Мъжете ме харесват, жените-не. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мъжете ме харесват, жените-не.
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 967 пъти
От малка съм забелязала, че се разбирам основно с момчетата, не и с момичетата, никога не съм имала приятелки, само момичета, с които да излизам. Жените никога не са ме харесвали. Не съм някоя надута кифла, не съм курва, грозна или ненормална, съвсем нормално и хубаво момиче съм. Но просто забелязах, че където и да отида, жените ме гледат злобно, подигравателно, имитират ме, докато мъжете и момчетата ме харесват, заговарят ме, не ме имитират. Само тези със женска психика се конкурират с мен или ме обиждат, останалите - не. И ми е правило впечатление че мъжете са по- отзивчиви, не се сърдят, не се карат. Защо повечето момичета и жени са толкова злобни? Рядкост е да видиш усмихната жена или момиче, всичките са с его и самочувствие до небето, сякаш другите са парцали. Аз съм красива, но никога не се конкурирам с други жени. Любимо ми е като седна някъде, и видя група момичета и момчета, тя да му каже нещо, и двамата да ме погледнат,и той дойде да ми каже Еди си какво. Другото любимо ми е, тя да накара свои приятели да ми пишат или да се разправят с мен. Иначе жените бъкел не смеят да кажат на мъжете, онзи и вика курва, а тя се смее като пача. Може би затова се ядат помежду си, щот как да го правят с мъж, нали ще го отнесат. Моите приятелки са същите - гледат ме с ненавист, студенина, сякаш съм невидима. Забраниха на гаджетата си да общуват с мен. Само с едно момиче се разбирам, но тя е алкохоличка и много разкрепостена. Онзи ден някаква си немска блогърка ме напада в фейсбук, защото нейния блог бил по- хубав от моя, че и вързала трима тъпанари да ме нападат. Естествено, блогнах ги, и се посмях. Когато ме видят момичета, се групират, та ми се налага да ги заговарям насила. Веднъж една ми заяви :"Какво си мислиш, че като си умна и хубава, всичко ще ти е наред ли?". Нито съм казвала, че съм хубава, нито, че съм умна. И аз всеки път се спуквам от смях. Жените са много важни, говорят с важен тон, защото всеки друг е малоумен. Мъж може да прости слабост и нещо друго, но жена- никога. Ако жена види друга жена с дефект или нещо по- страшно, или ще извърне очи ( що да си трови живота с такива гледки), или ще й проговори жестокостта. Майките се държат като кучки с дъщерите си и се конкурират с тях, дъщерите - с майките си. Каква е тая жестокост от жените, и то към други жени? Някаква мацка е пуснала тема " Защо грозните жени са толкова злобни"? И я нападат. Ами тя е права. От повече некрасиви момичета съм забелязала подобно отношение. И най-вече, от мъжкарани и спортистки, и лесбийки. Но това съвсем не значи, че красавиците са добри, о, глупости! Просто те си мислят, че имат основание да се държат с останалите като боклуци, а грозните прибягват до съскане и хейтене. И съм забелязала, че ако се държиш добре с една жена, ти си идиотка)т в очите й.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: db8acbd04f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С последното изречение съм много съгласна. Много пъти ми се е случвало да се държа добре със съученички/колежки и да получа гадно отношение от някои от тях. Когато ми пишат за нещо, за да им помогна, помагам с каквото мога, но когато аз им пиша за помощ, често се правят, че не ме забелязват. Често отнасям викане от разни продавачки и магазинерки и то когато съм учтива с тях, говоря им на "Вие" и никога не съм ги смятала за втора ръка хора, но те се държат отвратително. Но и много от мъжете също не са стока и са станали адски надменни.
Има свестни жени (както и мъже), които не са злобни, и умеят да се държат уважително. За съжаление, те не са много и вероятно не се движат в твоята среда.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4872426025
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е до пола и мъжета са така. Аз съм същия като теб.
Това са токсични хора. Лицемери, използвачи и прочее.

"Моите приятелки са същите - гледат ме с ненавист, студенина, сякаш съм невидима."

Ако искаш да се развиваш като личност, трябва да ги оставиш.
Осъзнай, че те не са ти никакви приятелки!Истинските приятели ще ти се радват - ако си красива ще ти правят искрени комплименти, ако си умна ще се допитват до теб да им помагаш и ще се благодарни, открито.
Съвсем друга динамика. Ако ги намериш ще усетиш разликата веднага, но за да намериш такива хора, трябва да отстраниш токсичните.
Те не само, че не искат да се издигнат на твоето ниво, но от завист и злоба подсъзнателно ще искат да те принизят на тяхното.

Роба не иска да е свободен, иска да има свои роби. Образно казано това важи и за взаимоотношенята.

По-добре да съм сам, но не самотен и в добра компания със себе си, отколкотоо да съм сред хора, но реално да съм самотен и в лоша компания.

Лошата компания покварва добрия морал.

Ти си средното от 5те най-близки хора около теб.
Ако дълго време седиш в среда с токични хора - ще се превърнеш неусетно в такава.
Буквално се спасявай.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: eb52626ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ами явно ще да си хубавичка и селските комплексарки се изприщват. По това можеш да познаеш простовата селянка, когато не може да скрие злобата и зависта си за такива дребни неща. С мъжете е същото.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9b0aa20ded
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е, завиждат. Жените като цяло повече се поддават на емоциите си. Като мъж примерно ако видя някой мъж, който очевидно е по-успешен от мен, чувствам завист, но успявам да я осъзная и да я туширам поне до ниво, че да не се озлобявам към него. При жените частта с осъзнаването много честно липсва - като види някоя по-успешна (по-красива, по-умна и тн.) жена и завистта веднага започва да си личи в езика на тялото, начина на изразяване, поведението и тн.

Общо-взето, не се опитвай да се харесаш на хора, които нямат капацитета да си осъзнават и направляват емоциите. Но не ги осъждай и не се смятай за по-добра от тях, защото това ще ти изиграе лоша шега. Ако докажат, че могат да общуват нормално - тогава.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 10e35021a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Нищо такова не съм забелязала. Вероятно излъчването ти и подсъзнателното ти отношение ги отблъсква с нещо. С мен жените се държат много приятелски, въпреки че мъжете също ми обръщат внимание. Случаи, които правят изключение - когато съм с блуза над пъпа или говоря с един мъж, който всички жени харесват. Тогава наистина ме мразят. Яд ги е, че блузата ми стои добре, всъщност не знаят колко процедури е отнело да изглеждам така и колко комплекси има и недостатъци в други зони, където те сигурно пък нямат. Просто не мислят много и са първосигнални. Но по принцип си се държа обикновнно, не съм провокативна, приветлива и усмихната съм с другите жени и нямам предрасъдъци спрямо тях. И те се държат много добре с мен. Проблемът го търси в теб главно, може би флиртуваш с приятелите на момичетата или така се възприема поведението ти. Поспри и с провокативното облекло, малко по-обикновенно се обличай като си с приятелки. Опитай се да си по-земна и не мрази жените, те го усещат. Надявам се да ти е помогнал коментарът ми.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 10e35021a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   А, и още нещо от мен - трябва да съобразявате, че жените често имат лични проблеми, които нямат общо с вас. Веднъж една аптекарка ми се развика, че влизам, имало било много хора и й било писнало от нас. Преди 10 години щях да й отвърна и да се ядосам. Но поговорих, предложих да изчакам. Тя после дори се извини, оказа се, че от 12 часа е на крак и не е сядала и вече й било много тежко, беше вече тъмно навън,гоеореше с някаой по телефон нещо важно. Така че не прибързвайте с изводите. Понякога може и да има лично отношение, но ако са непознати - едва ли. Единствената причина един човек да е агресивен е, че страда. Няма друга. На тия момичета може би приятелите им са изневерявали. За това по-леко, с които прецениш, че стават за приятелки, обръщай им повече внимание на тях, а с приятелите им - възможно най-отбрано. Закачки и кикотене - не. И ще се случат нещата. Не си губи време в мразене на някой, излишно е. Както ти казах, в повечето случаи, отношението им няма общо с теб, просто ги провокираш с някой аспект от себе си, който трябва да изчистиш.

Жена 31г.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1f11780bec
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Добре дошла в клуба.Свиквай-ние интелигентните и паралелно с това красиви момичета (говоря за натурална красота и ярка индивидуалност в характера,а не дас ман еталона наложен тук-цици джуки гротескно облекло.)
Нас ни приемат само себеподобни,независимо мъже или жени,но те са изключително рядкост.И аз бленувах за голямото и истинско приятелство,но уви остана си нещо имагинерно за мен.Но нека това не те отчайва,а мотивира. Дерзай,успявай и най-вече колкото и тривиално да звучи-бъди вярна на себе си! Усещат,че не сме като тях и искат да ни тъпчат.Е,няма да стане. Дръж здраво и успех в живота!
Анна

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a329508338
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Много ми хареса какво каза но.2
"Роба иска да има свои роби"
За да си свободен обаче се иска да си промениш мисленето изначално. Т.е да не участваш в тази пирамидална структура на робство. Което няма край и се шири навсякъде по света. Принудата обаче е съставена от материални неща , къщи , пари , коли , та дори и образование и всякаква форма на социален статус.. За да си свободен от тази зависимост трябва да спреш да вярваш в тези неща.
Авторке , повярвай ми, че свободните хора се намират един друг и могат да поддържат истинско приятелство с лекота.

Аз имам и приятелки (макар да си призная доста по-малко от мъжете), които са ми такива от вече над 25 години. С някои от тях залъка съм си делил. А мъже приятели имам над 34 години вече(някои) . Хора , на които мога да разчитам за всичко , буквално.

С двама от тях живея (ергени сме ) и който да дойде в нашата къща на гости винаги казва "Ех, колко е хубаво и уютно у вас"...и ни гледа с едни такива големи очи. Ами да , всеки един от нас има недостатъци , но вече толкова сме се изгладили един към друг , че уюта с лекота ни се отдава.

Навремето повечето от българите живееха в такова общество. Почти всички бяха "изгладени " един към друг. Имаше здрави семейства. Нямаше разводи. Децата не бяха наркомани или с психични отклонения. Събирахме се на "вечеринки" ,играехме томболи. Танцувахме в местната механа цялата махала. Сватбите бяха по 300 човека. Целия блок играеше хоро на нова година.

Сега , след студената война всичко се разпърдя и хората го обърнаха на индивидуализъм , материалщина , социален упадък , деградация при младите . Проблема е социален и има виновни затова , да. Не се получи естествено. Защото зад това социално програмиране стоят определени хора.

Човек трябва да погледне голямата картинка и тогава ще има по-голяма толерантност към ближния!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9e48b56363
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И аз съм така. Момичетата и жените също не ме харесват,момиче съм,а момчетата и мъжете ме уважават. Аз пък обаче малко съм озлобена към тях. Казвам го на шега. Горе главата и хич да не Ви пука!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 16af3d830c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Прочетох те 3 пъти, но не ми се променя усещането, че по-скоро скоро ти си проектираш твои си мисли и чувства.
И явно сред определен тип хора, които са като твой огледален образ...И реагираш на това.
Приятелките ти злобеели срещу теб- значи само, че нямаш приятелки.
Спортистки злобеели срещу теб...хаххаха това ме разсмя, няма начин, със сигурност:)
Мъже наричали жени "курви" пък те отговаряли със смях... сред какви точно жени си ти, ако сте групичка "предплатени" това би обяснило това заявление, а и поста като цяло.
Красивите жени злобеят срещу теб, грозните жени злобеят срещу теб... Не, симпатяго, ти самата злобееш срещу себе си по някаква си твоя причина.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4009769142
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Точно на жените, които ти завиждат им е зле живота. Те вместо да погледнат себе си и да харесват това което са, те гледат другите жени и се сравняват. После силикони, гримове, сумати пари за такива неща. Аз не мога да кажа колко съм хубава, но ставам, обличам се и излизам с усмивка без да се сравнявам с никой, нито пък да им завиждам. Хубаво е мъжете да те харесват. Остави ги жените да си събират комплексите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker