Вашето мнение за продуктите от Емаг? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Вашето мнение за продуктите от Емаг?
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 2297 пъти
Здравейте, понеже черния петък наближава, има много неща които бих искал да си поръчам от известната верига Емаг, снощи разгледах продуктите и са на добри цени. От край време обаче чувам оплаквания от продуктите на Емаг! Вече няколко пъти съм чувал от различни хора че каквото и да си поръчат от там, било боклучаво, не работело и го връщали, като цяло леко съм наплашен, за това търся мнения. От там искаме предимно да си купим техника, било телевизор, компютър, или пък жената си харесала ютии и някакви епилатори, вие какво ще кажете, споделете вашето мнение, поръчвали ли сте продукти от емаг и какво е вашето мнение, имате ли оплаквания като цяло?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: e5222f415e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Ще ти спестя много проблеми!
Когато си харесаш нещо от който и да е сайт, търси ревюта за това нещо в интернет. Яко има много лоши ... ами не го купувай. Ако няма изобщо, значи не е популярен продук и е риск, да се купува.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1123863b04
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Без значение дали са купени от емаг, Техномаркет, зора и подобни, електроуредите са едни и същи! Учудва ме вашето питане. Некачествени уреди може би са евтините, тези на марка, не доказала се на пазара като качествена и надеждна. Ако си харесаш ютия Philips , то качеството й дали ще е различно в зависимост от магазина, от който е купена?!?!?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 407e3af495
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз не съм имал проблеми с тях, но тези големи намаления не винаги са реални. Често съм добавял разни продукти в любими и съм си записвал цената дори, и ако примерно е 40лв., в деня преди/на промоцията пишат че е 60 и намален на 35....тоест, има намаление, ама не това голямо, за каквото го представят. Не важи за всичко, но все пак...има го и момента на заблуда.

Освен това е някаква лудница по тези разпродажби и не се знае кога ще си получиш поръчката...миналата година много хора се оплакваха че след месец не получили нищо и накрая отказали поръчките.

Поръчвам 2-3 пъти годишно от тях разни неща, които са ми нужни (а не защото са намалени) и толкова.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8fb1e60d79
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Доволна съм. Но съм скептична и често следя срока на годност, защото ми изпратиха шампоан за 40лв произведен преди 10г.... дооста с изтекъл срок.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e13b48c883
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   В Емаг има неща от много производители и доставчици. Аз съм си купувала вече доста неща от там - четец за книги, часовник, баща ми си купува телефони - и не сме имали проблеми. Но е важно да се четат ревютата за продукта и за продавача. Качеството на продуктите е същото каквото ще е и от Технополис например. Успех!

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5cde093795
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз цял хладилник си купих от тях и вече няколко години си работи перфектно. Обаче като се замисля, май друго не помня да съм купувала от там.
Благодаря, че ми напомни за това, ще ида и аз да по разгледам какво предлагат и на какви цени.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c8f50a9b88
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Преди 5-6 години бях поръчал някаква МП3-ка от Емага. Още в началото беше бъгава и някак "евтина" (но не и в пари). До няма и месец се развали.
Никой от моите приятели не е доволен от тази платформа.
Пък Черните петъци в БГ ги знам. Цяла година продукта струва 100лв. На Черен петък, смъкнат от 200 на 100лв. хахаха.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a3a93dadec
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   В емаг въобще не е евтино, независимо че показват намаление. Когато си харесам някой продукт го търся в pazaruvaj.com.Там може да видиш в различните сайтове на каква цена се предлага. Отдавна пазарувам онлайн по този начин и винаги съм сигурна, че купувам най-изгодно. Отделно емаг, според мен са много некоректни, ако се наложи да връщаш покупка. Никога не се виновни ако стоката е дефектна.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4c3bbe6940
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Спечелих солиден ваучер от Емаг и лятото си накупих доста неща от сайта. На повечето опаковките им бяха намачкани, нямаха търговски вид, но това е напълно преодолимо и не го смятам за проблем.
Поръчахме си водна помпа за мръсна вода, която работи повече от чудесно. Тя е най-голямата ни и скъпа покупка. От моливите на детето имаше липсващи, но понеже ми излязоха безплатно, а липсващите не бяха много, не съм се свързвала със сайта да споря и да искам замяна. Поръчахме още разни препарати за домакинството, към които нямам забележка- нямаше нищо, което да е протекло или да е липсвало. В общи линии, не сме поръчвали нищо твърде съмнително, което да има шанса да излезе с китайско качество. Мои познати са оставали недоволни, също както и твоите.

Според мен повечето артикули в сайта са една идея по-скъпи или равни по стойност на тези в магазините. Ако го купиш от магазина, няма да плащаш доставка и ще ти излезе далеч по изгодно, защото ще можеш да видиш, пипнеш и тестваш. Когато пазарувах оттам с ваучерите, буквалното повечето неща ги имаше в различни брошури по-евтино или в по-добро съотношение цена/количество. Тогава ми трябваше пералня, харесаният от мен модел беше по-скъп в Емаг, отколкото закупена от магазин в града. Признавам, че понякога излизат добри оферти, но рядко се възползвам, именно защото купуването онлайн има много минуси, а доставките оскъпяват. Вероятно бих се възползвала от възхитително добра оферта, но по-големите уреди предпочитам да ги взема лично, вместо да ги поръчвам онлайн. Черният петък не е само в Емаг, а навсякъде в почти всички магазини. На твое място бих потърсила желаното на други места, за да съм сигурна, че от Емаг ще го взема на оферта. Но това е мое мнение, а аз съм скептична към сайта. Ако ще взимаш нещо голямо, задължително прочети ревюта за него.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e631b470da
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абсолютни боклуци, масово продават реплики, а пишат, че стоката е оригинална. Абсолютно съм сигурна в твърдението си. Пресите на Ремингтон мога да дам за пример.
А черният петък им е нищо повече от търговски трик, за който дори са глобявани. Можеш да провериш и в интернет, аз също мога да кача скрийншотове. Има писани статии за некоректността им. Четвъртъка една стока струва 17,50 лв, на следващия ден (Великия черен Петък), същата стока беше уж намалена от 27 лв на 20, 50 лв. Прави си сметката.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 04997633a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   За емаг мога да ти споделя моят опит:
До момента имам около 20-ина поръчки от там - 4 телефона, сешоар, телевизор, преса за коса, хард дискове, инструменти, други части за компютри, дребни неща като флашки, кабели, водоструйка, тостер..

До момента съм се разправял с тях два пъти за сервизно обслужване и връщане на стока - и двата пъти без никакъв проблем.

Първия път беше заради телевизора (Самсунг за 1300лв) , понеже спряха да му работят входовете - върнах им го по еконт и след седмица беше отремонтиран.

Втория път е заради един телефон Xiаomi (270лв някъде беше) и си имаше фабричен дефект с тъмно петно на екрана - отново се свързах с тях и го замениха с нов за няколко дни.

Общо взето са голяма фирма и имат политика за връщане на продукти. Гледай обаче нещата които си си харесал да се продават от Емаг, а не от техен партньор (отстрани до снимката на продуктите винаги пише коя фирма го продава). Както предполагам знаеш - има много фирми които само ползват тяхната платформа за да си продават стоката. Тогава вече гаранционното обслужване няма нищо общо с емаг и в случай на проблем ще те препращат към фирмата продавач. И така нещата са зле, защото има някакви фирмички без никакви сервизи и гаранции.

Съвет - първо сравнявай ВИНАГИ цената с другите магазини - техномаркет, технополис, зора, виж в pazaruvaj.com - как са цените и по другите сайтове. Емаг имат един скапан навик да надуват цените и от време на време да пуснат "уж" някое намаление с някой ваучер или промоция, а реално след намалението си е нормалната цена както в другите магазини.

Иначе постоянно си играят с цените - един ден да кажем един продукт е 100лв, след два дни е 120лв, след три дни с "намаление" е 110лв... за да купиш нещо на възможно най-ниска цена може би трябва да го наблюдаваш поне месец..

Иначе не се притеснявай да пазаруваш онлайн - първо ти като клиент имаш право да върнеш продукта в 14-дневен срок без дори да им се обясняваш защо, и второ - все пак си има закони и за онлайн търговия. В случай на проблем винаги можеш да се обърнеш към конкретните органи на реда - КЗП.

И не на последно място - ако все пак ще пазаруваш онлайн винаги с наложен платеж! Първо оглеждай стоката дали е наред! Това е много важно! Имай наум че има случай и на транспортни дефекти!

Дано да съм помогнал!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: fcf011b5f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Понеже работя в тази сфера, имам известна информация за ЕМаг. Особено за техническите продукти, които продават. Това е унгарска фирма, която внася в България уреди през Румъния т.е правят реекспорт. Повечето им модели, всъщност са предназначени за румънския пазар.
По тази причина имат сериозни проблеми със сервиза на някои от марките, които продават, защото внесените уреди не минават през българските офиси на марката и съответно оборота им се пише на Румъния, което никак не е ОК. Принудени са сами да сключват договори със сервизи и донякъде се оправят сносно с тази задача. В най-трудните си моменти пращаха счупената в гаранция техника за ремонт в Румъния, но мисля, че успяха да го преодолеят.
Аз лично не съм си купувал нищо техническо от тях, но ако някой е имал вземане даване да си каже мнението.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker