Без социални мрежи в 21-ви век - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Без социални мрежи в 21-ви век
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1022 пъти
Привет, на 20 години съм (студент) и нямам профили в нито една социална мрежа, според вас нормално ли е това и трябва ли да си направя профил в Инстаграм или Фейсбук? Впрочем аз имах профил във Фейсбук, но го изтрих преди 2 години, защото се натоварвах от цялата тази показност. Задавам този нелеп въпрос, защото доста голяма част от приятелите ми започват яко да ме бъзикат, че съм бил старомоден и смотан. Вие лично как реагирате, когато чуете, че млад човек няма профил в Инстаграм или Фейсбук? Мислите ли го за по-нисш от вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6cc06f604d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Поздравявам те! Няма да циклиш и да се зомбираш в соц.мрежите. Ползвам месинджър и вайбър предимно, фейсбук и инстаграм и мен ме дразнят и товарят. Да не ти пука какво мислят другите, ползвай вайбър или месинджър са съобщенията. Остани себе си!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3d46c0a956
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всеки има право на мнение, но изборът е твой.
Използвам случая и аз да попитам нещо. Следя сама ютюб и по-специолно видеа с цел обучение и езици.
Имах профил във фейсбук, но и мен много ме натоварваше.
В Инстаграм и Туитър не съм имала.
Питането ми е как бих могла подобно на ютюб да ползвам профил и къде в коя соц. мрежи, но без да влизам в контакти, покани от познати и приятели и т.н.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ebfb70af91
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Мисля го за щастлив и силен човек.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 4fd253c762
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нормално е. То е като цигарите - мнозина искат да ги откажат, но е трудно. А ти питаш дали трябва да се пуши непременно.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 9807266cb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Браво, поздравявам те! Приятелите ти са смотаните и те не са ти "приятели " щом те базикат. Приятелите не критикуват, не обиждат .... Те те проемат такъв какъвто си. Казвам ти го от опит и аз нямах нищо , само вайбър в университета и никой не ми се е присмял за това. Смени кръга !

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f717e6dfe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей, неотдавна навлязох в 30-те си години и също нямам Фейсбук профил с разликата, че никога не съм имал такъв. Да, имал съм гадни моменти в живота, но никой от тях нямаше да се размине с наличието на социалките и по-конкретно онези, които цензурират действащия американски президент и напоследък съвсем го удариха на политика вместо да си гледат работата. Да, хората обичат да ми се правят на интересни на тази тема, но имам двама добри приятели, които също нямат Фейсбук. Нормални хора са, печелят добре и въобще не виждам видими повреди в резултат на липсата на Фейсбук.

С други думи - ако не ти се занимава с тая повърня, зарежи я и излез от Матрицата на глупаците! Животът го имаше преди Фейса, ще го има и когато се наиграят с тия политически напъни на шефа им и ги закрият бързо-бързо някой ден. Не само в България могат да те приключат набързо като онези сладури с билетчетата. Въпрос на крива стъпка е и тези юнаци да го отнесат както си повярваха, че те ще решават коя новина е фалшива и коя не, както и кой има право и кой няма право да говори в тоя свят. Надменността е лошо нещо!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 30f863bac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Съвсем честно ти казвам, реакцията ми като чуя че човек няма профили из социалните мрежи е да си кажа „евала на тоя човек, браво“. Ако не чувстваш някаква крещяща нужда, не си прави. Човек привиква с едни пристрасяващи малки но редовни дозички допамин, което има лоши следствия - най-вече става значително по-трудно да се концентрира.

А ако видиш новите „условия“ на instagram (които са на facebook) тръпки ще те побият.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5278719c1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Мен пък би ме кефело да имам приятел или познат без социални мрежи, е вярно, малко ще е кофти да не мога да му пиша лесно и бързо, но пък предполагам че с едно обаждане може да се разберем да се видим и ще е някак по старомодно и истинско. Няма нищо чак толкова лошо в това човек да няма социални мрежи, това е въпрос на личен избор все пак.

М 18. Имам социални мрежи, но не влизам често в тях, или дори и да вляза не се застоявам много, като най често влизам във фейсбук, но на първо място влизам в ютуб защото от там слушам музика или гледам разтоварващи неща, или готварски клипчета в които рецепти ми допадат и искам да ги направя (сега съм се запалил по азиатската кухня, най вече японската) (имам мечта да стана готвач), ютуб не го смятам точно за социална мрежа или трябва да поясня, че за мен не е социална мрежа. Въпреки че май се счита за такава.

N.N

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: dce32dc2a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз имам ФБ профил, само заради групите по интереси и да виждам споделени неща, които са наистина съществени. Не си качвам снимки (на себе си), не занимавам хората с това къде съм, какво съм си купила, в какво настроение съм и т. н.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 74a530708b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторе, времената са такива! Виж медиите! Особено БНР и БНТ! И те имат вече профили в Инстаграм и Фейсбук! Те винаги споменават да ги последваме и там, нищо че си имат и сайтове! Когато има нещо извънредно и важно, особено БНР предават на живо! А всяка регионална програма си има профил в мрежите! Просто трябва да сме в крак с времето! Аз не сърфирам часове наред из социалните мрежи-за 15-20 минути максимум и то когато съм у нас! Не мога да си представя да съм в тези мрежи, предпочитам да обръщам внимание на света около мен! Това, че нямаш профили там, не е беда, пък кажи на колегите си, че така се чувстваш най-добре! Надявам се, че ще те разберат!

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b4b5856e20
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Нормално е, имам колега на 23, няма ФБ и социални мрежи. Има профил в Инстаграм, но го е създала негова приятелка, тя го и поддържа и качва неговите снимки, той дори не си знае паролата. Има Нокиа с копчета, без Интернет. Той е много по-щастлив и контактен от зомбитата, които постоянно на работата си висят в телефоните.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b4b5856e20
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   2, най-добре е да си направиш блог - там ти си шефа, може да си публикуваш всичко, а кой ще коментира и ще те чете е шанс. За директна комуникация - телефон, Viber и WhatsApp. Блоговете си бяха по-хубави от социалните мрежи.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ba78bd5b29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Към 13, 2 съм въпросът е, че понякога има обучения, материали и са само във ФБ. Много ме натоварва иначе. Постоянно ми излизаха покани за приятелство, хора които не искам да виждам, бивши колеги, а аз искам да се огранича само до някоколко групи свързани с интересите им.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker