Търся спътник в живота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Търся спътник в живота
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1366 пъти
Здравейте реших да споделя своя проблем, а той е следният от близо 5 години нямам човек до себе си. Пробвах къде ли не в сайтове за запознанства, Фейсбук, тиндър. Отделно имам апартамент в който след като се прибера се чувствам самотен не само физически. В момента съм на 29 години и работя в реагирането на една охранителна фирма. Друг проблем е това, че много трудно намирам общ език с противоположния пол, тъй като темите които ме вълнуват за тях са скучни (театър, кино, коли, готвене(добър готвач съм), философия, книги, мода и т. н. ), културен човек съм. Преди време се запознах с едно момиче на моята възраст на един рожден ден и тя имаше приятел с когото се разделила но за съжаление ме отряза, като преди това разговора вървеше добре, даже и си дадох номера. Чувствам се много объркан и самотен. Помогнете с полезен съвет, благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5d793203b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бях близо до твойте години когато се запознах със сегашния ми приятел.Защо смяташ,че момичетата не се интересуват от кино,театър,готвене. Всичко ще се нареди,само неочаквай идела, за които мечтаеш,точните хора идват под различна фоорма и облик,без да предполагаме,че сме опр

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ba308b36d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Темите, които те вълнували теб, не вълнували нежния пол! Стига бе! Сериозно? Я влез във Фейсбук в групи като "Какво четеш...", "Птиците в България", "Бозайниците в България", "Домашни вкусотии", "Цитатите", "Хоби градинарство" и т. н., и т. н. и виж от какво се интересуват стотици хиляди дами! Отиди на театър, опера, концерт... Посети галерия, музей, БАН (ако има ден на отворените врати), конференция, празнични чествания и т. н. Само мъже ли ще срещнеш? Това, че ти не намираш общ език с дамите и/или си търсиш партньорка на неправилните места, не означава, че дамите не се вълнуват от всякакви теми, които твърдиш, че са ти интересни и на теб. Да, има много хора, които не ни пасват, но и много, които биха ни паснали. Така че потърси причината у себе си и своето поведение. Дори всичко друго да ти е наред, то поне не подбираш правилно средата си, а това също е проблем! Искаш съвет? Продължи да имаш интереси и подбери правилно средата си!
Ж32

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3b5dadbfa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Ти в момента си щастлив,но не знаеш какво да правиш със свободата си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c9f532f1d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами ако искаш някой по-съвместим с твоята ценностна система... ориентирай се към куче... По-лесно ще намериш общ език с него, отколкото с днешните жени. Вярно, че не е като човек ама... то в днешно време това е предимство.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0c30af7f2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Да, много е кофти но в тази държава са останали страшно малко качествени хора и затова много хора не могат да срещнат подходящ партньор

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 25091d44aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   31 години нямам човек до себе си. Майка не знам дали психично болна, но определено за малко да направи мен такъв. Баща непукист какво се случва с детето му. Сестра да не кажа копие на майка. Изнасям се и защото са зависими емоционално от мен, не ми дават или поне не без да ми вземат всички парчета и сила. Приятели предатели, 1 набързо разбито сърце преви векове. Та казвам това всичко, не за да слагам фокус на "през какво съм минал", а за да ти кажа:

Аз не знам какво е да имам човек до себе си! Не знам как да се държа с такъв човек. И не знам как се търси и как знаеш, че вече го имаш.
Искам ми се да знам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2aad0a8b19
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ето ти едно момиче което търси същото :)
http://spodeli.net/4/story-155151.html

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 99e50511a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Човек ти си за CERN

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: faf88950d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Здрасти, и аз съм в същото положение от 1 г и 4 месеца вече.

Никога съм нямал проблем с жените като цяло, но един ден миналото лято се събудих вече без приятелка и оттогава греда! Всяка една, която ми харесваше след това ме отряза.

Въпреки всичко аз продължавам с усмивка да пробвам. Тези неща нямат обяснение. Даже съм много по-добър човек отпреди. Моят съвет е да продължиш да живееш за себе си и да не засилваш нещата. Ако е писано те сами ще си станат. Помисли колко много хора са самотни, други са разведени, трети са обвързани и нещастни.

Ще ти кажа, че колелото се върти и нещата много бързо се променят и не трябва да си "някакъв специален" за да ти се случи чудото. Карай напред и която ти харесва търси начини за контакти. Дръж се добре, внимателно и грижовно. Която харесва да я мачкат и да я лъжат и манипулират(повечето са така) не става за връзка и е долна и подла и няма да ти е добре с нея. М32

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4136379e6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Млад си още, ще намериш жената, няма ли някоя която ти допада, да пробваш с нея.
Иначе аз съм женена, но също ми е много самотно, това, че си с някого не означава, че си много щастлив и не самотен.
Желая ти успех.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7e20178554
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Любовта не се търси, любовта се случва в правилното време и на правилното място с точен за теб човек. Не насилвай нещата. Това е грешката на повечето хора, че търсят едностранно и си мислят, че нещата се получават само и единствено благодарение на техни собствени усилия. Но това е егоистично. Любовта е между двама, тя не е едностранна.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 86ecaf1eb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Темите, които те вълнуват са интересни за много хора..

Нещото което обаче на мен ми прави впечатление обаче е дали когато някой говори за определена тема всъщност има и някакво умение или само хвали или намира критика в чуждия труд.
Когато бях тийнейджър много от познатите ми започваха разговор с непознат с "каква музика слушаш". Но това е оценяване на чуждия труд и начин за прекарване на време, което за тези години става.. но впечатляващо беше, когато някой свиреше на някакъв инструмент или пееше добре и имаше увереността да го прави пред хора.

Беше случило наскоро мъж на 35 /не знам точната възраст/ да ми обяснява как ходи на фестивали и да ми праща клипчета от фестивали и колко се забавлява там, но това не е лично качество и заема не повече от 10 процента от времето през годината.. в случая ежедневието му беше сиво и пиеше всеки уикенд.

От нещата за които си написал евентуално готвенето (ако готвиш активно) и четенето на книги (ако четеш поне 3 на месец или повече) според мен са лични качества. Останалото са качества на някой друг с които ти искаш да блеснеш обсъждайки чужд труд.

След определена възраст всеки се интересува какво умееш да правиш. И работодателя и партньора ти.

Например аз преди корона положението ходех редовно на уроци по латино танци - това за настоящия ми приятел е дори минус, а не плюс, защото той не танцува и не му харесва идеята да танцувам с други мъже.. Но например за хората с които се запознавах и бяха от тази среда беше бонус. И те виждат умение.
Сега например се занимавам да правя торти и всяка седмица през свободното си време изпробвам различна рецепта за торта.. Ако през някоя седмица повторя рецепта - гледам какво мога да променя или подобря.->мисля,че е бонус. Но разликата е, че аз не бих говорила при запознанство че "правя торта всяка седмица", а ако искам да зарадвам някого ще му занеса парче торта от някоя от направените от мен. Наскоро позната имаше рожден ден и понеже не я познавам много добре и не знаех какво да си взема бях направила торта и бях взела цветя. Всички поканени без да обяснявам колко време прекарвам в това мое хоби вече имаха някаква идея за мен от това, че съм занесла домашна торта без дори да говоря за мен.

Хората освен това, за което говориш трябва да виждат факти и умения. Трябва да чуват добри неща за теб от някой друг (да имаш някаква добра репутация). Например ако аз съм говорила с теб и си ми направил добро впечатление ако попитам общ познат да може и той да каже нещо добро за теб.

Виж през каква призма и по какъв начин можеш да показваш умения и как би могъл да бъдеш полезен в живота на момичето, което искаш да привлечеш. Недей да бъде само през някакви общи теми. Бъди с усет, опитай се да видиш как можеш да я зарадваш. Да имаш винаги интересно предложение къде може да отидете или какво да правите. Надмини себе си и покажи как можеш да си различен от останалите и защо да избере теб пред някой друг.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ae9e36a60b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Намери общи групи с жени, народни танци, групов спорт, походи, екскурзии, благотворителни инициативи. Там ще срещнеш човек. Изчакай малко да мине пандемията.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5d793203b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   до номер7: Точно това ,че незнаеш какво е не бива да те затваря.Защото един ден може и да си кажеш.че щом си бил така досега ще продължиш така, недей,всеки има смисъл да опита да бъде с някого.Няма да е лесно в началото, ще е като някой който ти е дошъл за по -дълго на гости ,но не си тръгва,но търси,опитвай, ще се получи.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7a86a1f4ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Не трябва да си даваш номера, а да вземеш нейния.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1007f306be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   14, защо го обвиняваш, че има женски интереси? Та най-добрите готвачи са точно мъжете!
Всички интереси, които е изброил са типични и за двата пола, може би с изключтение на колите. Но си има и жени, които се интересуват от коли, и това не ги прави автоматично неженствени.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker