Защо рускините се насочват към българи? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо рускините се насочват към българи?
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1533 пъти
Защо жените от бившия СССР се насочват към българи? Ясно е, че искат да избягат от страните си, но защо не се насочват към немци примерно, където си струва да избягат? Нима в Русия е по-зле и от България? Да речем, че просто ги зарибяват заради паспорт от ЕС, но защо не зарибяват направо западноевропейци или поне богати българи? Или може би си мислят, че като сме в ЕС, задължително сме богати?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 06b60aa53e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Защото сред българските мъже е най- лесно да вържат закъсал и глупав мераклия. Имам колежки рускини, също съседки 6 постоянни и още 2 сезонно живеят в един голям апартамент.
Всичките са на мнение че, българските мъже са най- лесни, защото са "бляд"- ове

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 644e2076f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На първо място езиците и писмеността са подобни. На второ място в Русия наистина е зле положението, особенно извън центъра на Москва, но ако говорим за Москва е нещо такова средната заплата е около 2000лв /за град Москва/, но един хамбургер в центъра е близо 20лв, в магазина стоките са по скъпи от българските и т.н. На трето място климата на България е много по добър и от руския и от немския. На четвърто място манталитета доста българи пият достатъчно ракия, почти наравно с рускините, докато германец няма да понесе лесно пияна жена да му се кикоти.
За богат мъж не търсят толкова, колкото спокоиствието и най нормалния работещ българин е добър начин да се измъкнеш от руско село накрай света

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 61f8c1d648
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Те хващат, който поддаде. Ако е българин, живеят с него 5 години, докато вземат паспорт и после хващат западноевропеец. Ето ти пример -Кобилкина. Явно е зле в Русия.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 12ffdee5b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма такова нещо. Нещо си се объркал. Казва ти го човек, който е близък със страната, нравите и манталитета там. Иначе има немалко руснаци у нас, но далеч не са само жени.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ba24757654
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   До номер 2
Да, животът в Москва е скъп ( живея тук от три години), но и заплатите са високи. Хората просто живеят по-икономично, тук цените на жилищата и наемите са страшни- моят наем е около 4,000$ на месец за жилище 170кв.М.престижен квартал.
Но на въпроса- малко москвички търсят брак с българи, по-скоро са рускини, които не живеят в столицата, а в Сургут, Барнаул или Благовещенск примерно. Има някаква фикс идея у много, че е супер престижно да се ожениш заграницы.
А най-верният отговор е, че руснаците (мъжете) са по-малко от жените и са пиянки и се отнасят лошо с жените. Ясно е, че не са всички така и има изключения, но...
Ако си планирал да си вземеш рускиня знай, че тук бракът не е много свещен- масово са с по три, четири брака и съответно развода, много обичат да се женят!

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4d51cf50ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Защото колко му е на някой български мъж да го свалиш.За него е достатъчно да си рускиня, тоест най-красивата, най-чистата и най-страстната жена на света. Поне според дългогодишните вярвания на мъжете.
Дойдат за един сезон на морето и гледат да преспят с повече българи, поне някой да се заплени и да поиска тя да остане и да я издържа.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0c2ac1162b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да не мислиш, че е защото българите са най-готини и успешни на планетата? Рускините са стока за износ и са готови да се продадат на всеки, явно българите са по-глупави и кълват по-лесно.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d3361924b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Съгласен съм с номер 2, наистина това което казва е вярно. Между другото, познавам една рускиня, която от много години живее в България, имала е брак с българин, развела се е, но въпреки това още е в нашата страна. Явно има и свестни рускини, които не използват българите, за да вземат паспорт, всъщност по мое мнение, украинките са най-големите използвачки, те са много по-меркантилни от българките и рускините.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0c2ac1162b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   И преди да влезем в ЕС много рускини се женеха за българи, че и за турци и цигани от нашите работници там, само да избягат от милата си родина. Обаче не знам българка да се е омъжила за някой мужик. Всъщност имаше една - перничанката Тоца, известна под името мис Крокодил, но се разведе с "братушката" след като му пооцоца колкото можа парици.
Към коментара на №1 - разсмях се. Нашите били блядове? Ами коя ли жена ще вземе бляд? Едва ли някоя по-свястна от него, явно тези не са се и усетили как обиждат сами себе си, че са бляд.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6b3db3f973
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Майка ми е от Русия, но едва ли ще кажа нещо ново. На въпроса "Нима в Русия е по-зле и от България?", мисля че да. Не на всякъде, но има доста закъсали региони в които не искам и да стъпвам. Бил съм в такива, не говоря на изуст. Та така де, в смисъл нормално е да искаш да се махнеш от там. Въпреки това обаче голяма част от руснаците си стоят в Русия, но все пак това е най-голямата по население страна в Европа и е нормално числата на руснаците да са повече. Автора, много правилно е вметнал, че става дума за жените от бившият СССР или по-конкретно за рускоговорящите, защото много българи просто не правят разлика между украинци, руснаци та дори и татари ако щете.
Но ако е нормално хора от цял свят да бягат в Западна Европа, то България не е така популярна дестинация. Въпреки това обаче, много руснаци продължават да идват в България. Всъщност знам, че днес много популярно направление е Чехия, а основната причина която се спряга е близкият език (и безплатното образование). Предполагам руснаците идват в България най-вече заради културната близост, която междувпрочем е много сериозна. Отклоних се от темата, извинете.
Истината защо рускините избират българи е може би, защото българите избират рускините, а не обратното. Във форумите постоянно обсъждат, как българките и западните жени не ставали за нищо и т.н. И не зависимо дали това е така, това мнение си остава доста популярно.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 58d5ee2e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Първо, колкото и да да не ти се вярва, там положението е по-зле от тук.
Второ, в ЕС сме и българските документи са "вход" за Европа. Да, може да си потърси някой германец или французин, но предвид каква слава имат рускините там, по-трудно ще си намери свестен мъж. Защото гражданство не се получава автоматично, трябва да е омъжена за местен няколко години, та за това по-добре да е поне горе-долу нормален. И накрая идва в някое малко градче в България, омагьосва някой местен, едно не може да им се отрече, на младини са много красиви, омъжва се за него и за 5 години го прави "див и щастлив", взима си българската лична карта и изведнъж се оказва, че вече не го обича и е открила, че имат "непреодолими различия", следва развод и тя много гордо заминава за чужбина или поне за София. Класика!
От по-възрастното поколение познавам една, която е още с мъжа си, българин, но по-младите, всички до една се разведоха.
Та ако имаш приятелка рускиня и смяташ да се женил за нея, готви се за екшън. Да не говорим, че верността не им е най-силната страна...

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e0242136e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Защото Русия е доста голяма и доста общо понятие. Като изключим няколко големи града, там е доста мизерно и се живее зле. Колкото и да не ти се вярва, България съвсем не е най-лошото място за живеене. Явно не помниш соца, отношенията в Русия са точно като от тогава.
Не е за пренебрегване близкият език, култура и много по-добрият климат, така че не е чудно отношението на рускините към българите. Това обаче в повечето случаи не е от любов, а заради всичко описано ЕС гражданство, което получават в 1 момент.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2946f971d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Българките защо драпат за немци, англичани и подобни. По същата причина - по-висок стандарт.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6b3db3f973
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   До номер 2. Като наполовина руснак, мога твърдо да заявя, че езиците не са просто подобни, а изключително близки (същото важи и за украинският, въпреки че там има много полски думи които сравнително трудно се разбират, но общите изрази са предостатъчно). Подобна близост изначално създава нужните условия рускините да изберат точно България. Искам да кажа, че тази причина хич не е за подценяване.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 06b60aa53e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Н 11, чужденците рядко им връзват за брак, там им е "проблема".
А веднъж като докопат заветния документ от българин, вече в чужбина избират между няколко богаташи. И нямат вече нуждата от брак, а започват да правят пари чрез издръжка от любовниците. Някои си избират един, най- щедрия и остават с него няколко години. Често има и договорки, той и купува жилище, осигурява и някакъв бизнес- обикновено спа център, центрове за красота, масажи студиа, бар за стриптийз където рускинята само прибира печалбата, а друг се занимава с бизнеса. Това им е практиката.
Българите са само трамплина.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3e2cde976f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Аз съм на малко по различно мнение. Първо като кажете паспорт за Европа сте смешни. За 4 години в Германия и толко в Холандия нищо кой знае какво няма там. Нормален добре изглеждащ и мотивиран мъж съм, и като кажеш България грам не ни харесват. Същото е мнението и за руснаците. Рускините (пиша си основно с тези от Москва и Петербург) са интелигентни и разпознават лицемерното отношение. Също са и много духовни, едва ли биха се влюбили в някой посредствен дойчо, кон с капаци. Те не са толкова материали стоки. Това е стереотип. Ако мислите че са, опитайте се да свалите холандка напр.. Ние сме гореща нация, обичаме секса като тях, и сме близки по манталитет. Отделно повечето сме тъмни, а на подсъзнателно ниво разнообразите в гените привлича.
И не на последно място, не са толкова бедни. Като им гледам инстаграмите доста са пообиколили света. И ще става по - добре за разлика от Европа, където е пълно с пенсионери, черни и араби, на които грам не им се работи.
Рускините харесват най-много испанци, италианци, гърци, българи, хървати. Тези държави не са най-богатите в Европа, но като им гледам инстаграмите и ги питам това ми отговарят.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e0242136e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   16, ти явно комуникираш с жени от заможната и интелигентна прослойка от Москва и Петербург. Това обаче далеч не изчерпва Русия. Разликата между тези градове и провинцията е огромна, ама наистина огромна. Няма как да сложиш едно 200 милиона под един знаменател. Само Москва е към 8 милиона, така че има предостатъчно хора от вида, за който пишеш, и няколко пъти повече от другия вид.
За тях Европа е все едно на Луната, толкова различен свят е

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 644e2076f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   От №2 до №5 Не разбирам какво гррешно казах, че се наложи да обърнеш коментара си към мен? Дадох пример с Москва за да покажа, че средната заплата може и да е двойна, като стойност, но един прост сандвич е 3-4 пъти по скъп. А въпроса на автора е за всички бивши СССР републики.
До №14 И каква е разликата между "подобни" и "близки", тези думи са синоними, значението е едно и също. Плюс това има достатъчно рускини в България, което само по себе си оборва твърдението ти, че рускините не харесвали българия и българите.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e1d294aa75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Ма как ще не се насочват към немци, бе мой човек... Рускиня да оплете Германец се счита за джакпот.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6b3db3f973
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   До номер 18, от 14.
Само те допълних. Нямаше просто как да кажа "изключително подобни", израза си е "изключително близки". Всъщност може, но на мен ми звучеше по-добре. Използвах "близки" вместо "подобни", защото както каза, думите са синоними.
Всички тук, наблягат на това, че рускините се женили за българите само за паспорта. А ти реши на мен да ми кажеш, че рускините харесвали България и българите. Плюс това много ясно изказах мнението си, че българските мъже харесват рускини, по една или друга причина. Кой е казал, че рускините не искат немец за мъж? Може би тях не ги искат.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5dc8387205
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   При тях мъжете са по-малко и са позадръстенички,а нашите варят добре ракията :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ba24757654
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   До 2 (5 съм)
Не съм те нападал, напротив потвърдих това, което каза
Много неща са скъпи - услугите например , но и много са евтини- храна в магазините, таксита и т.н.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7c5983ad51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   1. Усещат, че сме близки като народи.
2. Малко са им мъжете. /тук си представете изречението, произнесено с гласът на човека от онази реклама, където ви изброяват причини да теглите кредит от една родна банка, чието име няма да спомена, за да не я рекламирам/

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 10123c1731
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Защото не е трудно за някое руско курве, което не знае друг езин освен своя да се лепне на някой отчаян будала? Защото за да гепи западноевропеец трябва поне грам английски (или немски, френски) да знае, а тук ѝ са налице сходен език и дори кирилицата? Защото България е на две крачки и вероятно билетът до Варна е по-евтин от този до Виена?

Не е сложно да загреем защо го правят.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 357e050717
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Авторке хабер си нямаш как стоят нещата. Двойките рускиня-българин са изключително малко. Например браковете на българки с роми са в пъти повече.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker