Как да кажа на родителите ми че съм бисексуална? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122778)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14526)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как да кажа на родителите ми че съм бисексуална?
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 963 пъти
Здравейте, дне с ще говоря за сексуалната ми ориентация. Аз съммомиче на 15 годишна възраст ипрединаколко месеца се влюбих в едно момиче(някъде средата на май 2020) и нали тя тогава си имаше приятелка не беше най сериозната връзка защото другото момиче мне харесваше тва в което съм влюбена. Станаха много момичета затова ще нарека това което харесвах Мария, другото скоето тоггава ходеше Виктория. И когато налиМария и Виктория бяха заедно никои не знаеше за сексуалната ми ориентация даже на мен самата ми беше мн странно. Един ден те се натискаха до мен и аз просто след тва отидох до магазина и пред него се разревах. Това се случва май месец и аз признах на Мария през юни, после ние тръгнахме и бяхме във връска 2 месеца и половина и после тя ме заряза. После изпаднах в депресия 3 месеца и половина. След това едно ммомче ми предложи да тръгнем и аз се съгласих за мое съжаление но това е друга тема. Та това за което съм тук е да ви кажа или по скоро да ви попитам как да кайа на одителите ми. Изввинявам се за това че не споменах по рано на искам да кажа че повчето хора знаят че съм би но не и нашите. Не ме срам че съм би не трябва това съм аз но ме е страх, страх ме е от това нашит да научат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 3ebe797a29
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Първо трябва да се увериш, че родителите ти са склонни да осмислят и приемат подобна информация. Можеш да засегнеш по някакъв по-заобиколен начин темата. Например като им споделиш за някой друг ЛГБТ човек. Добре е ти самата да имаш някаква представа как ще реагират, защото ако са по-хомо/бифобски настроени съжителството ти с тях автоматично ще стане по-трудно, в някои случаи дори е невъзможно. Някои родители оказват подкрепа на децата си, други ги подлагат на системен тормоз. Можеш да прочетеш и повече информация по темата - фондация Single step имат задел в сайта си точно свързан с въпроса за разкриването.
Може да прозвучи малко грубо, но писанията ти звучат доста детски и объркано. За мен, за да има по-добро разбиране от родителите ти, ти самата трябва да звучиш уверена в желанията и мечтите си, поне тук не го виждам. Опитай се да подредиш нещата в главата и сърцето си. Когато почувстваш, че е така, когато усетиш и че вашите имат готовност за разбиране, давай. Ако я нямат - поне изчакай докато станеш по-независима финансово и би могла да си осигуриш алтернативен покрив под главата, ако се стигне до лошите варианти.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6172ba8c92
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как да кажа на родителите ми че съм бисексуална?

Отиваш и като седят заедно пред камината им казваш, мамо тате бисексуална съм. Без паузи без допълнителни думи. После чакаш да видиш какво ще ти кажат.

Така се прави, това ще те научи да не те е страх от това, което си и да действаш. А не да премисляш всичко 5 месеца, да се самообвиняваш и накрая я имаш смелост да поискаш своето я не.

"мамо тате бисексуална съм" И да не ти пука. Това си ти.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ce85f049fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не е нужно да казваш или поне не е добра идея докато още зависиш от тях. Като пораснеш, заживееш отделно и станеш финансово независима от тях - тогава може. Сега ще станат някакви драми...идея си нямаш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 612d66a68a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   По-добре нищо не им казвай, защото на тази възраст всеки експериментира и ти също още не знаеш какво искаш.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 15baf14053
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Душко ти си на 15, аз на твоите години се целунах за първи път, а ти си вече СИГУРНА че си би? Я пак си помисли? Утре ако вместо Мария дойде някой готин Марио дали няма да хукнеш? Според мен сте деца увличате се по модата и се правите на такива каквото не сте. Не е тайна че от години масово се пропагандира хомосексуалност сред децата.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: eaf3c8d87a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Във всеки случай трябва да го обмислиш сериозно както и ти си усетила. На мен ми се ще да не бях казала на родителите си. Мислех си, че са много широкосроени, уж винаги се изказваха разбиращо за хомосексуалните, обаче когато се оказа, че става въпрос за собствената им дъщеря запяха друга песен.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 1b04980831
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Дума не си казала що за хора са родителите ти. На този свяр има ужасни родители, на които би било ужасна грешка да се каже такова нещо. А ако въобще иматш прилични отношения с тях, разбира се, че е нормално да им кажеш.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e81c6eaf52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Първо преди да им споделяш, че си бисексуална си спомни какво е мнението на родителите ти за гей парадите, за бисексуалните и тн. Ако са консервативни не е нужно да им споделяш.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ae9e888927
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Няма какво да им казваш, това си е твоя работа. Разбора се не се целуваш по улиците с други момичета.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a4b6b67f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Номер 2, нормално е да звучи детски и объркано. Как искаш да звучи някой отчаян тийн? Към авторката - не им казвай! Това не е да се влюбиш в момче! Ще ти забранят да се виждаш с тези момичета. Но ще бъдеш доста време объркана, от друга страна. А и твоите могат да реагират доста бурно! Не всеки приема хората с различна ориентация! Ти познаваш родителите си, тоест ти трябва да знаеш какво мислят относно хомосексуалността! По-добре с лек намек! Не ги слушай тези тука да се разкриваш! По-добре сподели, като станеш пълнолетна! Но не знам как ще се оправиш с тази бъркотия. Звучиш като човек, който може да има хормонални проблеми...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker