Защо са тия двойни стандарти в сайта? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо са тия двойни стандарти в сайта?
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 775 пъти
Защо са тези двойни стандарти към жените и мъжете в сайта? Тя пише че е зле - веднага е мързелива, боклук, ма кой ще я вземе, стара била. Ако е мъж- дръж се братски, ти си ок, млад си, жените са виновни, имаш нужда от психолог. Вижте само темите " За нищо не ставам", " Стара ли съм? ", сравнете ги с " Пропилян живот", "Не съм работил на 26". Защо са тия изисквания към жените? Тия аргументи от читатели, че и админите ги допускат. Мизогиния? Не разбирам. Сексизъм е това, сори.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 579788db37
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защото тук пишат много самотници, а човек рядко е склонен да види и/или да признае проблема в себе си.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 377d66e6e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Стига глупости "Защо са тия двойни стандарти в сайта?" я само се пробвай да коментираш нещо като мъж в темите и после нещо като жена. Ако си жена hate-ваща мъже коментара ти се публикува и получаваш 15 звездички 4/5 5/5, а ако си мъж и напишеш 1 дума против жена коментара ти не е публикуван. Не реви за това. Кажи нещо смислено и спрете да ми правите разделения че ми писна!
Мъжа в този сайт много по-често търпи от 1 жена в този сайт и се опитва да направи някакво сближение. Само крайсности когато на 1 му писне и напише нещо тежко срещу жените, че вече не се издържа от нападки от феминистки. Тогава мъжа казва нещо неприятно. В повечето случаи коментари гласувания и разделения тук в този сайт са от страна на жени. Които не разбират, че не правят никакви услиги на жени, които не приемат разделението между мъжа и жената. Получава се обратен ефект, но те си знаят.
Много рядко дори между "огъня" се промъква жена, която написва нещо и показва, че тя като жена е символа на любовта! Само такива коментари ми се чете и филтрира, не някакви изкрибуцали женски изкривени виждания или олигофренски безчувствени такива мъжки.

Айде мама му стара напишете нещо с любов, писна ми вече Мъж срещу Жена лел.

Аз съм мъж, не мога без жена. Не искам да сте кучки и искам да сте красиви. Приятно ми е да ви гледам в очите, да ви обарвам с поглед, да се взирам в нежните ви части от тялото и да докосвам душите ви, които отразяват отношението ми с прикрита усмивка и ражда намерение да направите нещо добро за мен. Неустоимо е за мен!
Желая женска ласка за коледа.
Желая да изразя мъжките си отношения към жена за коледа.
Искам да усетя женска привързаност от силна жена!

Стига сте ревали и дърпали въжето във всякаква посока, кой колко повече имал жената или мъжа. Давайте, стига зимахте, нямате къде вече да го държите това, което зимате.

Деба не ви писна, не разбрахте, че сте родени едни за други.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6066bb518e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   На мен пък ми прави впечатление, че жените се оплакват, че одобрявали злобни мъжки мнения срещу тях, пък мъжете често обвиняват модераторите във феминизъм. Явно на всеки си му прави впечатление това, което не му харесва.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b0f8391049
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Хм, аз като мъж пък имам обратните наблюдения - жени масово плюят мъжете, пишат, че са мъжемразки и други жени ги подкрепят? Обиждат мъжете като цяло (което е дебилно) и други жени отдолу само потвърждават.

Така че истината май си е за всеки от неговата камбанария.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a2981d1d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Миличко, май не си погледнала всички теми. Май само няколко си подбрала, защото пасват на тезата ти. Немалко коментари съм виждал, в които буквално ненормална аутистка казват на друг коментиращ да се самоубие. Същият тип "хора" какви ли не мръсотии по адрес на мъжете пишат, какви ли не малоумни теми издокарват. И да не забравим какви свине били българите, всякакви дехуманизиращи ругатни и клевети се срещат. Да изброя ли чертите на българина според "невинната" българка? Сексист, простак, нисък, дебел, плешив, мързелив, грозен, беден, бездомен, мръсен.

И не, задръж си празните обвинения, защото не съм сексист. Жените съвсем не сте толкова кротки, колкото си въобразявате. На българската сладурана все българинът ѝ е виновен...

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a80883073f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Това е типично поведение за вида, изобщо няма връзка със сайта. Даже тук хората могат по-открито да говорят за него. В реала, повечето мъже си мълчим, защото... на никой не му пука. Мъжете трябва да се оправят, на жените да се помага. Така сме еволюирали като вид...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker