Как да разпознаем хората, четящи мисли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как да разпознаем хората, четящи мисли?
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1405 пъти
Въпросът ми е съвсем реален, моля само за сериозни предположения. Вече имам съмнения за двама човека... по-запознатите знаят, че не е чак толкова трудно да се отключат такива заложби, въпросът ми е как да го усетим от поведението и/или собствените ни усещания? Можем ли да защитим мислите си от такива хора?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: c6e36d0f10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Не бих казала,че мога да чета мисли,но например,често ми се случва да познавам за какво си мислят хората около мен или пък какви са им намеренията към мен-чета ги като отворени книги. Мога да познавам кога някой ме лъже,също на моменти ми изникват някакви мисли,думи или цифри,които по-късно по някакъв начин участват в живота ми.При мен това стана първо след един сексуален инцидент,а след това и след преживяно комоцио два пъти.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: fb8a014c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Всеки може да чете мисли, еволюцията ни е създала да бъдем социални животни.

Но да четеш нечий мозък не е както да бутнеш флашката в USB порта на лаптопа и да четеш там всички записани данни. Самото интерпретиране на информация е индивидуален процес. Например 070315 за някои е просто низ от цифри, за някои е номер на карта/абонамент, за други е дата: но самата дата е спорна, може да е 15 март 2007 г., също 07 март 2015 г, ако си в САЩ е 03.07.2015 г., но също поредицата може да е ламерско "OTOEIS" или "SIEOTO".

Човек реагирайки на дразнителите в средата, която се намира, става разпознаваем за околните. На въпроса "как да го усетим", ще ти отговоря да внимаваш какво става около теб, хората винаги се издават. Имаш пет плюс едно чувства. използвай ги. А "Можем ли да защитим мислите си от такива хора?" - да може, спри да си в една среда с тях. Въпросът е до баланс, ако искаш да си невидим трябва да си хептен сам. Социалните контакти са за сметка на личното пространство.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: cb0a2215e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не можеш да ги разпознаем ако ти не си също телепати и те не ти разрешат. Имай в предвид че, освен да те "четат" могат и да ти внушат мисли/думи :)
Да, можеш да си защитиш мислите, но първо трябва си телепат...
Телепат не с е сложно да си "четеш" електромагните импулси ... сложното после е да контролираш да НЕ чуваш другите, да "намалиш звука" и ако искаш да се заиграваш или избъзикаш с някого да му внушим твои думи докато говори за нещо друго например.
Изключвам хората които използват това с негативни цели

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a1a13b720f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря на всички коментирали!
До номер 3: Виждам, че си наясно с това, но целия този акт не е ли в разрез със Закона за свободната воля? Аз може да не искам да се знае определено нещо. Разтоянието усложянява ли процеса на"четене" или както телепатията не е от значение?
И още нещо :) какво имаше в предвид ".. да ми разрешат" да ги чувам? Това потвърждава че има техники за изолиране, или греша? Нещо друго освен Диамантена стена?
Бих била много признателна на още някое уточнение, разбира се в сферата на догадките:)

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1ca1bb6eda
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Няма такива хора, зависи ти колко се разкриваш. Бъди непостоянен, непредвидим дори противоречив в действията си, объркай ги.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: cb0a2215e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Н 4, авторке, не, не нарушава свободната воля. Не принуждава да без/действаш и не манипулира волята ти. Често телепатите са и емпати. Емпат няма да ти причини нищо лошо, най- голямото зло което може да ти направи емпат е да ти "върне" обратно твои собствени мисли и чувства ако са твърде лоши например и евентуално да те блокира теб временно за да не те "приема" докато е наоколо.
Сега... Има и такива, които чрез внушения от разстояние могат да манипулират... Но, .. зависи и от "приемника/рецептор" доколко ще позволи влияния.
Разстоянието усложнява, да, но не за тези които могат и да се "проектират" наблизко или да наблюдават от дистанция (remote viewing) няма нужда да знаят точното ти местонахождение, достатъчна е мисълта и намерението.
Да, има техники за изолиране, най- ефективната според мен е абсолютният, пълен блокаж. Различни техники за вътрешен блокаж или около собственото енергийно поле извън физическото тяло. Няма "стена" която да не може да бъде пробита от някого...
Всеки човек има капацитета да бъде телепат.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b817706a49
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Аз на теб сега ти прочитам, че много си въобразяваш. И си започнал да се страхуваш от тези 2-мата. След още време ще си мислиш, че още повече хора го правят. Тези да не са разбрали, че спиш с жените им или искаш да ги измамиш с пари? Като кажеш нещо за себе си всеки може да "чете мисли" ако така го наричаш. Даже и ясновидките на които някой хора ходят при тях са същите.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c30186349e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ти как се усъмни, че тези двамата от обкръжението ти четат мисли. Може би там се крие отговора на въпроса, авторке. Дай конкретна ситуация и ще ти подскажа. Чете се езика на тялото. Мислите ти идващи от мозъка издават импулси. Например, ако не искаш да слушаш някого, ухото леко те засърбява и ти го докосваш. По това докосване аз ще разбера, че съм досадна за теб. Езика на тялото не се чете изолирано, а в съответствие на заобикалящата среда. Не е толкова лесно, вероятността да уловиш всичко е малка. По тази логика, мен са ме чели и аз съм чела.
Емпатията е разпознаване на чувствата в другия т.е. изживяваш ги като свой. За кратко си в неговата кожа. Използва се с цел да му помогнеш. Манипулатор не може да бъде емпат. Така че няма от какво да се притесняваш. Манипулаторите са умни, лишени от чувства хора. Могат да те заблудят за кратко и то на съвсем тактически принцип. Просто мисли логично и ще го избегнеш. За внушенията е дълга темата. Най- простия пример е с вируса Ковид. Манипулация чрез страх. Винаги е имало вируси, но сега хората се уплашиха, Защо ли?
Иначе телепатията ако я възприемаш по наачин, че някой буквално ще се рови в мозъка ти ей така, без дума да кажа, това не е възможно. Тези мисли са признак на психично заболяване.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c805646a53
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Помисляш си за това как ядеш лимони и ако събеседникът ти започне да слюноотделя и преглътне, значи ти е прочел мисълта.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a1a13b720f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Здравейте отново!
Много, много благодаря за вашите сериозни коментари, очаквах да ме обявят за луда и да ме нахранят:)
Относно запитването ми, хората не са от обкръжението ми, това са хора които през последните години "излизат на светло" така да се каже... и споделят своите опитности от типа на телепатия, контактьорство, изживявания с други същества... единият от тях подробно описва как точно се развиват тези умения-разбира се чрез медитативни целенасочени практики. Каза също и за четенето на мисли чрез концентрация и усещания.. щом го обяснява, значи го може. Какво точно представлява обаче въпросното "усещане" не стана ясно.. Преди година прочетох тук в сайта как едно момче разказваше как като се качвал в рейса внезапно " видял " случка от живота на човека, минаващ покрай него.. ии да. Малко съм филмирана. Не бих искала някой да разбира нещо, или чува нещо което не съм решила да споделя доброволно. Да, разбирам че и за телепатите не е лесно. За емпатите също. Просто искам да разполагам с яснота и истина.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c30186349e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От номер 8
Здравей отново авторке, темата и на мен ми е интересна. Споко, не си луда, но си доста наивна. Недей да вярваш, че щом някой ти е обяснил нещо, значи непременно е вярно. Не се страхувай от тези неща и вярвай само на себе си. Възможно е да са изпечени манипулатори тези твой познати. Така че си живей живота и не се връзвай. Ако има да разбираш нещо ще го разбереш, ако не е за теб няма да стигне до ушите ти. Никой не може да се рови в главата ти, това са измислици. Четат те, вече споменах за езика на тялото и ти гледат сеира. Нека да разясня още малко за емпатите. Всеки би могъл да бъде такъв. Трябва благородност , осъзнатост и състрадание. Но на емпатите не им е трудно. Ако приемем, че при общуването се отделя енергия, положителна или отрицателна, то емпата я хваща и я преработва. Това е е в общи линии. Силно състрадание към болката на другите. Те я изливат пред теб, ти я препаботваш до положителна или неутрална. Даваш съвет, помагаш и човека малко по малко се оправя. Не е сложно и не е кой знае какво. Схващането ти, че някой ще се рови в мозъка ти е напълно погрешно. Значи един емпат уважава личното пространство и никога няма да ти навреди. Хората сами си ходят при тях, те не търсят. Не говоря за телепати, защото не вярвам в такива неща. Не сме еволюирали до такава степен. Ако приемеш, че разпознаването на чувствата без да кажеш и дума може да наречеш телепатия, то тогава съм съгласна, но за конкретни мисли, не. Така, че споко. Живей си живота, забавлявай. Ако нещо е за теб, то ще дойде при теб, ако не е , значи просто имаш друга цел в живота. Аз съм емпат , както можеш да се досетиш от подробното описание на нещата и не съм го търсила. Просто съм си такава. Живея си нормално, ако мога помагам и това е. Нищо особено и страшно няма. Само една свръхчувствителност, която се научих да притъпявам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker