Какво мислите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво мислите?
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 880 пъти
Здравейте, от авторката. Познавам едно момиче, което 2 3 год си играехме пред блока и с още други деца. Всичко беше нормално, но изведнъж какво стана все едно е станало нещо. Тя спря да ме поздравява, то без причина, и даже ме махна от фейсбук, аз се обидих. И си викам какво става. Аз не съм такова надуто момиче да ходя с разни, на дискотеки и тн. Даже и техните ни ме поздравяват, а наще като види например баба ми или майка ми ги поздравя, а мен не. А накара другите от блока да не ме поздравяват и меи гледат накриво. В училище един ден я видях и минава покрай мен и ми се присмя с една друга, че видяля от някъде, че на теста съм драскала много, а всъщност имах добра оценка. Аз нищо не казах и просто си я подминах. Един ден разбрах, че правят ремонт на апартамента им. В края на сметка започна да качва снимки, гледах от друг профил направо се шокирах, то те направили същия като нашия, сложили абсолутно всичко, същите тапети, същото перде. Пък за стаята и копие на моята и всичко останало, което имах аз в моята стая. И се чудех как е възможно това, някой е снимал и го пратил и така станала. Забелязах, че даже започна да ми изкопирва, и ме гледаше някак си натрапничево, а аз си минавам без да я гледам, майка й също, пък после ще се прави, че не ме вижда. И така друг ден пак минавам, излизам от блока, бях с плетена плитка отстрани, после като се прибрах вкъщи, гледам и тя започна да си плете плитка отстрани, но нямаше ластик с какво да я върже. Но искам да споделя, че баба ми е споделяла, че се е обидила на тяхното им отношение, тя жената не стига, че и искарала зъба, ами я нарекла например: "Доктор Драганка" и започнали да се смеят с майката. И баба ми си замълчала. А на мен ми стана мъчно за баба ми. Сега ще се прави, че не ме познава и тн. Ние се преместихме в друг блок да живеем. Една вечер излезам.на терасата, кои да видя, тя седнала с някякъв си там и се прегръщат и се целуват. Понеже в блока сме само ние и още едни хора, те бяха седнали точно под нашата тераса. А отсреща имаше пейки. После наще ме опрекват защо не съм я поздравявала и тн. Според вас как ще поздравя един такъв човек? Какво мислите вие? Очаквам вашите отговори. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: abce30e494
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Завижда ти. Ясно е щом те копира. Прави се, че не я забелязваш.Продължавай да си имаш собствен стил, учи си уроците и гледай со ствения си живот. Остави я, не ѝ обръщай внимание. Тя сама ще се провали.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: bed99eda3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До 1

Това с копирането ми е било много интересен момент. Не е като да си измислил нещо оригинално. 99% сте последвали някакъв тренд, а като някой съо го последва, взима да не ви харесва.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9f2b2fb097
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Заможни ли сте? И твоето и семейството на твоята приятелка? Питам те, защото обикновено това съревнование е между хора със средни или големи възможности, където егото се вдига и се получават подобни съревнования...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: beb23ec298
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До 3

Играли са си пред блока. Колко змаожни очакваш да са? Средностатистически българи.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: eda467eafc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 2 3 Не сме заможни богаташи и за двете става на въпрос, а а хора от средната класа. Не се обличам никак като звезда, не съм от тия супер яките. Честно ни ми харесва този стил. Ходя си нормално като съчетавам дрехите ми. И никак не са скъпи, просто си давам идеи, не е никак лошо, да имаш идеи и фантазия. Не ми е да копирам от никакъв тренд или нещо друго.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9e657e1def
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 5, средна класа в България няма.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker