Много съм близо до точката си на кипене - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Много съм близо до точката си на кипене
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1645 пъти
Цял живот съм бил основната мишена на разни мърши, помияри и мишки, които търсят на хляба мекото. На 23 съм. Мисля, че ниският ми ръст (174 см) в съчетание с лицето ми, което, въпреки че никой не ми го е казвал в прав текст, има наивно излъчване, постоянно привличат разни отрепки и утайки на улицата. Вече година и 2-3 месеца тренирам усилено и натрупах мускулна маса. Наистина наблягам на гърба си (перките) и раменете, за да прикрия сравнително тесните си раменен пояс и гръден кош. Мислех, че това може да обезсърчи такива изроди да се закачат с мен, ама не.

Едвам издържам. Насраният ми брат, който години наред също ме използваше като боксова круша вкъщи, понеже бях физически по-слаб от него, а като излезеше навън, свеждаше глава, продължава да злоупотребява, въпреки че агресията му вече е ограничена само до вербална.

Някой от тези дни някой ще ме изгледа накриво, ще ми каже нещо, ще ми падне пердето и ще го потроша, нищо че нямам кой знае какъв опит с бойните изкуства (тренирах киокушин като малък). И няма да е някой по-слаб от мен, защото съм бил мишена на мишки цял живот и ги мразя от дъното на душата си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: ca741a6b4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да палиш за секунди от 0 до затвор само теб ще ощети.
В затвор пак ще те бият изгоди, но и други неща ще ти правят, сигурно си чувал.
Запиши бокс да разтоварвал там и балансирай с разходки/катерене на планина например.
Контролирай си демоните, иначе те ще контролират теб

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d72c0fb0a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не са ти виновни мускулите, а акъла, прост си като каруцар, затова и излъчването ти е такова. Вземи се цивилизовай и се покажи, че си сериозен човек, тогава и околните ще те оценят!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5bf357a35a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Иди на психолог,явно имаш доста травми.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: df05ba1425
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   С тая агресия няма да свършиш добре.
Я по-добре вместо да мислиш как ще биеш тоя или оня си намери хоби, смени средата, намери си работа (ако нямаш) изнесли се от вас (за да не живееш с брат си) и почни да живееш както искаш. Тогава няма да си толкова огорчен и обиден на целия свят.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c3c5ff7585
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Първо, т'ва са измишльотини, щото 174 не си висок, ама не си и запъртък.

Второ, това как изглеждаш няма много общо с това, дали някой може да те тъпче или не. Или си мъж на място или не си, било то 174, 191, с бебешки фейс или брада.

Каратето е най-измисленият боен спорт за прилагане в реални условия. Само с мерак не става също, сигурно ще хапнеш дръвцето ако се направиш на мъж, какъвто явно не си.


Братан.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: dee3e5b94b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Намери си гадже...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c7463151dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   174 изобщо не е нисък ръст.
Напомпването във фитнеса вече не прави кой знае какво впечатление, защото всеки втори вече е като горила, ама в един момент от претоварването издръжливостта ще започне да намалява. При теб ще намалее и психическата такава, защото нервите ти са разбити.
Нищо повече не мога да коментирам, защото не знам какво е довело до това точно все ти да си бил обект на агресия, но със сигурност не е външния ти вид, това си е само твое навиване.
За физическа сила - умерено натоварване, това е истината.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f33024fc70
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Братле разбирам те перфектно! Бях в почти същата ситуация още в даскало само че въпросните мишоци дори не се заяждаха сами, а винаги се събираха по групички и тогава се отваряха, което е още по-жалко. От тогава много се промених, на 17 започнах да тренирам бокс, от 18 бокс и лостове и точно за 1 година отношението на всички рязко се промени! Сега съм на 24 и гледам да тренирам независимо от карантината и всичко друго. Трябва да тренираш за самочувствие обаче и да се защитаваш само при необходимост, това е най-достойното и най-мъжкото братле! Да биеш хора за щяло и нещяло първо, че е недостойно, второ е подсъдно и наказуемо. Много бих искал да помогна на човек като теб, защото съм минал по сходен път. Модератори, моля оставете имейла ми видим за момчето, в крайна сметка сайтът е, за да си помагаме нали ?! Пич, ако модераторите оставят това видимо ми пиши: d1do96@abv.bg

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1578bd5544
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Спри да се филмираш и не бъди лош като другите. Побеждава лошото с добро. Бъди мил, любезен, отстъпчив и така ще те уважават хората.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a929aee31b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Тресат те комплекси.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1d980b9ba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 2, как прецени, че съм "прост като каруцар", несериозен и нецивилизован? Завършил съм математическа гимназия с отличие и следвам медицина. И между другото, "акъл" е подлог и трябва да е с пълен член - "акълът" :)

Номер 3, пробвал съм, но не мисля, че психолог може да помогне тука...

Номер 5, въобще не съм под илюзията, че каратето ще ми помогне на улицата, както казах, нямам кой знае какъв опит с бойните изкуства. Плюс това, повечето агресори на улицата са въздух под налягане - не мисля, че боец, който се е доказал на ринга, ще изпитва нужда да се доказва на улицата срещу нетренирани противници, поправи ме, ако греша. И не се правя на никакъв, просто ми писна някакви гниди да се гаврят с мен.

Номер 8, мерси за разбирането, братле! Ще ти пиша по-късно.

Номер 9, винаги съм бил мил, любезен и отзивчив, с никого не съм се заяждал без причина и като цяло не създавам проблеми там, където няма такива. Просто съм магнит за наглеци. Явно нещо в излъчването ми ги привлича, знам ли...

От автора

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c936be8b5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   12 Нищо не ги привлича, просто повечето хора са си зли, двулични, подивели психопати. Всякакви кофти състояния, които докарват човек до ръба, идват от някъде. Огледай се какво става около теб и какви хора има в близкото ти обкръжение. При какви хора си израстнал и как са се държали ТЕ с теб, не случайните поредни комплексари от улицата. Въпреки че и онея случайните са за ожалване. И тяхната злоба идва от някъде.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2d345c5fbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Браво номер 8, до автора: спокойно по тренирай за собствено спокойствие и увереност и нека няко се пробваслвд това. Мой много близък вече мъж ми е споделял за същия проблем, след4 години тернировки по борба, сещай се още след 1 дали този които се е опитвал да му посегне е повторил. Успех, ще се справиш Бой само присамозащита.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c7463151dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   "Завършил съм математическа гимназия с отличие и следвам медицина." - Тогава къде ги намираш тези наглеци, би трябвало средата ти да не е лоша. Макар че в елитните гимназии и, за съжаление, в "елитните" специалности (слагам го в кавички, защото това би трябвало да е призвание, а не просто нещо "елитно") са предимно богаташки деца, избиващи комплекси.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b2faef37f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Авторе, след коментарът ти си мисля, че може би наистина с нещо привличаш и ти извън това, че по принцип си ходи много боклук по земята. Може би твоята вътрешна нагласа, че "сега ще стане нещо, ще се заяде с мен, , ще провокира" т. н излъчваш и. привличаш именно това. Изглежда, че брат ти е катализатора, вечното негативно присъствие което те поддържа в такава позиция, нещо като енергиен вампир който се храни от негативни емоции.
Няма ли начин да не живеете заедно, споделена квартира с други около твоята възраст? Или в краен случай един път го затисне насаме този твой брат, само го затисне в някой ъгъл, опитай да го обездвижиш няколко секунди и му изсъскай, че единственото което те спира да не го потрошиш е семейството например. Нещо такова.
Да му оставиш ясно послание, че не избягваш силова конфронтация от страх от него, а от страх от себе си и заради семейството.
Такива като брат ти (след като сте големи вече не прибягва до физическа сила, а казваш, че и навън е лишен ходи) са страхливци по принцип и само атакуват там, където имат сигурност, че няма да им се отговори подобаващо. Насилници в сигурността на семейството, познати жертви, навън страхливи мишки.
Но пак казвам, най- добре се отдели и не се занимавай с глупости.
Силовия спорт разтоварва много, а и дисциплинира емоциите. Съчетавай с нещо сред природата и не си "факай" бъдещето.
Успех и умната!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker