Внимавайте с мобилните оператори - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120990)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6459)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Внимавайте с мобилните оператори
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 582 пъти
Здравейте. Искам да разкажа една моя случка с Виваком и да ви посъветвам да не допускате моите грешки. Може би и аз ще науча нещо от вас.

Преди няколко месеца си поднових договора с Виваком и си взех нов телефон на изплащане. Това беше 1 месец преди старият да изтече. Поисках по-евтин абонаментен план, защото старият ми беше Smart L+ и нямам нужда от толкова мегабайти. Служителката, с която разговарях ми каза, че можела да ми пусне и 100 МБ, но таксата щяла да бъде същата. Прозвуча ми съмнително, но не казах нищо. Така цената на телефона щеше да се вдигне, но не, дотолкова, че таксата ми да е същата. Съгласих се, очаквайки да ми пусне същия абонаментен план.

Сочеше ми с химикалката в договора с какво разполагам и какви бонуси включва абонаментния план. Загледах се в тях и не обърнах внимание, че ми е пуснала SMART XL. Възползвах се от това и си теглех каквото и когато поискам, за да не е напразно, но имам достъп и до Wi-Fi и нямам наистина нужда от 20 000 МБ. Така месечната ми такса стана близо 47 лева.

Вместо да плащам още 20 месеца по толкова, реших да си прекратя договора предсрочно. Оказа се, че неустойката включвала и стойността на така наречените бонуси и подаръци, които са споменати в договора, според броя на месеците, през които съм ги ползвал. Така заедно с трикратния размер на стандартната месечна такса и оставащата сума до оригиналната цена на телефона, пресметнах, че неустойката ми става към 540 лева. А може и още нещо да ми измислят, не знам. Ще разбера на определена дата.

Прекратяването става с предизвестие и взех на предвид това, че ще платя още една такса. И все пак е по-малко от това, което щях да платя докато ми изтече договора. Не знаех за предизвестието и си купих СИМ карта на ваучер от друг оператор предварително. Дори 4 000 МБ ще са ми напълно достатъчни, и то когато реша да презаредя. Така че най-добре не се поддавайте на такива изкушения, защото е направено така, че да се съгласите, като си мислите че получавате много за по-малко пари и после да не ви се иска да се откажете.

Успех.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker