Този сайт е загуба на време - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Този сайт е загуба на време
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 2155 пъти
Защо ли? Може би преди пет-шест години не беше точно така, сайта поддържаше ниво и се стараеха да публикуват темите навреме. Ще кажете, модераторите не смогват, имат свой живот, работят на доброволни начала, и бла-бла-бла. Да, ама не. Колкото пъти и да публикувам мои теми, или не ги публикуват, или ги трият, или местят в различна графа, а съм писала единствено за важни и сериозни теми, докато толкова несериозни глупости биват пускани( без да схвана с каква цел?) На всичкото отгоре пускат теми, които са фейк, или писани от едни и същи хора, бавят се, трият коментари, и позволяват някакви женомразки публикации. Но не е само в това въпроса. Колко пъти съм молила да ми публикуват тема, пиша веднъж, пиша втори път - и без никаква полза. Така ли помагате на хората със сериозни проблеми, които искат да споделят, Сподели. нет? Бях публикувала тема със заглавие: " Тежки суицидни мисли". Чаках три седмици, и не я одобриха. После отново я пуснах, и когато влязох на следващия ден, видях че са я одобрили, но първо са пуснали неща от сорта на : " Как се медитира?", " Кучето ми умря", и т.н. Ами ако се бях самоубила, преди да получа някакъв смислен съвет, не че щеше да стане така, но хора всякакви, тези неща изобщо модераторите осмислят ли ги? После пуснах друга публикация, също важна, и нея я няма. Изглежда, простотиите и провакативните теми са с по-голямо предимство, и това е начинът на сайта да си поддържа аудиторията, докато някои от нас се нуждаем наистина от съвети и подкрепа. Може би аз греша, поправете ме ако е така, но не съм единствената, която е недоволна. Погледнах, че и други читатели възроптават в темите: " За модераторите и техните своеволия", и още няколко подобни публикации, а отдолу ги нападат. Ами може би авторите са възмутени, защото също като мен са имали сериозен проблем, а темите и коментарите им са били трити, непубликувани, премествани, за сметка на ненормалници като Дядо Торбалан, Братан, Чичата, и всякакви нелепости от типа на : " Ганка и Ганьо", " баба Саша", и др.
Надявам се поне това да публикувате! Хубава седмица на всички! :)

Ж, 24

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5ee01b3c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами като е загуба на време, не си го губи, вместо да ревеш. Не разбирам защо всички се оплаквате от сайта, обаче продължавате да висите тука. Ами елементарно - като не ти харесва, отиваш в друг форум или въобще не ползваш такъв. Има и чуждоезични, ако Ганьовците ти пречат.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b47ba5859e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1. До колкото ми е известно модераторите на този етап са 2ма. Нормално да не смогват.

2. Оплакваш се от модераторите, но не предлагаш помощ.

3. Оплакваш се от сайта, но продължаваш да го посещаваш.
Ходи в бгмама.

Ронин

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 12a02ba6d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Така е, факт! Съгласен съм напълно, като нов редовен потребител във форума!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 86ef95472e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Аз много отдавна спрях да пиша в сайта, поради системно тенденциозно непубликуване на коментари, които с нищо не нарушават правилата, за сметка на такива, които явно ги нарушават, но се харесват на модераторите. Сега съм отворила сайта за първи път от месеци. Едва ли ще публикуват и този коментар, но в случай, че някак мине цедката, съветът ми е да си намериш смислена онлайн платформа, тази не е такава.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: dbf73d1d1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 1, влизаме, защото все пак една трета да речем от смислените теми все пак се публикуват. Другите аз не ги отварям изобщо. В момента, в който се появи алтернативен на този сайт, поне 80% от хората ще го напуснат и изброените от авторската шепа тролове ще останат да си водят монолози.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 32e42c4fad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И аз забелязах това, затова вече само ще следя историите в този форум, но няма да пиша. Понякога съм била на ръба да публикувам история и накрая се отказах защото си знаех че ще получа хейт за едното нищо. В чуждестранен форум(няма да назовавам име) написах за този мой проблем и хората ме подкрепиха. Тук потърсих подобни истории и хората са получили много хейт. Не знам защо сайта си нарушава собствените правила, но ще го следя. Просто няма да пиша.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f50c28161e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   По-добре автоматично да се одобрява всичко.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c52b957910
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Номер 7 прав си. В сайта "Rozali.com" ние сами си публикуваме коментарите. Защо този сайт не направи същото ние сами да си публикуваме коментарите. О, ама това не отговаря на тяхната политика, а не казват каква им е политиката. Този сайт се контролира от неадекватни хора, ами да, пишат правила, а сами не си ги спазват. И знам, че този коментар няма да го публикуват.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5ee01b3c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

10.   Мислете малко с тая си глава.

Идеята да не се одобряват коментарите ръчно е глупава. Особено в Ганьовска държава като България. Вие знаете ли тук какъв хейт ще стане и как всеки ще го използва я като сайт за запознанства, я като рекламно поле? Ако сега трябва преровиш 10 коментара, за да намериш читав такъв и по темата, то тогава ще трябва да ровиш по 100 коментара за 1 свестен. Хейта ще е х100.

Нали се сещата, че стига да има двама, които да се сдракат, а то със сигурност ще има, после отиде темата. Ще гледаме стотици коментари псувни, обиди и нападки и между тях тук-таме реклами и размяна на телефони и нищо по темата.

Айде моля ви се, нали съм хвърлял по едно око и на форумите без модерация. Ами те 90% от коментарите са някакви несвързани неща, нямащи нищо общо с темата или караници, останалите 10% са реклами и психопати, копиращи едни и същи коментари във всяка тема, без значение каква е тя.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5ee01b3c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   5, значи все пак си има и добри страни сайта, дори повече от лошите, щом все пак висите тук, но фокуса ви е вечно в лошите. Има една приказка, че ако обичаш рози, ще трябва да търпиш и бодлите. Няма нищо идеално на този свят. Човека е дребнаво и неблагодарно същество. Един монах беше казал, че ако построиш стена с 99 идеални тухли и само 1 крива, винаги фокусът на човека ще е в тази една крива, но никога в останалите 99 перфектни тухли.

Досега никой не е благодарил на модераторите, че отделят от времето си измежду семейните си задължения, работата си и своите си проблеми и ангажименти ив търпят непрекъснатите обиди да правят това без заплащане и без да са ви длъжни на нито един от вас. Само критики, само неблагодарност, вечно недоволни, вечно мрънкане и въпреки това продължавате да сте тук. Ами като толкова не ви харесва, не влизайте. Някой да ви е опрял пистолет?

Можете да ми слагате единички до утре, но замислете се колко от вас са благодарили поне веднъж на модераторите. Ако пък няма и едно нещо, за което да благодарите, защо киснете тук, без никой да ви задължава?

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: fefbc956e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не знам ама сигурно е отвратително да си модератор в такъв сайт... Представяте ли си да бяхте длъжни да влизате тук и да четете редовно всичко? Не, каквото ви е интересно, ами от-до. Аз и 5 последвани теми с коментарите не мога да изчета...
Не ги защитавам и мен ме дразнят. От месеци не бях чела яка тема и тя се задържа 13 часа. Моя опит с медитацията, или нещо подобно беше. Явно не е тук мястото за този ценен опит, който беше споделен.
Със сигурност не е мястото, на което Авторката би трябвало да очаква спешна помощ. Има червени линии, където безплатно и 24-7 може да получи качествена помощ, анонимно. Може да потърси Чатът за психосоциална подкрепа на БЧК. Онлайн, анонимно, компетентно. Може би темата не е публикувана за да се потърси друг по-ефективен вариант за помощ.

Мод: да, в тази тема хейта беше неописуем, а в темата няма нищо провокативно и лошо и беше една от малкото смислени, явно не е на нивото на повечето. Вие виждате само одобрените, но ако знаете сред неодобрените какво е... Гарантирам ви, че ако публикувам всичко, 90% от вас ще изчезнат от сайта завинаги още днес. Точно хората, които най-много се оплакват, че не са им одобрени коментарите, трябва някой път наистина да им публикувам всичко, за да видите за какво става въпрос. И ако не ги публикувам, ги пишат десетки пъти и аз губя часове между всичката ми друга важна работа да трия един и същи коментар по 50 пъти с псувни, закани и заплахи към мен и семейството ми. Но това разбира се, не се вижда и не се оценява от никого. Ние сме големите злодеи, а потрбелите по подразбиране винаги са прави и нашата гл. т. е грешна по подразбиране. И като видите, че липсват 10 поредни коментара, пак ме нападате мен, че цензурирам, но на никой не му идва на акъла, че тези 10 коментара са или псувни към мен, или спамове, или някой извратеняк си дава номера да му звънят за секс.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: bab8a2f7e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Авторката съм.
Благодаря за коментарите.
Няма как да не се съглася, че наистина хейтапод всяка тема е огромен, и се допускат коментари, противоречащи на политиката, тоест, всякакви коментари, пълни с омраза, обиди, расизъм и т.н.
И не, не съм неблагодарна! Почти винаги съм благодарила на модераторите и съм била безкрайно мила към тях.
До модератора- никакъв хейт няма в темата ми. Моля, посочете къде ви хейтя? Аз се оплаквам, не хейтя. Наясно съм че няма как да следите всяка една тема и че сте заети, но за глупостите имате време. Аз също работя, и имам хиляди задължения, но когато има градивна критика, гледам да се поправя, нали?
Още веднъж, хубава седмица! И на модераторите - също. Нямам нищо против вас конкретно, повтарям още веднъж. :)

Мод: говорех за темата за медитацията и за други коментиращи. Моите възможности от към време и обективизъм са толкова. Съжалявам, ако не са ви достатъчни, но толкова са ми възможностите. Даже мисля, че като за без заплащане и помията, която ежедневно търпя за себе си давам предостатъчно. От там нататък не задължавам никого да се възползва от това, което давам, щом не му харесва и не му е достатъчно. Има и други форуми, имате и свободата да не влизате в никой форум. Никого за нищо не съм задължил, нито изисквам нещо в замяна на това, което давам. На мен не ми е проблем, щом не ви харесвам да си тръгна, но ще чакате поне по седмица за всеки коментар и история. Но и това никой не го осъзнава.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6fd95f77a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Така е, помня какво беше тук през 2009-2014, беше по-хубав сайт.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6fd95f77a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Сайтът западна някъде малко след като закриха друг подобен анонимен сайт със същото име, но друг домейн... там какви простотии се публикуваха. Голяма част от хората от там дойдоха тук, хубавото е, че тук поне има някакъв модераторски контрол, там нямаше и се публикуваха и лични данни в секс истории-измислици. Представете си някой да пише, че е спал със сестра ви и да й пусне името и фамилията, че и телефони се пускаха.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 798ce28d62
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   11, не знам дали е неблагодарност, но ме е яд, че такъв хубав сайт се напълни с глупости. Както ме е яд, че България е по-богата на ресурси от Швейцария, ама ей - на - трябва да сме благодарни, че все пак не сме като Западна Сахара...

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3c707ad20e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Лични данни е едно, заплахи и обиди е едно, но не се публикуват напълно нормални и отговарящи на правилата мнения. А хейт, закани и призиви за насилие са публикувани многократно. Да не говорим за какви други излагации знам. Сайтът има прилична идея, но с такова изпълнение не става. Съответно и заниманията ми с него приключиха.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1b303cfb4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Редовно се публикуват теми и коментари от женомразко естество. Хиляди пъти ми е трит коментар с опит отговор на такива заблудени индивиди. Явно някой от модераторите толерира подобно отношение към жените. Но не е само това коментари относно политика също са трити, когато не са удобни на някои хора. Искам да вметна че в коментарите ми е нямало обиди, но в одобренити коментари не липсваха такива и дириктни и индириктни. Знам че това е интернет, но все пак трябва да има някакъв контрол над тези хора и тук.
Много се съмнявам и този коментар да види бял свят.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: bab8a2f7e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Авторката
Не съм искала да ви обидя! И съжалявам, че сте били обект на "помия", както се изразихте. Да, поставям се на ваше място. Няма ли начин да прибавите още хора към екипа си? Така и за нас, и за вас ще е по- добре. ') Сега ме накарахте да се извинявам и да съжалявам за афектирания си тон. Но това с " помията" е резултат на целенасочено спамене от троловете, завладели сайта ви. Аз "помия" не изливам, вече с риск да се потретя. Просто не разбирам вие какъв интерес имате да си губите времето с глупави теми, на които още заглавието подсказва каква отврат са( пример: "Кучето ме изнасили", или нещо подобно беше), а някоя важна тема с избождащо очите заглавие бива подминавана? Това е. Не приемайте нещата лично!
Хубав ден! :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: dbf73d1d1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   И все пак, допреди 5-6 години сайта беше много по-добър откъм одобрени/неодобрени теми/коментари, същия сайт, със същите условия за модовете.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: dbf73d1d1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   От 16 - Благодаря, че публикувахте коментара, след като ви писах. Предполагам в такъв случай е бил изтрит по погрешка. Много пъти не сте ми публикували съвсем нормални коментари, затова изключих варианта случайна грешка. Но след като ви заливат с простотия е възможно да е неволно. Ако е така се извинявам.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6dd2f2516f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Намирам някакви теми в google от преди 10 години. Само намерете и вижте какви добри хора пишат там. Колко хубаво говорят и как приятно и положително си споделят.

В този лесен век за живеене се напълни с лайна. Наистина.
Постояно някой се кара с друг. Мир няма в нито една тема. Винаги има някой мега простоват, разочароващ ме от хората, коментар, който получава супер много 4/5 5/5 звездички. Докато някой свестен и истински коментар получава 1/5 защото слабохарактерните, и затова нервни, хора не им издържат нервите да си видят отражението.

Предизвиквам ви, потърсете някакви ключови думи в google и после напишете spodeli.net, ще излезнат стари теми. Само вижте как си псоделят мирно и спокойно хората, уязвими са, а сега повечето свестни или ги няма вече в сайта или не смеят да напишат нещо, щото се напълни със слабички душици, които очерняват всичко живо по пътя си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: fb43ca5d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Напълно съм съгласна с теб. Форумът не е това, което беше преди години. Одобряват се само коментари по осмотрение на модераторите и изключително често в разрез със собствените им правила. Неща, които отговарят на правилата обаче, масово се трият.
Ж21

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5ee01b3c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Точно пък последните дни почти няма хейт, не знам дали забелязвате.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8c786a964d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Ако модераторите са само двама, то това наистина обяснява бавното публикуване на теми и коментари. Напоследък, обаче, забелязвам, че след 22:00 - 23:00 се проверяват масово и ги пускат в сайта.
От друга страна някои теми като тази със самаубийствените мисли на авторката трябва да са някакъв приоритет, защото, както тя казва - можела е да не е сред нас вече.
Модератори, ако трябва да помагаме по някакъв начин с нещо? С общи усилия можем да подобрим сайта.


Black Sabbath

Модератор: това го решава админа

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8c786a964d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Обаче, наистина в някои случаи се трият коментари, в които няма нищо обидно. Много хора са се оплаквали. Не знам защо се получава така.
До модератора: може да го обсъдите с админа. Или да наемете още един човек, за да не сте толкова натоварени. Преди не проверяваха ли повече хора?


Black Sabbath

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: bab8a2f7e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Авторката:
Black Sabath, искам да ти кажа, че много ме кефиш! Винаги даваш точни съвети! Колкото и пъти да съм писала, винаги си ми давала позитивни коментари!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6dd2f2516f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Иска ми се всички да бяха по-мили и да не ми се налага да слагам бронирани жилетки при интеракция с тях.
Аз се уморих, а вие?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5ee01b3c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   Значи ако се самоубиеш, няма да си виновна ти, а модераторите, че не са ти одобрили темата същия ден?

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 892da27c1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   А на мене ми се струва, че най вече страдаш от остра нужда на внимание...

Разбира се, админите са виновни :)

Обаче сериозно, верно админите много са го разпуснали щом позовляват разни.... проблематични личности да им държат сметка. Аз ако съм на техно място директно щях да ти изтрия и тази тема защото нищо съдържателно няма, освен зле прикрита агресия.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: bab8a2f7e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Авторката:
Не съм казала, че модераторите са виновни. Моля, да не се изопачават думите ми. Давах пример. Освен това вече съжалих за своята разпаленост, защото по природа съм адски мека. Даже пуснах тема - извинение, защото ми се струва че заради този пост модераторът е решил да се оттегли. Не бих желала това да се случи, още повече по моя вина.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8c786a964d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   28, 32, (авторката), много благодаря за думите и изключително много се радвам, че съм успяла да помогна с поне малко на някого.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 74233276dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

34.   Всички сайтове, които са тип социални мрежи, са загуба на време. Нямаше да пиша, но след коментар31 реших, че трябва.

През 2019 едно 22 годишно момиче (беше се определила като Ж22) бе пуснало тема тук със заглавие "Обесване". Голяма част от коментарите бяха нещо като на номер31 тук, но доста по-груби. Имаше и подкрепящи мисля, те бяха доста по-малко. Един човек много се възмути и заплаши модераторите да изтрият темата, което в последствие също не доведе до положителна развръзка.. Според мен той сякаш се бе възмутил по-скоро от факта, че е публикувана такава тема, а не че разни някакви се отнасят злобно и подигравателно към въпросното момиче/жена. В темата си тя питаше нещо от сорта на дали ще е мъчителна смърт, ако върже въже на високо, увие го около врата си и скочи от високото, нещо такова, не си спомням с точност.... Помня, че самата темичка беше кратка, по същество...

Една седмица по-късно излезе ето това заглавие:
https://www.marica.bg/svqt/nameriha-obesena-blgarska-studentka-v-italiq

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 9f1da443fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Защо емпатията ви отива в някаква посока, дето не води на никъде.. Собственикът на сайта трябва да го оптимизира. Ако собственикът е и модератор, му съчувствам, но няма да стане така.
И, да, модераторът дава тон на сайта. Народът е агресивен, защото му се дава поле за изява.
Модераторе, благодарение на твоята работа още много хора, освен теб, плуваме в помия.
Но, сигурно, си чувал за Дарвин и неговите сиви врани.

Модератор: интересно е как точно хората, които бълват помия, се оплакват от такава.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: bbfc777772
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   34, 100% е била същата.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 68e03bd883
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Моят опит със сайта е съвсем различен. Досега всички мои теми са били публикувани (не че са много, но в течение на годините са били може би 6-7 на брой), коментарите не съм си ги следила много, но и там като че ли всичко е било публикувано.
Та в този ред на мисли, може би има причина дадени теми и коментари да не се публикуват? От ваша гледна точка може би всичко им е наред, но това е субективно и явно модераторът е решил, че не е точно така. А може и по погрешка да са изтрити.
Така или иначе, в случай че нещо не е публикувано, винаги можете да се насочите към друга платформа.


П.П. Това със самоубийствените мисли наистина не е за тук, ние не сме психолози. Има гореща линия (по-горе са написали), на която да говориш със специалист, т.нар. телефон на доверието на БЧК.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: cd04603b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   Към коментара на модератор към 35 - това ли ви е отговорът? Независимо дали човекът бълва или не, е прав. Сайтът е пълен с хейт и това е, защото има кой да го допуска. Само дето този някой го допуска избирателно, което е недопустимо. И не ми минават оправдания от рода, че има недоволни. Винаги ще има недоволни, но те не трябва да са фактор, когато има правила. Всички друго са оправдание за да се действа с двоен аршин.

Мод: ако не сте забелязали, от около месец няма абсолютно никакъв хейт. Взех си поука и одобрявам по-строго. Друг е въпроса, че сега се сърдят хората, според които това не е хейт, но и аз не съм слънце и не мога да огрея на всякаъде, все някой е обиден. Ето примера с онзи психопат, който си позволи да обижда мен и изнасилено дете. И като го орязах, той се наежи и ме направи на 5 ст. Ама темата била измислена. Е, хубаво, аз мога ли да съм екстрасенс? Ами ако не е? Проверих IP-то, ами няма друга писана тема. Каква е тази логика да плюем по инерция, ако случайно темата е измислена? Ами ако не е? Ами ако детето наистина е изнасилено? Трябва и ние да се присеъдиним към насилника ли?

Но въпреки това това не се забелязва и продължавате да ме плюете по инерция, макар че вече режа всичко дори само леко да се доближава до хейт, и затова вече почти спрях да одобрявам. Просто хората си плюят по дефолт и не забелязват старанието. Вкопчили са се в някакви стари случаи и това си е. Този същия психопат ме кара да давам обяснения за някаква тема от перди 9 г., а аз съм модератор от 4. Е, какво да му обясниш на такъв човек? Даже някои ме призоваха да се оттегля, щом не ставам за нищо. И това направих и пак няма угодия. Сега пък коментарите ви се бавели. Ами то не останаха варианти и при всеки има недоволни и обиждащи ме. Аз за вас каквото и да направя, хубав не можах да стана, така че няма и да се мъча вече.

Затова и спрях да се занимавам, следя си тук 5 темички, които са ми интересни и не се занимавам да чета хиляди истории и коментари, които не са ми интересни. И в крайна сметка никой няма да ми даде медал, а напротив ще съм виновен и обиждан по дефолт. А това да четеш стотици коментари и десетки теми на ден, 90% от които не са ти интересни, е голямо бреме, ако не го осъзнавате. Хейта към мен е отделно. Пробвайте да четете дори само 5 теми всеки ден, ама от-до с всеки коментар, вкл. и неодбрените и хейтовете, вкл. и ферманите и ще видите за какво става въпрос. И за какво в крайна сметка?

Така че каквото си решите, на мен така ми е добре. Просто разбрах, че и на челна стойка да ви застана, все ще има недоволни, оправяйте се. Аз ви търпях достатъчно 4 г. и нямам намерение да го правя повече за дъвка с косъм в замяна. Ей, ако има други балъци, да си кандидатстват и да си одобряват, ако не да си търсятдруг форум. Ама свърши тая с балъка в мое лице.

Така че вие сте прави за себе си, аз себе си. И на мен не ми беше приятно от изрази от сорта "модератора е лайно", ама разликата е, че аз съм длъжен да работя безплатно, а вие нямате никакъв ангажимент, а само се забавялате с интересните за вас теми. Сещаш ли си къде е разлика? И сега след оттеглянето ми губите само вие, защото аз така или иначе полза от цялата работа освен обиди нямах. Даже откакто спрях да се занимавам, се успокоих, не ми пука за вашето мнение, защото съм ви търпял достатъчно. Ама вашите коментари не знам вече кой балък ще одобрява безплатно в замяна на непрекъснати критики и обиди.

А по отношение на коментар 35. Значи тя е нападала авторите с явни обиди, без да е провокирана, аз съответно не я одобрявам. И в крайна сметка и това пак се обръща срещу мен и излиза, че аз не толерирам "различно мислене". Ами то бива лицемерие и наглост, ама чак толкова. Още малко и да свършите да не казвам каква работа в гащите, пак аз ще съм ви виновен и пак аз ще го отнасям. Добре, че има един тъп модератор тук да ви е виновен за всички несгоди в живота. Търпя, търпя, 4 г., ама и аз си имам някакъв лимит, колкото и да се опитвам да съм рационален и да не се влияя. Яааа да...

Надявам се да съм бил достатъчно изчерпателен.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker