Коя партия ще подкрепите на изборите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121396)
 Любов и изневяра (29757)
 Секс и интимност (14388)
 Тинейджърски (21907)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18580)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Коя партия ще подкрепите на изборите?
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1842 пъти
Изборите наближават. Ясно е, че трябва да се гласува. В избирателните списъци принципно има над 40 партии. Изборът е голям. Нарочно ви питам сега, защото предизборната кампания все още не е започнала. Искам да видя какви са предпочитанията ви сега и дни преди датата на изборите. Дали след половин година или три месеца, пак ще пусна тема.

Всъщност аз виждам, няколко сравнително нови формации, които имат шанс да влязат в парламента. Мисля знаете кои визирам. Ще се постарая накратко да изложа мнението си за всяка една от тях. Ако някъде не сте съгласни ме поправете, но моля ви без предубеденост.

Мая Манолова и Цветан Цветанов са две лица на една и съща монета. Според мен те не заслужават народното доверие. И двамата са долни лицемери с двойни стандарти... които вече бяха на висши постове на държавата...
Демократична България не разбирам защо се ползва с такава популярност. Мисля всеки знае кой ги финасира. След като са такива патриоти, защо онзи Христо Иванов не направи един десант и на вилата на Прокопиев, защото е негова марионетка на конци. Да не говорим, че вече беше министър при кабинета на Борисов.
Възраждане напоследък останаха на заден план. Въпреки че са може би една сравнително финансово независимите организации, аз им нямам доверие, че ще се справят в управлението на страната. Управленческият им корпус, им е слаб. Най- много да ни вкарат в международна изолация.
Искам да поговорим и за партията на Божков. Впечатлен съм от онлайн платформата му. Вчера или онзи ден я пусна. Посредством нея всеки може пряко да участва в управлението на страната. Създава се нещо като общ облак където се обсъждат всички важни въпроси. Това което ми направи впечатление е, че типично в негов стил е създал поредната пирамида. Тоест ти се регистрираш и започваш да работиш в негова полза, изграждайки му партията, докато той просто си клати краката. Обаче мисля, че му обръщат незаслужено малко внимание заради предубедеността, казват си... аз за Черепа не искам и да чувам и просто го игнорират. Поне всеки знае за кого ще гласува, не е като при Демократична България, да се крият зад някакви си обществени фигури. Поне платформата му е горе-долу оригинална.
И като за финал остана Слави Трифонов и неговата партийка. Тука мисля пак има доста голяма доза предубеденост. Докато водеше по БТВ го игнорирах тотално. Сега му гледах няколко негови предавания. Впечатлен съм. Има положителна промяна. Може би наистина иска да помогне на хората. Де да знам. Но във всеки случай, прилича ми повече, че ще се получи от трън та на гьол, от една мутра на друга.

Това бяха малка, но основна част от партиите за които ще се гласува на изборите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: ef1be21290
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз ще гласувам за Слави. Не заради друго, ами прото няма за кого - определено няма да гласувам за ГЕРБ, освен ако пак не ме принуди шефа, за БСП, хаховци-патриоти и ДПС хептен няма да гласувам. Сини, демократи и тем подобни също не са ми заслужили доверието. Така че реално остава или изобщо да не гласувам, или да дам шанс на Слави, поне да го видим какво ще направи. Пък ако се провали, тогава ще го плюя. Но без да съм го видял какво е направил, би било предубедено да го плюя.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 9c9cbf2a19
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом гласувахме за тъй наречения цар, един ошаметен старец, дето никой не го знае къв е що е, те държавата си му дават, пътдстави си що за прост народ- хазартаджия.
Търкайте ,хартийки търкайте, глупаци.
Ми да дайте да видим Слави какво ще направи, ми викам тогава що Слави, ами има и Светльо Витков и Венци Мицов, те не са ли хора.
Еее, ще каже материала, ама те нямат сценаристи.
Ами Марешки, а какъв е умник и начетен, само за народа работи тоз човек.
А Мишо Шамара, какви протести прави за тока и за народа, нищо не стана пусто опустели, сега ходи гладен псува в пуста хамерика.
И колко още знайни и незнайни ... той Виденов и той седи там някъде, ако не знайте жив е, и преподава в университет ! а познайте какво, ми икономика как какво...

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 2e6becdd03
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   100% От партиите са пълни с корумпирани ******* ! Само революция и трупове на политици ще оправят нещата и нищо друго !

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 9c9cbf2a19
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз ще гласувам за Буги Барабата!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 257dce79e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   По принцип на парламентарни избори гласувам различно на двете бюлетини, този път ще подкрепя Славито и Атака ( Не Симеонов и Нфсб). Воленчо ми е любимец, знам че е почти невъзможно да спечели изборите, но трябва да е в парламента!!

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 1985a918c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всеки случай не и за комунистите !
На работата имаме един дъртак, който иска да му викаме "Другаря" и да му се кланяме ... Някои хора още си живеят с миналото ...
Няма да ги огрее комунизма отново на власт, докато младите дишаме !

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 6c844f574b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Аз ще гласувам за БТР - България на труда и разума.
Знам че не могат да влязат в парламента, но съм длъжен да ги подкрепя. Трябва да гласуваме, въпреки че нищо не зависи от нас. Всички знаем какво е казал Марк Твен: "Ако от изборите зависеше нещо, нямаше да са разрешени."

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 832f4b2a17
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ще си избера 5 партии и ще ги напиша на листчета, които ще сгъна. Ще ги разбъркам и ще си изтегля едно от тях. Тази партия, която е написана на листчето, ще получи моя безценен глас.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 4cb69f5066
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не случайно са казали "прост народ, слаба държава".....
Значи Славчо е бивша мутра и той, има го сниман с оная измет от ВИС Жоро Илиев, и с други такива, та изобщо не ми го и споменавайте тоя мизерник, преди години говореше, че НЯМА никакъв интерес да е политик, а какво стана сега изведнъж стана партиен и тоя... Така с лъжи още преди да е влезнал в парламента, ще е същия боклук и тоя....

А Божковия даже няма, какво да се коментира престъпник, не си е изкарал парите по честен начин, такъв не искам да ме управлява...

В общи линии никой от тия скапаняци кандидатите НЕ струва и това е... Не струват и останалите боклуци от полит шайката, трябва с Калашников да бъдат поправени...

За никой няма да гласувам майната им, тая помийна яма БГ, никога няма да се оправи без гражданска война и кървав преврат........

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 2f266a8354
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   За Слави щели да гласуват... Боже, прибери си вересиите... Слави е добър шоумен, аз харесвам музиката му с Ку-Ку бенд, но си остава шоумен. Екипът му от сценаристи са страхотни хора, но са ... сценаристи. Как един шоумен и група сценаристи ще ръководят държава?

Аз ще гласувам за Демократична България (в която членуват "Да, България!").

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: ef1be21290
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11, значи няма да гласуваш за шоумен, но ще гласуваш за Маджо. Умно!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 2f266a8354
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   до 12 от 11: Доста дебилно е да вярваш на пеевските медии в опитите им да преекспонират случката с Ламбовски и да обвържат Иванов и Маджо. Въобще, проследи ли случая? Имаше интервюта и с двамата в БиТиВи.

Както и да е, де. Ще гласувам за ДБ не само заради Христо, а заради цялостната платформа.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 3484e8f6f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Атака и Волен Сидеров.Той е истински патриот и родолюбец.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: f10a4ed6d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   До 10

Ами фатай пушката и бегай да партизанстваш...

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 6a1bde6e95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Не знам все още. Със сигурност няма да подкрепя някоя от управляващите партии до сега. Няма да гласувам и за Слави. Нямам му доверие. Първо, че е шоумен. Второ, струва ми се поредната мутра. Членовете на партията му са доста агресивни във фейсбук и отговарят на всеки негативен коментар за него . Сякаш не можеш да имаш друга позиция освен да го подркрепяш. За ДБ също няма да гласувам.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: df7d60d833
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Повечето в парламента са бивши ДС агенти, бивши членове на БКП, хора с червени куфарчета и подобни. Комунист, демокрация не може да прави.
Една германска посланничка се беше хванала за главата. Като разбрала какви са нещата, разбрала защо нашите не искат да изкарват досиетата.
Аз в крайна сметка истинско дясно и истинско ляво не виждам в страната.
Премиера,уж големия демократ, а шпиц командите ти влизат в дома и те питат "що протестираш".
България ми е нещо средно между "1984" и "Фермата" на Джордж Оруел. Абе направо все едно от нас е черпил вдъхновение, хаха.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 6c844f574b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   До 11. И аз не бих подкрепил шоумен. НО не забравяй, че музикантите са с много по развит "мозък" от обикновените "шофьори на джипки". Искам да кажа, че не е редно да ги хулиш за това, че били сценаристи. Повярвай ми, умни хора са.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 6c844f574b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Ама проекта на Божков наистина е страхотен. Така трябва да изглежда абсолютно всяка пограма. Няма да гласувам за Черепа, но нека другите видят от него и се сетят, че живеем в 21 век и да приложат и те малко творчество.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: b3dc1129f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Аз ще подкрепя тези които са за гей браковете

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 9e0be75041
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Аз ще гласувам за този, чиято платформа защитава интересите на българите в чужбина.
Това автоматично означава никакви проруски или комунистически организации. Нямаме нужда от още по-голяма изолация. Искам да влезем в Шенген, за да пътувам още по-безпрепятствено. Искам да спрат политическите назначения на посланици и консули в посолствата ни в чужбина и да започнат да се назначават хора, който са там за да вършат работа. Да се въведе фийдбак система - след всяко посещение при държавен служител да се оставя позитивен или негативен фийдбак придружен от кратка аргументация. Когато определен брой граждани са недоволни от обслужването и дадат негативен фийдбак на даден служител да се инициира автоматично проверка и разследване ако се установи, че действително не си върши работата, да се дава шанс на нови лица. Фийдбак система и в за държавната администрация - писна ми от ухапани лелки, които си мислят че са там до живот и не ги интересуват гражданите, които им плащат заплатите. Данъчни облекчения за българите в чужбина - защото в момента макар да сме български граждани, за да цоцат повече, за данъчни цели ни третират като чуждестранни лица. Улеснени процедури за подмяна на български документи в чужбина, както и за гласуване и за получаване на справки или удостоверения от държавни институции.
Близо 2 милиона българи сме извън граница - да видим, кой ще се усети първи и ще защити интересите ни.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: e726bb643b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Или като 1 или с краката си на Т2.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 6c844f574b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Според коментарите разбрах само, че има един дето ще гласува за Славито, един за Да България и трети за БТР. Останалите явно ще пропуснат изборите.
Ами то май не ми остана друго освен да ви честетя Борисов-4.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 5d4b4a4f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Ще гласувам за ГЕРБ, ако не ми допаднат програмите на другите партии десни и центристки партии. Това е. Няма Бойко, няма Манолова, няма Слави.

Гласува се за вижданията и решенията на една партия и ако са изпълнили целите си от предишната програма още по-добре.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 0a2650364f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   За ГЕРБ

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 47c9f2d6e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

26.   Истината е , че който и да ни управлява, българинът все намира кусури и е все недоволен. Някой друг трябва да му оправя проблемите. Аз съм млад човек, учил в чужбина и ще гласувам за ГЕРБ, защото виждам как моя град , а и много други места се променят в положителна насока. България днес е много по различна от България преди 10 години. Хората искат промяна, ами тя се случва, България всеки ден се променя, осъвременява, модернизира. Защо някои хора си затвярят очите за хубавото, не знам. Да, България не е Германия или Швейцария, но мисля , че сме в правилната посока и следваме техния пример. Харесвам ГЕРБ, Бойко Борисов и ще гласувам определно за тях.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: e35cf997e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

27.   26, България се осъвременява и модернизира малко по малко, не благодарение на ГЕРБ а въпреки тях :D
Иначе като гледам какъв е избора от партии за момента, ще излезе че циганите са най-умни: няма значение за кой гласуваш но те поне прибират по 50 лева, докато останалите будали го правим безплатно.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 87b9d18853
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   Партиите са 4 : СЛАВИ, Герп, ДПС и Бсп. За турска партия няма да гласувам. Бсп бяха на власт и не бях доволен. Сега Герп управляват и от тях не сме доволни. Логично ще гласувам за Слави па какъв ще да е

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 9c9cbf2a19
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Аз ще подкрепя СИК

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: e7facdb0f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   10, никаква бивша мутра не е Слави. Въртял се е покрай мутрите да прибере някой лев и да се направи на мъж, но си беше един льольо, който се натискаше да му дадат да говори по радиото (!). Това по време на мутрите. Това, че си го видял с еди кого си не значи, че му е бил равен - просто въртиопашко.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: e4d36ab3ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   През 2020 година чета в коментарите, че българи ще гласуват за Волен Сидеров - кокаинов наркоман, който е БАЩА на тригодишно дете и е на 64 години? 37 годишната му жена - депутат от неговата партия, при това 3 мандата, източи държавните пари на всички, за да си празнува рожденият ден на 5 звезди хотел в Куба с още 5 мизерника от партия АТАКА. Вие нормални ли сте? Това българите наистина си заслужаваме съдбата. Волен Сидеров не заслужава друго освен затвор за гнусните си прояви къде ли не. Взима наркотици и не знае къде се намира по няколко дни - това ли е патриотизъм? Баща-дядка на кокаин?

Слави дори не го коментирам. Имат си снимки от младините с Бойко Борисов и до ден днешен са си гъсти. Цялата работа е ШОУ, а вие вярвате, че той е новият ни спасител? Да видим този, да видим онзи.. така ли се гласува? Нали видяхме НДСВ и Царя? Или не стигаше? Питам и отговор не търся. Не мога да повярвам, че в 21 век 2020 година при изобилие от инфомация хората избират да гласуват за циркаджии, че чак ги наричат патриоти. То и Валери Симеонов беше, но хвана ли властта забрави за старите приказки.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 3dd5b50267
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Ми така ще е , всеки от народа е олигофрен, или малоумник няма да се оправим така никогиш... Да не говоря, че масово са и НЕграмотни повечето, е по горе има един писал "герП" и то цели 2 пъти... Други кретени щели за боко и "герП" да гласуват, други ненормалници за психопата болен Сидеров, дето само се прави на циркаджия и клоун, излага ни и по светът с НЕадекватното си поведение... Други алтавци за Слави чалгаря, дето лъжеше преди години, че няма интерес от политиката, е видЕхме....... Божков какво да се говори изобщо, престъпник, мутра, абе не е читав, та нали и Боко е бивш СИКаджия, тоест мутра и престъпник, защо тогава дебилите очакват друга мутра да е по човек, не е ясно "логиката" цепи просто...

Цялата истина е, че докато това тъпо и просто племе, не се вдигне ТО да прави преврат НИЩО няма да се подобри.... Иначе с гласуване чакайте от умрял писмо, така 30 години и отгоре си гласувате, и кво нещо промени ли се.....

Тоя по горе партизанин ме направи и опълченец, а ти бе пущиняк, да не съм човека армия, това е ОБЩО усилие, не само мое... Общо означава ТИ, АЗ и всеки друг, но ти ако си чакаш един да промени нещо успех, няма как да се случи, колкото и да ми се иска....

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d7daf57f6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   За Слави, щото харесвам музиката му. Ако не друго, поне чалгата ще е гарантирана. По добре от пожарникар.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d7daf57f6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   За герп няма да гласувам, щото ме е яд, че ми спря талончетата, лиши ме от шанса да забогарея и да живея без да работя. А и Бойко нищо не ми е дал.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 2964893b45
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Оо топките ме заболяха налапа ги целите модераторе, яж ми го така всеки ден

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 1eb6e026a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   За какви партии говорите бре хора. То е очеизвадно че всичко написано по сценарий. Актьорите са едни и същи, няма значение дали е Бойко, Божков или Слави или който и да е. Щом някога са били в държавния апарат или телевизията всичко е една кошница с помия.
Този път обаче сценаристите ни се подиграват като ни карат да гласуваме директно за престъпниците.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 03ca665084
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   За БТР (България на труда и разума)! Вижте прогрмата им от 12 точки - независим път на развитие без взимане на държавни заеми. https://btr.bg/bg/dokumenti/kratkata-versiya-na-programata-btr.html

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 835af923b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   За ВЪЗРАЖДАНЕ... най-българската партия. Всички до сегашни партии, които са управлявали само закопават страната и са служили на чужди интереси, а народа кучета го яли.
Време е да разберем, че на никой не му пука за нас, нито на Европа, нито на Америка както се видя и от протестите, не ни подкрепиха по начин по който някои си мислеха, че ще го направят... Ние трябва да си гледаме нас си и да знаем, че само с наши усилия, но обединени и с визия за бъдещето ни можем да изринем тинята и да се оправим... Никой наготово няма да ни сервира нищо, това е. От нас зависи, хора!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 270baa4ff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   За Възраждане.
Ж21

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker