Джендър съм, но ще имам ли проблем с закона ако ме разерат? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Джендър съм, но ще имам ли проблем с закона ако ме разерат?
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1020 пъти
Здравейте, не се крия, и си признавам директно, джендър съм. Мъж на 29 години съм, слабичък, не съм татуиран или някакъв здравеняк. Не се чувствам комфортно в пола си, от малък съм свикнал да се правя на момиче и ме привличаха момичешките работи и играчки, от тогава така съм си свикнал. Моля, не ме нападайте с обиди, че съм болен или пък трябва да се лекувам, или пък да посещавам психолог! Всеки е свободен да живее както си иска, и да прави каквото си иска, на който му е противно, просто да подмине темата. Не съм от ромски произход, напълно видимо нормален съм си, с работа, приятели, и нормален начин на живот. Все още не съм се разкрил пред приятелите и града ми, правя го тайно, и никой от компанията и познатите ми не подозира нищо. Влекът ме женския живот, женските дрехи, и като цяло всичко женско, не ми харесва да съм мъж, поради тази причина, и се правя на жена, успял съм да убедя много хора. Понеже съм слаб, епилирам се, нямам брада, слагам си лещи, перука и очила, малко грим, и така съм излизал на вън и съм се разхождал спокойно, преоблечен като жена, сядал съм на центъра да пуша цигара, или пък отивам до магазина да купя нещо и се прибирам. Бая се притеснявах че ще имам мъжки черти и някой ще ме разбере, но уви, никой до сега не е подозрял и не е разбрал че от вътре съм мъж, дори и близък контакт с други хора. На вън не правя нищо нередно и перверзно, нито към някого, нито ходя по нощни клубове за да си прося боя, просто се разхождам. Ако все пак, когато съм преоблечен като жена, и ме разберат на вън, бих ли имал някакъв проблем с закона? Примерно да има някакъв закон за джендърство, да ме осъдят или затворят? До колкото аз знам, ми казаха че няма такова нещо, като не правиш нищо нередно, но все пак? И вие какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9a252210e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не от закона, а от хората трябва да се пазиш. Разберат ли си, че си мъж ще те обсъждат и критикуват, все едно си най-лошия на земята. На запад има много хора, като теб и никой не му прави впечатление

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f370c135b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Доколкото знам, такъв закон няма. Имам такъв близък познат и единственото негативно нещо при него било цялата омраза, която отнесъл от уж широко скроени хора. Бъди готов за това, когато тръгнеш да се разкриваш (ако искаш), но правилните хора ще те разберат.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 17bf953e4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Няма закон, който да ти заранява да се правиш на жена.
Може някой, мразещ различните, ако разбере, че си мъж, да реши да те набие, ако си сам и си на място, където няма хора.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: dc66408142
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това, че на никога не му влиза в работата какъв си, и какво харесваш си е факт. За проблема със закона няма да имаш заради ориентацията ти, България не е страна от трития свят тук приемаме хората каквито са. Обаче това да тръгнеш с женски дрехи, има вероятност да помислят, че проституираш.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 12b4f6df74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Можеш да се обличаш и да изглеждаш, както си искаш.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f4d682ce65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Джендърите имат повече права от хетеросексуалните, затова въпроса ти ме учудва изключително много.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 75903eda8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Защо не заминеш в чужбина? Сериозно те питам? Примерно в Германия, там по-често можеш да видиш гейският флаг, от колкото знамето на държавата. Не съм сигурен кой регион, но имаше такъв където е пълно с "джендъри" и като цяло трансове. Може би там ще ти е по-добре? А и лично аз съм виждал възрастни мъже в магазините в Бавария да пробват жеснки обувки. Общо взето грозна гледка, ако беше в България щеше да изяде два шамара, че плаши децата, но там си е като в удома.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7b5b2c8a98
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Знаеш ли, за всичко това си има причина. Има он лайн консултации поговори с психолог. Често има причина и най-правилно е, да се осъзнаеш и да си мъж. Сещам се за случай, баба гледа внука си и понеже е искала момиме някога, се изживява, че е момиче и това дете утре какво с това с него. Ти се криеш от всички и живееш свиствен живот. Да той пасва на разни шоу звезди и т. н, но в нормалният живот как ще живееш така?

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ca4f707150
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Едва ли ще имаш проблеми със закона , стига да ходиш с маска :) Все пак не се укриваш и никой не те търси, но е възможно при проверка на лични документи да има проблем ,тъй като на снимката реално няма да си ти , а мъж. Но без да те обиждам защо не потърсиш лекар, може да се нуждаеш от хормонално лечение, може да имащ недостиг на мъжки хормони, всеки е свободен да прави каквото иска ,но знаеш ,че в природата си има закони , а това не влиза в тях , значи нещо не е наред. Това ,че ти харесва не значи ,че е наред. Направи си изследвания ,нищо не губиш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0be9e409e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не мисля, няма причина да пречиш на някого. Чудя се, има ли жени, които искат връзка с теб без да подозират, че си така? Би ли споделил, защото се чудя за един бивш приятел, за който имах съмнения, но така и не разбрах.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3916560435
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Не си джендър ами си просто травестит. От гледане на толкова много порно мозъкът ти ептен се е промил и разкашавил и си си внушил, че си джендър докато всъщност просто имаш фетиш към женски дрехи и те възбужда мисълта хора на улицата да те мислят за жена, при положение че си мъж. И да, ще имаш проблеми със закона, ако някой те разпознае че си мъж, ще имаш, и още как, особено ако живееш в малък град и всички те познават. Най -малкото ще те заберат полицаите да ти спукат главата с бухалките на улицата и ще търпиш публичен срам и резил пред много хора (ако изобщо оживееш), а в най лошия случай ще те тикнат там при манафите, където ще ти скъсат аналната халка от шлайфане (ама то като те чета, баш па тебе това изобщо няма да те бърка, даже ще ти хареса), така че по -добре не си прави експерименти.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2516a24564
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Няма закон който да ти забранява да се обличаш както си искаш щом не си криминално изявен и с цел прикриване на самоличност.
Аз като жена винаги ще разпозная, че си мъж, може би защото и живея в страна в която сте навсякъде и съм свикнала, но при всички положения адамовата ябълка не можете да скриете.
Предполагам си в България щ8м толкова се притесняваш. Смени града ако там ти е "тясно" и страхливо да бъдеш себе си. Не си представям да трябва да крия същността си и да живея в постоянен страх и стрес заради това, че съм различна. Всички сме различни от всички останали. Само привържениците на стадното мислене и поведение намират за "ненормално" различните (във всеки аспект).
В Испания например на никой няма да му направи впечатление, съвсем нормална гледка си е.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 144888c23e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Автора съм!
А какво ще стане ако бъда хванат от закона, тоест от полицаи? Сега съм свидетел че на улицата полицаи проверяват граждани, като им искат лични карти, нещо могат ли да ми направят, освен да се засмеят или ако имат право да се подиграват, но повече от това?

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 51f2174432
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Не употребявай думата джендър вместо транджендър. Първото означава пол и е безсмислено да се окачествяваш като пол. Трансджендър е термин-чадър за хора с вариации в пола, травестити и транссексуални. Вярно, в обществото ни "джендър" стана някакво нарицателно и обида, но същото ясно показва, че нивото на логичен размисъл е много ниско в държавата ни.
По темата - няма такива закони, няма как да има в демократична държава. Дори напротив - законите са длъжни да те пазят, както правят с всеки друг гражданин и агресорите следва да бъдат и са преследвани и задържани. В един по-идеален свят тези престъпления се категоризират като престъпления от омраза и там санкциите са доста по-сериозни.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: db3d0d3525
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   1) да, няма нужда да казвам, че е болест това да не приемаш тялото си. Това си е АБВ в психологията. Всеки вижда нещо което би искал да промени в тялото си, но често само ти остава да се приемеш такъв какъвто си. Ако не - обикновено става по-лошо. Примерно - жена която иска по-големи цици, и и сложи импланти... Ами съжалявам, но това няма как да и направи циците по-хубави, даже напротив. Изкуственото си личи. Вие... т. н. джендъри сте продължение на това състояние, нищо по-различно. Да, болест е, но си вредите на себе си. Знаеш ли по западните форуми колко такива съм срещал, дето са рязали пишки даже, и сега нямат нищо... И това даже след разговори с "псхилолог". Деца още на по 17-18 години дето не знаят нищо в живота...

2) Няма закон който да те спре да се обличаш както искаш и да се правиш на каквото искаш, стига да спазваш общественият ред

3) Това което практикуваш обаче е неморално към другите, т. е. да ги подвеждаш спрямо биологичният си пол. За какъвто искаш се мисли, както искаш се обличай, където искаш си го вкарвай, но трябва да си открит и кажеш какво си, поне на хората с които имаш чест контакт. Иначе да, нищо чудно да попаднеш на такива които не само ще те нападнат вербално, но и физически. Чувстват се излъгани и дори да не го правиш умишлено (а ти го правиш), пак е подвеждане. За каквото и да се отнася, хората не го търпят.

4) Както ти имаш право на мнение и да правиш тези неща, абсолютно същото важи и за другите. Като искат ще те смятат за болен, и стоят далеч от теб. Проблемът на такива като теб е, че гледате само собствените си права, но не и тези на останалите. И това мерене с различен аршин е напълно естествено - както писах, вашето е болест, не мислите обективно, нито спрямо тялото си, нито спрямо другите които виждат тялото ви. Искате да се скриете напълно в един илюзиорен свят на грим където психиката ви може да се изолира от реалността. Всички до някъде го правим, но все пак ни се налага да водим реален живот и съобразяваме с него. А вие искате всички да се съобразяват с вас...

5) Виж, ако стигнат до там да те набият, законът е в твоя полза естествено. Нямат такова право, или поне, не могат да го направят без ответни законови мерки. Някои обаче - може да не им пука, много престъпления са просто от емоционален изблик. Това че има закон който те "защитава", не значи че не съществува възможността да се наруши. Но като го направят, скачате на цялото общество после с тактики на "срамене", че не ви приемали и имало насилие върху вас. Как си представяте да няма? Пич, знаеш ли колко деца умират годишно на тая планета. Върви, виж, после се оплаквай за дребните си егоистични проблеми...

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1a5fc08fda
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Номер 18, спрях да те чета на третата точка, понеже единственото вярно в коментара ти е подредбата на точките.

Авторът не е казал, че не приема тялото си, за да му цитираш АБВ-то на психологията. Всъщност не знам кое АБВ четеш и как го четеш, но трябва да се каже, че в психологията да си трансджендър не е болест, нито в медицината, нито в научните среди като цяло. Другото се нарича псевдонаука, която не борави с факти, а с лъжи, манипулации и конспирации. Естествено, важно е човек да приема тялото си, но при транс хората случаят е частен и обобщаването е нелепо.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 144888c23e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Автора съм, благодаря на всички за отговорите, абе каквото стане! Потребителя е прав над мене, може да имам и фетиш към дрехи, понеже ме привличат силно.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 144888c23e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Автора, до номер №12
Да, има момичета които ме харесват и не подозират нищо!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker