Имам чувството, че съм в омагьосан кръг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Имам чувството, че съм в омагьосан кръг
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 3340 пъти
Здравейте, искам да ви разкажа моята история.
От около две години запознах да се оглеждам за така наречените финансово красиви мъже. Обикновено момиче съм, не съм нито богато, нито бедна. Но си търся мъж който да ме облича с маркови дрехи, да ме води по почивки да ми купува злата и т.н

Приятелката ми има доста парички, тайно и завиждам за това че днес си науми шофьорски курсове, утре ги има. Иска обувчици на пума и ги има без пром 150 лева... Взех да се тормозя сама вътрешно, че аз ги нямам тези неща. Полудявам направо. Не мога да се примиря с това което имам. И наистина не знам какво да правя имам чувството че съм в "омагьосан кръг", от които не мога да изляза. Искам така да се каже лесния начин, не искам да стана проститутка, а просто приятел, които да ме издържа. И там е работата, че не мога да го намеря този с парите...

Моля ви дайте някои съвет!!!
Извинете ме за правописните грешки :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 1ef0af3ee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма да те съдя. Предполагам, че много от коментарите ще бъдат такива. Животът е труден тук при нас. Аз съм била с такъв човек няколко години, без да го търся специално. Просто така се случи. В началото всичко е като приказка, пари, екскурзии в чужбина, дрехи които в крайна сметка се късат, непотребни вещи, които ти писват изключително бързо... но в началото си като в сън.

Минава време, казват ти че те обичат че искат деца от теб, но зачестяват и нощинте "бизнес" срещи докато накрая не осъзнаваш, че си просто една красива кукла, на която И се плаща за да обича, да върви гордо до някого, който е свикнал да купува всичко с парите си, някой чието Его, стои надменно върху купчина пачки с банкноти.
Имаш всичко, но губиш себе си!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 023a4a4a39
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Нали знаеш че всичко си има цена! Цената на това, което си мислиш, че ще те направи щастлива, за съжаление ще я разбереш късно, дано само не е прекалено късно.

И още нещо, ти не си търсиш мъж, ти си търсиш пари!

А колкото до това дали ще станеш проститутка или не, съжелявам да го кажа но с начина си на мислене, вече си се устремила гордо натам. Просто е въпрос на няколко обстоятелства, да си поставиш етикетчето...

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 8b5cbe0602
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Достойни за съжаление са бедните духом, търсещи единствено пари, злата и маркови дрешки. Желая ти да намериш това, което търсиш, а на себе си желая никога да не стещам жени като теб.

bile

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 756b30659b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Номер 3 мнението ти е изключително вярно, не не съм авторката, но ако трябваше да коментирам се предържам към твоя начин на мислене...

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 27a94cb23b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Да много хубава цел имаш... няма що.... Живота миличка не е само "Пума" и "Адидас"... Намери си такъв щом си решила, но дали ще бъде само с теб? После да не тръгнеш да ревеш, че искаш нормално бедно момче със сърце....

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 2aef537adb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами то в бг богаташи няма,освен политиците и бг звездите,неизвестни богаташи едва ли има.Има там разни кой с хранителен магазин,кой с дискотека,но те са стипци,няма да те посипят кой знае колко.А пък приятелката ти просто е имала късмет и се е родила със златна лъжица в устата-да са живи и здрави майка и баща и,а колкото до теб завистта ще те погуби,примири се с това което имаш,не всичко е пари и дрехи на тоя свят,хората имат и чувства

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 8083f23d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Момиче, точно от такива като теб тези мъже са се научили да бягат. Смешно ми стана, защото точно моят ми плати наскоро шофьорските, ударих му Кайена - нищо, да съм жива и здрава. Отдавна ръководя една от фирмите му и парички за дрешки имам. Не съм го търсила нарочно, но така се случи. Определено много ми помогна в живота, но изсква и от мен много - почва се от образование, през поддръжка, поведение в обществото, възможности да сключваш нови запознанства, да се държиш с приятели, да го представляваш въобще (да не го излагаш). Много повече е от ЕГН, започващо с 9-ка, хубаво личице, косица. Ако под нея няма нищо, само ще те мине, ще ти подари вярно нещо скромно (като едни маратончици за 150 лв. ) и това е!
Ако не искаш да си за една вечер за такъв мъж, първо си избий от главата да искаш подаръци и придобивки, услуги някакви. Научи се да се оправяш сама, образовай се и когато сама можеш да си позволиш поне една Пумица, тогава се огледай за някой, който предлага Jimmy Choo.
След изпитателен срок, мъжът с пари сам ще почне да ти помага с каквото може (а той може с много, вярвай ми), но ще започне и много да изисква. Да бъдеш с такъв не е детска градина. Тези мъже никога нямат време, винаги са под стрес и искат ти да им решаваш също много проблеми (време никакво). Ако пък имаш дете от такъв господин, по-добре си направи негови снимки и ги закачи по стената, за да знае кой е баща му, да не говорим за момиченцата като теб, който за една Пума за 150 лв. са готови да му пристанат на всеки ъгъл. Избирай!

7, истински богатите мъже не се появяват по ТВ-то, да не са луди! Те се събират на яхти и вили по партита, за да се видят един друг и да обсъдят сделки, после работят по 20 ч. на ден.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 597a2bf80a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 8, не виждам защо въобще трябва да търсим подобен мъж, дори и самите ние да сме достигнали върхово ниво на усъвършенстване (както си описала ти). Тоест.. смешни сте ми с тези критерии. Абсурдни са!!! Аз не искам обикновено момче, както казват повечето момичета. Искам необикновено момче, което като го видя да си кажа - това е ТОЙ! Но, защо за Бога, трябва да намесваме парите? За мен те са на 9-то или 10-то място, да не говорим, че рядко се сещам да мисля по този въпрос. Разбира се, и на мен ми се иска да живея охолно, но със сигурност не очаквам това да ми се даде наготово.
Не бъдете толкова повърхностни, момичета, ако искате да намерите свестни момчета. И още един съвет - никога не завиждайте за пари. Има къде-къде по-важни и стойностни неща... :)

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 8083f23d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   9, точно с такава нагласа бях и аз, и може би затова го срещнах!
Аз съм искала да бъда с нормално момче, да си има просото квалифицирана и постоянна работа, да не е зависим от родителите си, да е образован, за да можем да общуваме на едно ниво. Толкова исках!
Всичко е въпрос на случайност. Много дълго се дърпах за каквито и да е подаръци, но вече живеем като семейство, няма начин.
Ако авторката послуша 9, тогава има по-голям шанс да срещне подходящ мъж. В живота действително има по-важни неща от едни маратонки, но и без средства не се живее.
Според мен оптимална е средата - едно обикновено момче с добра работа, което не е на хранилка при мама и тати, с което човек да може да прави общи планове и заедно да постига всичко. За добро или зло аз съм с човкек, който вече има всичко... поне материално, надявам се да му дам останалото, но който иска само да взима, защото нямал, няма да получи нищо. Такъв е животът!

Успех дами и спокойно - някъде там е точното момче за всяка!
Бягайте просто от пияници, мамини синчета, мрънкала, мързели и тем подобни и няма да имате проблем! Пари се печелят, когато човек е работлив, има желание и идеи!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 82fbe935e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ами.. и аз бях така. В началото наистина - струва ти се прекрасно. Но после почва да ти писва, нищо не ти доставя удоволствие. При мен беше така, защото не бях изработила парите си сама.. не че съм била с мъж, заради пари, но такъв го намерих. Имаше много пари и всяка вечер излизахме някъде, а накрая почнах да се чувствам гузно, защото след всъко излизане отивахме у тях да правим разни работи. Все едно бях проститутка. Виж сега след като започнах сама да изкарвам добри пари ми е кеф да сиги харча и да си купувам скъпи нещица..

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 7ab246c8ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря на съветите на номер 8, 10 и 11.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: c7e7547774
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Авторке, спокойно. (аз съм 10). Разбирам, какво искаш - просто нормален стандарт на живот, не да си богата, просто да не си бедна. Много грешно си се изразила, създаваш впечатлението, че едва ли не си готова да се продадеш на този с най-дебелата пачка.
Послушай съвета ми и се освободи от всички некадърници в живота си - пияници, мамини синченца, агресивни мъже, мрънкащи вечно, защо не стават нещата и МЪРЗЕЛИВИте.
Достатачно е да си намериш едно разумно момче, което само всичко е постигнало, не живее при родителите си, има добро образование, или ако няма - е предприемчив, има МЕЧТИ, разказва за плановете си, сам си е купил да кажем Голфче, такова момче. НОРМАЛНО. С него можеш да градиш живота, който искаш - ЗАЕДНО. Да сте на едно ниво. Скоро маратонки Пума ще можеш да си купуваш всеки месец!
Седни мила в един МОЛ на пейка някаква и наблюдавай кой минава покрай теб - все хора от т. н. „средна класа“ - съвсем нормални двойки, не богати, но в никакъв случай не бедни!!!
Това ти трябва на теб!
Не е зле, че си решила да гледаш материалното състояние на мъжа, напротив, но не се превръщай в Златка. Определи си един минимум - да има постоянна работа например, да спестява, да е независим от техните, да има мечти и планове. Виж какви са приятелите му? Кибици ли са те? Бягай!!! Ако и те са винаги заети, винаги на работа, имат бизнес (дири едно магазинче да е), предприемчиви са и говорят за планове. Това е момчето! С него можеш да постигнеш много!!!
Успех и умната!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 7ab246c8ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Благодаря много номер 10
Найстина не съм се изразила правилно, по горе в коментари забелязах, че хората си мислят, че нямам дрехи и обувки, което много ме засмя.... но като прочетах пак какво съм писала...
Търся мъж които да е ставилен финансово да е с мен да ме обича и т.н, но нали знаеш, че само с любов не става...
Имах приятел, скромно момче - пестеливо...
Аз днес имам 20 лева а тои се чуди как да събери 5 лева за цигари. Ок аз ще му дам днес, но тои утре пак няма да има... Не може да ме изведе, а камоли да си помисля за друго. Отивахме някаде по магазините да си купя нещо и се чуди как да ме обеди, че магазина е мн скъп. "Ела да ти покажа съседния магазин, тои е по ефтин"

Та от такива кото броят стотинките за кафе - бягам :)))

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 4cf49d24e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   ти съсредоточаваш погледа си върху нещата които нямаш. И докато това продължава, просто няма да бъдеш щастлива.
Виж това, което ти имаш, а другите нямат. Вземи се в ръце и хвани си добра работа и недей да завиждаш на другите, че те имали това и онова. Имат, но и те като теб се оглеждат в други, дори и в теб и си казват "защо го нямам това и това, а тя го има"
Всеки човек му липсват различни неща, не може човек да има всичко на този свят. Мислиш ли че ония които могат да имат много, са задоволени? Те след като имат това и това и това, си казват всеки път "Аз щом имам това и това, значи мога да имам и това и това и това" и така те купуват ли купуват и едва ли не, се стремят да имат и да си купят всичко в тоя живот, но не може.
Човек когато печели, не знае всъщност какво губи.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 376ccfdc51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Мисля, че девойката първо трябва да се постарае да се образова и после да търси мъж с пари. На каква тема мила моя ще си говорите с този заможен мъж. По-добре учи, вземи се в ръце пари се изкарват. Парите не са даденост трябва да се потрудиш доста за тях. Познавам доста хора имащи пари не щастливи. Пари, пари, парите са хартия, вярно в този материален век не може без тях, но но мили мой това не е най -важното. Здравето, семейството, приятелите - това е богатство!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker