Шофьорска книжка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Шофьорска книжка
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1567 пъти
Здравейте, мъж съм на 37 г. от София, и все още нямам шофьорска книжка, бях се записал шофьорските курсове преди две години, но се отказах. Страх ме да карам кола в тази анархия и хаос който цари по пътищата в България. Една колежка в работата ми каза: " не мога да си представя мъжът до мен да няма шофьорска книжа и да не кара кола. Въпроса ми е, според Вас срамно ли е един мъж да няма шофьорска книжка?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4c84425e37
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами .. не, не е срамно да нямаш шофьорска книжка. Имам познати , които имат , но не карат, защото са забравили.
Не всичко е хаус. Така ти изглежда, защото нямаш книжка , съответно опита. Все пак, ако намериш време би било хубаво да си изкараш.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 40937d8082
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Как така те е страх? Еми то и аз не мога да си представя аз като жена да возя мъжа насам натам, защото го е страх да кара кола....

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1a18746c39
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не е срамно, въпрос на личен избор е. Просто понякога не е удобно. Аз живеех във кв. Витоша, като най-близкото Фантастико или Кауфланд бяха на 20 мин пеша, а във Витоша няма и градски транспорт. А съм жена 50кг и когато трябваше да се пазарува и да се носи, беше доста трудно. А разстоянието е такова, че е твърде близо за такси, твърде далеч за пеша с торби... (един от многото примери, без да споменавам спешни случаи като транспорт до болница или пък до ветеринар).

А относно анархията- аз също изпитвах такъв страх доста време (близо 2г.), но накрая се престраших и буквално за 3 дни свикнах. Шофьорите са внимателни, възпитани и толерантни. ОСОБЕНО в София. Отстрани може да изглежда анархия, защото платната са много, автомобилите също... но като си част от движението - съвсем не е така. Останах очарована. (Разбира се, както всяко нещо - има си изключения, но говоря за по-голямата част)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3594899afe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е задължително е всеки да бъде шофьор, но не разбирам защо човек би се страхувал от курсовете, все пак там си имаш инструктор, който казва кога какво да правиш и т.н.

Освен това как така човек няма да има даже любопитството да пробва какво е да се кара кола...

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f517917c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Да ти кажа, знак е че си страхливец, ти сам си казваш, че те е страх. Ми мъж си. Спри да мастурбираш да се напълниш с тестостерон и отивай да вадиш книжка. Аз бих го направил не толкова за книжката ако не ми се кара, може би малко все пак да я имам ако нещо изкочи, но бих го направил в голяма степен и заради страха, да го убия.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1d54f75a7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Няма срамно в това. Ако не ти се отдава или не искаш/ не можеш няма проблем. Колкото до твоята колежка- кажи ѝ, че от всяко дърво свирка не става, другото е въпрос на лични предпочитания, ако още не си намерил своята половинка, повярвай ми- когато я намериш би те приела с всичките ти недостатъци, та дори без шофьорска книжка. Не обръщай внимание на хората и тяхното мнение, живей си живота така както искаш и да не ти пука !

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 84f28ed6d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мой приятел имаше същите терзания. Като се чухме след време, вече беше активен шофьор, просто защото работата му го принуди. С кола му е по-удобно. Аз съм на твоята възраст и нямам. Жена съм и се замислям, защото книжката е свобода. Това са фактите.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 925d66f566
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   до номер 2

Еее голяма работа си значи, кво значение има кой кого ще кара ?

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 084a6faa7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Рязко ти спада шанса сред жените.Минаваш директно в графата Омега.Жените обичат мъжаги, които не ги е страх, такива, които познават свободата включително и тази да шофират.Ако можеш и мотор да караш, дигаш си акциите още.Аз от както карам и мотор, така ме гледат, направо очите им се наливат със зехтин.Взимай книжка и стига се подпич.вай , че после си за никъде с жените.


Кольо Брадата

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b885db7c43
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Записах шофьорски на 36,взех книжка на 38, не ме е срам.Това е едно от нещата който са ми трудни.Записах от интерес,и за да се справя със страха.В големия град е опасно за млад шофьор,но не трябва да се отказваме.Ако решиш действай,друг път няма.Жена съм,към момента не шофирам,но мисля да говоря с инструктора да карам поне веднъж в седмицата,докато свикна повече.Колата освен средство,може да е и оръжие,когато неможем да го управляваме правилно

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d4230cfd8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Абе как така страх те е, ти чуваш ли се? Ти си мъж!
Те жените го разбират до някаква степен, но не го разбират! Това са мъжки работи и ако можех щях да ти пиша на лично.

У жената й е заложено да не е първозаселник, мъжа да направи път и тя да премине през отъпканото. Защо говоря за жената?
Като мъж ти трябва да си сам на себе си човек, който убива страховете си, а не да чакаш да преминеш през отъпкан път. Теб те е страх, само това показва, че трябва да преминеш през това нещо за да се научиш да преодоляваш страха си.
Другото нещо като мъж е, че трябва да си готов да се качиш в кола и да я караш ако нещо се случи.
Има и много работи, които следват оттук, но не мога да ги кажа пред жените, те тея неща не ги разбират, а преди да го кажа пред жена, трябва да съм сигурен, че тя е изключение.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 4c9dfb8c4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм по - малък от теб и имам книжка, но нямам кола. И не искам да те стряскам от сега, а да ти дам съвет. Аз за съжаление бях попаднал на гаден инструктор. Много ми викаше когато направя грешка. Самата фирма така правеше ,нарочно късаше курсисти, ако не си платиш. Аз теорията я минах, но практиката първите 3 пъти не можах. Скъсаха ме. Гадния ми баща не ме беше учил като малък за разлика от другите 14 - 15 годишни. И затова нямах опит. Схващам бавно за съжаление, а часовете практика бяха прекалено малко. И в началото и аз като теб авторе се притеснявах много умът ми беше другаде и бях малко не сериезен. След като разбрах от други хора, че тази фирма нарочно къса курсисти за пари, аз реших да си платя. И добре че последния изпитващ на практиката беше свестен и ме пусна да премина практическия изпит. Защото предишния изпит пак си бях платил но въпреки това гадняра ме беше скъсал. Така авторе много внимай на какви хора попадаш. Не знаеш какви гадни хора има. Колкото и смешно да звучи за някои, аз още си уча от учебника. Нищо че съм взел книжка. Просто като решавам пак тестове виждам, че все още имам пропуски.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c3dc4350fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   И аз нямам и нямам желание да изкарвам. Но в БГ жените искат да имаш кола,така че ти си избери дали искаш.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d68e51e137
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Мъж да не може да кара кола е като жена да не може да готви и чисти. :D Не че свършва света, ама нали... :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker