Отчаяние, безсилие... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121017)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14344)
 Тинейджърски (21873)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18481)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Отчаяние, безсилие...
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 580 пъти
Здравейте, нов "член" съм и не знам дали съм на правилното място... От Стара Загора съм, на 26 съм, нямам работа, нито приятели, нито партньор с когото да създам семейство.... Завърших начално, основно, средно и висше образование, като висшето го завърших в Тракийски Университет като Икономист през 2017, но до ден днешен си стоя без работа. Имах тримесечен стаж в банка, получих сертификат УЖ щял да ми помогне при кандидатстване за работа в банка, но без успех... Майка ми не е добре здравословно, учител е по Физика за 8-12 клас, но е без работа, баща ми не се интересува изобщо от мен, дори не знам къде е, и сме изцяло на гърба на дядо ми, който е пенсионер и дава 400 лв на всяко 10-то число от месеца, благодарни сме му и за тези "жълти стотинки" според някои, но не в това е проблема, а в това, че искаме да работим, а не ни огравя? ! Защо? ! Коя е причината, кандидатстваме всеки ден във всички сайтове за работа, дори и за интервю не ни търсят... Искаме да сме независими, искаме сами да си изкарваме хляба, а не да сме бреме на дядо ми, но така и не знам защо става така!? !? Отчаяна съм, няма на кого да споделя какво ми е и как се чувствам, само човек който е минал по моя път би ме разбрал какво ми е... Искам да се развивам в сферата на банкирането, искам да обслужвам клиентите, но уви - ще си умра млада, девствена, без приятели, без партньор, без семейство - сама с майка ми... Дайте ми съвет как да постъпя? ! Какво да направя за да имам работа и пари? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 8423a10827
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Млада си, здрава си, не се предавай, а следвай мечтите си. Започни на първо време някаква работа в друга сфера, докато си търсиш в твоята. Ако не знаеш чужд език, сега е времето да научиш. В малък град винаги е по-трудно, но все от някъде ще ти излезе късмета.
Партньор можеш да търсиш в интернет - в сайтове и апликации за запознанства или фейсбук групи по интереси. Потърси стари приятели и съученици в социалните мрежи. Със сигурност ще се зарадват, че си се сетила за тях. Бъди активна, късметът няма да падне от небето. Ти трябва да де бориш за това, което искаш да имаш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker