Млад фокусник - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Млад фокусник
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 690 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 18 и вече втора година се занимавам с фокуси. Правя ги пред приятели основно, но искам да пробия с тях и да си намеря поле за изява и пред друга публика, където ще мога да си изкарвам някакви допълнителни джобни пари примерно. Имате ли някаква идея как и къде изобщо мога да предложа този тип услуги?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 97602f01ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В нашия град има един такъв, който си има фейсбук страница и предлага такива услуги за детски партита. Един вид като аниматор. Не е просто фокусник, а е доста артистичен и му се получава. Прави някакви смешни фокуси, нещо смесено между фокус и смешки и децата си умират за него. Много е забавен и непринуден и дори аз като възрастен се забавлявам да го гледам. Предполагам, че печели добре, защото е търсен. Можеш да предложиш на заведенията, които имат условия за провеждане на детски рожденни дни, да работиш с тях. Заведенията обикновено не разчитат на собствени аниматори, а си имат външни такива, за които клиента си плаща отделно, ако иска анимация. Обикновено взимат около 50 лв на час, поне в нашия град. Но трябва да инвестираш в костюми, инвентар и т.н. Те ще ти осугурят само музикалната техника, а за останлото трябва да се погрижиш ти. Може би в нета има подобни клипове, виж да се ориентираш за какво става въпрос, даже може да си откраднеш и хореография.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: c67c5e440a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   По морето... Сега в Созопол има един фокусник, който играе на улицата в началото на Стария град и събира доста публика, и съответно и дарения. Аз лично съм му оставял немалко пари. Добър е.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9d6011c1dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Инстаграм. За мен това е най доброто за правене на собствен бизнес и за промотиране на собствени индивидуални качества. 100% си виждала хора, които спират минувачи и им показват номерата си. Направи го и ти. Намери си оператор, който да снима и избълвай няколко десетки кратки клипчета в инстата, на различни хора, различни номера, в различни градове, ако щеш и държави. Направи си ютуб канал. Инстаграм ще ти го направи известен. После по хашове ще те намери който трябва. Живея в Лондон и тук на Ковън Гардън има много такива хора, които изнасят представления на улицата. И не, това не е просене, а точно улична изява и показване на талант. Винаги се случва на определените за това места, то това му е целта на Ковън Гардън - поле за изява на млади таланти. Специално фокусниците ги гледат всички и се струпват стотици хора. Има и театри, които изнасят представления, просто трябва да минеш някакъв кастинг..
Донякъде но. 1 е права но съм сигурен, че амбициите ти не се простират до 50те лв на час веднъж в седмицата в малкия град. Да си Клоун е друга работа.
Много свежа тема. Успех ти желая!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 55ce52a835
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   4, всеки втори вече е ютюбър и инфлуенцър. Вече не е престижно, а смешно да си такъв. Прекалено много маймуни станаха на клона. То вече има повече ютюбъри от гледачи на клипове. Няма кой вече да ги гледа толкова клипове. Всеки нещо продава, всеки някаква реклама прави, линкчета пейства. Писва вече. Станаха бетер досадни амбулантни търговци от врата на врата.

А колкото до 50-те лв - нека първо започне да изкарва 50 лв/час, пък после да има амбиции. Ти 50 лв на час ги изкара едва ли не нещо унизително, а то 50 лв на час си е цифра и много много малко хора особено артисти стигат до такива ставки. Не че нещо, ама едно участие 2 часа ти е 100 лв. Ако имаш клиентела и правиш по 2 участия на ден, това са 200 лв за половин работен ден. Ами че те ИТ-тата не изкарват 200 кинта за половин ден.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b2ef495c5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От автора: благодаря за коментарите до номер 1 вече писах на повечето парти центрове в града, 2 от които ми отговориха и казаха че ще го добавят в ценоразписа си но нещо не съм убедена в това, че наистина ще ме потърсят именно защото има къде къде по опитни и известни илюзионисти в града. За фокуси на улицата някак си ме е срам не знам от какво точно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker