Моят - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Моят
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 688 пъти
Здравейте. На 22 съм. Без човек до себе си, без работа, без пари и без близки приятели, на които да споделя, затова реших да пиша тук и тук да търся съвет. За първото от нещата, свикнала съм. Никога не съм имала човек до себе си, да е нещо сериозно, макар че винаги съм се опитвала да е, просто човекът отсреща не е искал. Но всъщност това не е най - важното в момента. Имам чувството, че съм най - големият карък. В нищо не ми върви. Търся усилено работа, подала съм 5-6 молби в jobs, отделно от борсата ме пратиха на едно място и от там отказ. Живея с майка ми, септември двете се прибрахме от морето, бяхме на сезонна работа, след това тя се върна на старата си работа, уш временно, докато я приемат там където искаше, уви нещата не стоят точно така и не я приеха, а от старата и работа(работеше в заведение, в селото, което живеем) и вдигаха прекалено много кръвното (защото преобладаваха младежи 15-25 годишни) и накрая и кипна и напусна. После чухме слухове, че шефката на заведението ( и нейна доста близка приятелка ) е говорила, че взела майка ми на работа от съжаление... Мъчно ми стана, та най - бедните ли сме? Най - мизерните ли сме? За съжаление ли станахне вече? Със нищо не сме показали, че сме мърляви, неподържани, винаги сме били спретнати, макар и със малко пари. Бяха организирали парти и събираха по 10 лева, на мен никой не ми се обади, никой не ми писа и накрая ми писа човек, който смятах за близък приятел "Само да знаеш, че другите не те искат на една маса с нас"... Супер тъжното и гадно ми стана. Отхвърлена и защо? Защото когато имаха полза от мен постоянно ми звъняха и писаха да ги взема с колата от където те пожелаят, черпих ги когато се прибрах и накрая когато спрях да им одисвам излязох най - черната. А във очите никой не смее да ми го каже, всеки се прави на приятел. Днес останахме и без никакви пари. Плача.. Всеки ден плача, мъчно ми е. Искам да помогна на майка ми, да почнем двете работа, да не се лишаваме от нищо. Да се запозная с нови хора, надявам се и нови приятели да си намеря, но имам чувството, че всичко върви надолу и само лошо ми се случва. Имам 2-3 приятелки, но едната не ме разбира, другата я няма и си идва веднъж на седмицата (понякога и пропуска), а другата и тя веднъж ако се видим в седмицата ще е добре. Имах най - добра приятелка, беше ми като сестра, всичко правихме заедно, имаме много хубави спомени, уви заради моя козирожки инат, вече 1 година не сме се виждали. Правих сумати опити да се видя с нея, да говорим, да й се извиня искренно и всеки път нямаше отговор. Така е, цениш нещо, чак когато го изгубиш. От 2 седмици си мечтая да умра, лягам на леглото с последни сили, рева колкото мога, затварям очи и си мечтая да не ги отворя повече. Загубих много последната година и се чудя колко още мога да понеса?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 51dbee6034
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В живота има и такива периоди.Всичко което ни се случва е за добро.Всичко което ни се случва е по Божията воля.Когато човек осъзнае това и когато осъзнае, че няма от какво да се страхува защото всичко което става е за добро и че Бог се грижи ежесекундно за нас ще се успокои и ще бъде щастлив.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 75f540fa78
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, повечето хора са такива - каквито ги описваш. Но и двете сте здрави и прави. Има предложения за работа в чужбина - за гледане на възрастни хора. Отидете там и ще имате пари. Ти вземи нещо да учиш - за медицинска сестра , за фризьорка, да имаш професия. Без професия все ще си без работа. Изобщо търси начини, вместо да се занимаваш с хората и да плачеш. Животът си е в твоите ръце. Седни и научи език по интернет - и ще имаш шансове. Успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker