Страх от мобилен оператор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Страх от мобилен оператор
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 771 пъти
Здравейте! От около 15 години съм абонат на виваком и през 2 години си преподписвам договора, но все някакси успяват да ме подведат по някакъв начин и за 15 години, сметката ми от 5 лв стана 60 лв... Интернет рядко ползвам, а на месец 50-60 минути я говоря, я не говоря... 40 лв са ми много... В тази безработица, в пандемията... страх ме е, че пак ще ме излъжат и ще ми повишат плана. Днес ми звънна служителка да ми напомни... Гледах договора и има още 2 месеца и 3 седмици... Даже не са минали 2 години, а сигурно сценарият им да ме излъжат пак е подготвен и с нетърпение 3 месеца предварително ми звънят... Дали ако отида и им кажа, че няма да подписвам, вече няма да ми правят договори? Или варианта е да си изключа телефона и изобщо да не ходя? Ще продължават ли да ме карат да плащам? Ще си сложа нова карта на друг оператор на телефона на дъщерята... Номерът вече не го искам, ако трябва и телефона им няма да ползвам дето ми го дадоха уж за 1 лв... а излезе 1000 лв... , дали ще продължават да ме карат да плащам? Така на по-миналото подписване казах, че не искам да ми повишават сметката и казаха, че по някаква промоция там ще ми дадат нещо като антена за интернет да комбинирам с номера и да плащам по-малко, е да ама не... тая антена и така не знам за какво служи, стои си така в торбичката с договора... а телефона ми стана 50 лв и тая антена още 10 лв... повечето ми роднини ме търсят, децата и те имат безплатни минути към мен, аз звъня много рядко на някого... даже комшията, който е на ваучер за 10 лв на месец говори много повече от мен... Моля за съвети... Писна ми вече от тези... Не искам нищо от никъде, да нямам договори... сметки... достатъчни са ми другите неща... Помагайте!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: ee333b74ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма от какво да се страхуваш. Когато ти изтече договора, не подписваш нов. Връщаш им всичко, което си взела, ако се изисква, антени и тн. Отиваш, взимаш си едно телефонче и един ваучер на друг оператор. Значи аз говоря повече от теб и ползвам нет, аплащам по-малко. Винаги чети дребния шрифт, когато подписваш договор. В случая сама си виновна. Защо мен не ме излъжат така? Вярно, че тия са нагли, но и ти се подвеждаш. Ако не разбираш, просто помоли децата да ти помогнат.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ee8da08463
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Затова без договор. Толкова възможности има. Само прочети повече.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2e2c2f8913
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тия са отвратителни.Бях за 1 година при тях и ме побъркаха да ми звънят от някакви телефони рекламни нон стоп, които ги блокирах.След това продължиха от други, звънях им в кол центъра 10 пъти да им кажа да спрат да ми звънят.Едва изчаках да ми изтече договора и се махнах.Никога вече там.А ти доколкото разбрах ти предлагат някакви антени и уж изгоден договор и ти се съгласяваш и оттам идват тия пари.Ами отказваш и това е - подписваш договор за това което ти искаш.Изглежда не може да отказваш.При всички мобилни оператори това им е задължение да те карат да подписваш за повече пари, уж сега имало промоция, уж само за 2 лева отгоре получаваш двойно повече.Не се връзвай.Прецени си нуждите, като говориш за 20 лева, направи си договор за толкова ако има, дори да те убеждават колко по-изгодно е за 25 и т.н.Аз от това, което разбрах те ти набутват някакви оферти и ти с всичко се съгласяваш, ами нормално е тяхната работа е да ти вземат колкото може повече пари.Аз сега съм при други и е същата тактика, аз им казвам тия минути са ми достатъчни и точка, не могат насила да ме накарат.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: abdcf229f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Прочети си последния договор, не чакай края му.
Обикновенно в договорите пише, че трябва да подадеш заявление за прекъсване на договора един месец преди края му, ако пропуснеш датата може сметката ти да се увеличи. Ако и твоя договор е такъв ползвай още 2 месеца и отиди да попълниш заявление за прекратяване. Категорично отказвай да ти предлагат договори, категорично чети всичко, което подписваш, ако те е страх от даден служител отиди в друг техен офис да подадеш заявлението.
Имах твоя проблем преди седем години от тогава прекратих стария договор, взех номер на БОБ и 7 години плащам по 1лв до 3 лева на месец. Този месец сметката ми е 64 стотинки, тоест изговорила съм 6 минути с набрани от мен номера, научих приятели и роднини да ми затварят и да ми връщат разговор. Вече няма как да подпишеш подобен на моя договор, но можеш да си вземеш ваучер като съседа ти. Разбира се 1000 пъти са ми звъняли да сменям договора си от А1, аз обаче казвам на всяка операторка "инвалид съм, нямам нужда от други услуги, различни от тези, които ползвам, благодаря"

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker