Кофти първа среща. Щях да повърна. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Кофти първа среща. Щях да повърна.
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1782 пъти
Преди месец се запознах с момче в Инстаграм. Той ме последва, върнах последването, за да видя кой е и се оказа доста симпатичен. От един град сме, но излязохме едва вчера, защото бях далеч за известно време. Та така, уговорихме си час и място, като аз отидох малко по-рано. След 10 минути се появи той... Казах си: НЕЕЕЕ! Беше с мръсна коса, някакви дрипи сигурно отпреди 30 години, лъхаше на пот и от устата му се носеше отвратителна смрад. Знам, че звучи като комедиен филм, но си е самата истина. Досрамя ме, още повече ме догнуся да се разкарвам с него, а и миризмите нямаше как да понеса, затова си тръгнах. Бях в такъв шок, че буквално не помня какво съм му казала. В социалните мрежи, ако можеше да го видите - рус, черни очи, лунички, висок, строен, бял, с чаровна усмивка, нормални дрехи, даже много хубави. Сега ще кажете, че е беден, ама не е беден, не е и богат де. Всъщност не знам и не ми е пукало никога за пари. От него знам къде и какво работи.

Момчета, защо, по дяволите, сте толкова запуснати? Дори и да сте бедни (аз също съм), къпането и нормалните дрехи не са голям харч. Аз се къпя всеки ден и се е случвало да давам по 10 лв на месец за вода. Дрехи и по вторите употреби има хубави. Да, рядко, но има. В новите магазини също могат да се намерят прилични дрешки на прилични цени. Паста и четка за зъби са 5 лв и ще стигнат поне за месец. Изумена съм, честно. Ходите като клошари, не се грижите въобще за себе си, после се оплаквате се, че сте сами. До голяма степен си е ваша вината. И случая, за който разказах не е единствен. Почти всеки ден срещам мъже на всякакви възрасти, които вонят, с дълги бради, коси, видимо мръсни. И не само с дълги бради и коси. За младо момче това е отвратително и недопустимо. Всички се потим, но има решение за миризмата докато вземете душ - казва се дезодорант. Рол-он също върши работа, както и мокри кърпички. Космите по тялото са фабрика за бактерии и "аромати" , особено под мишниците и слабините. Не е сложно да се поддържате, ама просто не ви пука, нали? Иначе с хиляди изисквания за момичета, оплаквате се, че не ви обръщат внимание. А какво предлагате, за да ви обърнат внимание? Умните, добри, нормални и възпитани хора едва ли биха се дънили с нещо толкова елементарно като хигиената. Щом изглеждате толкова зле отвън, явно отвътре е същото. Няма друго обяснение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: bb0489ec6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз имам подобна случка. Бяхме си писали близо месец, тъй като сме от различни градове. Стана така, че трябваше да уреждам разни документи и общо взето имах работа в неговия град и съответно му казах, че ще бъда там - ако желае да пием кафе.

Ами... появи се във вид, който не очаквах изобщо. Зъбите му бяха жълти, ЖЪЛТИ - особено към венците.... личеше си просто, че не са мити с дни. Беше облякъл тениска, два размера над неговия и миришеше на пот и това просто ме отврати.

В същото време колата му беше измита, изчистена, полирана и каквито още екстри можете да се сетите, че съществуват относно една кола... И просто е смешно! Излезе, че BMW-то е по-важно от него самия!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 16389f9021
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Смисъл... излезна с един мърлявец и вече "мъже, що не се къпете"? Уау... :D

Аз съм виждал, по-скоро усещал, как жена вони... ама никога няма да кажа на цялото женско съсловие да се подмива... :D


Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 34e4ca5a66
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Този е загубил някой бас бе:) И нищо чудно приятелите му да се попиквали от смях някъде, примерно в паркирана кола.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c5e6352be9
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

5.   Братане, специално ти си един от най-големите душевни мърлячи тука. Надявам се, само да е роля, защото иначе не те чака хубаво бъдеще в любовен аспект. Поне не с жените. Имаме силни радари, които отдалече засичат неадекватни злобари като теб и БЯГАМЕ! Ако толкова мразиш жените, защо не се пробваш с мъже? И, да, много голям процент от мъжете ходят като излезли от кенеф - никакъв стил, миризливи, отвратително изглеждащи откъдето и да ги погледнеш. Също и жени има такива, но темата е за мъжете. Много искате, а в замяна нищо.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ad79d7780e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Най-вероятно наркоман на хероин или някаква друга синтетика. Не виждм друго обяснение, след като е изглеждал добре преди(според снимките), а сега е запуснат. Може и алкохолик да е, но по принцип така изглеждат наркоманите - много често млади и хубави, уж нормални бели мъже, а запуснати, с лоша хигиена и скъсни обувки, облечени в парцали и миришещи. Не е голяма мистерия, случва се за жалост

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 70d72fc611
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Подкрепям мнението за загубения бас или за желанието на няколко момчета да си напраят шега с теб.
Ако си някоя кифличка, която прави муцки и се селфи и поства по цял ден...решили са да си направят майтап с теб. Аз също с кеф бих го направил, не съм се сетил просто.
Това с тирадата как всички мъже били запусати и щели да си стоят сами, защото прекрасните недостижими жени като теб нямало да им пуснат, не ти се получи добре и още повече ме накара да симпатизирам на тези, които са те избъзикали. Просто супер генерализациите на тема пол не са ОК, както за жените, така и за мъжете.

М25

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 984b45cc50
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Всеки сам си преценява, не е приятно така е, но какво ти пука кой как ходи? Трябвало е да се приведе във вид щом ще излиза на среща със жена, така е разбира се. Но и ти преувеличаваш и явно си нямаш друга работа щом чак пускаш такава тема. Като не ти е допаднал, просто не се виждай с него втори път.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c2960d0b1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   После тоя същия ще вика: " Брааат , тая не ми пусна, не ме целуна даже..." и всякакви обиди. На доста мъже им куца стила, външния вид и преценката за самия себе си. Не е въпросът само, че не се е постарал за среща, а че изобщо ходи така иначе.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 8bb1f6286d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами то си е до човек, и аз съм излизал с момиче, които лъхаше на пот и нечистотии, иначе беше сложила 3 пласта грим. Има си такива хора, мърлячи, независимо от пола.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: acc1a6363d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какво нападнахте момичето бе? Кифла била, претенциозна била, че искала да не излиза с нечистоплътни орки... явно някои тук имат много ниски стандарти и не разбират, че миризмата на пот и стари чорапи, не привлича нормалните хора. Отдавна напуснахме пещерите, ако не се лъжа. Или просто вас си ви кефи да си ходите като мърльовци и веднага скокнахте да защитите себеподобното. Тъжно и в двата случая... Авторката е съвсем разумна, говори за дрехи втора употреба и хигиенни навици, които се изграждат още в детската, ама явно на някои им липсват, та се засегнаха. Че даже и се кефите, че онзи се домъкнал с немити от дни зъби. Каква забава, господи, умрях от смях. Както и да е...

Твърдението, че мъжете са нечистоплътни, е смешно, но наистина има много хора, предимно от силния пол, които хич не са по хигиената. За жените е напълно задължително да са чисти и спретнати, за мъжете е по-прието да са разпасани, защото нали се занимават с "мъжка работа" и т.н. обществени роли. И на мен ми се е случвало да излизам с мръсни мъже, ужасно беше. Не говоря за небрежни, което може да е доста секси, ами баш за прасета. Не си го обяснявам. Като цяло не мисля, че хигиената на българите и от двата пола, е на много високо ниво. Гледайки градовете, средата, която ни заобикаля, мизерията и прочее, може да си извадиш изводи.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 566281d9a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   До номер 5....Братан дава най- смисленитв отговори ама ти нямаш достатъчно багаж горе, че да хванеш какво има предвид и какво намеква....ай, дерзай

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 90aad9eab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Тази тема доказва колко безполезен е интернет за запознанства. Авторката е убила част от живота си в илюзии и очаквания, че ще срещне принца на живота си и какво се оказва, ядец-убито време на надежди!? Друго си е живото запознаване, друго е тръпката на влюбване от пръв поглед, тогава изводите са най точни. Не миризмите и дрехите са отвратили авторката, просто не е видяла това което е било във фантазиите й. Както и да е бил облечен, и най чистплътен да е бил, просто не е бил онзи в представите й.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: debc04d86b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Мърлячи в коментарите защитават друг мърляч и бълват помия. Явно са се припознали и се обидиха. Истината боли винаги. Мъжкото его е крехко като балон.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 9e839773e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Мъжкото его било крехко. Само да кажа, че и аз така се запознах с една.
Изпрати ми снимки, изглеждаше супер, точно мой типаж.
Като дойде на живо беше нещо средно между Дани Де Вито и Ам Гъл от Властелина на пръстените. Така че не ми обяснявайте колко било крехко мъжкото его, защото и вие жените сте гола вода.
По 1 кг грим на лицето и вечер като го свали все едно си с друг човек.
Толкова сте несигурни, че без да се шпакловате сутрин не излизате навънка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker