Относно проститутките - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Относно проститутките
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1419 пъти
Бих искал да попитам няколко неща отноно проститунките:
1. Какво е първото нещо, което трябва да направя, когато тя дойде у нас, така че да не стане много awkward.
2. Какви са позволените и забранените неща по време на секса? Примерно мога ли да я шляпам, скубя, пипам за гърдите и да и давам команди какво точно да прави? (Не съм трол, просто по странен начин задавам въпросите си)
3. Има ли ограничения в свършванията, ако я поръчам за 30 минути, или се доплаща?

Та това ми бяха въпросите, ще се радвам, ако ми дадете и допълнителна информация :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 660c37768b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Само да ти кажа, че едва ли ще се съгласи от първия път да дойде у вас. Трябва да я клецаш у някой бардак и сутеньора да виси пред вратата и да те чака да свършиш. Не съм ходил на парантия де, ама какво има да го мислиш? По едно питие да не е конфузно, няколко приказки, уточняване на детайли кое е позволено и кое не и кое влиза в цената и кое се плаща допълнително, понеже всяка има различни условия. И после плащаш, правите заварката и пътя. Аз поне така си го представям.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: adec5f218b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм работил в хотел тип бардак. Беше доста отдавна, още в по тия, дивите години. Приказвал съм си с проститутки и сутеньори. Поръчвал съм ги, викал съм им таксита на момичетата, дърпал съм клиенти от тях и тн. Но не съм бил сутеньор все пак, това да уточня.
1. Просто се дръж като клиент, който ще купува стока. Без да се правиш на психолог, любовник, състрадалец и тн.
Добрите момичета предразполагат да се отпуснеш. По-мек тон, усмивка, успокояващи думи, които да разчупят леда, така че да ти стане и съответно тя да си получи парите.
2. Разбирате се какво искаш, стандартен секс, малко по-груб, дали искаш само вагинален, дали може и анален и/или орален.
Повечето едвали ще се съгласят да си прекалено груб с тях, все пак ги очакват и други клиенти, а трябва да са във форма.
3. Това пак трябва да се разберете с проститутката. За 30мин. колко пък ли пъти ще свършиш?
Идвали са клиенти, уж за 30мин. влизат в стаята и до 5мин. са готови и си излизат. Плащат си и готово, тоест не цепят секундата. Ако свършваш бързо, твой си проблем.
Допълнителна информация:
Не целувай и не лижи проститутките. Виждал съм такива, които след секс направо се подмиват на чешмата и отиват при следващия.
В този ред на мисли, не пести от парите. Поръчай си някоя по-скъпа но по-чиста проститутка, въпреки че в тоя живот няма никакви гаранции.
Една мутра, наш клиент ей така се правеше на ербап и искаше да впечатли свои приятели. Един час викаше някакви проститутки, викайки, че е поръчал най-доброто. Накрая дойдоха някакви евтини магистралки, грозна работа.
Отдели повечко пари за нещо качествено.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2229847df9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Защо да идва у вас? Много момичета си имат терен. Просто като си търсиш си пусни тикчето за обяви с терен... Ходил съм 3 пъти на проститутка. Няма такова нещо като awkward там хах. И трите ги питах какво мога да правя. Едната ми позволи всичко без целувки. Шляпах я, стисках й циците, хапах я по дупето (изкъпахме се преди това). Това ми беше единствения як секс с проститутка като цяло, защото и тя се раздаде. Другите 2 пъти просто самите жени си личеше, че едвам изтрайват. Като цяло в началото си говоря с тях, примерно 5-10 минути, просто щото иначе ми е прекалееено странно на мен самия. Питам ги коя зодия са, какъв секс обичат да правят когато не са на работа, от къде са и тн.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 04e366ae33
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Намери си жена да се ожените и да се обичате. Какви са тия глупости? Може да си хванеш болест. Освен това може да те проследят и да те набият после или да те ограбят. Може да те натопят на полицията. Чувал съм за такива неща

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 19c9e8dde1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   2 Качествена викаш...

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2bef2d3c65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами всичко зависи от договорката.
Ако се разберете да дойде у вас, ще дойде. Ако се разберете да имаш право да я шляпаш и т.н., ще го направи, но най-вероятно ще иска допълнителни пари.
Същото важи и за времето, може да е за 30 мин, може и да е докато свършиш. Договорка и най-добре да я спазваш, че да не се разправяш със сутеньори после.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 726e123526
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 4, звучи много лесно да си намериш жена, ама за някои не е така. А пък тва с любовта няма да го коментирам. Дори и да намериш жена, в днешно време са много малко жените, които могат да обичат и вяроятността да попаднеш на такава е много малка. Не четеш ли кво пишат в този сайт- или заради нагона си лягат с всеки дето външно ги привлича или ако материално ги устройва. Как от жена минала през сумати мъже да очаквам обич. Единствено изневери, щото нали трябвало живота да се живее. За някои мъже е трудно да си намерят въобще някоя и проститутката е единственият вариант. Други пък могат, но са наясно колко струват повечето жени и решават, че не си заслужава усилията.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker