Искам да стана влогър примерно като the clashers, mama model ludia reporter - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Искам да стана влогър примерно като the clashers, mama model ludia reporter
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 1649 пъти
Здравейте искам да стана влогър, отначало може да порбвам с тела, а ако станат нещата да взимам гопро херо 8 бляк, или 9ката като излезе.
Видеото ясно снимане,, но след това нищо незнам хората слагат надписи, снимки, музики сменят, незнам нищоо как се прави знам само да снимам видео натурално жез никакви ефекти.
Гледам хората предоочитат повепе ефектите от колкоъо натуралното незнам, може ли съвети. Гледам правят клиппета хубави искам и аз да снимам и да качвам в тубата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: e4b8a2099f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А какво ще снимаш имаш ли идея? Или важно техниката да я има, другото "лесно".

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: de00c9add2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе защо в днешно време всеки иска да става влогър???
Имам чувството, че в тая държава, всеки втори стана я влогър, я "рапър".
Има в англоезичната част една камара клипове и статии с насоки как се развива подобен тип дейност.
Запитай се каква ще ти е тематиката /контента/ на канала.
Някакви тъпи скечове, образователна дейност, клюки или нещо друго.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 69f2a90f6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами качвай. Това е най-бързия и лесен път към славата и парите. Виж колко световни ютюбъри милионери има

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: a55f812b5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Повярвай ми, по-добре ще бъде за теб да не се опитваш. Не си струва, но ако си силно ентусиазиран или го правиш за кефа, давай. В крайна сметка каквото и да направиш крайния резултат ще си е само за теб, няма да е за друг.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 1b46f7f858
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Имай предвид, че 1% от влогърите изкарват някакви прилични пари. Останалите са дали повече за техника, отколкото да са изкарали пари, най-много някакви дребни пари. Просто конкуренцията е жестока и малцина излизат напред в търсачката. 50% от търсенията ги обира първия излязъл клип, а 90% ги обират първите 5. За следващите вече остават някакви дребни трохи, а вече на втората страница почти никой не ги гледа. А в пазара в България е толкова малък, че дори и да си сравнително гледан, пак няма да изкарваш нищо. В България има сигурно не повече 20-тина влогъра, които изкарват прилични пари. Иначе ако ще го правиш за удоволствие и имаш излишни пари за техника, няма лошо. Ама ще е тъпо да влагаш толкова труд и пари и накрая да те гледат 20 души. Просто ще се чувстваш тъпо, дори да оставим парите на страна.

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 6ec6f45936
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Най-напред ти бъркаш буквите, а говориш за такива неща. С телефона няма да имаш много хубаво качество, а тия Гопрота изкривяват фона прекалено много. Не знаеш как да обработваш. Ми то обработката е най-важната от всички части и отнема адски много време. Наистина много повече, отколкото младата ти глава може да побере. Ако мислиш да го правиш с телефона по-добре направо се откажи. Няма как да обработваш видеата си на ниво само с телефон. Трябва компютър и ако искаш монтажа да е свестен ти трябва мощен компютър. Да станеш, като Клашъра. Хахахаха, сериозно, просто се откажи. Той е инвестирал поне едни 100 хиляди лева в канала си. Само камерата, с която снима е 6000 лева, а с обективите към 10 000. Макбука, от който монтира и той е 5 бона, а Аймака, с който също работи е над 11 хиляди лева. Една топ класация я прави по една седмица. Той е богат бизнесмен, може да си го позволи. Като него няма да станеш. Ти дори не знаеш с какво искаш да се захващаш. Нямаш никаква дисциплина, мислиш, че всичко е пей сърце и за по час-два работа на ден ше правиш по няколко стотин хиляди гледания. Личи си, че си млада, зелена и нвопитна глава. Ако искаш да правиш много гледания и абонати трябва буквално да си късаш задника от работа. Освен това да станеш ютюбър означава да се вържеш и към депресията, защото тази работа стресира. Аз пробвах, не изтърпях повече от месец. По-добре не се занимавай с неща, които не са ти понятни и не пълни Ютюба с глупости. Има много хляб още да изядеш, ако искаш да бъдеш Ютюбър. Много хора мислят, че това е просташка работа, която всеки може и който прави това е някакъв деградирал палячо, но това е една много трудна работа, която не всеки може да върши. Не работа, като професия, говоря работа като хоби. Не е за всеки това. Ако искаш пробвай, но няма да остискаш дълго. Гаранция ти давам. Просто тази работа не е за всеки.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 69f2a90f6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Н7, това че ти не си издържал не значи, че и автора ще се провали. Според мен трябва да се постараеш, иначе ще си на обикновена работа и ще си пълен анонимник. А не мисля, че някой иска това. Парите, славата, сексапилните жени са пред теб и трябва да си ги вземеш и това става като си известен.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d3b302cafb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До 7-ми

Клашерчето дали не печели повече от издадените от него книги които рекламира и пуска на промоция чрез каналът си отколкото от самият Ютуб? Нека коментираме това видео. Ти като занимавал се с това, как си обясняваш цялото това разочарование?

https://www.youtube.com/watch?v=f9Ih_eVrPFE

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b48198285f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   На мен пък ми е много жал за подобни личности... толкова повърхностни, посредствени, а пък мнението ми за техните"последователи" пък изобщо няма да го коментирам... кухи чалга-лейки до дъното на... (не е сигурно, че имат души).
Всичко това е един безумен чалга-комерс - от хора и за хора, които не умеят да мислят с главите си, а само повтарят като папагали разни клюки и чужди мнения. Така минава животът им - в малоумни бъртвежи.
Пожелавам ти час по-скоро да се осъзнаеш, с което и подобни желания ще отпаднат, даже ще ти е смешно че някога ги е имало...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d62efc4dfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   То и аз искам да стана холивудска звезда, ама няма как.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 7b1f23bb45
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Абе, не ти трябва.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: fdcdecea28
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Парите, които се изкарват зависят от вида на канала. Канал, който е за минамализъм и начин на живот изключваш консуматорството, прави почти никакви пари в сравнение с канал за бизнес развитие. После зависи от коя държава ти влизат гледанията; продължителността на гледането, а също зависи и от това дали имаш спонсор - примерно каналите, които се занимават с филми, понеже използват чужди кадри няма как да слагат тия малки рекламки и евентуално, ако каналът е голям и има гледаемост спонсорът ти(примерно скил шеър), ще ти плати някакви пари.


За видеообработващ софтуер не ти трябва силен компютър - може да използваш стари версии на адоб премиере про, 2015 или 2018г., ако си с 4гб рам, 3,5 ghz процесор и дори с вградена видео карта, нямаш грижи - само, ако се наслагат много ефекти леко забива, но иначе върви и нямаш грижи.

По-важното е идеята и дали ще правиш гледания. Сега хората, които си споменал, едните са влогъри и животът им е интересен, има какво да показват, ако ти нямаш какво да показваш, трябва да измислиш нещо друго.

Ако там каквото си измислил тръгне, го-про-то, мисля, че не е добър избор. За първа камера Panasonic HC-V770 е изключително качествена и супер евтина, ся сигурно е паднала още. Картината е страхотна и нямаш грижи. И втора ръка да си я вземеш, идеално. Лека е и е малка.

Иначе, ако тръгнеш да си търсиш канон, мисля 70d вадеше хубави видеа, но ще трябва да купуваш обектив и т.н.
Също зависи и от вида на видеата, дали ще говориш пред камера, или на фон от кадри- ако е на фон от кадри и ти няма да се виждаш, може да си търси микрофон петличка - boya-m1 - изключително качество за парите си.

Ако пък си вземеш канон, най-добре е от тия микрофони, на които им викат "пушка", той си се закрепя отгоре и си пищов.

Много зависи от идеята, но пробвай.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: d73f21c2a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   До 14-ти
А няма ли значение локацията на каналът? Примерно ако си в България, а те гледат от щатите, по какви тарифи ще получаваш-по Български или Американски CPM или както там му казват? Ами ако се пишеш, че си от щатите и говориш на английски, а си в България, ще получаваш ли по американската тарифа или най-много Ютуб да те усети и да ти сложи Бан? В България по колко пари излизат на 1000 гледания? Лайковете имат ли значение за парите?

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 311adf61e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Намери като кого да ставаш.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5adb52e46a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   До 15,
На месец се изкарват между 8 и 13 000 долара. Това е сладък бизнес друже. Всичко друго е загуба на време и много много бачкане

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 0bed2fdef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   15 до 21

Кой канал конкретно имаш в предвид, че изкарва реално толкова? Питам за реално, защото изглежда калкулаторите и статистиките свързани с Ютуб даващи информация за всеки конкретен канал колко изкарва са тотално неточни и май въобще не дават никаква представа.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 21a10e2bb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   По-хубаво е да си намериш обикновена работа, и е по-сигурно. А другото няма лошо да ти бъде като хоби. Обаче като основен доход не е много за предпочитане.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker