Страх ме е! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Страх ме е!
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 2612 пъти
Здравейте,

Първо, момче на 20 години съм.
И второ... имам проблем. Много съм притеснителен пред момичета!
До сега не съм имал приятелка заради това... Когато съм в компания от приятели всичко е наред... "нормален" съм... но когато има момичета, не зная, ставам изключително притеснителен.

Ако привлека вниманието започвам да се изчервявам, да се потя... толкова се притеснявам, че усещам онова задушаващо чувство... Не мога да говоря (пък и да кажа нещо, излиза прекалено тихо), но и да можех... нямаше да зная за какво да говоря. Сякаш главата ми е празна и не са ми останали думи.

А положението не е такова когато съм сред компания изцяло от момчета... Не зная... просто го няма цялото това.. притеснение, цялата тревога от момичетата, успявам да се отпусна и да бъда... себе си, да бъда нормален.. забавен, тактичен, с доза чувство за хумор.

Другиден с приятели ще ходим на хижа в Рила. Ще има и момичета и съм страшно притеснен, че ще се "спека" и няма да зная какво да кажа.
Те ще разберат, че съм прекалено стеснителен и не съм имал приятелка и ще стане... конфузно, кофти... "мазало" ...
Ужас, можете ли да ме успокоите с нещо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 0cc8b895ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако е свястно момичето, с което раговаряш, ще се усети, че я харесваш и дори може да го намери за сладко. Не се притеснявай толкова много, момичетата не хапем. Попитай я нещо общо - къде живее, къде учи (ако не я познаваш) и разговорът ще си стане от самосебе си. Просто се отпусни, но не ставай нагъл и напорист. В компанията ти, където има и момичета просто бъди себе си, както споменах, без да си надут и да тъпееш с груби шегички. Винаги има момичета, които не си падат по грубияните и ще забележат това, че не се правиш на мъжага, а си мило момче. Chill!!!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 72cbef477c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей, приятел. За съжаление няма начин някой друг да ти помогне. Сам трябва да осъзнаеш, че не е необходимо да се тревожиш за мнението на другите. Тези, които те харесват какъвто си, с тях ще се чувстваш пълноценен. А за тези, които не те харесват, не си струва да се променяш, за да им се харесаш, защото ще се чувстваш точно така, както описваш в поста си. Приеми, че за едни ще си готин, за други - не и не си го слагай на сърцето излишно. С тези, които ти се кефят ще бъдеш приятел, с другите няма. Това е. Просто и лесно. От теб се иска само да следваш себе си. Другите не ги мисли какво мислят за теб. Тяхното мнение си е за тях. А за мадамите.... е, там нещата са почни същите, но мадамите са си мадами ;) Разбери, че момичетата не са нищо повече от момчетата. Те са едни прекрасни създания, но това не означава, че са някакви богове. И там ще има такива, които те харесват и такива, които не.
Най-важното е:
1) Бъди себе си - който ти се кефи - ок. Който не, да е жив и здрав и довиждане. Не може всички да те харесват, има прекалено различни вкусове. Но ти си длъжен на себе си да следваш собствения си път и бъди сигурен, че по него ще срещнеш достатъчно готини хора, а за другите не съжалявай, това си е техния избор, ние не можем и не трябва да манипулираме избора на другите, като играем роли - това само ще те направи несигурен в собственото ти Аз. За да бъдеш доволен от социалния си живот са нужни хора, които те харесват теб истинския, теб самия. Харесвай себе си! Другите... както искат, избора е техен. Запомни : От теб се иска само да следваш себе си. Успех, младеж. :)

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: dbb74621b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо спри да мислиш за това. Какво толкова... Опитай се да се отпуснеш, личи си, че си интелигентно момче. Убедена съм, че ако си самия себе си, така както ние те усещаме тук ще те харесат много момичета. Просто всичко е в твоята глава. Трябва сам да го преодолееш. Дори и да си притеснителен... какво от това... те и много други млади хора са такива. Това не е болка за умиране. Сам си вдъхвай доверие. Нормален си, здрав си, всичко си ти е наред... повтаряй си го, имай самочувствие, бъди уверен в себе си. И дори и да паднеш, знай, че пак ще станеш. Такъв е живота! Борба!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c9d3a290ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Няма от какво да притесняваш! С какво те са повече от теб, че да си ги предпоставака за тревога. Ако не стане здраве да е! Бъди такъв, какъвто си!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 45c9198396
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Споко

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: dba1eeae25
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ще ходиш на вила. М имам една идея. Чул ли си, че алкохола прави чудеса? . Смисъл недей да се напиваш а само за настроение и ще видиш как ще станеш душата на компанията. Но недей да ти става навик..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: fe26a39532
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ти си просто един девственик! Сигурно ти личи от далече, оттърви се от девствеността си и проблемът ти ще се реши!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4e25c87e1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ето рецептатаааа:)
1) влизаш в някой от сайтовете където има много обяви на проститутки
2) разглеждаш добре и си избираш няколко дето най-те кефят и изглеждат най-надеждни
3) звъниш и се уговаряте за кога (другите подробности като вид услуги и цени си ги пише по принцип).. да ти е най-удобно на тебе като време и местоположение
4) отиваш при нея, и като резултат ще прекараш поне час интимно с момиче/жена :)))), ще си говорите, ще я й насладиш на хубавото женско тяло :)))), желателно е да я чукнеш също така :)))
5) след тази учебна процедура ще се чувстваш по-добре, желателно е да я повториш... :)))
П. С. Да се внимава за болести!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 0a2420cae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   9, да допълня от там, където свършваш.
Болести не може да се хваната ако се спазват следните правила
1. ПОЛЗВАЙТЕ САМО КОНДОМИ, дори за фелацио. При фелацио СПИН не може да хванете, но всички останали болести, предавани по полов път, хепатити и какво ли не...
2. НЕ ЦЕЛУВАЙТЕ В УСТАТА! Старо правило. Не целувайте и интимните части (то се подразбира).

ЦЕЛУВАЙТЕ - гърди, тялото като цяло. То е покрито с кожа и няма как да хванете болест. Може с ръка да докосвате интимните части на жената, както и тя вашите - но след това си измийте ръцете, за да не се докоснете до уста, очи, интимни части - все лигавици.

Успех!!!

П. П. - гледайте проституиращата да не е албанка, украйнка и т. н. чужденки - те са работили в Западна Европа с клиенти африканци и са болни всички от СПИН.
Търсете нашенка. Може и ромка, ако ви харесва, но да е българско момичето. Първо й сипете едно безалкохолно, седнете и си поговорете малко. Ако е работила в Западна Европа я отпратете. Никога не взимайте евтино момиче, никога за по-малко от 1-2 часа (особено, ако ви е за първи път)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: cb29d23203
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз съм момиче и имам същия проблем абсолютно същия.

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1bf8e5d898
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Бате, момичетата не ядат хора (мъже), няма кой да ти помогне ако не си помогнеш сам.. може малко да съм казал, но предостатъчно. Вземи се в ръце и не се сдухвай, бъди нормален и мога да ти кажа че няма сташно!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker