Дали ще се справя? Вие как успявате? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Дали ще се справя? Вие как успявате?
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 2487 пъти
Ето и моята история аз и моят приятел сме на 20 години, заедно сме от 1 година и 2 месеца, много го обичам, мисля че и той мен, но през този период съм се съобразявала само с неговия график (той работи) и се виждаме само когато на него му е удобно, тоест когато не е зает с работата си, хобитата и приятелите си аз съм на последно място. Понякога прави компромиси, но като цяло аз съм тази, която прави повече. Нямаше проблем, защото аз учих 13 клас и имах мнооого свободно време, сега нещата стоят по друг начин.

Приеха ме да уча висше, и ще трябва всеки ден да пътувам, да ходя на лекции и вечер ще се прибирам в родния си град, страх ме как ще се справя дали ще смогвам с лекциите, ще ставам рано, дали ще се справям, също така дали ще имам време за спорт и за гаджето ми? Дали няма да се разпадне връзката ми? Той ми казва, че ще се виждаме да си гледам учението. Ще следвам редовно и финансови притеснения имам, родителите ми не знам как ще смогват да ме издържат.

Моля споделете Вие учащите остава ли ви свободно време за приятеля/ката, за спорт, за самите вас или учението ви поглъща цялото време? Как протича при вас висшете или как е протекло, моля споделете мнения, съвети!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 3ea83c3abb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбира се, че ще се справиш ти ако наистина искаш да учиш ще го направиш независимо какви пречки има пред теб. Разбира се живота ти ще се промени но вече си по-голяма така става при всички има промени... и за гаджето ще остане време. И щом те обича ще те постави на второ място след работата. Така става. Бъди по-организирана.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 343aff4b90
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Определено ще се справиш. Явно приятелят ти е мъж със самочувствие, здраво стъпил на краката и не прави драми от развитието ти. Ти трябва да се изучиш и това е важно. Много държи на теб, защото го приема.
Времето ви заедно може да стане по-малко, но затова пък ти ще си номер 1, ще видиш! Ще се научи да цени кратките мигове, ще имате винаги какво да си кажете като се видите, ще се справите.
Концентрирай се върху ученето, остави вашите да се справят с финансите и твоят човек да си подреди графика. Ти имаш само една задача - да се учиш, да ставаш рано и да се развиваш.
Успех!
П. П. Аз самата се справих, а учих редовно и работих. Е, не съм пътувала до родното си градче, но пък накрая се случи така, че приятелят ми отиде да работи в друг град и съм пътувала всяка седмица 6-7ч. с влак в едната посока, за да се видим. Справих се! И ти ще успееш!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker