Чуждите разговори - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Чуждите разговори
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 734 пъти
Здравейте, както повечето Българи, така и аз обичам сеира. Много го обичам, сигурен съм, че и вие го обичате. За жалост обаче животът е труден, случва се да ни отнемат най-ценното. А именно, , сеира". След спирането на Вип Брадър, предаването което никой не гледа, но винаги някак си знае всичко за него, аз останах без моята дневна доза сеир. Зачудих се обаче, от къде мога да си го добавя. Както повечето тинейджъри, от прогресивно затъпяващото ни поколение, аз реших да се присъединя към Великото масонско илюминатско брадство, за пропаганда срещу Байдън, а именно, , tiktok". Мале това изречение стана много дълго. Така де, реших, че ще си добавям сеира от там, но той сам дойде при мен. С майка ми трябваше да се в пуснем във Великото изживяване, наречено, , 3 часа път с претъпкан рейс", като мойте намерения бяха да гледам tiktok, или по-точно сеира там, но така се случи, че сеира седна зад мен. По време на пътя, две дами бяха по седнали и сладко си крещяха, в буквалният смисъл на думата. Тоя рейс вътре имаше 200 човека, аз само тези двете ги чувах. През тези 3 часа, аз станах част от нещо Велико, техните разговори. Разбрах много за техният тъй интересен живот, но няма да го споделям, тъй като това нещо което четете в момента, или пък не, ще стане роман. За всички хора стигнали до тук. Поздравления, да си дойдем на думата. Споделете дали ви се е случвало, да се за слушате неволно, както би казал всеки, в някой чужд разговор и ако да, споделете какво сте разбрали.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: daa55530a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ххаха имаш много интересен начин на мислене, подбор на думи, изразяване. И грабва дори и този абсолютно безмислен пост :)
Ок, да, със сигурност не гледам биг/вип брадъри и подобни предавания, но съм тип "зоркото око". Не изпускам какво се случва включително зад гърба ми. Имам интересна памет, мога да разровя "архиви" в главата ми на съвсем тривиални случки от ежедневието за да стигна до момента в който да "видя/си спомня" дребни детайли като цвят на нещо например. И изглежда, а сигурно съм и сеирджийка.
Слушането на чужд разговор особен8 когато е на висок тон е за начинаещи, пробвай да четеш разговор по чат съобщения на някой от съседна седалка хахаххха да, правила съм го *,*

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a9f3384895
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   винаги ми е било приятно да чувам телефонни разговори във влак/автобус. Чувствам, че животът ми не е чак толкова смотан разбирайки през какви интересни препитания преминава плебса.
Даже ми харесва и аз да говоря по телефона на такива места, не много продължително все пак. А с крайчеца на окото си проверявам дали невинно седящата лелка слуша с интерес разговора ми(възвишен и дълбок естествено) или просто негодува мълчаливо, че трябва да разбере колко ракия още имам да варя....

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e3ce35dd38
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изключително ме дразни, когато в градския транспорт някои говорят високо и дълго глупостите си по телефона все едно са сами! Това е пълна простотия. Правила съм забележки. Автобуса, метрото, травмая НЕ СА кол център. Купи си кола и си говори и с президента, ако искаш. Не ми пука. Да, някои си мислят, че говорят супер интересни неща и един вид пътниците сме им публика. Ами не е така.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5c1487b42d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Много ме дразни да слушаш разговорите на околните, особено скандалите. Предпочитам хората да мълчат около мен. Обикновенно съм със слушалки, така не ги чувам, както и шумут от умиращите ми мозъчни клекти, който неминуемо последва, след като стана неволен слушател на малоумните им разговори. Интерес, може да предизвика единствено разговор на човек, който познавам и харесвам, защото бих искала да разбера повече за него. Иначе - не. Ужас. Нуждата си от сеир задоволявам с комедийни сериали и научна фантастика. От време на време и с някой тъп хорър. Още от времето на римската империя е ясно, че народът има нужда от хляб и зрелища. Но самите зрелища се различават, според нивото на човека. Получаваш бонус точки за забавен пост.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2e341304ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Слушах един "Тази вечер ще си викна проститутка, вече много време съм на сухо"
Други "Бате са какво ще правим, мама се прибира от почивка, а стаята ни е Кочина"
Ще ти препоръчам предаването Съдебен спор събота и неделя от 11 по нова. В novaplay има доста епизоди. Превъртай направо до записа с Жоро Игнатов

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a07de42b4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   По-лесно се намират във всеизвестния You Tube, където са всички предавания!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker