От къде повечето млади хора имат толкова много пари? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

От къде повечето млади хора имат толкова много пари?
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 3353 пъти
Само аз ли забелязвам, че повечето млади хора на 19-20 години живеят в палати и постоянно ходят по почивки, ходят в скъпи хотели, ядат в ресторанти постоянно, пътуват постоянно из чужбина в страни като Италия, Испания, Англия, Германия, Франция, както казах живеят в скъпи апартаменти с хубави видимо скъпи мебели. Как го правят тези хора? Някой има ли някакво обяснение, защото аз не го намирам?! И не говоря за някакви момичета тип плеймейтки или за някакви батки, по-скоро по-"нормални" млади хора. Буквално говорим за студенти тук. Как е възможно ти да си студент и да имаш толкова луксозен начин на живот? Буквално трябва да плащат такси за университет, ток, вода, квартира, телефони, интернет, отделно храна, пиене и дрехи, а те реално постоянно са по ресторантите, дискотеките и почивките.
Темата не е с цел хейт, просто много ми е странно как става всичко това и се надявам някой по-запознат да ми обясни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5478c4216e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Роднини в чужбина, бе. Всеки има някой в чужбина. И не знам какво ти правят впечатление екскурзиите, в чужбина сервитьорка, работеща 3 дни в седмицата по 6 часа смяна, без гадже плащач ходи по няколко пъти в годината на екскурзия - я Мексико, я ЮАР, Америка, Испания, Кипър, Франция, Мароко, Тайланд, Куба и никой не се впечатлява, представи си. Само в България е някакво велико постижение.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e1210f642c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   90% от студентите събират пари за кутия цигари и кенче бира,за какви луксозни екскурзии,коли и тн говориш.Разбира се има една малка част,която са от богати семейства,които живеят лъскав живот,аз като бях студент нямаше нито един такъв.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 64802ae19d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Една от компаниите на приятеля ми е от хора в такава възраст, като някои са малко по-големи, но и преди си бяха същите. Специално те имат пари заради родителите си - собствен бизнес в чужбина, високопоставени длъжности в министерства и т.н., като не всички са съвсем чисти. Почти всички са учили или учат в чужбина, където живеят в обзаведени квартири - мезонети в Амстердам, Ница, Берлин. Имат коли, както и апартаменти в София, купени от родителите им. Уреждат ги на някоя добре платена работа, ако случайно им се доработи и така. Всичко отива за маркови часовници, дрешки, наркотици и екскурзии. Мама и тати снасят, това е.
Чувствам се доста глупаво, докато аз се седя и бачкам, а те без никакви заслуги, ходят да карат ски на Алпите, но животът не е честен, какво да се прави. Разбира се, някои си изкарват парите сами, доста от тях в кол центрове, където за два езика, плащат добре.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 231468684d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Предимно, от мама и тате. Може да е за завист, но има и състоятелни хора, които дават подобно ниво на децата си. Всеки взима, каквото може. Някой пие селско млекце, друг кара бентли.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 214c6b5c79
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   На 23 съм и се чудя същото. WTF?! Буквално всеки месец са нанякъде плюс скъпите му коли, плюс засуканите апартаменти, плюс учене?! Как?! И да, ганя си знае- проститутки са. Ама кой говори само за жените?! ;) Момченцата дори повече разполагат, а и какво, всички ли пък да проституират?!
Разполагам с добро облекло и козметика, но посмъртно не мога да си позволя почивки през месец, дискотеки и заведения всеки ден и самостоятелна квартира...

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e56b0bec38
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Братовчедка ми е такава. Майка и тегли заем, за да учи и я издържа, а тя бачка сервитьорка почасово, върти задник, влиза и под кожата и взима яки бакшиши и всеки месец е в чужбина и изкараните пари си ги харчи само за такива неща. Обяснявала ми е, че мъжете сме прости, защото като изпият 2 уискита и като ги погледнеш по-нахакано и те дават яки бакшиши. Даже веднъж някакъв на пияна глава платил 60 лв повече. А и повечето пъти ходи на гости при познати, защото в почти всяка страна имаме роднини и де факто си плаща само пътя, а той е 30-40 евро с нискотарифна компания. Какъв е проблема всеки месец да отделяш по 80 лв? Аз лично не съм толкова нахален и не бих могъл да се натрапя на някого, но има хора, които са ОК с това. После прави няколко селфита пред забележителностите, без да влиза в тях, защото билетите са скъпи и балъците си мислят, че живее като бохем. Отделно приятелят ѝ е ИТ и взима 4 бона и си го муфти както намери за добре. Даже лятото по 2-3 месеца прекарват на море, онзи ахмак плаща. Измуфти и баща си за кола. Ей такива работи.

Има и такива, дето майка им гледа немска баба за 1400 евро и квартира, сметки, ядене, всичко им е осигурено. Тя спестява почти всичките 2800 лв, защо да не му праща едни 1000-2000 лв, без да бачка? А и той ако си намери почасова работа са си за него. Има и такива, дето бащите им са тираджии международни превози и взимат 4500-5000 лв заплата нето и нямат разходи за наем, сметки и ги спестяват. Какъв е проблемът да праща на сина 2 бона всеки месец?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: f8917d20ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Реално да пътуваш не е чак толкова скъпо, но живота не е като в Инстаграм - там се качват само бляскавите моменти, само нещата, които искаме хората да видят.
Сега покрай пандемията е сложно с полетите, нискотарифните не са чак толкова нискотарифни както миналата година, но за Коледа една година с приятеля ми бяхме ходили в Германия за коледните фестивали и си прекарахме чудесно, като за 5 дни похарчихме около 1200лв.
Ако човек заделя някаква сума всеки месец, дори и само 100лв да е, след 12 месеца ще има 1200лв. - напълно достатъчни за почивка за двама. Ако спестяват и двамата станаха две почивки. Ако заделят по повече всеки месец - още повече почивки.

Да, някои наблягат да покажат, че са в изискан 5 звезден хотел, с джакузита и пр., но и това не е чак толкова трудно постижимо, когато отговаряш само за себе си. Едно е да отделиш 1500лв. за почивка за двама и е съвсем различно, ако тези двама вече имат деца и доходите се делят на 4.

Примерно аз взимам заплата 1500лв. и отделно нашите ми изпращат още 500 - не знам защо, много пъти съм им казвала, че не е нужно, но те държат на това. Само момиче къде може да похарчи 2000лв на месец, ако не си купува някакви ненужни глупости разбира се? Но аз съм от спестовните, парите от нашите и част от моите си ги пази и не ги харча, реално на месец не ми трябват по повече от 1200. Стига да имам време и компания съм готова да тръгна навсякъде. :)

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 113e8f82c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   На един студент, ако живее на общежитие и не е всеки ден по кафетата и дискотеките, не са му нужни по повече от 600лв. на месец, за да си плаща общежитието, да се храни и от време на време да излиза.
Ако работи, вероятно взима сума около или над 1000лв. и най-вероятно и родителите му също му пращат някакви пари. Да кажем, че разполага с 1200лв., от които са му нужни 600. Елементарна сметка. - през 3 месец този човек може да си позволи екскурзии или глезотии, или да ги запази за маратон от такива за през лятото - както правят повечето младежи. Или да си купи кола.

Само за сведение - можеш да отидеш на екскурзия на о. Корфу в пет звезден хотел и да живееш като цар 4-5 дни - да обикаляш с яхти, да се снимаш в столицата и пр. и пр. за примерно 1200лв. Какво му пречи на един млад човек да се възползва от подобна оферта? Все пак на главата му няма две деца и жена, за които също трябва да се дадат по 1200лв.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 7b3c347e80
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Абе повечето нямат, спокойно. Просто на теб ти се набиват на очи тези, които имат.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: fe64afb329
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Явно само моите мама и тати са бедни и ако баща ми от Германия ми изпрати 100 Евро за 4 месеца, подскачам от щастие
Апартамент няма да ми оставят. Балът ми беше вкъщи и с 300 зора купихме хубава рокля. За книжка не са ми дали пари. И ако някога през годините са ми дали 200 лева казвам 100 пъти благодаря.
Не ги знам тези от къде вадят пари има някои много успешни млади хора в нас и чужбина, аз не мога да ги виня че аз не бях и не съм.
Авторе вместо да питаш, стягай се докато си млад я бизнес я добра квалификация. Аз имам второто що годе, но пак не е достатъчно за живота който описваш,защото бачкаш от 9 до 6 в добрия случай, после те налягат битовизмите. Седмица след седмица, месец след месец. Почивчици само през 20 дена от цялата година.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: ecb809673a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Повечето нямат никакви пари :D :D :D. Обаче повечето държат да изглежда, че имат и затова качват сторита и снимки в Инстаграм и Фейсбук, но реалността не е такава.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b799b3a44d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз не познавам такива, аз също нямам. От къде от мама и тате.
Сервитьорките верно ли изкарват много бакшиш, аз мислех, че не оставят хората. Аз пък не мога да чакам на мъжа да ми плаща почивката, сега бяхме на море и му дадох половината за хотела, а мислех да плаща той... И двамата сме с ниски доходи.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: c995ec694e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Има нещо на име ИНФЛУЕНСАР ,или от мама и тате.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: f215f80c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Аз в Англия, дори и когато бях на минимална заплата и работих по полета и складове, за година спестявах между 6-8 хиляди паунда. Умножено по 2, това са ти по 12-18 хиляди лева.
Ако избивах комплекси в БГ, и мен щяха да ме мислят за тузар, хаха.
Разни студенти на бригади са същата работа. За три месеца газят у локвите, прибират се с няколко хилядарки, купуват си скъпи телефони и прочие, а наивните ги мислят за "успели".
Малко преди прибирането в БГ, някои хора ходят до Лондон, снимат се до лъскавите витрини, качват една камара снимки у социалните мрежи и отново наивниците ги смятат за богати.
За екскурзиите е същата работа.
Има супер евтини самолетни билети. Доста често билетът ми от Лондон-Лутън до София ми е по-евтин, отколкото автобуса от София до Бургас, примерно.
Взимат се евтини билети. Кацаш на дадената дестинация, обикаляш, снимаш се пред лъскавите витрини, спиш във възможно най-евтеният хотел... Но на снимките си "Цар" а наивниците ти се връзват.
Авторе, всичко в социалните мрежи е супер "фейк" комплексарщината.
Аз съм си все така беден, ама централен Лондон ми е на час път. Наемам някоя скъпа кола за час и качвам 100 снимки, да видя дали ще ми се вържат хората, хаха.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 1b2a7c5b5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Най-лесно е като си студент. Все ти дават пари родителите и баба ти и дядо. Дори да не работят в чужбина имаш пари за всякакви глупости. Ако не плащаш и квартира или общежитие то лесно можеш да събираш много пари ако не ходиш всяка вечер на барове и нощни клубове.
А ако майка ти или баща ти работят в чужбина докато си студент то в България можеш да харчия на поразия.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 338890a888
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Вижте сайтовете за ескорти. От там са парите!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b5c188f4e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Въобще не е трудно да се пътува и да си позволяваш скъпи неща в днешно време. Стига да живееш с малко над средната заплата ти или родителите ти. Всичко е ок. Аз работя почасово и изкарвам около 500 лв на месец. Отделно взимам 2 стипендии. Родителите ми хич не са богати, живяли сме почти в бедност предни години. Но сега нещата са по ок, въпреки че заплатите са им малко над минималните. Та само с мои пари без тяхна помощ посетих за 2 години 6 големи европейски града с евтини полети по 40 - 50 евро. По 4 - 5 дена бях там за евтини нощувки около 15 - 20 евро. Не съм посещавала скъпите забележителности от сорта на 20 евро вход. Отделно ако имаш роднини или близки може да нощуваш безплатно. И ако заделяш по малко пари всеки месец. Можеш да си позволиш да пътуваш из Европа. Има си начини. За колата и скъпите телефони има на изплащане.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 476b1e8c08
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

18.   Тези които виждаш живеят под наем и спят на хостел като са на екскурзия, но се снимат някъде, абе балъци, живеещи един измислен живот. Имам добър приятел, изкарва си пари ама няма инстаграм, а във фейсбук не е качвал снимки от години, но си живее истинския, реален живот и не се фука пред никой, щото не го смята за важно. Преди година си заведе приятелката на малдивите и една снимка не качи, представяш ли си колко му пука за хорското мнение..

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: aa20ab318b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Авторе, то ако повечето млади бяха с много пари, нямаше да са тези проблеми нито с раждаемостта, нито с миграцията...:D Тия които демонстрират висок стандарт, обикновено са в ИТ сектора или кол центровете, откъдето изкарват по 2-3 К на месец някой бонус от време на време(някои взимат и повече). Отделно теглят и кредити. Други отиват да работят в чужбина за 8 месеца примерно, на две работи, живеят като кучета и пестят всеки цент, но като се върнат тук със спестени 10-15К, през останалото време демонстрират висок стандарт. Аз имам няколко познати с относително високи доходи, накупиха си нови коли, мотори и други скъпи играчки, живеят в лъскави апартаменти, но висят на банката с по 100-150К

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 24bbfb38b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Правят се че имат, видяхме миската която загина трагично с джет, семейството й събира пари за погребение от хората от селото им.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 41b8070b70
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Виж темата "Елитна проститутка",и ще видиш откъде.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: ff3a65ac8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Аз също доста се чудя напоследък. Живея в студентски град под наем за 550 лв и отделно ми изпращат около 1000лв всеки месец, за съжаление сега заради корона приятеля ми остана без работа и трябва да се издържаме с тези пари и двамата, докато не вземе заплата, тъй като сега започна нова работа. И имаме два домашни лпбимеца и честно казано не си позволяваме да сядаме на заведение повече от 2 пъти месечно и говоря за кафе, а не за вечеря и т.н. И пак ни е трудно да се оправяме със всички сметки, а и автомобил обслужваме..
Но ми направи впечатление, че малко след като отвориха заведенията в началото на лятото бяха пълни говоря за тези в студентски, а изобщо не е евтино тук. Също така масата хора отидоха на море както в бг така и в европа. Доста хора казват как нямат пари за храна, за гориво, за винетка и т.н., но в същото време явно реалността не е точно такава. Предполагам, че повечето хора теглят кредити/ нещо което аз не одобрявам под никаква форма/ или искат назаем от близки и роднини.. също така ми прави впечатление че и доста хора раждат деца през тази така трудна година и ми е изключително интересно как успяват да ги отгледат с тези ниски заплати?!
При положение че дават по 1500 лв за колички, бебешки партита и всякакви подобни. Знам цената на количките тъй като самата аз често ги гледам.
Относно младите момичета на по 20 със изкуствени мигли и хиалурон и т.н. Където милиграма ти е 300 лв не знам как успяват да се поддържат тези тегави месеци освен ако не работят като проститутки, без някой да се обижда.. или имат прекалено богати родители.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 07706f9b00
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Това, което гледаш ти от Инстаграм и Фейсбук е върха на айсберга. В Интернет и хората, които се фукат гледаш само хубавата част, но като погледнеш по-дълбоко виждаш дългове, преумора, стрес, депресия, кредити, момичета с чичковци, момчета схемаджии, мръсни пари с неясен произход, продадено наследство, парите на мама и тати, на баба на дядо и други безброй такива примери, дадох най-явните. Истината е, че в България просто няма толкова богати хора особено пък млади. Въпросът ти звучи като виц, но ти много сериозно питаш, затова и отговарям.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: a0656d828c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   Авторе, ще говоря от първо лице. Дъщеря ни е на 18 години. Още не учи, уж избира специалност. Току-що завърши гимназия и не я насилваме да работи. Ние сме скромно семейство. Съпругът ми е електроинженер, аз съм редактор на книги. В никакъв случай не сме богати, макар и да сме доволни от живота и не влизаме в графата "бедни". За щерката обаче, нашият стандарт е пълна катастрофа. Ние - мъжът ми с едно, а аз с две висши образования - сме пълни лузъри в очите й. Като гледам снимките й в социалните мрежи, си задавам онзи въпрос, като в рекламата навремето: "Къде сбъркахме? " Госпожицата си създава имидж на едва ли не милионерска дъщеря с всички произтичащи оттук екстри. Снима се по разни молове, ако я заведем на Рилските езера, твърди пред приятелите си, че им пише от Швейцария; от бунгалото на морето пише, че е в Палма де Майорка, ей такива глупости. Мъжът ми казва: "Остави я, ще го надживее, просто пуберски период", но аз все повече се тревожа. Това са някакви нереалистични очаквания от живота, без да си положил труд, за да ги постигнеш и не мога да толерирам това.
Така че, авторе, прави разлика между реалност и старанията на някой да наподоби тази реалност. Нашата пикла е в състояние половин година да яде солети с джобните, които й даваме, но накрая да си купи чанта за 300 лв., за да се снима с нея. Абе чудя се аз защо вечно си снима чинията с вечерята. Оказа се, че после пуска снимки "от еди кой си ресторант".
Това е! Консуматорска култура. Срещу която не помогнаха нито библиотеката ни от 3000 тома отбрана литература, нито колекцията на баща й от класическа музика, нито пък приятелският ни кръг от интелигентни и образовани хора. Аз съм отчаяна! Какво ще стане с това момиче, не знам!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e16ec93bcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Преди се чудех как получават апартаментите, в които живеят, но само толкова. Не ми е правило впечатление за останалото, още по-малко кой къде ходел. Напоследък много не ме интересуват хората.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 1b27e16855
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   22, ако живееше на общежитие тези 550лв. щяха да ти стигнат за наем консумативи за 6 месеца. Не за един, за 6!
Така че ако млад човек разполага с твоите доходи и живее на общежитие ще разполага с по 500лв. повече от теб всеки месец. С които може и да спи в кафетата ако желае.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: a7c72cc9ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Хаха, на снимки всеки може. Аз от 2 години живея самостоятелно и работя на две места на о-в Джърси. За това време съм събрал 28-29 хил. паунда, но си държа парите в евро. Живея сам, и работя като вол по 300 часа на месец. Ходил съм два пъти на почивка - една седмица в Португалия и една седмица в Мороко. Честно да ти кажа, хареса ми, но не съм по почивките. По-добре да си работя. Възможно е човек да пести и да почива. И не се фукам, просто казвам, че е възможно. Хората са го казали, който се мъчи се пъчи. Ако ти се ходи на почивка, скъсай си гъза от работа и после бъди царя на купона за няколко седмици. Ако си от по-хитрите, ще инвестираш в някоя сфера и ще ходиш на почивки, без да работиш. :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9cc88d23f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   И как го забелязваш? Да позная ли - снимки в интернет. Ами като си тъп, те ще имат пари, а ти няма да имаш. Ще ти обясня: 1) показност - украсява се и се пресилва всичко. Отишъл на море в долнопробен хотел, но се снима в мол-а и мислиш, че тъне в лукс. 2) забелязваш 5% от всички - не можеш нито да броиш нито да прецениш колко са тия дето ги гледаш от всичките.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: c4b891ed89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Номер 24 , така става когато купиш на детето си смартфон , преди да се научи да чете ! Не 3000 ами 100 000 тома да имаш все тая ! Отговарям ти понеже питаш ,, къде сбърках ? ,,

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: f704cc523c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Предполагам от наркобизнес. Като знам само колко много наркомани има в България, за да ги обслужват сигурно има голяма йерархична мрежа съставена от много български младежи. Както виждаш на почти всяко известно престъпление извършителят му се оказва че е младеж имащ скъпа кола и е бил дрогиран.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 8e2c348c85
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   24, а защо "не я насилвате да работи"? Пишеш, сякаш е някакво насилие над личността й! Не учела, защото си избирала специалност, не работела, за да не я насилвате. Какво прави госпожицата, освен да кифлее цял ден и да събира лайкове? Нека позная, след година-2 ще си избере някоя локумджийска специалност, дето е за безработни, като завърши пак няма да има подходяща за нея работа или ще се хваща само за да установи, че не й харесва.
Щом питате къде сте сбъркали - в това, че не сте я научили на отговорност и труд. Щом не работи и не учи, поне в домакинството участва ли? Готви ли, чисти ли, пазарува ли? Или това лайкове не събира? Решението е труд и усилия за това, което иска да има.
Не знам дали сте изпуснали положението или има шанс за нея, но вземете мерки - да си търси работа и да дава вкъщи някаква сума за сметки и храна. Крайно време е да види, че животът не е само снимки и лайкове в социалните мрежи.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: cf12864d96
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Познавам една жена, която има доста познати из Европа и Украйна, казва им да и изпращат снимки от местата, на които са - пейзажни и панорамни снимки и си ги качва в инстаграм, все едно са нейни. Като наистина отива някъде, в чанта си носи друг чифт дрехи, обикаля всякакви забележителности за максимално кратко време, снима се навсякъде, като половината снимки са с другите дрехи - все едно е била там ден - два повече. Става въпрос за жена малко над 30 години.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 98c3ec4892
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Обяснението е, че повечето от тези хора нямат никакви пари. Просто те на първо място се стараят да създадат имиджа на богати хора независимо дали са такива или не. Някой от тях пестят от ядене например, за да имат скъпи обувки или нов айфон. Никой не се опитва да събере пари за да създаде семейство или да си купи някакъв имот, но всеки ще предпочете да събере пари за маркови дрехи или нова кола. Просто в днешно време на мода е показността и това да се правиш на богат.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 7ea9756d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Е то ако някой пести от ядене как би могъл да спести за нещо повече от айфон или обувки ;)

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: c9b90ca93c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   "собствен бизнес в чужбина, високопоставени длъжности в министерства"

Тея добре ... а останалите 99.8 процента от обществото?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker