Ганьо си мисли,че разбира от всичко,но всъщност е прост като амеба! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Ганьо си мисли,че разбира от всичко,но всъщност е прост като амеба!
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1051 пъти
Ганьо няма да се ваксинира, защото е много умен чета темите относно ваксинацията, но оставам с впечатлението, че българското население е просто и то много, аз съм лекар и починаха много хора от вируса, но вие продължавате да не разбирате опаснността!
Еми недейте се ваксинира, но спрете да говорите глупости!
Ганьо разбира повече от учените, вместо да, се радвате, че медицината е напредната до толкова, че ваксината е открита за по-малко от 1г., ако този вирус беше през 1900г. примерно най-малко над 3млр. души, щяха да са загубили битката.
Ще минат години и ще дойда отново да Ви питам Вас разбирачите какви са били последствата от ваксината, но тогава ще мълчите, защото няма да има нищо.
След 10г. ще Ви питам, аз съм ваксиниран и моето семейство също ще бъде.
ПРЕЗ 2031г. ще ви питам вас, които пишете глупости относно ваксинити, но тогава ще сте с пръст в уста, защото такива няма да има.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7108812d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Аз съм Ганьо и може да не разбирам нищо, според авторката, но ако реално има странични ефекти самите ваксини от първо поколение и например ти замине черен дроб, бъбреци или бял дроб и си заминаваш като едното нищо. Така че ще изчакам 9 месеца до 1 година преди да взема решение за себе си. И без това вкарват по някакви мижави бройки

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 41ee74950b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Силно се надявам да не сте лекар. Дори и да сте прав с това отношение и изразяване нищо няма да постигнете. Колкото до Бай Ганьо, той е много неща, но не и прост.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 843f3c3023
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   От такива "доктори" като теб гробищата се препълниха,а очите на нямащите пари за рушветите ви пресъхнаха от плач.Нищо чудно,че ви пребиват по нощните и дневните смени,защото се подигравате с хората и мъката на роднините им.От такива "медици" като вас дето работят комбина с фармацевтичните гиганти аптеките се напълниха догоре с отрови,а хората никога не са били по-болни и нещастни.Язък ви и за Хипократовата клетва,язък ви и за ученето.Едно време един доктор е обслужвал много населени места,хората са били здрави и са го уважавали,защото главната му цел е била да помага на хората,а не както сега да си слага ценоразписа на масата и да гледа като дебил.
Те и затова сигурно първо вас ваксинират,че да оредеете малко.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 220c4e2b0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Ае, скрий се бе, неграмотник! Лекар бил - дръжки! Лекар си само в мечтите си - лекарите нямат време да се плюнчат в "Сподели.нет" и не викат "ваксинитИ"...
Иначе и аз не съм антиваксър, смея се на заблудените конспиративници, очевидно е, че Ковид19 съществува - дали е разработка на фармацевтичните компании, Гейтс, Сорос, Ротшилд, илюминати, рептили, Баба Яга или не - факт! - съществува. Ама ти и другият илитерат - Чорбаджията на курникЪТ с носЪТ извън маската сте такива смешници и да ми давате съвети?! Ми не, мерси.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0e785cbd81
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Господин "Лекар съм", като част от Ганьовците, искам да ви кажа че не сте вие единствения Лекар в държавата, това че сме "тъпи" както се изразявате, не смяташ ли че и други може да са Лекари или да познават такива. За твое нещастие, аз познавам Лекар и то на първа линия, и много добре знам какво се случва, и да бичиш по телевизията или тука, няма да промениш мнението ми, не става дума за вакисните а като цяло. Много хора който от начало вярваха на щаба, вече спряха да вярват щото ня спряхте да пропагандирате, и на хората им писна а, и като чета начина ти на изразяване, ти или си поредния Трол на ГРОБ, или тази тема и провокирана от сайта, за цел трафик, и за твое знание аз ВЯРВАМ В КОВИД 19, И НЕ СЪМ АНТИВАКСЪР!!!!

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e3f213b770
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Ако всички "лекари" са като тебе, т.е., все такива тикви, жална й майка на тази държава!? Вируса ще си изчезве и без докторите! Хал хабер си нямаха до вчера, сега се правят на Богове. Хайде по скромно, че иначе ще станат за смях.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 29cff9fc86
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Конкретно за ваксинацията няма да говоря, всеки сам си решава, но по принцип Ганьо е със самочувствие, че разбира от всичко, особено от политика и футбол. Седи си в кварталната/селската кръчма и ръси ли ръси акъл как трябва да се управлява САЩ или Русия или какви грешки прави Зидан. Абе, въобще капацитет голям!
Той на Тръмп и Путин дава акъл, ти за ваксината си се хванал. Ми, естествено, че знае всичко за ваксината! Пък и Пешо от вход Б (същият велик кръчкар-мислител) казал, че бил чул от свои братовчед, който живее в Лондон, че негов съсед познавал един, който се бил ваксинира и не му понесло. И щом братче 'да на Пешо го е казал, значи е истина и ваксината е вредна. Това е! После каквито и медицински светила да му говорят, няма смисъл. Брат' чедът знае най-добре!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 016f65f02a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Точно защото съпругата ми е на медик на първа линия, знам защо няма да си направя. Една вече почина от ваксината и не е имала никакви придружаващи заболявания. Друга се е разминала само с колабиране. Нямам нищо против ваксината, но на този етап тя е експериментална и трябва да се доработи и да се направи по-безопасна.

По принцип е голямо безразсъдство да си сложиш в организма нещо, което най-малкото още не е доказано дали е безопасно и не е изследвано достатъчно. Като лекар трябва да знаеш, че една ваксина се изследва с години, докато се разбере доколко е безопасна, защото някои от ефектите се проявяват след години.

И като цяло е доста наивно да обвиняваш хората, че не искат да си сложат в организма нещо неодоизучено. Ами извинявай, но аз също не искам да съм опитно зайче доброволно и особено като знам съпругата ми какви наблюдения има. Прави ли ме това прост?

Нямам нищо против ваксините и също имам негативно мнение за антиваксърите, ама едно е да говорим за доказана в годините ваксина, съвсем друго е да говорим за експериментална ваксина, измислена преди дни. Имам чувството, че не правиш разлика между двете.

Опитах се да бъда възможно най-вежлив, без да отвръщам на тона ти и да обясня нормално и културно, без да се караме. Надявам се да разбираш тезата и доводите ми. Даже не знам как лекар може да разсъждава по този начин за експериментална ваксина. Само ще ти кажа, че от всички медици в отделението на жена ми се съгласи само една сестра и нито един лекар. Но и тя се съгласи с ясното съзнание какъв риск поема, но тя го прави в името на науката. Няма съпруг и деца и няма какво да губи.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 01610f62e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пък ти авторе като много умен, единственият ти най-важен проблем е простото общество, което те заобикаля да не измре, не искаш да ги загубиш, най-простите са ти най-ценни!
Ти се ваксинирай, защо си тръгнал да се бориш с нас вятърните мелници, омръзнало ни е от донкихотовци.
Ако ние простите до 2031 сме живи за да ни питаш, това само по себе си ще е доказателство, че не е било нужно да се ваксинираме. Ако пък до тогава умрем, няма как да ни питаш, нали. Щом обаче се надяваш да разговаряш с неваксинирани през 2031г значи ти сам вярваш, че неваксинираните след 10г ще са си живи!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a691f08aec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   11 В България ли са случаите, те и без ваксина умират хора? Аз познавам лекари за ваксината и не ги имам за не знаещи, но всеки си решава. Сега за вторите ваксини има повече желаещи, ама сега откриха новия щам..

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 08477c4f18
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Моето наблюдение върху "медиците" е, че много се хвалят, много крадат, прилагат в практиката неща, които те не могат да си обяснят добре, но понеже така пише в учебниците...(мантрите ви са ни всеизвестни), умишлено злоупотребяват с доверието на пациента, понякога в негова вреда, имат се за голямата работа, видиш ли, колко много знаели, но при проверка в реалния живот излиза, че далеч НЕ СА ИНТЕЛИГЕНТНИ, даже някои тъпи и ограничени.

Ти си същият.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 87e4a221e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Аз съм Бай Ганьо и точно Бай Ганьо трудно ще го излъжеш. Всяко лекарство има и странични ефекти, дори аспирина. А човешкото тяло има едно важно свойство да се самолекува. Технологиите умишлено се развиха прекалено бързо, за да могат по-бързо и на по-голяма маса хора да им се промиват мозъците. Станахме зависими от технологиите, от там асоциялни. От там депресии, самоубийства. Има план за регулиране на населението на света и се ползва стратегията, , Разделяй и владей, , Ковида е част от пакета с мерки за, , Регулиране на населението на земята, , Ваксината също.



Бай Ганьо

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 30fc5da618
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Съдържанието на "ваксината" е тайна включително за лекарите! Вече излязоха няколко медика с топки да го кажат (не българи).
Освен това ваксината е пробвана на маймуни...които са негативни на резус особено, да поразсъждават повдчко...

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e3f213b770
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Авторе, като много знаещ, обясни ни, защо производителите на ваксините предварително се застраховаха, че не искат да им се търси отговорност, при фалове от ваксините им? Ако са сигурни ваксините им, защо се страхуват, че са възможни фалове. А нашите чуждопоклонни помияри, заради парите са готови и народа да избият, както избиха козите на баба Дора!? По твоята логика, с чиста съвест мога да кажа, че онези които се подлъгват по ваксините са си ганювци!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8ebeca923c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Авторе, не си лекар, и ти личи отдалеч! Не говори по въпроси, от които не разбираш!
Истински лекар.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: e05a951871
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   До N 20. Можеш ли, да докажеш с официални документи, как производителите на ваксини, отказват да им търсят документи и отговорност? Погледни как върви ваксинирането в другите държави и недей да тъжиш за козите, защото там хората получиха по два апартамента за компенсации. Ти, защо си мислиш, че спряха да се жалват?

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 4b73e8159b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   ваксинирайте се иначе сте тъпи, това прилича на платена обява агитираща сегашното правителство на боко,ботокса и медицинското генералче което каза да очакваме моргите препълнени

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 30fc5da618
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Н 22, потърси из нета! Дори по тв съобиха за това че, НЯМА да носят отговорност, освободени са от такава. Държавници са ги освободили от отговорност- АЗ НЕ!!!
Над 50% испанци категорично зявяват че, НЯМА да се ваксинират!
Виж и из другите страни, но търси на местен език!
Ако от България не си излизал и руг език освен български не говориш, разбираемо донякъде ще е, но това не оправдава липсата на собствени разсъждения и проучване в рамките на възможното за теб поне.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 01610f62e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   22 Документите които подписва всеки преди ваксина, че няма да съди по никакъв повод производителя на ваксината са ОФИЦИАЛНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО!
Дори личните лекари поискаха и за тях да се добави такъв документ, който ги освобождава от отговорност.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6c9cea70f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Няма нужда от ваксина. Догодина (демек тая година) като пуснат нов вирус, ше ви пуснат, щото ше потребва и нова ваксина и така през 1-2 години ше се дупчиш с ваксини.
Да не би да забрави за НОВИЯ Щам у Англия?
Явно ше има и Нова ваксина. Пак ше се ваксинираш нали?
И си купи некоя книга на Джим Марс. (Конспирация за билион долара) и попрочети и се запознай кой и как ни управлява.

И познай коя от тея храни е най-нездравословна:
1. Храна за хамстери (гризачи)
2. Кучешка храна
3. Бебешка храна

Ако прочетеш Конспирацията за Билион долара на Джим Марс, ще успееш да отговориш правилно на въпроса.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 080478c5d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   По правописа личи що за "лекар" си. Константинов пародира лошите черти на българина, но не го приравнява към образа, само ги излага на показ. Съдейки по правописа, пунктуацията и избора на думи, ти си баш един Ганьо.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 0c92252441
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   До 27-ми
Не съм чел книгата на Джим Марс. Там споменава ли се примерно, че българите ядат домати внос от Турция пълни със забранени пестициди които увреждат ДНК? Питам защото голямото им притеснение относно ваксините е това, че чули, че ваксините им бъркали в ДНК-то. Та ми е чудно българите знаеха ли досега, че става това като рупаха с безразличие като телета турските домати. Знаеха ли, че става същото в още по-брутален вариант като рупаха марулите поръсени с обогатен чернобилски Уран, внос от Украйна, без никой да им спомене нищо за това, а в същото време сега изпитват силна носталгия към същият този режим дето им ги натика тънко в устата. С какви очи изобщо българинът се бунтува срещу ваксината след всичко това? Забелязъл съм следната закономерност в поведението на Ганьо. Яде два мощтни юмрука без да каже нищо за тях, след което ставайки едва оживял тръгва да вдига страшна врява на първия дето леко го шамарнал на майтап. Ама винаги нещата се развиват в този ред при Ганьо. Управляващите издевеателсваха и издевателстват брутално върху него вече толкова десетилетия от последните няколко управления, обаче Ганьо си трае за това все едно нищо не е станало и гласува за същите, а не ще и да чуе за Billy the Puppet само защото имал 6 апартамента, и за него той е най-черният от всички. На Ганьо му набиват в канчето от сутрин до вечер, че има вирус и то смъртоносен, но той неговото си знае, неговото си бае и си мисли, че с вирусът може да се разбира като с Ганьо около себе си. Мисли си, че като му каже "я се разкарай бе измислица на управляващите, въобще няма да те отразявам, ще ходя както си искам и ще правя каквото си искам" и вирусът ще си каже "леле разкриха ме" и ще изчезне. Да ама не. На вирусът му е през оная работа за Ганьо и го кълве яко по кратуната, въбоще не го интересува, че Ганьо разсъждавал по Ганьвски и се размотава с подаващ се навън от маската нос в претъпканият от постоянен поток хора хипермаркет. Изеде нокаута един път през подаващият се навън нос и чак тогава разбра и призна, че го имало вирусът. А дотогава нямаше такова нещо и беше големият антимаскър и антимерки. Ама късно либе. Вече и ваксина не може те спаси, заради дългият ти подаващ се навън от маската нос. Така стават мутациите. С размотаване от Ганьо. Сега за два шамара от ваксината врява не вдигай.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: fe4ea0165f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Е, прави сметка колко си превъртяла тъпомерите, ако Ганьо е достатъчно интелигентен и усеща, че нещо не е както трябва, но и знае къде и кой да слуша. Мисля, че след разсъжденията за домакиснтво и подреждане на мебелите, всичко те изчерпва.Ти си тежък ръб, но това не е страшното, а че не си само ти. Чети, информирай се, научи значението, историята и идеята на думичката "конспирация" в цял свят знаят, че това не отговаря чисто статИстически на Пандемия. Думата си има етимология, потърси! Поинтересувай се, как затварят хора в арестите, понеже казали лошо за ковид. Опознай света, тъпо. Следи парите, тенденциите и мнението по другите държави. Имам болен човек в нас, който не се пази, 50 килограма, четири вида заболявания - И ДА, ТОЙ НЯМА КОВИД! ТОЙ ШЕ ИМА КОВИД, КОГАТО ИМА КОВИД, СЕШ СЕ?

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 43e68b17fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Къде е моя коментар номер 24 бе дърта бабо. Защо го изтриваш?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6c9cea70f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   от номер 27:
Ти не разбираш кой и как ни управлява и че ти и всички хора в света сме експериментални мишки. Много приятели го изкараха. И то по-добре да го изкараш, щото ако още не си - ще живееш в страх и ше се ваксинираш, ако ти се увеличи страха.
Хората от страх се ваксинират.

Що при птичи и свински грип и Ебола нямаше такъв страх?
Защото не беше по новините. И от въздуха като те пръскат с корона вирус, като някой го хване, що си мисли че е от контакт с човек? Щото не знае че го пръскат отгоре с тоя вирус нарочно.
В Бургас веднъж видях една траектория от самолет - стои си самотна във небето, заедно с извивката, поради завоя на самолета и аз казах на един приятел, че са напръскали с нещо, и след две седмици - масово едра шарка сред децата, затваряне на детските градини.
Така е дошъл и коронавируса. Не от Китай, а просто са минали и са напръскали и сега правят бизнес. Ваксината също е бизнес.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker