Вярвате ли на Станислав Цанов? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Вярвате ли на Станислав Цанов?
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 18716 пъти
Здравейте. Ще ви попитам нещо за един човек, за когото може би не сте чували. Той се казвал Станислав Цанов. Един такъв хубавец, висок, строен, красив мускуляга, но с малко смразяващ поглед, смешен нос и две брадавици на бузата. Беше в телевизия Алфа и там водеше едно предаване, за което ще говорим после, сега се оттегли в свое Студио “Дан Колов” и води нещо като предаване. Разчита на своите абонати в Patrion, а епизодите ги качва в Ютюб, където правят доста гледания и той е една изгряваща звезда и скоро ще вземе сребърния бутон. За тезиот ва, които не знаят какъв е този сребърен бутон, когато в Ютюб направиш 100 000 абоната ти дават награда сребърен Ютюб бутон. Той не е сребърен, разбира се, обикновен метал боядисан в сребърно. В България е доста разпространен. После за 1 милион златен и така нататък. Да се върнем на Цанов. Той нарича канала аи в Ютюб “свободна медия”, която се бори срещу фалшивите новини и липсата на свобода на словото в България. Избира си една тема и после говори за нея. Обикновена обсъжда нещата в 5 точки. Преди това беше в ТВ Алфа на партия Атака к там водеше едно предаване. Сега аз ще ви кажа, че ако гледате Цанов трябва да си имате едно наум за нещата, които говори, защото не всички са верни. Айде и аз да опитам като него да кажа нещата в 5 точки.

5-Кой е Станислав Цанов? Той е на 34 години, роден е във Велинград и живее в София. Журналист е и през 2009-та е бил участник в продукция на БНТ, където се класирал трети от 12 човека. От 2011-та е бил в ТВ Алфа на партия Атака и от 2012-та има свое предаване там. А през май 2020 се мести в свой канал в Ютюб. Бил е инструктор по физическа подготовка и самоотбрана. През 2013-та е създал двиезичен сайт за спортни инструктори. Изглежда безобиден. Просто един спортяга, който се бори за свобода на словото в България. А дали?

4-Защо напусна ТВ Алфа. Дълги години е бил в Алфа, която за толкова дълго време така и не е вдигнала качеството. 480 пиксела, 4:3 резолюция, малък екип и нека,ествено съдържание. За дългите години, в които предаването му е съществувало той все така е трябвало да казва на колеготе си “Колеги, а сега дайте снимка номер 4. Колеги, снимка номер 5. Колеги, видео номер 3. Върнете малко по-назад. Дайте малко по-напред.” Изключително некачествено предаване. Разбира се Цанов е работил сам по него, никой не му е помагал, освен колегите, които превъртали. ТВ Алфа има малък ресурс и новините, които показват са папагалската от други новини. Освен това медиите в България са купени и никой не се бори за свобода на словото. Атака е на Волен Сидеров, който е политик, доста долен политик, който използва истината, за да лъже хората. Не вярвам да иска с Алфа да с ебори за свобода на словото. Вероятно заради това и Цанов е напуснал Алфа. Може и да му е писнало, че Алфа така и не вдигат качеството. Трябва да призная, че каналът в Ютюб е с доста добро качество, а в Алфа на мястото, къде по принцип трябва да има субтитри слагаха изрязана снимка с надпис. Но как се издържа той сега. От Ютюб в България пари не се печелят. Е, някои печелят, но Цанов с по-малко от 100 000 абонати най-много да взима 30-40 стотинки. Има абонати в Patrion, но едва ли взима много от тях и от интернет няма как да се издържа. Сигурно още е инструктор по самоотбрана. Може и да има друга работа. Но той не казва как се издържа.

3-Ще го оставят ли да се бори за свобода на словото в България? И имаше една жирналистка в Русе, която се бореше за свобода на словото в България. Виктория Маринова. Беше брутално убита от един циганин в парка и не мисля, че беше защото нея е набарал. Мисля така защото няма и 2 години по-късно убиха Милен Цветков, който също се бореше за свобода на словото в България. Скиташе по телевизиите и така и не се примири с това. Накрая едно богаташко синче на фамилия, близка до правителството го отрепа. Странно как пък точно него и как точно богато лекенце от такава фамилия? Цанов не е ли притеснен, че ако се бори и упорства в България да има свобода на словото може да му се случи нещо? Не е ли притеснен за здравето си и живота си?

2-Бори се срещу фалшивите новини като говори неща, които е видял от тях. Много говори за БТВ, за Нова ТВ, а използва тях като източник и добавя техни репортажи във видеата си. Слага екранни снимки от новинарски сайтове в интернет. Информира се от новинарските сайтове в интернет, които уж разпространяват фалшиви новини. Сигурно вечер преди лягане чете на телефона си разни сайтчета и вади снимки. Трябва да призная, че видеото му за изтребителите Ф-16 беше пълна простотия. Той си няма и понятие от самолети, но говори. Ф-16 няма значение, че е от 1974-та, защото не са важни годините, а поколението. Той е 4-то поколение. Именно заради това САЩ го използват все по-малко. Защото имат ресурса да произвеждат и да летвт на изтребители 5-то поколение, като Ф-22 Раптор и Ф-35 Светкавица. Ф-16 ги взимаме скъпо, защото не взимаме версията Боен Сокол, а Пепелянка или Блок-70, които той отново излъга, че не са тествани, защото съседна Гърция лети на тях. А Ф-16 е най-дефектиралият самолет, защото е и най-масовият. В тази негова медия той е сам. Няма с кой да се консултира за нещата, които говори и често говори пълни глупости. Отделно на това той използва числата, за да обхрква хората. Левовете ги обръща в евро, за да изглежда по-малко, доларите в левове, за да изглежда повече и други такива неща и това се вижда от далече.

1-Езикът му. Често се случва да във видеата му да има неприятна цензура, която прикрива псувни. Разбирам, че не може да скрива емоциите си, но нали се бори за свобода на словото? Тогава защо псува? Чак такава свобода на словото не е нужна. Несериозно е уж да се бориш за нещо толкова сериозно в едни трудни времена и в същото време да показваш какъв дебил си и да се изявяваш с долнопробни псувни, макар и цензурирани.

Това беше моето мнение за Цанов и неговата “мисия”, така да я наречем. Надявам се наистина да се бори за свобода на словото, но някои от нещата, които прави показват точно обратното. Какво мислите вие за него? Истината ли казва или просто се прави на интересен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 64

преди: 3 години, 5 месеца
hash: b3301e82a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   А чакай само аз да те попитам, кого ще бориш с 16 самолета, пък ако ще и 10-то поколение да са? Турция ли? "Идва голяма криза", казва ББ. Така е. А той и правителството му какво направиха за хората, които поради ковид кризата прекъснаха работа и останаха без доходи, а в последствие дори съкратени, заради съсипването на икономиката. Тези 6 000 000 000 лева можеха да бъдат раздадени на хората, защото те на тях принадлежат! Всички страни изплащат процентни обезщетения на хората, а тулупът предлагаше безлихвени кредити, за които имаше ред условия, а хората дори не ги получиха, защото банките продължаваха да си ги дават с лихви!
Сега чета, че ГЕРБ даряват 150 000лв. за борба с ковид.ТЕ ДАРИЛИ! Пак нашите пари, твоите, моите! Защо беше пренебрегнат рефенрендумът преди няколко години, когато 2.5 млн. души, български граждани, които поискаха субсидиите на партиите да са по 1 лев на глас, защо?!?!
Изобщо, всеки бегъл опит да се оправдае некадърността на един мазен, отвратителен, злобен и нискоинтелигентен премиер и правителство е наглост! Разберете го най-накрая!

ДС,21

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ad25807fd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   "Чак такава свобода на словото не е нужна. Несериозно е уж да се бориш за нещо толкова сериозно в едни трудни времена и в същото време да показваш какъв дебил си и да се изявяваш с долнопробни псувни, макар и цензурирани.'

Като човек, който израстна в семйество, което може да се нарече "пуританско", искам да ти споделя, че псувните не са най-лошото нещо в един разговор, а на моменти дори и допринасят за него, макар и рядко.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1d3c76eb22
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

7.   Репортажите му са много едностранчиви, пристрастни и популистки.
Показва само едната страна на нещата и вади генерални решения. Често изопачава факти или си измисля такива, за да му паснат на пропагандите.
Всеки учил малко история, социология, политически науки или журналистика, ще види много ясно описаните от мен неща.
Общо взето, все едно Гьобелс му е бил учител.
Едвали си подържа канала от Пейтриън. Зад него стоят Волен, както и разни русофилски, антиевропейски и подобни организацийки.
Коментарите под клиповете му са знак, че му се връзват само малки деца и глупави хора.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c791679205
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Да но не безусловно, разбира се за едни неща е прав за други не, в канала му лъха на наистина много малко пропаганда, за разлика от медийте, за псувните не съм съгласен но това си е негово право канала е негов, добре че ги цензурира, до сега повечето клипове дават една гледна точка която няма да я чуеш по медийте, да има 3-4 клипа най много ,в който да говори пълни глупости, другите поне на мен ми харесаха. Иначе, чест му правя че се е махнал от пропадняшката партия на Волен, това показва че се е пробудил и не е промит мозък, или поне канала му не лъха на пропаганда за партият,а и накрая наистина интелигентен журналист ,малко се срещат вече като него. До 7, айде моля те няма и едно доказатество че е Русофил, поне от това което излъчва, ама въобще не лъха Путинска пропаганда, за разлика от някой други медий, дето 24/7 Альоша хвалят и им е в устата. (Извинявам се ако има правописни грешки)

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f115b01aa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абсолютно подкрепям изказването на номер 7. Гледала съм видеата му и забелязах, че винаги представя за неговата гледна точка,като напълно обективна. Имаше един клип за сериозна тема като абортите, той беше поканил в студиото си едни меко казано набожни хора, и само тях. За мен не е професионално като журналист да взимаш страна и да ползваш само нея като меродавна пред хората. Единственото видео което ми хареса, беше това в което разкрива един педофил.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a9e4f0844a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

12.   Аз се интересувах от материалите му, докато не видях,че подкрепя Тръмп и Мангъров. Но ни трябват хора в ютуб пространството, които обсъждат по-глобални неща от забременяване, тренировки и гримове и той е най-близкото до това.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ad25807fd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   До 7 и 10

Това е журналистиката в 2020-а. Всеки си взима страна и почва да плюе срещу другата, докато му отърва.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0f3839015d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   До 12

Това не разбирамна съвременният свят. Ако някой не е"перфектната" картинка на това, кеото искаш да е, го отхйвърляш. Една пача преди 3 годни я видях да реве на стълбите и ѝ викам:
- Ко има, ма! За ко ривтуниш тука/
- Смъърк хъърм .. Миии ... ооох, боли ме! Такто ... такто ми...
- Татко ти, какво! Жив ли е!
- Не! Такто подкрепя Донааааал Тръъъмо ..уааааа уааа!

Досега не съм бил жена, ама тая ми идеше да ѝ избуууам един шамар.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c791679205
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Зависи какво търсиш, от начало бях малко резервиран към него, мислех си поредния платен дето ръси тва което му каже партията или Путя, обаче ме опроверга, да има някой глупави неща, особено че си дава само неговата гледна точка, но поне казва в по голямата част истината, още в първите си клипове казва че ще говори това което мисли, и тия на който не им харесва да си вървят. Аз определено от неговите клипове разбрах доста неща, наистина дава много информация, личи си че работи дълго по един казус което ми харесва, а не както някой други журнале нахвърлят нещо и айде, с сигурност друг такъв канал като него няма в България до сега, почти не съм го хващал в лъжа(пропаганда), за разлика от телевизийте и други Ютюбъри. Малко му е съмнително миналото, щото ми се струва че беше в Атака и канала на Сидеров, но не съм го долавял да го хвали или партия или да пуска нещо в техен интерес.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 32728b68d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Колеги, в момента имам достъп до страница и канал Ютуб на г-н Цанов. Наблюдавам и събирам инфо... Подвизват се малко реални профили н хора, повечето са на медии, войнски съюзи и тук таме нормален човек. В защита, ако някой го нападне са около 100 прфила на Дами! Да Дами, които не постват нищо нито коментират.... Стоят някак като машина готова да действа със хейт и емотикони ако решиш да напишеш нещо за миналото на Цанов. Нали не сме си изгубили акъла да мислим че някой който лае така ще е жив дълго. Разбирасе Кучето лае и чуждия лае и собственика когато се прибира вкъщи за да го поздрави. Наскоро се изложи доста и лъсна поне за мен нещо интересно... Гост бе ММА равноврат кадър, който искаха да ни представят, като един доста смел доста умен доста качествен човек от когото хората да се поучат. Номера тук е някак прозрачен! Ето ни здрави сме яки сме имаме думата утре ще ви мачкаме ако не ни хвалите. До тук съм за сега.... Ще ви пиша още, а за клипа всеки може да ис отвори и да провери. Пак ни се промотират горили и разни равновратковци! Внимание що за лица са това...

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c791679205
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   18.Как имаш достъп, да не се Админ там? Кажи ни ако знаеш нещо за него, ако имаш някакви доказателства че е купен или нещо друго, те моля да кажеш, за да знаят хората ,надявам се че не говориш без да знаеш, до сега и аз го наблядавам като посетител, нямам други права до сега не съм го хванал в пропаганди, или че е платен, притесняваме само че е работил за Атака ,но до сега не съм чул да ги фали но знае ли човек.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6644c9a427
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Как ще е независим Цанов след като студиото Дан Колов, в което снима е на Волен Сидеров!!! Лично той го откри, като новото съвременно студио на Алфа Тв. Има видео в Ютуб. Но явно е решил, че и без това никой не гледа Алфа Тв и по-добре да агитира в нета.. просто нова печеливша стратегия за лов на по-млада аудитория, но с едни и същи мутри. Народа пак ще бъде подведен от старите играчи тоя път в сянка...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c791679205
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   До 20, не си наясно, студиото е оборудвано от Волен Сидеров, но е подарено на Станислав Цанов, има разлика нали, подарено е защото Цанов твърди че като е напсунал Алфа, Волен е решил заради дългите години при него да му го подари, а вече дали е така не знам, наблюдавам Цанов, и не виждам поне аз някаква реклама на Атака или Сидеров, и за сега клиповете ми харесват!!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 46df46a984
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Много е лесно да критикуваш, направи ти нещо такова. Айде чао.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9bbc95e1bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   До 22 типично Българска черта, гроздето е кисело когато не можеш да го стигнеш, момчето за сега се справя добре.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6644c9a427
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Подарено казваш, подарява се само на гаджета и любовници. Айде по-сериозно стига глупости ;)

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c791679205
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Цанов печели добри пари от Патрона, така че възможно е да не е платен, има поне към 300 абоната по 5 евро на човек, съвсем спокойно може да подържа студиото!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: cf11a31003
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Факта, че прави пари с патрона, не значи, че това е единственият му поток от пари. Едновременно с това отново може да е финансиран от Волен и други групировки.
Логиката, че видиш ли имал пари и не му трябвали още е глупава. Те и в парламента са милионери, но крадат още пари, нали.
Това, че не споменава Волен и не му прави реклама, не значи, че не се придържа към неговата политическа идеология и пропаганда. Там е тънкият момент. Не говори за него, нито против него, но е разклонение на неговата популистка, конспиративна и русофилска пропаганда.
Дори Цанов ми напомня за Волен от преди 15 години. Преди той имаше кратки 10-15 минутни видеа по една телввизия, където ръсеше същите работи, по същият начин със същата схема и методика.
Предполагам, аудиторията на Цанов е от млади хора, които още са наивни и не са били мамени от популистки оратори.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c791679205
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Наблюдавам Цанов от началото на Ютуб кариерата му, какво да ви кажа да умен е но клиповете са му доста конспиративни, кефи ме това че поне се опива да подкрепи думите си чрез линкове в описанието, поне да звучи по малко налудничаво, а до това с връзката му с Волен, само времето ще покаже, както по горе са казали и преди години е имало такива като него, надявам се че няма да е поредния, но ще видим дали няма да поиска политическа кариера, иначе има добри раследвания като това с педофила!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c791679205
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   До 26 не разбрах каква е пропагандата, за да пропагандира някой нещо трябва да е към към нещо или някой, като не говори за Волен или АТАКА как ще зарибява хора към тях, или казваш че Волен е антиваксар или че не вярва в Ковид 19, та те не са в парламента даже, мисля че търсите под вола тел, е бъди сигурен че ако е така в времето ще се разбере, както спомена с Волен преди 15 години, за сега не издава задкулисие, а защо Патрона да не е достатъчен, да не мсилиш че студиото е някакво много скъпо за подръжка, само ток, вода и наем се плаща, което стига от Патрона защото е иновативно, и Цанов сам го упралвлява и няма служители, нямаше ли да е по съмнително да нямаше Патрон и тогава да се чудиш как плаша сметките по студиото!

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c8a5013a20
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   До 28.
Няма смисъл да се обяснявам повече, не ми се пишат фермани.
Без да го казвам с негативна нотка, личи си по думите ти, че си младо момче/момиче, което още няма жизнен опит.
Аз съм преживял СДС, Костов, Станишев, Царя, Бойко и всички други кандидат месии.
Просто виждам как на всеки 5-10 години се прави една и съща схема и шараните всеки път се хващат.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c791679205
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   До 29, и ти си личи че си умен човек, исках да ти кажа че и на мен ми е писнало от тези напасти който описваш, просто мислех да не му се нахвърляме така бяесно отгоре, има шанс колкото и малък да е, да се окаже че Цанов не е като другите, макар че в България за жалост до сега, журналист който да не е обвързан с партия няма , а дали така ще стане само времето ще покаже,а иначе аз не му вярвам напълно, все пак не искам да съм шаран, но го наблюдавам какви ги върши, желая ти успех приятен ден!!!!!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c791679205
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   До 29, и ти си личи че си умен човек, исках да ти кажа че и на мен ми е писнало от тези напасти който описваш, просто мислех да не му се нахвърляме така бяесно отгоре, има шанс колкото и малък да е, да се окаже че Цанов не е като другите, макар че в България за жалост до сега, журналист който да не е обвързан с партия няма, а дали така ще стане само времето ще покаже, а иначе аз не му вярвам напълно, все пак не искам да съм шаран, но го наблюдавам какви ги върши, желая ти успех приятен ден!!!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c791679205
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   До 29, и ти си личи че си умен човек, исках да ти кажа че и на мен ми е писнало от тези напасти който описваш, просто мислех да не му се нахвърляме така бяесно отгоре, има шанс колкото и малък да е, да се окаже че Цанов не е като другите, иначе и ти си много прав не трябва на никой особено в България да се вярва много, трябва всеки да си има една на ум, макар че в България за жалост до сега, журналист който да не е обвързан с партия няма, а дали така ще стане само времето ще покаже, а иначе аз не му вярвам напълно, все пак не искам да съм шаран, но го наблюдавам какви ги върши, желая ти успех приятен ден!!!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: bd22ce4ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Хах, попаднах на тази тема, след няколко клипа на въпросният. Интересен типаж, не в добрият смисъм обаче. Самият факт, че е бил част от Атака, говори много. Изключително едностранно представя нещата, изкривява фактите и си има конкретна аудиторя - конспиратори,русофили,патрЕоти, националисит, анти-ваксъри, "правоверни" и тем подобни които заблуждава с полу-истини. Последователите му са доста ограничени и фанатизирани. Примерно говори за свобода на словото и прави словестно "фелацио" на Путин, плюва ЕС, а пропуска да спомене, че през мандатите на Путин в Русия са убити и пребити ( повечето с неивестен извършител) повече журналитие от колкото в целият цивилизован свят накуп. Доста маниипулативно за мен. Подобни са нещата и по другите теми. Но не се учдвам, че е популярен, на неукия му дай хляб и зрещище. Това у нас винаги подава.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: df3c635972
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Цанов ми харесва, темите ми харесват, искреността му ми харесва.
Доколко е обективен- никой журналист не е обективен, но този изглежда поне искрен.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 3334ae0ca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Хубав или лош, няма значение. Важно е какво предава. Ако темата е интересна, решение на самия зрител е, да си изгради мнение за това, дали това е вярно или не. Аз за себе си твърдя например, че темите му до голяма степен са актуални и интересни. А това, дали му вярвам или не, е лично мое мнение, което мога, но не съм длъжен да изразявам публично. И, вижте - ако някой каже нещо вярно, това не означава, че всичко, което той казва е също вярно. И обратното, ако той говори само неверни неща, то той може да каже и нещо вярно. Има и нещо друго - защо един човек трябва да си сложи главата в торбата и да говори неверни неща? По-скоро вярно е обратното - някой си слага главата в торбата и говори верни неща, които не са удобни на тези, за които истината боли. И друго, в България може само този да направи нещо, който има големи топки, сиреч е смел. По това ще го познаете. За времето можем да си говорим и да се ненаговорим, но това не ни прави смели. Респект пред смелите хора! Те са днешно време малко.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5ac7bdd729
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   И Дедо Боже да слезе на земята и да започне предаване, винаги ще има недоволни, подозрителни и плюещи. На който не му харесва, просто не гледайте. Хората обикновено вярват на това което те искат да вярват (защото така е по-удобно и комфортно), а не на фактите. Интелигентния човек винаги ще търси рационален и разумен отговор.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: c791679205
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Тва което най харесвам в Цанов е че е смел, предполагам защото е спортист, кажете ми кой друг Ютубър ще предизвика Черепа в интервю, най големия мафиот в странта, и другото нещо е че те кара да мислиш, той казва че най важното нещо което има човек е мисалта, да има напълно смешни клипове даже детински (Визирам Корона клипвоете), но според мен го прави заради рейтинг щото е болна тема, но не значи че няма и добри клипове на ниво с добра аргументация, като някой за властта в България има слухове че Волен му дърпа конците, но поне за мен не е проблем, важното е какво е съдаржанието на клипа, ако има добри факти в него не мсиля че като познава Волен го прави по малко аргументативен!!!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: ef180991dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   Той и Борисов е бил член на БКП, но си бил променил пътя. Не може да се вярва на такива особено на атакист, бивш или настоящ. Това е една от най-отвратителните партии даже без да са имат реална власт са вредни. Щом до скоро е подкрепял радикалната, расистка, русофилско-нацистка политика на Болен значи не е стока. Каза "Божков е добър човек" като неоспорим факт все едно се знаят и са си пили заедно кафето, въпреки че в предния клип беше признал, че дотогава не са се познавали. Сега дали ще е с Атака, Българско лято или ще направи своя партия като Бареков не знам, но ме е страх, че ще се насочи към политиката.
Той е наясно, че няма силни аргументи по въпроса ца коронавируса и затова говори бързо, на висок глас, драматично с цел да внуши авторитет. Бил образован, че то всеки може да изкара диплома, а и какво точно е учил.
Когато представя дадена теза не оборва контрааргументите(защото в повечето случаи не може), кани гости, които са на същото мнение по дадените въпроси, т. е. не търси дебат и аргументация, а емоционално да повлияе на зрителите си, представяйки частична и изкревена "информация". Не всеки, който си е подготвил текст и е избрал умно звучащи думички, е високоинтелигентен. В момента е нормално да има толкова силни настроения срещу Борисов и той говори почти само за него без да споменава много останалите от схемата. Гневът към Бойко кара хората да харесват Цанов по тази причина без да пресяват информацията. Последователите му са като култ. Един ютюбър Dr Vlechugo беше направил видео за него и в коментарите нямаше никакъв аргумент в защита на Цанов или градивна критика, а само каруцарски псувни и обиди все едно, че Цанов на тези им е баща и майка.
Ако се проверят източниците му се вижда, че дори в някои от тях заключението е в подкрепа на носенето на маски, но той изважда от контекст малка част от информацията и ни казва "ето вижте този и този не носят маски". Дори да допуснем, че маските са вредни поне да имаше някакви дори измислени доводи. Ама и той не знае, че манипулира, защото толкова му е мозъкът... бил умен, бил силен, такъв ни бил трябвал... аз следвам истинска научна специалност в истински университет и съм сигурна, че ако му покажа един прост интеграл ще се напикае в гащите. Последователите му искат диплома от училище като предпоставка за право на глас, въпреки че при тях не си личи от училището да е имало полза. Ако имаше тест за интелигентност на входа на избирателните пунктове нито един от тях нямаше да бъде пуснат вътре. Криндж, трагикомедия.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: c791679205
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   Като гледам някой от коментарите, явно Цанов натисна нечии интереси, мисля че става все по популярен и се превръща в Българския Навални!!!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: c791679205
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

41.   А да "Цанов напред и нагоре" е най бързо развиващия се Ютуб канал в БГ, което само по себе си ясно говори дали му вярват хората или не, а интервюто на Божков най малкото удари Бойко в кръста, вече е ясно дали е купен Гешев както се кълняха преиди 2 години че не е, а до това с Алфа, сигурен съм че повечето дето го гледат са наясно, все пак Цанов не се е крил че е работил в Алфа, има доста клипове в нета, това че е бил там не прави веднага клиповете невярни, нищо че троловете на ГРОБ се късат да ревът как бил прост Атакист защото така им отърва!!!!!!!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: ef180991dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   До 40 и 41 хората, които изказват негативно мнение не го правят толкова в политическа посока. Това, че казва, че е независим, а всъщност не е, е проблем. Просто се излага момчето. Аз му гледах интервюто с Божков супер, че се опитва, нека разкрива престъпници и педофили, по има подкрепата ми, просто казваме, че е криндж популист. Никой не е трол на Герб, никой не подкрепя Герб, защо мислите, че сме такива. Нека разкрива престъпления на Герб, но да си преосмисли формата на предаването. Цанов и да беше за Герб и без Герб щеше да буди недоволството на хората на науката, които знаят що е коронавирус, така че не свързвайте това с политиката. Аз съм по-независима от Цанов, не съм гербаджийка или недай боже атакистка или каквато и да било, а съм студентка в чужбина и това, което ме притеснява е, че той (до)смъква нивото на интелигентност на все повече хора.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: c043def41e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   Категорично НЕ! Този смешко който борави с изключително неверни и недоказани по никакъв начин аргументи, просто няма как да бъде приеман насеризно. Подлогата на Сидеров 100 на 100 иска парче от баницата след няколко години може и партия да си основе. Бъдещето на тази партия няма дя бъде увенчано с успех. Сравнеията с Навални са смешни, заклетото русофилче се възхищава на кремълското джуде.
До това колко глупави хора има да му вярват, не е нищо изненадващо хората лесно се манипулират и издигат в култ идиоти.

А да "Цанов напред и нагоре" е най бързо развиващия се Ютуб канал в БГ, което само по себе си ясно говори дали му вярват хората

Доста хляб ще изяде докато стигне клашъра Хаха ами то и деспасито е най- гледаната песен, ама далеч не е най-добрата. Kакто искаш ме разбирай ако изобщо можеш да ми осмислиш коментара.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 1854935966
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Ще повярвам, когато заговори за разни трибуквени органичации, ролята им в родното общество през 90-та, през 2000-те, както и днес!

 
  ...

...
преди: 3 години, 27 дни
hash: 6e9447dfb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Каналът на Цанов е направен с цел да събере отново негативния вот на българите, понеже след като Волен мина народа със златния пръст и изгуби цялата си подкрепа от електората. Тази подкрепа може да бъде върната със същото говорене, но от друг човек и да бъде отделен от АТАКА. Поради тази причина изниква и той. От самите клипове на Цанов в Пейтриан личи, че не изкарва много пари средно около 500 лв, което не е достатъчно за каквото и да е било и логично е да има външна подкрепа. https://www.youtube.com/watch?v=WcliTsuFy3w слагам линк към клип където се показва истината, че Студиото му е подкрепено и създадено от Атака, но може да са различни причините, като свиване на разходите в партията и необходимостта от това, че по-голямата част от електората е преминала не на кабелна телевизия, а на гледане през Youtube. Иначе личи наистина, че има представяне само на едната страна на проблема. След като говори например за инфлуенсърите и ги критикува, което за журналист не е правилно и етично то той е длъжен да направи и предаване с тяхното мнение по въпроса защо са такив и защо го правят, нещо което липсва при Цанов.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 26 дни
hash: b55e6d89da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   46, харесвам го, но защо наистина всяко видео повтаря, че е независим, като очевидно не е.

 
  ...
преди: 3 години, 26 дни
hash: c791679205
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Според мен Цанов и партията на Костадин Костадинов са свързани, и имат някаква договорка, защото целите на партията са подобни на темите който засяга Цанов, ако гледате клипвете на Костадинов като го заслушаш е все едно гледаш Цанов,а и обраотката им е подобна, според мен го правят защото АТАКА е мъртва партия, и това е ясно на Сидеров, и единствения начин е да пренасочат бившата маса на АТАКА е към нова партия, която се явява Възраждане като модерната АТАКА, също масата която го гледа е почти с еди и същи възгледи като на Костадинов, и е една не малка част от Българското общество, и най вероятно ще гласуват за него, и като чета коментарите Възраждане е спасението, ми става ясно, предполагам че си имат някаква договорка с Волен и Костадинов, аз лично намирма работата на Цанов като добра, е зависи от гледната точка, или за каква тема става на въпрос, иначе с сигурност седят хора зад него, но за сега ми харесва да го гледам!

 
  ...
преди: 3 години, 26 дни
hash: c791679205
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   А гледайте първото интервю на Цанов пред друга медия в 7/8 ! https://www.youtube.com/watch?v=9gVWBz7owrE&t=1208s&ab_channel=Седем-ОсмиТВ[Seven-EightTV]

 
  ... горе^
преди: 3 години, 26 дни
hash: 6e9447dfb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   Едно нещо смятам, че всички можете да забележите. Всички партии от националистически тип възникват от Българското черноморие. Още нещо повечето партии които влизат последни в парламента с популистко говорене са от там избрани. Такива бяха партията на Яни Янев, който беше метнал димка в тоалетната, СКАТ, Бареков дори бившия кмет на София Стефан Софиянски влезе в парламента с вота на хората от черноморието. Всичко това трябва да ви говори нещо, че има определен влиятелен кръг от хора, които дават мило и драго от сърце тяхни хора да са в парламента. Впрочем ще гласувам за партия Възраждане дори и да не си изпълнят обещанията в парламента. Смятам че лидерът им е по стойностен от нашия премиер в момента.

 
  ...

...
преди: 3 години, 26 дни
hash: a9d93ee982
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   Не! На руски националисти не вярвам!!!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: dc5cac9093
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   И аз преди известно време попаднах на канала на Цанов. Гледал съм някои видеа от последните му месеци, има добри сред тях. Може и да не е перфектен, но поне са доста професионално направени видеата му. Даже и с времето положителните ми впечатления стават все повече. Тук обаче коментиралите го казват, че е бил част от Атака, че е бил техен симпатизант. Аз обаче доказателства за това не откривам. Никога не е бил член на която и да е партия или да е работил за нея. Само на последните местни избори през 2019 год. се е кандидатирал за общински съветник, пети в листата. Иначе съм го виждал и като водещ в телевизия Алфа. Може би за пари го е правил. Времето ще покаже дали ще влезе в политиката или не.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4a32998e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

55.   Харесвам го, абонирала съм се за него. Има интересни клипове и говори доста верни неща, но знам кофти слух за него, свързан с педофилия.. Не знам колко е вярно, но все пак си имам едно наум и за него.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c791679205
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

56.   Който му се гледа, е тука разследване "Кой е Цанов" https://www.youtube.com/watch?v=uA6-UIkAxQA&lc=UgyfVet1UWrrQpl_6A94AaABAg.9MI6lpUftAL9MNC7KEWDZr&ab_channel=Общественврагномер1

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8a77e88bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

57.   54, той преди беше в телвизия Алфа на Волен.

https://www.youtube.com/watch?v=-CPuChBNCOg

Ето тук хвали Волен още в Алфа.

https://www.youtube.com/watch?v=WcliTsuFy3w

А тук откриват тогава новото студио Дан Колов и го представят като такова на тв Алфа и лично Волен Сидеров присъства и дори реже лентичката. Идейният проект е на самия Болен, пардон Волен.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c791679205
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

58.   До 55 може ли повече да разкажеш за слуха, той има доста раследвания срещу Педофили !

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4a32998e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

59.   от 55 към 58
имам информация от сигурен човек, че харесва сексуални актове между майки и деца. Казаха ми го, когато споделих, че съм си направила пейтриън. Сам си го е признал, според него това била най-чистата връзка. Но разбира се, доказателства нямам и съответно не искам да плюя по човек, когато не съм се уверила лично в твърденията си. И все пак, човека който ми го каза, няма никаква файда да си измисля. Абе не знам и аз на какво да вярвам вече.. и Божков уважавам, а за него какви легенди се носят също е плачевно..

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: eb6799e476
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

60.   Гледал съм няколко видеа, доста тенденциозно и скандално съдържание. Направено е да те шашне като постоянно те залива с противоречиви на пръв поглед обстоятелства, но един по-интелигентен човек трудно ще се върже. Не ми харесва и не го следя.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 85c4b73dca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

63.   А след толкова подробна статия за Цанов, защо поне не се подписахте да знаем вие кой сте? Да плюеш анонимно по колега е смешно и несериозно. Пък и точно тази статия, в която не се казва нищо, освен биографията на мъж, бил висок и красив - ама това го виждаме и ние, кажете ни нещо по-пикантно и тайно, например голям ли му е, болеше ли?
Оф който е писал това наистина ли се мисли за журналист?
Поне си написал доста текст де , ако Цанов реши да пише автобиография , може да , copy and paste.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: fd9e2d6c9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

64.   Поредният борец за слава, който пуска само каквото му изнася, и "най-интересното е в пейтриън".
Визия на квартална мутра, умствен капацитет - колкото да прилъже тоя-оня да му стане абонат в пейтриъна.

 
  ...

1-50 от 64
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker