Иновативно изобретение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Иновативно изобретение
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1030 пъти
Здравейте всички. Моята тема е доста необичайна, а може би и непонятна за повечето четатели на сайта, но въпреки това реших да я публикувам. Бих се радвал да чуя вашето мнение по въпроса.
Аз съм млад експериментатор и изследовател в областта на алтернативните технологии, свободната енергия и т.н. Преди доста време открих нещо странно. Когато движих едно до друго два специални модула възникна поле на отблъскване и лека антигравитация без да има магнити или някакво друго магнитно поле. На базата на това откритие се заех да направя антигравитационен двигател/ускорител. Работата върви много добре, при работа теглото на устройството намалява. Освен това открих, че поставена вода в близост до него променя вкуса си и става по-мека и по-пивка. Две посадени семена от едно и също растение и отглеждани в една стая при еднакви условия, растението в близост до устройството изпреварва значително другото. При механично завъртане на въртящия модул с ръка все едно, че някаква невидима сила хваща ръката ми и помага да се завърта и ускорява все повече и повече докато не спра с въртенето. Евентуални приложения на устройстото в:
1.Пречистване и преструктуриране на вода
2.Селско стопанство за стимулация на растежа на растенията и по-голям добив. Следователни по-големи приходи.
3.Превозни средства с механично задвижване (велосипеди и др) за допълнителна сила и „тяга“ и пестене на енергия на каращия
4.Моторни превозни средства – промяна на теглото на изграждащите части на двигател (повишена мощност и намалена консумация на гориво), по-голямо ускорение на автомобила ако се сложи на преден и заден мост, както и намаление на теглото на автомобила и намаляване на триенето в земята. Следователно по-малко разход на гориво.
5.Електически турбини/динама. Придаване на допълнителна мощност на елекрически генератори и допълнителното им ускорение, като по този начин се пести механична енергия за задвижването им и по-голямо електропроизводство. Следователно повече електроенергия – редукция на цената й.
Мога ли да патентовам откритието си. След това да намеря и да се свържа с някои инвеститор/и, който да финансира проекта и да се започне производство на такива устройства, които да се внедрят. Това може да промени живота ни. Твърдо съм убеден, че развитието на една икономика и просперитета на една страна и нейния народ минава през иновациите, рационализациите и откритията.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 08aefc8dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Брат, искай да ти изтрият темата, че да не ти откраднат мултимилионните патенти.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5c7f531f83
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отблъскват се, защото около проводници, по които се движи ток, има магнитно поле. Теглото не намалява, а само ти се струва така, заради жироскопския ефект. Водата е станала по-мека, защото хлорът се е изпарил при престоя и. Растенията са пораснали различно заради гените им. Усещаш, че го въртиш по-лесно заради импулса.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c5fb417fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Умен човек! Ще успееш! Пожелавам ти успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ccdb2895fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   в момента който пишеш тук вече някой теб копира, а дали можеш да го патентоваш да можеш, а дали ще бъде внедрено отговора е кратък и е НЕ. Ако не знаеш преди много години дори е измислен двигател на вода, сети се сам защо не в производство. Никола Тесла е измислил свободното предаване на енергия, сети се защо не е свободна енергията. Никой от властимащите няма полза от това. Все още си идеалист. Не споделяй с никой твойте си устройства в 99% от случаите ще те изгърбят. Много си малък и наивен все още. Варианта ти е да бачкаш за някоя корпорация и евентуално там да си наложиш идеите и да се развиеш, което едва ли ще ти понесе, но все пак трябва работиш и да печелиш пари.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 7a36400c98
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Можеш ли да дадеш повече детайли за изобретението си? И почааааакай още някой и друг месец, докато го пате..., т.е., докато стане готово за патентоване!

Сериозно ли ни описа какво си открил? Да беше попитал за патентоването /последният абзац/ без да се издаваш какво имаш! Сега очаквай някой да ти го свие, докато ти ни искаш разрешение да го патентоваш. Съчувствам ти, човече!

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3655c36395
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Явно си изобретател. Нормален инженер не би мечтал за патенти, от които да смята че ще живее богато и пребогато.
Едно за знаеш - ако нямаш пари, патентите не значат нищо! Нито можеш да кандидатстваш, нито да си ги поддържаш, нито да си ги защитиш, ако бъдат нарушени. Всичко това струва пари! И няма организация която да следи за тая работа вместо теб.
Освен това патените са различни в различните краища на света и ако патентоваш метод и устройство (само устройство не може) в БГ, то патента ти важи само за БГ.
Да не говорим че писането на самия патент си е отделна наука и без патентен адвокат не можеш да се справиш! Ако не вярваш - консултирай се с такъв... На съответната цена разбира се.
И последно. На доста места в света вече не се приемат кандидатури за патенти за вечни двигатели и устройства работещи със свободна енергия. Щеше да е хубаво поне това да си разбрал...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1bf2544c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Да, ако това което е истина е вярно, патентовай го веднага! Ще станеш много богат и ще помогнеш на много хора! И както казва номер 1, помоли да ти изтрият темата!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5a52d8b9be
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   В БАН е пълно с такива откриватели, все новости предлагат, а нищо на практика нямаме!? Навремето българин гори вода в мивката, наскоро българин щеше да вади богатства от хвостохранилища, сега друг хваща"свободна енергия", все иновативи!? Наскоро ми попадна статия да българско момче, което разработило очила с дупки за дядо си, че уж и патент извадило, а се оказа, че такива идеи имало още преди 200 години. За такива ентусиасти има изложби и технически панаири, там стават сделките. Ако има интерес, ще се намерят и спонсори. Ето как се лови "свободна енергия" -
"Двама бразилски изобретатели твърдят, че разработен от тях уред произвежда значително повече енергия, отколкото консумира за първоначално стартиране.

Клеристон Лиал и Нилсон Барбоса от град Императрис вече предлагат устройството за продажба. С един сравнително малък модул еднофамилна къща може да се захранва със „свободна енергия”, уверяват изобретателите.

Уредът е наречен „Gerador Captor de Eletrons da Terra” (генератор, който улавя земни електрони) и за стартирането му са необходими само 2% от произведеното след това количество енергия.

Най-малкият прототип с размери 20x30x15 см и тегло 1,5 кг може да произвежда 12 kW, като за това е необходимо да се подадат само 21 W. Генераторът е достатъчен да захрани с електричество средна еднофамилна къща, като след първоначално подаване на 440 W генерира около 40 kW при 220 V.



Изобретателите нямат ресурс да произвеждат генератори с различен размер също и да ги продават извън техния град. По тази причина, фирми, които закупят лиценза, скоро ще могат да произвеждат генератора в по-големи количества и да го предлагат за онлайн продажба. Очаква се още в началото на 2014 г. да започнат продажби на машината в чужбина.

Според изобретателите, става въпрос за „електромагнитно устройство, което задвижва енергийни частици и генерира електрическа мощност чрез електромагнетизъм. Устройството, което улавя електроните, се нуждае само от малко начално количество електроенергия от мрежата. Това малко количество се преобразува след това в голямо количество електрическа енергия." Авторе и други са ловили енергия, стига да уловят балъци, които да се вържат на играта!?

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2d8a341517
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Това е фантазия на някой ученик. Антигравитационен двигател означава, че той полита в космоса или авторът го държи с ръка. За двигател, който се движи на ръка също не съм чувал. Формулата на моментите е изчислена още от Архимед. Това за растенията и водата е още по абсурдно и безумно. Пожелавам на автора да запише докторантура и един ден наистина да се занимава с наука.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b415c3c5bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей, занимавам се в същата обалст, ако искаш да се свърежем, внимавай на кой го показваш, да не те копират но ме съмнява, гледай да не се хвалиш, да не се самоубиеш набързо в кавички!!!!

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 08aefc8dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Ефект на Дънинг-Крюгер. Като не знаеш нищо, и малкото, което знаеш, ти се струва гениално. Нали се сещаш, че ако беше толкова елемнтарно да се измисли и приложи, до сега отдавна някой учен да го е направил. Те правителства и корпорации по цял свят харчат милиони и дори милиарди всяка година за научни екипи от най-елитните в света университети с последен писък на техниката, за да направят подобни открития, при все че те вече разполагат с производство и трябва само да го доразвият, а ти си мислиш, че с ниво ученическа физика и в домашни условия ще откриеш топлата вода.

Едно време и аз като си научех урока по физика, правих такива "открития", ама после разбрах, че много по-умни от мен хора са работили по тях още преди десетилетия и векове дори.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 83d6c74b5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Радва ме, че във форума влизат и по-умни люде като 2, 11, 13.

Авторът вкратце е открил едно голямо нищо - чушки!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3c053ce35c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Здравейте. Аз съм автора. Изчетох коментарите. За мое голямо съжаление срещнах доста скептицизъм. Навремето и с други откриватели е било същото. До номер 2 - няма никакъв електрически ток, няма магнити. Има обаче самовъзникващо се магнитно поле, което е продукт на нещо друго ;) До номер 10 и 11 и 13 - аз не съм като изкуфялниците в БАН, там работят по традиционната физика, която я пише по учебниците и която моето откритие прави на пух и прах. Ще ви кажа само едно - традиционната наука т.е. тази, която я пише из учебниците и която сме зубрили в училище не е съвсем точна. Научното "лоби" в целия свят, а и тук се е превърнало в "света инквизиция" и който е несъгласен с него била отлъчен, осмиван, оплют. Един ден (надявам се скоро) хората ще ми благодарят !

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b415c3c5bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   А вие защо сте сигурни че не е открил нищо, това все пак е анонимен форум, шанса да е Фейк, или да не е е 50/50, все едно сте били там.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c3e1c2fbcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Олеле, майко, ама ти много на сериозно си се взел, че учени от БАН вече прибираш в малкия си джоб. Втория Никола Тесла, а? Ако беше толкова умен, до сега Илън Мъск да те е взел под крилото си.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 63142d800e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   " Олеле, майко, ама ти много на сериозно си се взел, че учени от БАН вече прибираш в малкия си джоб."

С колко такива си говорил в псоледните 10 години? Аз с 8. И да ти кажа, само един беше читав, другите бяха "на службица". И да, имам "база за сравнение" с академици от други държави. Ние сме ПРЕКАЛЕНО назад.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2d8a341517
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   11 съм, преповадател съм в технически ВУЗ и искам да ти кажа,че не само,че не се спират нови разработки,а даже е пълно с проекти за нови технологии,материали и тн.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b415c3c5bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Авторе, не мога да те разбера защо тогава пишеш тук, като не търпиш критика, ние няма как да знаем какво си направил, а нещата който обясняваш звучат магически, и нали разбираш че без да ни го докажеш няма как напълно да ти повярваме, защото ти в момента отричаш една част от науката. Не се обиждай, но всеки може да напише че си фантазира нещо в анонимен сайт, аз също вярвам че има неща, още неоткрити от науката, но тази тема звучи абсурдно, а това тук дори не е технически форум, ако е така което казваш ти пожелавам успех, и не казвай на никой щото може да те убият като нищо, ако се окаже че има начин за безплатна енергия!!!!!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 08aefc8dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Нас и да ни убеждаваш, че си гений, няма да спечелиш нищо. Ако смяташ, че изобретенията ти имат бъдеще, патентовай ги, намери си инвеститор и стани милионер. Сигурен съм, че ако си заслужават, лесно ще убедиш хората да инвестират в тях. Ако не ги убедиш обаче, значи най-вероятно не си толкова велик, за колкото се мислиш.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 83d6c74b5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Авторе, осветли ни, че ния сме твърде невежи!

Освен силни и слаби, електрически и магнитни сили и гравитация, кои са другите сили в природата, които са открити?

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 9199e4718d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Не е ясно за какави модули става въпрос, но щом не влагаш енергия и има въртене, това ме навява на мисълта, че е възможно да бъркаш центробежно взаимодействие с антигравитация. Ако примерно сложиш на една дрелка ос с тежък диск на нея и го завъртиш с дрелката на високи обороти ще видиш, че ще го чувстваш много по-лек докато се върти отколкото, когато не се върти. Но това не е антигравитация. Нито пък гравитацията има отношение към магнетизма. Тя дори не е сила, а е нещо друго.

Чорбаджията на курникът

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2c4d1c721d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Авторе, като прочетох това твое умозаключение, " аз не съм като изкуфялниците в БАН, там работят по традиционната физика, която я пише по учебниците и която моето откритие прави на пух и прах." - стигам до извода, че ти не си "изкуфялник", а си просто самонадеяно куку, и дано навреме се вразумиш, иначе жалко за животът ти!? Познавах човек, който си събори къщата, за да прави ракетна площадка, но така и не излетя, но си умря с мераците. Действай, поне може нов Дон Кихот да бъдеш!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b415c3c5bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   До 29 недей така, да яко е самонадеян но така се прави прогрес, сега ние не знаем дали е открил нещо или е поредната Фейк тема, не сме били там, но ако има нещо вярно, усвен успех друго няма какво да му пожелаем, иначе за БАН е прав, спрели са в времето, знам го от специалноста с която се занимавам, просто няма финасиране и професори с закостеняло мсилене!!!!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 628a42af53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Аз съм автора.
1. Въртенето е много бавно и възниква поле на отблъскване, наподобяващо магнитното, но със сферична форма като "невидима възглавница", което изчезва при спиране на бавното въртене. Все още не съм изпробвал апарата при високи обороти, но и това ще стане скоро
2. Гравитацията и магнетизмът са свързани по доста начини, но няма да навлизам в подробности.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: e7bd8290e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Иииии накрая прочиташ подробно описание на откритието си в книга от 1971 година, заедно с описание защо не става. После отиваш да ядеш и спиш като пребит.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker