Каква е най-грозната сцена на която сте ставали свидетел? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Каква е най-грозната сцена на която сте ставали свидетел?
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1184 пъти
Ще е интересно, а и поучително да споделите каква е най-грознота, брутална и изродска сцена на която някога сте ставали свидетел. Може както на вас лично да се е случвала, така и вие да сте били страничен наблюдател. А също и малко предисловие как и защо се стигна до нея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: f1897126bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам дали спада към грозна или изродска, но със сигурност една от най-отвратителните сцени на която лично аз съм ставала свидетелка, е да виждам как съучениците ми ми избутват учебниците от чина ми, качват се на него и имитират секс, та да ми покажат как се правило. Едно доволноо клатене от тяхна страна и едно отдавна зародило се вътре в мен чувство на извращение и възмутителност от това накъде отива днешната българска младеж.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c0ee271702
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   2 да, то е много важно да ти покажат, ама да се и посъблекат, че иначе не е истина... То тва е големия успех и смисъл на живота - секса, явно...

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b2518cce8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Идиотизмите на колегите, бедна ти е фантазията (може би) колко много народ е прост, зъл и тъп до степен на безумие. Вероятно поне 90% от населението са тотална мърша, особено тъпа мърша.
Грозните и нелепи сцени са редовни.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c3fdb7d643
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ставал съм свидетел на побоища, а и съм бил потърпевш. Аз лично не съм унижавал никого. Истината е, че злото съществува.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 291dcc4fd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Грозни сцени в живота има много, но най грозната ни я изигра премиера Боко, като го показаха гол да лежи в леглото изплужил се като мазен тюлен, а над главата му лежи пистолет, поставен на шкавчето. Товя е най отвратителната сцена. И през турско време пашите не са спели така. Нали беше любимец на народа, защо спи с пищови до себе си, от кого се варди!? Представям си я и тази дама, която се е въргаляла с него в това легло, тя е била без достойнство, продала се е за пари, от това има ли по отвратителна сцена! Още по грозно е това, че първоначално отричаше тези кадри да са истински, уж били монтаж, а накрая сам си призна, че са го "сготвили перфектно" по ченгеджийси начин!? Те са го "сготвили" по най елементарният просташки начин, но той се мисли все още за велик!? Народа по площадите го показва колко е велик простак, това е най отвратителната сцена която съм виждал, защото е трагична!

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c3fdb7d643
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От номер 5: аз пък искам да попитам автора за същото. Щом пуска такава тема, значи имам какво да ни каже.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 87a3d78260
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Майка ми и баща ми, когато правеха секс пред мен. Беше почти всеки ден/вечер.

Едно лятна ваканция баща ми се беше напил (кога не е бил пил), мастурбира пред мен и свърши в празна кутийка от сладолед.

На предпоследната ми работа една 60 годишна, с която работихме заедно по една поръчка, крещеше и ме обвиняваше, че аз съм виновна за дето ТЯ Е СГРЕШИЛА документа, който се пише накрая. Оправдава се, че била стара и болна, не виждала, трябвало да съм до нея, за да гледам и аз, само с мен колегите имали проблеми, помежду си не, никой не искал да работи с мен и прочие глупости... Разбира се, само когато ѝ изнася не вижда. А същата госпожа няколко дни по-рано я предупредих, че материалите ѝ са наобратно, тя каза, че нямат страна, отговорих ѝ да пита колегата, че и той ще потвърди. Нейните думи бяха "Аз съм от 5 години тук, няма кого да питам." Оттогава спрях да се разправям с нея и накрая (след няколко дни) пак аз излязох "виновната", без да се меся. Много се посмях, добре се получи цирка ѝ.

Малко по-нататък бригадирката ме изгони от работа, макар че всичко, което работя аз е точно, имам си нормите, справям се по-бързо и по-добре от всички (колкото и нескромно да звучи), но тях ги дразни фактът, че се защитавам, оправям се с много неща сама и не могат да ме смачкат. Всяка фирма обича мълчаливи, послушни овце, които да прави на нищо, ама с мен не познаха, затова ме и махнаха. Много се изненадах, признавам. С никого не говоря, работя много и качествено, но не се подмазвам на никого и съм себе си. Нали уж фирмите са, за да работим, да има резултати/продукция, не за да се разправяме с тъпунгери, но в България всичко е наопаки. Свестните и честни хора страдат и мизерстват, а долните, злите и тъпите са царе. Още същия ден си намерих друга работа и на следващия бях на ново място за повече пари даже.

Имам още много, но нямам време да ги напиша. Живеем в адски свят, това е положението. Грозни и нелепо гледки можеш да видиш всеки ден и по много. Както вече са казали "Народът е мърша." България е страна със славно минало и срамно настояще.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b37caaa59e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пред мен блъснаха велосипедист на кръстовище, удара беше толкова силен, че очните ябълки му изскочиха от очите. Бях дете когато го видях (3 или 4 клас бях тогава), бяхме излезли навън с приятели да играем навън и станахме свидетели. Беше брутално, никога няма да го забравя.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 052005f2b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   9 Изгониха те защото без да разговаряш с никой, малко по малко един по един започнаха да си приписват твойте позитиви от работа ти зад гърба ти и да се оправдават с тебе за всяко нещо зад гърба ти.
Робска и измекярска нация.
Добре че скоро ще изчезне.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 052005f2b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   От малката разбрах, че най-голямата смешка в детската градина било момченцата да си покзват пишките и да ги мяткат, доколкото разбира се може да се мятка нещо като 2 санта.
Доста я разпитвах, докато ми показа и движенията, които е видяла да правят нейните наборчета в детслата градина.
Тя не знае, няма как да знае какво са тези движения и няма как да ги види в къщи, порно каналите са забранени, таблета и е с ограничено съдържание.
Ние не правим сех откакто се е родила, не е виждала, не знае, няма понятие.
Тогава разбрах, че повечето деца всеки ден и всяка вечер гледат и им се демонстрират на живо по най-долнопробен начин животински съвокупления, показвани им от собствените им родители. Не живеем в циганско гето, а в централен софийски квартал и градината е в квартала, за в градина не могат да влязат и да се класират хора без 3 годишна отседналост. За нататък по бетонните джингли и по провинцията не ми се и мисли.
Представете си какви поколения идват в бг, след още 15-20 години когато тези дечица станат възрастни.
И най-зверските извращения бледнеят пред това което се случва и то масово в главичките на тези дечица.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2ed4644db6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   до 13. "Тогава разбрах, че повечето деца всеки ден и всяка вечер гледат и им се демонстрират на живо по най-долнопробен начин животински съвокупления, показвани им от собствените им родители" - хайре посмали малко с тези предположения.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker