Мразя съпруга си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мразя съпруга си
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1512 пъти
Здравейте,

Пише ви жена на 43 години, която е страшно отегчена от съпруга си. Той е на 45 години и сме женени от 15 години и имаме две деца. Преди две години отиде да работи в една фирма, където всичките му колеги, му се правеха на приятели, лъжеха го постоянно с цел да му искат пари и това непрестанно. Сестра му правеше същото, но за нея мълчах все пак са роднини. Но преди два месеца го уволниха и всичките тези "приятели" му отказват да му дадат пари, за да му помогнат. Постоянно му говорех да престане да им дава пари, защото го лъжат, но той не ме послуша. Имах спестени 10000 лева, които ги е загубил на борсата, има да изплаща и кредит. В момента живеем на моята заплата, но четиричленно семейство така се гледа трудно. Търси си работа, но никъде не го искат. Най ме е страх, че банката може да ни вземе апартамента, вече ни взеха колата. Вкарал се е в депресия, а пари за психолог в момента нямам. Това беше моята история, просто исках някъде да споделя мъката си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5a9f377b4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Доста неприятно. Голяма отговорност е да си мъж и баща. И колкото и да си внимателен да стъпваш както трябва, понякога се случват подобни неща. Глупаво е да се случват по вина на мъжа ти. Но омразата до къде ще те доведе. Вие сватба нямахте ли не си ли обещахте в добро и лошо и т.н. нямаш право да го мразиш. Сърди му се, скарай му се. Но и това не трябва да продължава много.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5d95078330
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нормално да е депресиран, говори ако трябва с познати да помогнат да си намери работа, там е почти целия проблем, а за приятелите той със сигурност ще си изкара правилния извод. потърси в нета безплатна психологическа помощ, не е като да няма хора готови да откликнат.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: df665170d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Кофти ситуация. Накарай го да започне работа почасово. Но това раздаване на пари назаем си е обезпокоително. В краен случай се разведи. И не му давай пари за психолог. Да си ги е пестил,вместо да ги раздава.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4c68c72d80
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Богати хора, които са глупави и от това си създават проблеми. Не мерси.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a9e6a58497
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Сериозни проблеми.Браво за търпението и смелостта ви. Трудно се излиза от такива ситуации. Опитайте се да дадете прошка не него и на себе си.Има ли стабилна професия?Може ли да отиде на борсата? Сестра му може ли да ви помогне?

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a261085ad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   10000 загубени на борсата... явно се е вземал насериозно или е общувал с глупави хора да му дават съвети и той наивно вярва.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 24fece3417
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Любов! Това е нужно! 9 пъти спомената думата "пари" в пет изречения. Любов! И всичко ще е наред.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 7250b1b814
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Не знам какви хора сте и защо човек, като авторката, се разграничава от съпруга си толкова много, особенно когато той е в тежък за него момент и то само за последните два месеца. 15 години докато е бил добре финансово така, че да има пари и да раздава, самата авторка сигурно доста му е помагала да си харчи доходите, най-вероятно и за похарчването на кредита му е помогнала /купили са нещо за семейството/, но днес го мрази защото нямал пари от месец два, а днес и кредита е само негов.
Казваш имала си спестени 10 хил, когато му ги даде да ги инвестира търкаше длани, за какво ще похарчите печалбата, след като сте ги загубили, твърдиш че само той ги е загубил. Ти си му ги дала, следователно ти си ги инвестирала и ти си ги загубила. Ако ги беше дала на брокер, той да ги играе на борсата и да ги загуби, брокера ли щеше да ти е виновен?
Мислиш и се държиш по зле и от неговите "приятели", те поне не са му в къщата и не му солят на главата. И ти и приятелите му се възползвате от него докато той има пари, когато няма пари приятелите му се оттеглят, а ти го мразиш и оплюваш ежедневно.
Съгласявам се че вероятно е предприел грешни действия, кой на този свят не греши, но ти като съпруга и майка на децата му трябва да си до него да го подкрепяш "в добро и зло", заедно с него да търсиш решение на ситуациите. Сега поне можеш да имаш надежда че ще намери работа, че ще се оправите, че си е взел поука. Я помисли ако беше се блъснал с колата и инвалидизирал??? Сигурно нямаше да го търпиш и два месеца и щеше да си го изритала. ПОмисли що за човек си!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 492ed39c13
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   В хубавите моменти го обичаше, но сега, след като е направил грешки, останал е без пари и не го искат на работа - вече го мразиш. Ей това е любовта, да си знаете само :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: da9155624e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И какво - спря паричният поток от съпруга и ти го намрази ?! После пак обяснявайте това и онова...Аз си го превеждам така - живеех(ме) добре, защото той изкарваше. Сега аз трябва да поема теглото , а не ми харесва...Направи си експеримент - седни и напиши всички неща, които си искала и получила в съвместния ви живот - които уж си смятала за важни, и си настоявала да ги имате. После виж този списък и си задай въпроса дали наистина сте можели без тях, и колко от тях всъщност имате по твое настояване, а той просто ти е угодил...Резултатът ще те изненада...

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 832337aca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Иначе не ги харесвате "скрънзи", "задръстени", "темерути", а да си отварят портмонето лесно... Сега пък не му свидело да помага на приятели и те го прецакали... Често се среща в днешно време за съжаление, факт. Не се наемам да съдя кой прав, и кой крив. На мен ми е трудно да съм двуличен, та затова и нямам "приятели"...

Но единственото сигурно, т.е. статистически доказано, е че жените разлюбват мъжете много бързо като останат без работа и кранчето спре. Нищо странно не споделяш. Мъжът има точно две роли за жената - да и даде гени за хубави и здрави деца... (но това трае няколко месеца); да издържа семейството. Само последното е дългосрочно, но естествено зависи от парите дето изкарва... Тарикатите запълват първата роля... ама трябва да си секспапилен, за останалите - бачкането докато станат безполезни.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5dacabd0a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами кажи му го и подай молба за развод, вместо да хленчиш по форуми. Аман от лицемери.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: fd8932798e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Значи ти чистиш след него кашата дето я е забъркал, издържаш сама 2 деца и двама възрастни, изплащаш сама общото ви жилище, а коментиращите се опитват теб да изкарат егоист и на теб да насадят вина, че мъжът ти е безотговорен?!
Лау какви "мъже".
Ами нормално е да си му ядосана, сгафил е многократно и ти трябва да оправяш неговите каши.
Има такива хора, дето все трябва да ги измъкваш от блатото, но вместо ти да успееш да измъкнеш тях, те завличат теб.
И такива хора са неспасяеми.
Ако той е от този тип хора (а не само в лоша серия, макар че според мен се е олял) единствения ти избор е да го разкараш и да си живееш живота си без излишна тежест и без някой да паразитира върху теб.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: d686e2744d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Е що не се разведеш, като си толкова отворена ?
Щото не смееш, ще останеш сама и край с комфорта, който си имала и който имаш. Иначе само мрънкяте

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ef82a197a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   14, за какъв комфорт по - точно говориш? Прочети пак историята моля те.
Постави му краен срок да намери работа, да кажем три месеца и изрично условие да спре да помага на този и онзи. Ако няма промяна спасявай се.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: da9155624e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   до 15
И от какво точно ще се спаси? Тя не казва, че той се е държал лошо с нея. Много е показателно тава, което казваш за психиката на жените... Дава ли си сметка авторката за бъдещето - на 43 години, вероятно вече не толкова атрактивна, като гледам - и без големи професионални персепктиви...Всеки друг мъж, като чуе рано или късно причините за раздялата и ще се оттегли. Мъжете след 40 не са като мъжете на 20 - мислят и с другата глава...Всъщност желая на мъжа на авторката да се спаси от нея - такива хора не заслужават вярност. Пък той може и да си възстанови бизнеса.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker