Много съм груба - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Много съм груба
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1426 пъти
Здравейте! Ж на 22г. Искам да споделя, че понякога супер много гадно се държа с хората около мен, но не със семейството ми, било то някой приятел или някой от компанията. Опитвам се да бъда мила, добра, но не се получава. Казват ми, че характерът ми е такъв, въпреки всичко нали знаете “ мачкаш ли, уважават те повече” това наистина е така. Не губя приятели, дори да ми се ядосват на момент им минава и пак си имаме уважение, но не искам да съм груба, гаднярка, и да ме мислят за лошата. Постоянно лазя по нервите на някого, кефи ме да се закачам и да ги дразня хората, но прекалявам усещам се. Има ли някой от вас с характер, като мен да сподели как се справя в дадени моменти с този гаден характер.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: f39730ef2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Това не е характер, това са комплекси.

peace

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a6f9ffb6e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами щом го искаш можеш да го промениш-поработи върху характера си и не бъди гадна. Майка ми е с подобен характер, но за разлика от теб тя не иска да го разбере и не работи върху поведението си.
И какво спечели? Загуби дъщеря си заради грубото си отношение.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b4d8c180ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Ще ти кажа как се справиха и "излекувах" подобна на теб приятелка. В компания пред човек пред когото се променяше погледа и, стойката и, усмивката и я забих яко. Ей така, като нея "на бъзик" разказвайки пор формата на смешки нейни издънки и поведение с хора от компанията. Опита да ми затвори устата по особено груб начин и я зашлеви през устата. А после с усмивка и казах че, изглежда че, собствените и шеги не и допадат, да разбирам ли че, не се е шегувала, а се е гаврила? !
Около две седмици се прави на сърдита, не се появяваше никъде с нас, не се обаждаше и на единственото обаждане от моя страна не ми вдигна. Не я потърсих повече, нито аз, нито друг от компанията. След две седмици дойде на едно събиране с подвита опашка. Беше пренебрегвана цялата вечер, говорехме с нея дотолкова доколкото да отговорим на някой въпрос. Сега сме на "здравей- здрасти" н8 не е канена никъде вече. Понякога се насажда, не знам как разбира, но цъфва, повъртя се малко и си тръгва.
И те така...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9e823a0712
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като изядеш няколко шамара,ще станеш писано котенце :)

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8b9d7179d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И ти ще си намериш майстора!

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3c30243819
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Англичаните казват, че възпитанието е способността да са самоконтролираш.
Така, че ти си една некултурна и невъзпитана млада жена, от която на всеки му не неудобно заради тъпанарското поведение. Помисли, какви хора ще привлечеш в живота си. Вероятно, също такива като теб.
Ако това ти е целта, продължавай.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3425a684dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Твоята гадост е в гените ти. Има един единствен начин такава дразнеща, груба гаднярка като теб да се излекува. Винаги когато покажеш гадостта си или умишлено да дразнеш някого, този към когото е насочена трябва да ти тресне един юмрук по устата, да ти паднат един-два зъба и после един здрав ритник по задника ти и ако продумаш дори една дума на недоволство да ти удари още няколко шамара по гадния ти сурат и да те изгони да си отиваш. Такива като теб само бой ги оправя при всяка твоя гадост.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 751b472739
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   А, ако към теб има такова отношение, ти как реагираш? Струва ми се, че си добро момиче. Опитай да си мила и добра. Май, никой не харесва, наглите, нахални и груби жени. Жената е нежно създание и като такова трябва да се държи.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 97a60cd2c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Ще си груба, ще си груба, колко време ще си груба? Докато не попаднеш на грешния човек в грешния момент. Ще ти вкара 2 тупаника или ще ти направи някакво мръсно, което да ти държи влага цял живот. После ще станеш кротка като агънце. Ама защо трябва да е по трудния начин?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 68e8f4808d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До 9

Не точно. Познавам една, която има за ел на живота си, да скапе живота на всички останали. Точно ей така се получи, някой да я набие, ама то яко. Обаче онази просто се озлоби още повече и успя да го вкара в затвора. Слуховете са, че подкупила адовката му и някакви свидетели. Сега е още по-гадна.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 97a60cd2c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   10, значи просто не е случила на достатъчно правилния, но и това ще стане. Но дори и така да е. Ще дойде момент, в който всички ще я отбягват и ще си остане сама като кукувичка. А това не е по-малко наказание, особено след определена възраст, когато осъзнаеш някои неща.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2020d00afb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не понасям груби хора, направо ме отвращават. Имах подобна приятелка на теб - все нещо гледаше да се заяде, все нещо ти подмяташе злобничко "уж на шега', все като кажеш нещо те изкарваше, че си много тъп. Е аз лично не издържах, след едно нейно обаждане по телефона пак държейки се грибиянски и казах всичко, което мисля за нея- че е груб, прост и несъобразителен човек. Оттогава не съм я виждала и слава богу. Покрай общи познати след години разбрах, че е останала съвсем сама, единствено с мъжа си с който и двамата се подиграваха на другите. Сега сигурно като няма хора около тях на които да си изливат злобата се дърлят един друг. Не знам и не ме интересува, но помни че ако сега по някаква причина има хора които те търпят, не очаквай това да бъде вечно. На хората в един момент им писва и повече не искат да се занимават с теб, затова се промени докато е време, а не като всички ти обърнат гръб. Никой не е длъжен да ти търпи гадния характер и това че някой го е търпял, защото ти е бил приятел не значи, че и неговото търпение един ден няма да се изчерпа.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 751b472739
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   До авторката! Какви изводи си направи от мненията в темата? Как се чувстваш и какво ще промениш? Според мен когато човек пусне тема тук, означава, че осъзнава себе си и иска да се усъвършенства. Очевидно за такова поведение има причина и се надявам авторката да направи избор към добро.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 59077ae9fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Илюзията, че тъпкачите са уважавани е интересна, но безпочвена. Не знам какъв комплекс те друса, че да имаш такова злобно и садистично мислене, но никой не харесва дребните кретенчета. А ти се описа точно като гадняр на дребно - някоя обидичка, някой намек, някой друг присмех. Да светна, че тези малки удоволствия ти печелят скрити врагове. Искаш примери? Подобно на теб приятелче се закчаше в гимназията, изтресох му как е пропуснал контролно точно преди изпита му TOEFL, много му "подобрих" концентрацията. Един тип в офиса се правеше на хитрец, веднага разбраха от HR как мами системата за overtime. Друг подобен искаше да злепостави колегата си, всички обаче изсипаха пред управителя колко просташки шеги обвиняващият си прави за чужди сметки, познай кой напусна работа.

Въобразяваш си, че хората не следят злопаметно? Карай си на това дередже, виж какво значи отмъщение. Ако си мислиш, че околните не могат да ти съсипят живота, мисли си наивно. Позамисли се обаче дали сервитьорът, който си обидила, не е вкарал някой сопол в супата ти или дали механикът не е "намерил" някоя друга повреда "случайно". Пак, злобата си има цена. Цената редовно е, че умираш в самота. Прави си сама извода.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2ca545f5a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   В бедняшките общества е пълно с хора като теб, особено мъже. Това ако искаш го изтълкувай като успокоение, а ако прецениш - наобратно :)

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 77607f233d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Спокойно, повечето хора не са по добри, просто са двулични, лицемерни. Коментиращите го доказват. В куп се надпреварват да те смачкат, критикувайки те, но не осъзнават че постъпват по абсолютно същият начин. Груба, или мека, просто бъди себе си. Аз също съм ръб и си патят от това, но никога не бих направил мръсно, или интрига за да " наказвам" някого. Тези които постъпват така, колкото и да ми се мазнят и правят на добродетелни, са всъщност по- лоши! Дали си добър или лош човек, не се определя от на пръв поглед милото ти отношение! Ти си по добра от всички коментирали, защото се критикуваш и виждаш проблем в самата себе си! Бъди истинска каквато и да си! :)

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6dc7b230f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Щом осъзнаваш проблема си, наполовина си го рещила. Потърси отговори в детството, някой възрастен ти е дал лошия пример и сега го повтаряш. И да удряш другата буза не е съвет, който бих дала на някой, но според мен добрите хора имат по-хубав живот. Не забравяй за защитните си механизми, не се оставяй на никой, но ако не се чувстваш нападната, бъди мила. Щом си се вгледала в себе си, значи си интелигентен човек, просто ти трябва малко време. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 069a0c3d90
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   До 14

Затова отмъщението е грях, който трябва да се НАКАЗВА!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 51404c5aca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ще си останеш сама.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 993e0a34d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   12 звучи като мой приятел на име Светлин. Стрално долно същество.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 00a2b25ec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   16, едно е да си груб към някого, който си го е заслужил, друго е да си груб към всеки, вкл. и добронамерените. И ако ти не правиш разлика между двете, значи интелектуалния ти багаж е много малък.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2b6380263b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Имах бивша като теб, само че беше груба и към майка си. Накрая я пратих да върви на майната си, защото човек от нея не ставаше. А иначе ми се жалваше защо никой не иска да я вика от колегите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker