Харесвам повече турци! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Харесвам повече турци!
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1943 пъти
Здравейте, искам да споделя история, нещо, което наистина ме притеснява. Обикновено си падам по турските момчета, просто ме кефят повечето, а българите по-малко. Много от тях са ми писали, и българи също. Но турците повече ме впечатляваха. Познавам възпитани и умни момчета от тях. Много ми харесват, така се влюбих до край на душата си. А нашите нещо не са съгласни, а аз се отчаях. Все си мисля, ами ако се случи така, че да се влюбя с турчин, какво ще е, всичко се случва в този живот. То и ако си допаднем. От друга страна ми е малко кофти, заради неговите, дали ще ме приемат и тн. Затова ми е много тъжно на душата. Не обичам да деля така хората, не е хубаво. А от вуйчо ми съм забелязала, че наистина мрази турците. Например показах му едно хубаво момче, даже учи в университет умно момче, само му го показах да си каже мнението само за красота. На мига го разбра, че е турчин и веднага с отговор "мани я тая манерка и тн. ". На мен ми стана наистина много гадно и се прибрах в стаята и започнах да плача. После баба ми ми успокои и ми каза, че си е такъв нервен и тн. Направо се съсипах. А когато му покажа някой българин веднага "ммм с и показва добра физиуномия", а за турците, че са били селяни и тн. Затова очаквам вашите отговори. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: ba85499b5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило момиче, ще ти кажа една истинска история. Българка се жени за турчин и отиват да живеят там. Ражда дете, но не се разбират с турчина и се развеждат. Турският съд дава детето -момиченце на 3 годинки на бащата, който е безработен и пие. Майката има право да вижда детето един месец в годината в Турция. През този месец, въпреки решението на съда, не я оставят насаме с детето, не й дават да напуска града с него, камо ли да го доведе в България. Бабата гледа детето... Това са турците и ако искаш да попаднеш в подобна ситуация продължавай. Не е нужно да казвам, че и майката и роднините й се изпоразболяха...

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 583734fbf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вуйчо ти е прав, и то не защото ги “мрази”, а защото българи и турци да създадат общо семейство почти няма. И двете страни не желаят смесен брак, но българите по-лесно се пречупват и приемат, докато турците не. Познавам такива, които буквално са се отказвали от децата си (и синове и дъщери).
Да не говорим пък какво се говори измежду турските момчета за българките - Те са лесни, е*и ги докато си млад и неженен. Чувала съм го с ушите си и наистина така правят. Българките ги ползват за неангажиращи връзки и накрая си се женят за туркини, защото уж били по-свестни (често обаче не се оказва така и щом родят минават половината приятели на мъжа си и нейни колеги). Всичко, което го написах съм го виждала с очите си.
Ж21

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 848d19c506
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   За повечето българи турците са поробители, така им е насаждано от малки и трудно приемат идеята. Пределно ми е ясно какви ще са повечето мнения тук.

До човека си е. Аз самият съм от смесен брак и то успешен. Има доста повече такива бракова, отколкото повечето си мислят и много от тях успешни. Но повтарям, зависи от самите хора.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ab726e191a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   От авторката. Пак ми развалихте настроението. Все де опитвам да повярвам, че е така. Плача! Не всички са такива, на наистина ми е мъчно.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c25f6f4ced
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Има противоречие в темата ти - хем харесваш повече турци, хем твърдиш, че не трябва да се прави разделение между хората.
Аз знам за два такива смесени брака - едните ми бяха комшии - турци, но не бяха религиозни. Дъщеря им се омъжи за българин. Имат 2 деца - момчето е с българско име, момичето - с турско. Други не познавам и не съм чувала. Но в едно предаване преди време даваха такова семейство - мъжът турчин, жената българка. И двамата казаха, че не са много религиозни, а на децата си оставят сами да изберат дали и каква религия да изповядват.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c60c5b57c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами в Турция има доста женени за рускини или украинки... Имам наблюдения и тук в БГ на два такива брака, издържали във времето. Общото е постоянното одумване първите години от семействата им и близки хора през първите десетина години... Общо взето това можеше да се окаже препъни камъка и да си прекратят връзките, ама в тия два случая не се случи така. НО това ми се струва, че са по-скоро някакви изключения. В повечето случаи тези връзки дори не стигат до брак и семейство.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e536d398a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Мило момиче аз мога да разубедя казаното до тук, виждам се с турче немога да опиша колко ме уважава и обича и помага това от българин не го видях. Имам приятелка която е омъжена за циганин имат и дете живеят си прекрасно всичко е много относително важно е отношението на човека към теб е не какъв е по народност!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 78419fa0fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   В малките населени места винаги ще имаш проблеми, ако си с нещо различна като начин на живот, мислене, вкусове, интереси, виждания и.т.н. Избери за партньор някой, който е добре образован и градски тип човек, космополитна личност.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 953741e761
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Бившия ми приятел, българин, с който бяхме 5 години заедно ме биеше, унижаваше, обиждаше и всичко от гамата. Сегашния ми приятел е турчин и нито е религиозен, нито нищо. Само уважение, обич и безкрайна грижа получавам от него. Семейството му ме обожава, както и моето него. Зависи от човека, не каква националност е.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6830269644
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Еми хвани си турчин тогава,какво ти пука какво казва семейството ти. Не ги слушай

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: fef3e0c4ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей, момиче! От личен опит знам какво е това чувство, само, че при мен е с момче от ромски произход. Аз също като теб предпочитам момчето да не е от нашите , защото и българин да е там няма гаранция колко ще е добър спрямо теб, да има и такива които са свестни, но аз точно от такива любов исках и предложих, но така и така не получих :)

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 43db34823a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Всички са много уважителни, но явно само преди брака. После ставаш забулен пингвин и се съобразяваш с всички простотии, които им хрумнат. Дори и да няма насаденото от турското робство, ние сме на различни планети с мюсюлманите. Много мисли преди да създадеш подобна връзка, защото после няма да има връщане назад и ще се чудиш как да се спасяваш, не дай си Боже и дете да има замесено.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e4e040d52f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Няма лошо. Не се отчайвай. Повечето български турци, за които предполагам говориш, нямат нищо общо с Турция, освен езика, даже нашите не го говорят литературно. Корените им са от едно време. За това, ако евентуално, създадеш семейство с български турчин няма опасност да изпаднеш в ситуацията от първия коментар, вие ще си бъдете българско семейство. Единственият проблем може да е религията, но това се превъзмогва. В моята рода има много случаи на смесване на религиите. Само дано не си под влиянието на турските сапунки.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: facd894488
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Аз, като видя туркиня с българин тогава ще си кажа мнението. Принципът при т. нар. Турци е турчин с българка може, евентуално, обратното не.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 848d19c506
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   17, аз съм от такъв брак. Има и други такива. Не са само турци с българки. Само на нашата улица на село има още 3 такива брака и още 3 на съседната. В града също има в блока срещу нас.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7d51d59d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Хора, моите извинения ама... Това ТВ преразказ ли е? Някой виждал ли е с очите си, забулени пингвини и майки с откраднати деца?
Питам, защото съм омъжена за турчин, сестра му за българин, в неговия град половината млади хора са турци, живеещи из Европа и съответно женени за местни и... Драма няма.
Драмата е по тв, а реалността, е че къщата на свекърва ми е по-украсена за Коледа от моята.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: f4c0775e87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Живях в Кърджали 10 години. Горе доло мисията невъзможна с туркиня. Те за да се омъжат, оженят първо се пита цялата рода...а с българин абсурд. Пълно изключение. Трябва никой да не я иска от техните тогава. Или да е някаква разведена. Та така и там жена не намерих. Иначе за интим и връзки нямаше проблем. Но за нещо повече самите те си казваха, че не става. Не искам да обидя никого. Нашите нямаха против каква ще е жена ми, но там не става. Бъркали се традициите дрън дрън. И последната ми каза много те харесвам, ама вуичо ако разбере ще ме заколи, аз за теб няма да се омъжа. И ми стана много обидно та повече с такива не мисля да опитвам. Не са отворени като хора все живеят с предразсъдъци. И най-вече българка може за турчин, но обратното е рядкост. Познавам и много българки, които се влюбиха в турци, забременяха после турчина им каза нашите не дават и така си останаха самотни майки с разбити от любов сърца, което е жалко. Никой не мразя и не настройвам. Просто това видях и преживях не искам никой да се чувства засегнат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker