Как да върна телефон от имаг! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как да върна телефон от имаг!
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 561 пъти
Здравейте, моля някой да ми обясни как де връща телефон от емаг, прочетох условията, но нищо не разбрах. Моля, които ако някои знае да ми обясни. Прочетох, че толкова колкото струва телефона, толкова трябва да дадеш за връщане и доставка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 14f2774099
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако не си доволен от закупения продукт, независимо от причината, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни от доставката му. Начинът, по който да направиш това, зависи от теб. eMAG ти предоставя възможност да връщаш продуктите като попълниш онлайн формуляра за връщане. Транспортните разходи за връщане се поемат от нас, без значение от големината и вида на продукта. Някои продукти не могат да бъдат върнати и информация за тях ще откриеш по-долу. Преди да върнеш даден продукт, прочети подробно условията за връщане в тази страница. Срокът, в който можеш да върнеш продукт, закупен от Marketplace търговец, е 14 дни и е нужно само да прочетеш условията за връщане в специалната страница на партньора. Таксата за връщане на продукти, предлагани от Marketplace търговци, е различна в зависимост от услугите на куриерската фирма, с която работи съответният търговец. За повече информация можеш да се свържеш с търговеца, от който се предлага продукта, като неговите данни за връзка можеш да откриеш в специалната му страница.
Връщането на продукти, предлагани от eMAG, чрез сайта може да се осъществи в няколко стъпки:

Попълни този формуляр за връщане и се увери, че продуктът, който желаеш да върнеш, отговаря на условията за връщане.

След като твоята молба за връщане бъде одобрена, ще изпратим куриер при теб, който ще вземе продукта.

Транспортната такса за продукти, връщани по начин, различен от попълването на онлайн формуляра на eMAG и изчакването на куриер, изпратен от eMAG, е за сметка на клиента, както и рискът от случайно погиване или повреждане на стоката по време на транспорта.

При попълването на онлайн формуляра за връщане, избери една от опциите за възстановяване на платената сума: възстановяване на платената сума или издаване на ваучер за покупка на продукти, който ще е на същата стойност като върнатия продукт. Пратката следва да съдържа и копие от фактурата или номера на поръчката.

Ако избереш ваучер, е важно да си запознат/а със следното:

– Ваучерът не може да бъде прехвърлян на друго лице, но може да бъде използван заедно с други ваучери или промоции;

– Валидност: 24 месеца от датата на изпращането му;

– Ваучерът може да се използва за всеки продукт, предлаган на eMAG.

Това не се отнася за връщания, осъществени чрез попълване на електронния формуляр онлайн, който можеш да попълниш тук.
Ако си избрал опцията връщане на платената сума за покупката и продуктът, който си върнал отговаря на условията за връщане, ще ти възстановим сумата по метода, използван за плащането й към нас. При плащания в брой препоръчваме възстановяването на сумата да става по посочена от теб банкова сметка. Ако си заплатил/а с карта онлайн, ще ти възстановим съответната сума на същата карта. Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощено лице или които са повредени от теб, такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари (напр., но не само – механични/електрически шокове). Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са ти били доставени.

Трябва да върнеш продуктите в оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети, оригиналната гаранция, в случай че е била издадена от производител/дистрибутор и всички документи с които е доставен продукта. Мобилни телефони, таблети и аксесоари
– Преди да върнеш продукта, увери се, че не е защитен с твои пароли и, че всички твои профили са били изтрити, за да можем да възстановим продукта в първоначалното му състояние от гледна точка на софтуера;
– Не можеш да върнеш продукта, ако е с активиран OEM лиценз, или ако оперативните системи или други програми, с които е бил доставен продукта са деинсталирани;
– Можеш да върнеш защитните фолиа за таблети и телефони само ако не са използвани;
Колко по-просто и ясно да го напишат? Четете с разбиране!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker