото протестираха, а точно заради това, че са останали без работа и са гладни! Те грабеха магазини и крадяха от там неща, за да ги продават и да изкарат пари, за да си купят храна, да си платят сметките и да се издържат, защото след рецесията там над 40 милиона души са останали без работа. А гърците след една-две парализи на държавата всеки ги наричаше мързеливи и разлигавени. Нима стачките им платиха дълга от 300 милиарда долара? Още повече там корабите като не работят кво става с хората, дето живеят по островите? Не говоря за по-големите, като Крит и Лесбос. Но да се върнем на нас. Пня “генерал” с мерките си затвори хиляди фирми и напълни бюрата по труда. Тъкмо излизаме от голяма рецесия когато икономиката беше парализирана. Сега едни вмирисани лагерници ше я парализират още и оше фирми ше фалират и още народ ще остане без работа. Тоя номер с протестите ако не си спомняте са случи и лрез 2013-та. Мащабни протести, Тиквата си даде оставката и избраха Пламен Орешарски. ДПС и БСП си направиха коалиция, после 400 дена протести. Но душачите дадоха 2 години малко по-нормален живот, което окончателно приспа овчия народ за 6 дълги години. Бойко си се самоизбираше и сега най-много да изкара още един мандат. Имаше протести, от тогава тока е с около 30 процемта по-скъп. Докараха да горят отпадъци от цял свят. Доведоха държавата до абсолютна безстопанственост и съсипаха околната среда. Видя се още тогава, че с протести няма да стане. А с блокиране на пътищата най-много да стане още по-лошо.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: ec7f645ebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   24, не мога да ти разбера логиката. Да не протестираме, за да не фалираме, а да си фалираме 30 г. без протести. Не са ти проблем палатите на Бойко и Доган, а са ти проблем палатките на протестиращите. Ами с такива няма как да се оправим. Значи или си с робско мислене, или и ти си на хранилката. Е, да, ама някои хора не са, не всички сме късметлии.

Сърби-мърби, виж гърците. С яки протести постигат всичко. В България пенсията е 100 евро, в Гърция - 1200. Повтарям Гърция, не Германия, не Холандия. Там като им кажеш, че българина взима 400 евро заплата и въпреки това си мълчи, ни се смеят с гъзовете си и всякакво уважение към нас изчезва на момента. Няма как да уважават овчи народ.

Ако гърците са ти ниска топка, виж как протестират и в Испания

https://www.youtube.com/watch?v=i5n_7RpUd30

Ето ти в Англия

https://www.youtube.com/watch?v=z6xiBtUbVJQ

Ето и в Хонк Конг вече цяла година

https://www.youtube.com/watch?v=s8bQH1YxZgg

Само в България протестираме мирно, затова и политиците си го местят в другия крачол. Сигурно всички на света са Ганьовци.

Боже, цъфнал и вързал, та най-големия му проблем видите ли 2 блокирани улици. Боже, опази! С такива като теб винаги ще сме разединен народ. Сакън да не се мине да си развали рахатеца.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 5915745643
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Някой замислял ли се е за какво точно се протестира и какво ще стане, ако изведнъж Буци си подаде оставката и се насрочат предсрочни избори за след 3 месеца? Социологическите агенции горе долу очертаха картинката - Бойко пак ще спечели изборите! В парламента ще влязат същите муцуни, като изключим бате Славчо, който ще замести Барека, Марешки и Яне...явно във всеки български парламент има нужда от един клоун. Само дето този нов "български спасител и ненадминат разказвач на вицове" е бил, и все още е, пръв приятел с всички мутри от прехода, ходи с кортеж черни джипове и е по-пазен и от Доган - лично съм го виждал...Сещате ли се!!! И каква ще стане тя?...Огледал се Илия, пак в тия!
Ние българите нееднократно сме доказали, че помним всичко по 3 дни и не си вземаме поуки. Огромни маси от хора дори не си правят труда да отидат да гласуват и само мрънкат как "всички са маскари" и "живеем в скапана държава". Реално парламента се избира от купен вот на "знаете кои" наши съграждани и верните на управляващите служители в държавния сектор и служители на "бизнесмените от приятелския кръг". Е как с този манталитет нещо да се промени?
От моя житейски опит в България съм се убедил, че за българина определението за корупцията е "Далавера, в която не участвам.". Тя, корупцията, направо е имплантирана в нашите гени и неофициално се счита за нещо напълно естествено. Откъде, тогава, да дойдат някакви "честни" политици, след като далавераджийството, схемаджийството и дребните тарикатлъци са ни начин на живот? От Марс ли да си ги внесем? Или да поканим някакви германци или норвежци да дойдат да ни управляват? Проблемът не е в Бойко, Доган или Дебелото момче, те са естествен продукт на българския манталитет. Ако изгоним тях, до няколко години ще се появят нови "герои", срещу които на свой ред да роптаем.
Направо ми призлява като някой дава за пример как гърците протестират и си били изкарали високи пенсии и социални придобивки. От кого точно са ги изкарали?! Като са се набълбукали през годините с 300 милиарда евро заеми, имат 30% държавен сектор на огромни заплати и почти никаква икономика. Така, със заеми до гуша, и баба знае да си увеличи минималната пенсия на 1200 евро и минималната заплата на 2500. Сега, когато кредиторите им представиха сметката и видяха дебелия, искат с протести да си издействат опрощаване на дълговете и продължаване до безкрайност на охолния живот на заем. Все едно аз да реша, че не искам да си плащам ипотеката и да организирам протест пред банката с исания да спрат да ме подтискат. Бойко може да е всякакъв, но поне се е разпростял според чергата си, не тегли безразборно заеми и раздава социални придобивки според възможностите на иконимиката ни, а не според това какво ни се иска или е "справедливо". Всеки иска цял живот да се осигурява на 500 лева и после да вземе пенсия 1200 евро, но нещата не стават така, поне не в нормалните държави. Ние поне вземаме каквото сме си изработили т.е живеем според възможностите си, а не "на заем" като гърците.
Сърбите дори не искам да ги коментирам с тяхното "На гол тумбак, чифте пищови". Да, протестират като за последно и постоянно се дръвчат на някого, но реално са последна дупка на кавала и са управлявани от техния си Бойко, Вучич. Не виждам какво точно са постигнали досега с протести, та толкова да им се възхищаваме... икономика ли, доходи ли?!....Ако икономиката и просперитета се градяха с протести и трошене на магазини и коли, то сърбите и гърците трябваше да са по-добре от норвежците, шведите и швейцарците взети заедно....само дето не са.
Моето мнение е, че докато всички ние не си променим манталитета в посока на абсолютна вътрешна и външна нетърпимост към всякаква форма на корупция, схемаджийство и мислене тип "важното е аз да съм добре, а другите кучета ги яли"...нищо с тази държава няма да се промени. Още дълги години ще се въртим в кръг и ще си избираме все същите хора, които ще бъдат като всеки един от нас... и съответно държавата ни ще е това, което е...олицетворение на нас самите.
Скоро ще има избори. Дали предсрочни или редовни, те ще са факт. Пак си помислете за кого точно и с каква мисъл в главата ще гласувате.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker