Мисля, че съм ужасен човек... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мисля, че съм ужасен човек...
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 3309 пъти
Здравейте, моля някой да прочете това, което съм написала и да опита да ми даде съвет… как да си помогна сама или просто да сподели мнение по проблема ми.
Ще давам направо. Мисля, че имам някакъв проблем. Трудно ми е да кажа психически или друг, понеже ме боли от думите и мислите ми. Сякаш нещо зло ме обладава и после ме напуска изпълнена с огромно огорчение.

До към 18-тата си година бях съвсем нормална, мисля, че и сега, но усещам някаква промяна. Както бях супер наивна, сега съм недоверчива. Не мога да се усмихна на нищо, въпреки че нямам абсолютно никакъв повод да съм нещастна. Имам предвид, че всичко ми се развива добре в живота, но сякаш не го оценявам… на моменти.

Нямам приятели и срещам известни трудности при създаването на такива. Трудно ми е да говоря с хората, а когато намеря сили отсреща получавам само кратки отговори, които не ме предразполагат. Това ме озлобяваше и без да знам защо се карах с хората в интернет. Само някой да ме изкритикува и се заяждах. А не бях права. Вече не го правя, защото успях да превъзмогна това, опитвам се да създам някакви по – приятни приятелства дори само в интернет пространството – да се чувствам полезна, да помагам със съвети и т.н. Но не знам.. дали ще ми помогне и дали е най – правилното решение.

Чувствам се ужасно глупава и грозна. Когато се погледна в огледалото виждам всичките проблеми изписани на лицето ми… Напълнях леко, появиха ми се пъпки… Сърцето ми бие усилено и мисля, че нещо не е наред с мен.
Когато кажа нещо в следващия миг си мисля колко съм тъпа, че говоря така или мисля така…
Всичко казано, докоснато или помислено от мен е опорочено и го мразя…
Толкова пъти съм лъгана в живота, че сега когато се оттървах от тези лъжи ми е трудно да спра този механизъм…
Прекалено замислена съм…
Какво ли ми има?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 743cab0168
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ха и аз съм била така, не си лош човек. Виж сега когато живота ти представлява мрежа изтъкана от лъжи и всеки следващ "приятел" е чист предател и само увърта същата мрежа и губи време няма как да станеш недоверчива. И после естествено намираш сила и се изправяш обаче излиза че нямаш приятели, защото на никой от тях няма как да се вярва.

Само че сега ти наказваш себе си, грешка която и аз съм допускала макар и за кратък период (не си давам време за драми и сълзи). Сега аз помня, че се чувствах отпаднала и някак мразех тялото си винаги изисквах повече от себе си... обаче се стегнах и ти трябва да направиш същото.

Аз примерно почнах да си взимам душ по-често сутринта рано е истинско блаженство. С по-хладна вода и само тялото, вечерта ако все още ми е гадно пак, ама ако мислиш да миеш и косата внимавай с шампоана, че от често миене може да се увреди.

Пазарувай малко, вземи си всичко което някога си искала, в смисъл от козметика... за лицето нещо заради пъпките, през лакове и накрая до дрехи. Прекарвай време със себе си и излизай, ако ще с някой хора който не са ти толкова близки, около училище-работа- някъде. И най-важното дай си време, нито си сериен убиец, нито нищо, ти си себе си и това е най-доброто, което можеш да бъдеш.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 1d23294b4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нищо ти няма, депресираш се, защото си самотна, аз също имам такива моменти, дори доста често, и ми се струва че съм отвратителна, че никой няма да ме разбере. Когато си намериш приятели, и то не по интернет, ще се чувстваш много по-добре. И не се самообвинявай, няма да ти помогне. Прави неща които да ти помагат да се чувстваш добре и се виждай с хора, които държат на теб. Това е най-доброто.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 16fa73581a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Има едни такива... спечени ситуации в живота, спокойно! явно някои хора са убедили, че... имаш проблем! глупости. просто в момента ти е ниско самочувствието и единственото, което трябва да направиш, е да си го повдигнеш.

Как ли? по познатите начини - грижи се повече за себе си и за своя си кеф и остави другите да си мислят каквото си искат. ако не вредиш на никого, какво те интересува какво си мислят другите? много важно!
намери си нова среда.
и човек, който да те обича и приема такава, каквато си. човещ или човеци... всъщност не е казано, че трябва да бъде един.

Гледай си себе си, кефа си, кариерата си - или просто работата си, накратко - себе си. да не ти пука. това мога да ти кажа. и не позволявай да те комплексират - та другите да не са по-добре?! я ги погледни по-внимателно...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 8530df3700
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не свършил света, ами промени се... Успех.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: dfe155453e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Караш тежък, късен пубертет, ще мине

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: fea09d93e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Иди на психотерапевт. Но.. въпросът е при кого. Има такива, който ще се въпзползват от положението ти и ще те приемат като клиент (с продължение)
Има и такива, които знаят как да те вдигнат на крака.
Според мен тези, които правят мили очи и говорят супер нежно и те милват по главата не мислят за теб а за себе си. Но.. усещай.

Може да си изработиш едно позитивно утвърждение и да си го повтаряш (дори механично) поне 5-10 минути всеки ден - върши работа.

Има смисъл от всичко това да не се приемаш... Това е начин в един момент да оцениш колко си прекрасна и тогава ще полетиш...
Всичко е така както трябва да бъде ;) и.. не се променяй. Много хора имат нужда от точно това което си в момента.
Най-важното е да разбереш, смешното в това да мразиш себе си... Та ти си нямаш никой друг!
Гушни се!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker