Къде са скинарите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Къде са скинарите?
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1143 пъти
Къде са скинарите? Толкова своеволия виждам напоследък от страна на хора от някой етноси. В Плевен уж градът се хвалеше с това, аз за толкова време тук 1 не съм видяла, човек не може спокойно да се прибере у дома заради своеволията на "някои", а да не говорим за селата там какво се случва с нашите баби и дядовци само Бог да им е на помощ.
И в София ги няма, крият ли се? В Фб си закриха страниците а в интернет няма нищо и там, като мишки са... Дори и форум няма...
Искам да живея в България, ама как? То няма кой да защити едно момиче, вчера пак са набили една позната, преди седмица една баба, че и са я ограбили. Млади момчета спят или подминават. Няма ли кой да ни защити срещу недостига на полиция и бавната реакция? Няма ли, кой да защити децата от престъпниците? Няма ли млади момчета, които да искат да бранят родината?
Къде сте? Защо спите? Родината замира, хората бягат от България със сълзи на очите, защото като стане нещо и всичко живо се прави на сляпо...
Къде сте момчета? Не става само да се помпате за да ходите да използвате всяка вечер различна, не знам и защо вече българския мъж не е верен но и от там да си дадем сметка, колко биха бранили Родината, те на една жена не са верни, а на Родината ептем.
П.П- довечера да не висите пак да слушате Азис и да митате кючек.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: a31005e59c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти очакваш от скинарите да са някаква доброволна полиция.Скинарите са с нисък социален статус,фенове на отбори,които правят масови мелета и изповядват фашистка идеология.Много приятели имах скинари,след много побоища,арести и глоби просто се отказаха.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 062e5af678
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Къде да са? Скинаха ги на изпита!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 31ca339a59
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А вместо скинари, защо просто няма едно обединено, отговорно общество, което има национален идеал и не се вълнува от стари и чужди идеологии (визирам Национал-социализма).
Не можем ли да сведем престъпността до някакви минимални граници и по някакъв начин да ограмотим мекситата. Да има твърди закони и правила, както и да се прекърши корупцията по етажите.
Като биеш една криминална група с друга такава, нещата няма да станат. Все едно да бориш корупция с корупция.
Аз съм бивш скинар, но успях да се отърся от тези фалшиви "ценности". Видях че определени политически групи ни използват и манипулират.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e1a76c95e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Няма ги... вече всичко е джендери, педалковци и толерасти...
Всичко претопиха - няма казарма, няма мъжка чест, няма (истинско мъжкарство... Има само лиготии, хелзински комитети, прадове, соросоидиоти, разпрани заднци, кухи лейки и въобще едно общество и една цивилизация, която заминава по дяволите - самоосъдила се на смърт и на е..не отзад...

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d30ce859bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   В Пловдив отдавна няма такива. Или поне аз не знам. Не съм виждал кубинкаджии от много години. Но явно в София все още се забелязват...

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2505fe5631
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ми стани ти скинарка, бе. Колко му е. Започни да тренираш и бокс, че да си нацепена кака и да ги смилаш "ония".

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0a54c2824b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ще ти кажа защо вече не виждаш скинари. Аз познавах доста от тях, които вече не са сред живите, защото точно тези индивиди измряха от алкохолизъм и наркотици за което аз много се радвам, че вече не са сред нас. Скинарите освен да правят проблеми друго не правят и не са никакви си там националисти или партриоти, или както те там си се представят!
Имаш много грешна представа за тия изроди, те няма да те защитат от нищо! Първо защото са страхливци и второ защото тяхната работа е да ходят по баровете да се напиват и да ходят на мачове, те нищо друго не правят!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 93425c85ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   За това пък си имаме Динко.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c81e23aab6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Повечето "скинари" са прекалено заети да се наливат с алкохол и да друсат, докато въртят кючеци на Фики, врякайки после "Смърт за м@нг@лите и пед@лите!Турците вън! България над всичко!", драскайки по стените "Sieg Heil 14/88". Аз също имах много добро мнение за повечето от тях, докато не видях реалността. Тези хора не са никакви националисти. Те са си обикновени футболни фенчета с крайни расистки виждания. Да си националист, означава да си привърженик на семейните ценности и морала, да живееш максимално праволинейно, да тренираш редовно и да пазиш организмът си максимално здрав, за да имаш по- големи шансове за здраво поколение. И то с жена със същите виждания, а не някоя дискотечна кифла, дето е спала с цял футболен отбор. Не напразно някои националисти са Стрейт Едж, а такива в България са много малко. Да си националист е повече от идеология. Това е начин на живо, който, уви, много малко истински скинхедс живеят.
Една позната веднъж ми се оплака, че прибирайки се от някъде, някакъв пиян скинар я хванал за косата и я завлякъл по земята. Познала, че е такъв по татуировките (свастики, Тотенкопф и други подобни). Не знам дали е истина, но не ме и съмнява скинар да направи такова нещо. Един истински скинхед не би посегнал на нищо ненаправила му жена, дори и да е пиян, а такъв не би си позволил да се напие. Говоря за малкото истински скинхедс.
Така, че авторе/ке, разчитай на самозащита. Някои хора ми се смеят като им кажа поне един лютив спрей да си вземат, но улиците не са безопасно място. Има всякакви лумпени. Включително пияни шитхедс.


Black Sabbath

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker